Twitch Community presenterer TwitchCon 2017

Community Streaming


Hold deg oppdatert når Streaming-arrangementet fra TwitchCon-fellesskapet feirer historiene, menneskene og spillene i Long Beach, CA 20. til 22. oktober. Les videre for å finne ut mer. 

Twitch Community er fylt med nye og etablerte streamere, seere, chattere, partnere og mer. Sammen har det skapt en unik opplevelse som har tjent en årlig feiring for skaperne og medlemmene av alt Twitch!

På TwitchCon 2017 vil brukerne ha muligheten til å møte andre streamere, sjekke ut de nyeste spillene og maskinvaren, og se kreativt innhold fra resten av samfunnet streaming-arrangementet.  

Enten du deltar eller ser hjemmefra, har TwitchCon noe for enhver smak. Sjekk ut alle detaljene nedenfor!

Hva er Twitch?

Twitch er en av verdens ledende sosiale videoplattformer, og tilbyr spillere i alle aldre en delt samfunnsstrømming verden der folk samles for å se, streame og spille spill online. Denne overbevisende plattformen, grunnlagt i 2011 av Twitch Interactive, et datterselskap av Amazon, trekker nærmere 10 millioner besøkende hver dag, koble sammen venner og fans.

Ved å bare se og dele videospillkultur, er mer enn 2 millioner brukere aktive på sine egne personlige strømmer, og mange utnytter til og med muligheten til å tjene tilfredsstillende på Twitch gjennom sitt publikum..

Hva skjer på TwitchCon

Bortsett fra live-økter og show, er det mange andre aktiviteter som foregår på TwitchCon. Sjekk ut hva de har listet opp:

Expo FloorUtstillere fra hele verden vil vise de nyeste spill og maskinvare, utvikler- og kjendisintervjuer og mer.
SessionsØkter vil dekke en enorm mengde emner, alt fra grunnleggende om streaming til hvordan du kan takle skattene dine, mens du tjener penger på strømmen.
TwitchCon Talent ShowÅrets scene vil vise frem noen av de mest talentfulle personene for å vise frem sin evne til å danse, gjøre magi, komedie, dans, musikk, teater og kunst.
Cosplay konkurranseMed $ 70 000 for pris, kan du forvente å se noen alvorlig konkurranse for årets cosplay-konkurranse på scenen!
FestenTwitch har definitivt overgått seg selv i år ved å kunngjøre at festen vil finne sted … på et spøkelsesskip. Bokstavelig. The Queen Mary: Dark Harbour vil ha turer, spill, labyrinter, kontantbarer, konsesjoner og tonn mer!
Stream WorkshopStreamverkstedet vil tilby praktiske økter og råd for å lage en Twitch-kanal. La oss ikke glemme at de også har de nyeste produktene, maskinvaren og programvaren.
Charity PlazaTwitch-samfunnet har samlet inn over 65 millioner dollar for forskjellige veldedige organisasjoner gjennom årene, og dette året vil ikke være noe unntak.
Indie DistrictOppdag indieinnholdet i ekspo-etasjen!
Streamer ZoneTwitch community-streaming vil skje live fra showet gulvet hvor du kan fange bekker personlig eller hjemmefra via deres personlige kanaler.
Møt og hilserStikk inn i favoritt Twitch-streamere under møte- og hilsenøkter.
ArcadeDet blir dusinvis av brettspill, arkadskap, flipperspill og mer.
Kreativt hjørneKunstgalleri & Artist Alley fra over 70 forskjellige artister.
World of Warcraft – Community Art Exhibition
Bli med på Bob Ross Paint Along for en GRATIS malingsklasse i Bob Ross-stil.
Kappa CabanaGjester 21 år og eldre kan ta en drink med venner og andre fans.
H1Z1 InvitasjonDen opprinnelige Invitational som sist stod på mann, kommer tilbake med tre turneringer og $ 500 000 i premier.

Føler du at noe mangler? Ingen bekymringer, med 180+ høyttalere, vil det definitivt være rom for å dekke nesten hva som helst Twitch. Sjekk ut sesjonsplanen for mer informasjon om emner!

Hvor kan jeg se Twitch Community Streaming?

Det skjer så mye på TwitchCon 2017! Det er: meet and greet, community streaming-ledede sesjoner, en live Streamer Zone, arkade, spillturneringer, $ 70.000 cosplay-konkurranse, Artist Alley, en Bob Ross-maling, det latterlige partiet … listen fortsetter!

Få med deg alt streaming-arrangementet på den offisielle Twitch-kanalen www.twitch.tv/twitch. På strømmen kan du se:

 • Keynote: Åpningspresentasjonen til TwitchCon med alle Twitchs spennende kunngjøringer. Og kanskje noen få DJWHEAT “babyen min er vokst opp” BibleThump øyeblikk.
 • Cosplay-konkurranse: De mest imponerende cosplayerne på Twitch konkurrerer om en andel på $ 70.000!
 • Talent Show: Twitchs utstillingsvindu med utøvende kunst returnerer for andre år.
 • PJSaltan of Stream East vs. West and Finals: Twitchs salteste streamer-konkurranse kårer en mester i 2017.
 • Roasts: Ler mens streamere forteller vitser på bekostning av en æresgjest (og hverandre) i to steker brakt til deg igjen av SourKoolaidShow.
 • Streamer Showdown: Et spillshow for streamere som avhenger av innspillene dine i chatten.
 • Twitch Yearly: TwitchCon avsluttes med din årlige dose venner og følelser.
 • … samt en ennå presentert spesiell presentasjon fra Twitch Studios!

Twitch Presents

I tillegg strømmer Twitch Presents i år live på www.twitch.tv/TwitchPresents.

Plattformen vil tjene til å vise frem håndvalgt og innsendt innhold med noen av de mest underholdende gruppene og personlighetene på Twitch med:

Live rollespill
Talk Shows

Spesielle økter

Hyper RPG og Penny Arcade Present: Acquisitions Incorporated
Terninger, kamera, handling! – Live fangehull & Dragons
Grand Theft Auto Rollespill: LIVE
Maze Arcana: Orphan Echo – Live Dungeons & Dragons
Den valgfrie salongen
fanboys
FreshStock
Esports Fireside
Late Night With Cry & Russ: Runde 3
Twitch OGs: Fra JTV til Twitch

Hvorfor du bør bruke en VPN med Twitch

Hvis du er en del av TwitchCommunity-streaming eller bare planlegger å se online-visning for TwitchCon, er det verdt å merke seg at du bør bruke en VPN. Å bruke en VPN gir deg fullstendig, ubegrenset tilgang til Twitch-funksjonene, samtidig som du beskytter deg mot IP-lekkasjer og DDOS-angrep – to svært vanlige problemer som spillere møter online.

Geo-restriksjoner: Selv om Twitch i seg selv ikke er geobegrenset, har land som sensurerer innhold forbudt tjenestene sine. Heldigvis, hvis du er en spiller i et land der denne spennende tjenesten er fratatt, vil en VPN eller Virtual Private Network, fikse dette i løpet av sekunder.

Personvern og sikkerhet: Ved å bruke en VPN, kan du skjule IP-adressen din – ved å maskere din fysiske plassering. Bare angi posisjonen din til ethvert ønsket land og få ubegrenset tilgang til Twitch mens du beskytter deg mot IP-lekkasjer og DDOS-angrep. Ved å bla anonymt med en kryptert VPN-tilkobling på banknivå, kan du beskytte alle kredittopplysningene og personopplysningene dine.

Bedre streaming: Men hvis du er i et land som tillater deg å streame på Twitch, en VPN kan også løse mange problemer med etterslep streamere møter når de bruker Twitch. I streamingverdenen har VPN noen ganger et negativt stigma, og blir ofte klandret for tapt tilkoblingshastighet, redusert stabilitet til servere, tap av kvalitet, nedlagte rammer, etc. Overraskende kan VPN faktisk gjøre det motsatte og til og med eliminere stamming.

Slik beskytter du deg og får mest mulig ut av streaming av Twitch-samfunnet på bare tre enkle trinn:

1) Få en SaferVPN-plan, eller start en gratis prøveperiode hvis du ikke har en konto ennå.

2) Koble til en server som er plassert på ønsket sted.

3) Access Twitch!

Med SaferVPN kan du få tilgang til denne fantastiske tjenesten fra hvor som helst i hele verden på mindre enn 30 sekunder! Hvis du ikke har SaferVPN ennå, kan du få et abonnement i dag (vi tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti – så du har ingenting å tape!), Eller prøv SaferVPN gratis slik at du kan nyte fordelene av Twitch!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map