Undgå Cryptocurrency-svindel: Vær sikker på Bitcoin

Bitcoin-fidus


Enhver, der bruger cryptocurrencies, skal vide om enhver Bitcoin-svindel, og hvad risikoen er. Læs videre for at finde ud af vores hemmelighed med at forblive i sikkerhed mens du betaler med Bitcoin.

Da Bitcoin fortsætter med at bryde overskrifter og tiltrække investorer og praktiske brugere fra hele verden, er det blevet endnu vigtigere at holde sig orienteret om de seneste nyheder om en Bitcoin-fidus.

Når du håndterer cryptocurrencies, udsættes du for større risici end nogen anden internetbruger. Hvis din enhed er hacket, hvis din trafik opfanges, står du tabt meget mere end en typisk Facebook-konto, men dine hårdt tjente kryptokontanter.

Hvis du spørger dig selv: “Er Bitcoin værd risikoen?”, Så læs vores blog for at finde ud af, hvordan du kan forblive sikker, mens du bruger Bitcoin.  

Hvad er Cryptocurrency?

Cryptocurrency, også kendt som digitale kontanter, er et internationalt betalingsnetværk. Cryptocurrency muliggør udveksling mellem to computere, der skaber et “Peer-to-Peer Electronic Cash System” og en offentlig registrering af økonomiske transaktioner.

Disse kryptokurser, især Bitcoin, har tre attributter, der overgår traditionelle valutaer: Decentralisering, Open Source og Peer-to-Peer-netværk.

Mest markant drives de af brugere med ingen central myndighed eller mellemmænd. Selvom dette kan være en positiv egenskab for mange, der lever i undertrykkende regeringer, er det også denne kvalitet, der tillader en Bitcoin-fidus at trives. (Læs mere nedenfor).

Sådan fungerer det:

Bitcoin Crash: Kina

Kina har forbudt Bitcoin og andre kryptovalutaer. Kina har stram kontrol med valuta, hvilket eliminerer evnen til at flytte penge ind og ud af landet, hvilket gør Kina til verdens største cryptocurrency marked, hvilket udgør omkring 80% af de samlede Bitcoin-transaktioner.

Nu, Kina blokerer for indledende mønttilbud (ICO’er)), ureguleret crowdfunding ved hjælp af cryptocurrency og Bitcoin-udvekslinger. Regeringen har endda anmodet om, at alle Bitcoin-børser i Beijing og Shanghai skal nedlægges, hvori de angiver cryptocurrencies “i stigende grad bruges som et værktøj i kriminelle aktiviteter såsom hvidvaskning af penge, narkotikahandel, smugling og ulovlig fundraising”. Det omfattede også:

 • Personlige detaljer: Udvekslinger kræves for at indsende dvd’er, der indeholder al brugerhandel og opbevaringsdata til de lokale myndigheder.
 • Rejseforbud: Alle de involverede i børserne, inklusive aktionærer, controllere, ledere og det centrale finansielle og tekniske personale er ikke tilladt at forlade byen og skal samarbejde fuldt ud med myndighederne.

Men det er måske ikke slutningen på digital valuta i Kina. De planlægger faktisk at udstede deres egen digitale version af renminbi.

Fordelene ved at bruge Cryptocurrency

Bitcoin og andre cryptocurrencies har den unikke evne til at overskride grænser, overgå bankoverførselsgebyrer og være uigennemtrængelige for valutakurser, uanset hvad din nuværende stat eller regering er.

Det kan endda hjælpe med at finansiere frihed ved at give brugerne mulighed for at give anonyme donationer til organisationer, som muligvis ikke er godkendt af lokale regeringer. For eksempel har LBGT-rettigheder, abort, politisk modstand osv. Alle muligheden for at finde støtte gennem cryptocurrency.

Brugere kan endda begynde at Køb reelle varer. Når Bitcoin fortsætter med at vokse, bruges det oftere til en lang række produkter. Her er et par eksempler:

 • Bitcoin er blevet brugt til at købe et hjem i Texas.
 • Sydafrikas 2. største supermarkedskæde forsøger Bitcoin-betalinger.
 • En London-udvikler giver lejere mulighed for at betale indbetalinger i Bitcoin.
 • Selv en schweizisk by er accepteret Bitcoin til skattebetalinger i 2018.

Cryptocurrency risici

Selvom der er masser af frynsegoder, når det kommer til at bruge cryptocurrencies, er der også mange risici. En Bitcoin-fidus kan ske for enhver, så gør din research, før du handler på din bankkonto for en Bitcoin-tegnebog.

Nogle generelle risici inkluderer:

Ulovlige aktiviteter
Da Bitcoin-transaktioner er relativt anonyme, har platformen potentiale til at tiltrække ulovlige aktiviteter. Dette henleder negativ opmærksomhed fra regeringerne og tilskynder til et muligt forbud mod Bitcoin og andre cryptocurrencies.
Irreplaceable
I modsætning til transaktioner foretaget via din bankkonto, kan Bitcoin aldrig erstattes, hvis det mistede eller stjålet. Der er ingen måde at gendanne dine bitcoins, hvis nogen går ind i din tegnebog. Og ingen måde at gendanne din konto, hvis du forlægger dine loginoplysninger.
Ikke let at indbetale
Hvis du beslutter, at du gerne vil indbetale dine bitcoins, er der virkelig ikke en enkel måde at sælge dem på. Selvom mange udvekslinger tilbyder tjenesten ved hjælp af forskellige metoder, er det ikke så simpelt som at overføre penge fra din Paypal.
Flygtig investering
I øjeblikket svinger Bitcoin-priserne markant. Enhver webshop, der er interesseret i at acceptere bitcoins, bliver nødt til at justere deres priser næsten dagligt. Derudover spiller investorer en gamble når de dumper midler til aktier.
Regeringsforordninger
Lige nu har meget af verden ikke besluttet, hvordan man skal håndtere Bitcoin. Da Bitcoin ikke er beskattet, er det en trussel mod lokale valutaer. Hvis regeringer beslutter at gøre Bitcoin ulovligt, har du muligvis en
hård tid at få dine penge tilbage.
Kan ikke refunderes
Det er så simpelt som dette: Hvis dine bitcoins er stjålet, refunderes de ikke. En person kan hoppe i midten, hvis din transaktion og ændrer destinationen for din indbetaling – kaldet et Man-in-the-Middle-angreb (MITM).

Undgå en Bitcoin-fidus

Hvis du bruger Bitcoin eller andre cryptocurrencies, skal du være opmærksom på følgende risici:

Mand-i-midten-angreb

Kort sagt kan man-i-midten-angreb (MITM) angreb ændre destinationen for pengeoverførsler (eller enhver datatransaktion for den sags skyld). Som navnet antyder, opfanger hackere datapakker, når de rejser mellem to ofre. 

Hvis du forsøger at indbetale ved hjælp af Bitcoin, kan en MITM ændre destinationen for din transaktion, så du bliver ude af penge, og din tilsigtede modtager spørger, hvor depositummet er – alt hvad de har brug for er malware via e-mails eller et delt Wi -FI-netværk.

At forblive i sikkerhed, Brug en VPN. Da godkendelsesprotokoller specifikt er designet til at afværge disse typer angreb, sikrer en VPN ende-til-ende-kryptering, hvilket gør dig anonym over offentlige netværk.

Hackere kan få adgang til Bitcoin-tegnebøger

Digitale tegnebøger, hvor du “sikkert” gemmer din cryptocurrency, er skyld i at give svag sikkerhed for brugerkonti. Tilsyneladende var minimum personlige oplysninger om et offer – deres fornavn, efternavn og telefonnummer – nok til at hacke en test tegnebog i Coinbase, ifølge Positive Technologies.

Som CryptoInsider sagde:

”Cryptocurrency-relaterede cyberangreb er stigende. Da cryptocurrency fortsætter med at eksplodere i værdi og offentlig opmærksomhed, kan vi kun forvente, at denne tendens fortsætter. Jeg var for nylig målet for et sådant angreb. Jeg kender også personligt til flere andre tilfælde, hvor det samme angreb blev udført med succes. Endnu værre er denne type angreb stadig mere almindelig og vil sandsynligvis se et endnu større løft takket være den professionelle ekspertise hos virksomheder som Equifax, hvilket gør det til et presserende emne, da næsten alle er i umiddelbar risiko. ”

Derudover bør alle kryptobrugere forbedre deres cryptocurrency sikkerhed ved at aktivere 2FA (2-faktor autentificering) på tværs af alle udvekslingskonti.

Komplikationer til beskyttelse af personlige oplysninger

Selv når dine cryptocurrency-aktiviteter er sikret, er der stadig eksterne problemer med privatlivets fred, som brugerne skal være opmærksomme på.

 • internetudbydere: Din internetudbyder kender hver gang du logger på Bitfinex eller enhver anden Bitcoin-udveksling. Ønsker du virkelig, at de skal kende hver af “anonyme” trafiklogfiler? Ikke rigtig, ikke?
 • Offentlig Wi-Fi:  Hvis du er på offentlig Wi-Fi, vil du bestemt ikke ønsker at afsløre det faktum, at du er en Bitcoin-erhvervsdrivende til folk, der er på den samme kaffebar’s Wi-Fi, som du.

Hvis din ISP eller Wi-fi “naboer” kan se, hvad du laver med online, bliver din cryptocurrency-anonymitet fuldstændigt sprængt. De onlineudvekslinger, som du ofte, online handelsværktøjer og tegnebøger, du bruger, bliver alle kendte for andre. Og en delt hemmelighed er ikke rigtig en hemmelighed mere.

Hvordan du kan forblive beskyttet

Der er ingen omfattende løsninger til hver Bitcoin-fidus og sikkerhedsrisiko. Men der er byggesten, hvorfra du skal konstruere din egen personlige cryptocurrency firewall. Husk disse tip:

 • Pas på phishingforsøg.
 • Sørg for, at dit operativsystem er lappet med de seneste sikkerhedsopdateringer.
 • Vær opmærksom på ransomware.
 • Brug sikre ikke-gætte adgangskoder, og tag andre forholdsregler for at beskytte dig selv.
 • Brug en pålidelig VPN.

Når du bruger en VPN, krypteres al din trafik (inklusive de webadresser, du gennemser). Hverken din internetudbyder eller din kaffebar-nabo kan få en enkelt anelse om dine online-aktiviteter. Du kan besøge onlineudvekslinger, bruge dine tegnebøger og handle helt anonymt – som det skal være!

En VPN bidrager også til din sikkerhed. Da din trafik er krypteret, kan wifi-hackere ikke kapre dine session-cookies eller stjæle dine almindelige tekst-adgangskoder.

SaferVPN kontrollerer pålideligt alle disse ovennævnte felter. Det krypterer al trafik ved hjælp af moderne kryptering i bankklasse. Du kan vælge en af ​​de 700+ placeringer i 36 lande for at omdirigere din trafik og skjule den for nysgerrige øjne. Vigtigere, din rigtige IP-adresse logges aldrig så dine cryptocurrency-aktiviteter forbliver virkelig private. SaferVPN er også noteret på WeUseCoins, et af de største cryptocurrency websteder. 

Selvom en VPN ikke er den komplette sikkerhedsløsning for dine mønter, er den en ekstremt vigtig komponent i beskyttelsen.

Sådan bruges Bitcoins til at betale for SaferVPN

Køb, handel, beholdning og minedrift af cryptocurrencies er private aktiviteter, der skal udføres på en privat og sikker måde. Brug af en pålidelig Bitcoin VPN er en meget vigtig komponent i sikring af dine kryptos privatliv. SaferVPNs private (ingen logfiler), hurtig og nem platform bidrager ikke kun til dit privatliv, mens du bruger Bitcoin, men accepterer endda Bitcoin som en betalingsmetode. 

Vælg blot den plan, der bedst passer til dine behov, og vælg Bitcoin på betalingssiden. Hvis du ikke er tilmeldt endnu, kan du prøve vores SaferVPN gratis nu (med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, du har intet at tabe)!

Har du været et offer for en Bitcoin-fidus? Hvad er dine tanker om Bitcoin? Del dine tanker i afsnittet Kommentarer nedenfor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map