Twitch Community præsenterer TwitchCon 2017

Community Streaming


Hold dig opdateret, når streamingeventet på TwitchCon-samfundet fejrer historierne, folkene og spilene i Long Beach, Californien den 20.-22. Oktober. Læs videre for at finde ud af mere. 

Twitch Community er fyldt med nye og etablerede streamere, seere, chattere, partnere og mere. Sammen har det skabt en unik oplevelse, der har tjent en årlig fejring for skabere og medlemmer af alt, hvad Twitch har!

På TwitchCon 2017 vil brugerne have mulighed for at møde andre streamere, tjek de nyeste spil og hardware og se kreativt indhold fra resten af ​​samfunds streamingevent.  

Uanset om du deltager eller ser hjemmefra, har TwitchCon noget for enhver smag. Se alle nedenstående detaljer!

Hvad er Twitch?

Twitch er en af ​​verdens førende sociale videoplatforme, der tilbyder spillere i alle aldre en delt samfundsstrømmende verden, hvor folk samles for at se, streame og spille spil online. Denne overbevisende platform, der blev grundlagt i 2011 af Twitch Interactive, et datterselskab af Amazon, trækker tæt på 10 millioner besøgende hver dag, forbinder både venner og fans.

Ved blot at se og dele videospilskultur er mere end 2 millioner brugere aktive på deres egne personlige streams, og mange benytter endda muligheden for at tjene tilstrækkeligt på Twitch gennem deres publikumsinteraktion..

Hvad sker der på TwitchCon

Bortset fra de live sessioner og shows, er der masser af andre aktiviteter, der foregår på TwitchCon. Se hvad de har opført:

Expo FloorUdstillere fra hele verden viser de nyeste spil og hardware, udvikler- og berømthedsintervjuer og mere.
SessionsSessioner vil dække en enorm mængde emner lige fra det grundlæggende i streaming til hvordan du håndterer dine skatter og samtidig tjene penge på din strøm.
TwitchCon Talent ShowÅrets scene viser nogle af de mest talentfulde individer til at vise deres evne til at danse, lave magi, komedie, dans, musik, teater og kunst.
Cosplay konkurrenceMed $ 70.000 til rådighed, kan du forvente at se en seriøs konkurrence til dette års cosplay-konkurrence på scenen!
FestenTwitch har bestemt overgået sig selv i år ved at meddele, at festen finder sted … på et spøgelsesskib. Bogstaveligt talt. Queen Mary: Dark Harbour vil have forlystelser, spil, labyrinter, kontante barer, indrømmelser og tonsvis mere!
Stream værkstedStreamworkshopen tilbyder praktiske sessioner og rådgivning til oprettelse af en Twitch-kanal. Lad os ikke glemme, at de også har de nyeste produkter, hardware og software.
Charity PlazaTwitch-samfundet har samlet ind over 65 millioner dollars til forskellige velgørenhedsorganisationer gennem årene, og dette år vil ikke være nogen undtagelse.
Indie DistrictOplev afsnittet om indieindhold på expogulvet!
Streamer ZoneTwitch community-streaming finder sted live fra showet, hvor du kan fange streams personligt eller hjemmefra via deres personlige kanaler.
Mød og hilserKæmp ind i dine yndlings Twitch-streamere under møde og hilsen sessioner.
ArcadeDer vil være snesevis af brætspil, arkadeskabe, pinballmaskiner og mere.
Kreativt hjørneKunstgalleri & Artist Alley fra over 70 forskellige kunstnere.
World of Warcraft – Community Art Exhibition
Deltag i Bob Ross-malingen sammen for en GRATIS malingsklasse i Bob Ross-stil.
Kappa CabanaGæster på 21 år og ældre kan få en drink med venner og andre fans.
H1Z1 InvitationDen oprindelige sidste mand-stående Invitational vender tilbage med tre turneringer og $ 500.000 i præmier.

Føler du at der mangler noget? Ingen bekymringer, med 180+ højttalere, er der bestemt plads til at dække næsten alt, hvad Twitch er. Tjek sessionplanen for at få flere oplysninger om emner!

Hvor kan jeg se Twitch Community Streaming?

Der sker så meget på TwitchCon 2017! Der er: mød og hilser, samfunds streaming-ledede sessioner, en live Streamer Zone, arkade, spil turneringer, $ 70.000 cosplay-konkurrence, Artist Alley, en Bob Ross-maling sammen, det latterlige parti … listen fortsætter!

Fang al streamingbegivenheden på den officielle Twitch-kanal www.twitch.tv/twitch. I strømmen kan du se:

 • Keynote: Åbningspræsentationen til TwitchCon med alle Twitchs spændende meddelelser. Og måske et par djWHEAT “min baby er alle voksne” BibleThump øjeblikke.
 • Cosplay konkurrence: De mest imponerende cosplayere på Twitch konkurrerer om en andel på $ 70.000!
 • Talentshow: Twitchs udstillingsvindue med udøvende kunst vender tilbage for andet år.
 • PJSaltan fra Stream East vs. West og finaler: Twitch’s salteste streamer-konkurrence udgør en mester i 2017.
 • Roasts: griner, mens streamere fortæller vittigheder på bekostning af en æres gæst (og hinanden) i to stege bragt til dig igen af ​​SourKoolaidShow.
 • Streamer Showdown: Et spilshow til streamere, der afhænger af dit input i chat.
 • Twitch Yearly: TwitchCon afsluttes med din årlige dosis venner og følelser.
 • … samt en endnu præsenteret speciel præsentation fra Twitch Studios!

Twitch-gaver

Derudover streamer Twitch Presents i år live på www.twitch.tv/TwitchPresents.

Platformen tjener til at vise håndudvalgt og indsendt indhold med nogle af de mest underholdende grupper og personligheder på Twitch med:

Live rollespil
Talkshows

Særlige sessioner

Hyper RPG og Penny Arcade Present: Acquisitions Incorporated
Terninger, kamera, handling! – Live fangehuller & Dragons
Grand Theft Auto Rollespil: LIVE
Maze Arcana: Orphan Echo – Live Dungeons & Dragons
Den ko-valgfri lounge
fanboys
FreshStock
Esports Fireside
Sen aften med gråd & Russ: Runde 3
Twitch OG’er: Fra JTV til Twitch

Hvorfor du skal bruge en VPN med Twitch

Hvis du er en del af Twitch-community-streaming eller bare planlægger at fange online-visningen af ​​TwitchCon, er det værd at bemærke, at du skal bruge en VPN. Brug af en VPN giver dig komplet, ubegrænset adgang til Twitch’s funktioner, samtidig med at du beskytter dig mod IP-lækager og DDOS-angreb – to meget almindelige problemer, som spillere står overfor online.

Geo-Begrænsninger: Selvom Twitch i sig selv ikke er geobegrænset, har lande, der censurerer indhold, forbudt dens tjenester. Heldigvis, hvis du er en spiller i et land, hvor denne spændende service er frataget, vil en VPN eller Virtual Private Network, løse dette inden for få sekunder.

Privatliv og sikkerhed: Ved at bruge en VPN kan du skjule din IP-adresse – dække din fysiske placering. Du skal blot indstille din placering til ethvert ønsket land og få ubegrænset adgang til Twitch, mens du beskytter dig mod IP-lækager og DDOS-angreb. Ved at surfe anonymt med en krypteret VPN-forbindelse på bankniveau kan du beskytte alle dine kreditoplysninger og personlige oplysninger.

Bedre streaming: Men hvis du er i et land, der tillader dig at streame på Twitch, en VPN kan også løse mange forsinkede problemer, som streamere støder på, mens de bruger Twitch. I streamingverdenen har VPN undertiden et negativt stigma, hvor de ofte får skylden for mistet forbindelsehastighed, reduceret stabilitet til servere, tab af kvalitet, tabte rammer osv. Overraskende nok kan VPN’er faktisk gøre det nøjagtige modsatte og endda fjerne stamming.

Sådan beskytter du dig selv og får mest muligt ud af streaming af Twitch-samfundet i kun 3 enkle trin:

1) Få en SaferVPN-plan, eller start din gratis prøveperiode, hvis du ikke har en konto endnu.

2) Opret forbindelse til en server placeret på det ønskede sted.

3) Adgang Twitch!

Med SaferVPN kan du få adgang til denne fantastiske service overalt i verden på mindre end 30 sekunder! Hvis du endnu ikke har SaferVPN, skal du få et abonnement i dag (vi tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti – så du har intet at tabe!), Eller prøv SaferVPN gratis så du kan nyde de fulde fordele ved Twitch!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map