Top 10 noștri de livrare din pălăria noastră neagră

Topul nostru de transport de la prima noastră pălărie neagră


SaferVPN a participat la prima noastră conferință de pălărie neagră. Iată primii 10 oferte de cumpărare pe care le-am obținut ca noi copii de pe bloc …

Pentru a pregăti lansarea noilor soluții Cloud VPN și soluții perimetrale definite de software pentru IMM-uri și Enterprise, am pornit spre Black Hat, conferința finală pentru toate cybersecurity.

Acum, îți oferim tot ceea ce am văzut și ce am învățat din zilele noastre de conferințe pline de gem …

1. Participarea la Zero Welcome Zew Welcome Welcome

Fiind newbies new Hat, ne-am gândit: “Hei, de ce să nu vezi ce au de spus veteranii la ceremonia de deschidere a Zilei de Black Hat Zero?”

Suntem atât de bucuroși că am reușit.

Sesiunea de bun venit de la Zero a început cu o introducere de la Ping Look, membru al comitetului de revizuire a pălăriei negre & Regizorul Emeritus, care ne-a dus într-un turneu fascinant în evoluția celor 20 de ani de Black Hat.

Puteți crede că Black Hat a crescut de la 100 de participanți în ’97 la 15K + în 2017? Aceasta trebuie să fie o indicație a potențialului uriaș de creștere și extindere din industria noastră …

Ziua Zero Ziua Zilei Conferinței Black HatIstoria pălăriei negre

Aspectul este cunoscut sub numele de „Zdrobitorul sufletelor”. Încă nu știm de ce, dar va trebui doar să vedem anul viitor dacă ne putem da seama!

Apoi am auzit de la Neil „Grifter” Wyler, RSA Hunting Threat Specialist and Special Response Specialist, care a livrat cu adevărat „Ghidul Călărețului Călărețului pentru Pălăria Neagră”. Wyler, care a participat la conferința în ultimii 15 ani, ne-a oferit câteva sfaturi neprețuite, inclusiv importanța extremă a luării măsurilor de precauție în materie de securitate cibernetică. El a recomandat să dezactivați conexiunile Wi-Fi și Bluetooth, evitând USB-urile furnizate de furnizor și, bineînțeles, să păstrați cu atenție dispozitivele noastre.

A fost o reacție excesivă? Credem că nu. Adică, consultați acest ananas Wi-Fi de pe etajul sesiunii Zero Day!

Black Hat Conference Ananas WiFi

Înainte de a fi alergat, l-am ascultat și pe Daniel Cuthbert, COO al SensePost. Cuthbert, care a vorbit despre informările din 2017 ale lui Black Hat, a împărtășit unul dintre cele mai memorabile diapozitive pe care le-am văzut.

„Imaginați-vă că țările hacking alte țări…”, a spus Cuthbert, iar apoi a apărut:

Ziua neagră a pălăriei Zero Daniel Cuthbert

Si da, toate camerele a ieșit. O imagine valorează o mie de cuvinte covfefes, nu?

2. Pălăria Neagră este un loc minunat pentru a întâlni influența și liderii gândirii din industrie

Chiar în prima noastră zi de pălărie neagră, am avut norocul de a cunoaște expertul cibernetic și CIO al Corporației IDT, Golan Ben-Oni.

Întâlnirea cu Golan Ben-Oni la Black HatEchipa noastră cu expert în securitate cibernetică și lider de gândire, Golan Ben-Oni

Ben-Oni ne-a oferit câteva informații despre industrie care ne-au determinat cu adevărat să ne gândim la viitorul pe termen lung al tehnologiei și la cum se intersectează tendințele consumatorului și cibersecurității. Printre acestea, viziunea sa pentru creșterea și dominarea telefonului mobil pe piață și integrarea ulterioară a aplicațiilor bazate pe securitate în dispozitive.

Potrivit lui Ben-Oni, „perspectivele pe termen lung ale desktopului sunt extrem de importante”.

Momentan, desktop-ul este implicit pentru întreprindere, mobilul este implicit pentru consumator. În cele din urmă, așa cum a exprimat Ben-Oni, acestea se vor intersecta, iar Enterprise va deveni în mare parte bazată pe dispozitive mobile.

Destul de interesant, el a sugerat că o parte din trecerea de la desktop la mobil ar rezulta parțial din schimbările din industria educației. Studenții le este mai greu să-și plătească împrumuturile, de aceea instituțiile ar trebui să le reducă costurile. Acest lucru i-ar duce să le ofere studenților Chromebookuri, mai degrabă decât laptopuri și, în cele din urmă, tablete și nu Chromebookuri …

De-a lungul acestor linii, Ben-Oni a prezis o tendință către sisteme bazate în cea mai mare parte pe aplicații și a postulat că furnizorii de platforme vor începe să integreze mecanisme de securitate care au fost achiziționate în mod tradițional extern, în sistemele de operare ale dispozitivelor lor – învingând astfel scopul multor terți aplicații și furnizori de securitate.

Acesta va fi cazul? Ar trebui să știm peste patru ani, moment în care Ben-Oni crede că această transformare a industriei va fi completă.

3. Apăsați în presă pentru scorul real pe tendințele industriei

Unele dintre cele mai interesante conversații pe care le-am avut la Black Hat au fost cu Media cunoscute, de asemenea, „red-taggers”. Ne-a plăcut în mod deosebit ideile pe care le-am obținut de la Sean Martin, redactor șef și co-fondator al ITSPmagazine și Adrian Sanabria, director de cercetare la Savage Security.

ITSPmagazine își propune să se concentreze pe elementul uman de securitate, educație pe scară largă și diversitate în cadrul industriei. Am fost încântați să aflăm că Martin intenționează în curând să lanseze un podcast despre soluții de securitate pentru întreprinderile mici, cu scopul mai mare de a ajuta IMM-urile să își conștientizeze, să ia măsuri pentru a-și proteja afacerile și să selecteze și să achiziționeze mai ușor produse și servicii rezonabile..

9F838FFA-3E99-4CB9-BC3B-611486787CDBÎntâlnirea cu Sean Martin din ITSPmagazine

Între timp, Sanabria a oferit o perspectivă solidă asupra apariției pieței perimetrului definit de software și a creșterii rapide a peisajului de securitate a cloudului, ne-a transmis că „totul merge la cloud”.

Adrian Sanabria, director de cercetare la Securitatea SavageAdrian Sanabria, director de cercetare la Securitatea Savage

Ulterior, când am participat la ora fericită a GuidePoint Security, am avut și șansa de a vorbi cu reporterul TechCrunch, Jon Evans, care a declarat că este deosebit de încântat de Facebook CSO, discuția principală a lui Alex Stamos..

Pentru un vârf din prima linie la discuția lui Stamos, nu uitați să consultați articolul lui Jon aici.

4. Vizionarea Keynote este bine meritată

Vorbind despre nota principală, nu vă putem recomanda să urmăriți suficient de mult difuzorul principal al lui Black Hat. Vorbitorul de anul acesta CSO de Facebook, Alex Stamos, a avut câteva puncte foarte importante pentru a stabili unde se află în prezent industria noastră și unde sperăm să o putem direcționa.

Alex Stamos Facebook CSO vorbind la conferința Black HatAlex Stamos, Facebook CSO, vorbind la Black Hat

Stamos a subliniat nihilismul industriei și că, deși am fost atât de concentrați pe amenințări la nivel foarte înalt, „obiectele strălucitoare”, în așa fel, am neglijat să rezolvăm preocupările fundamentale de securitate și să „ne punem cu adevărat în pantofi ai oamenilor pe care încercăm să îi protejăm.

De exemplu, odată cu difuzarea cloud-ului public, deoarece cercetarea inițială și mass-media înconjurătoare s-au concentrat prea mult pe defecte de securitate complexe, a lăsat unele companii, de teamă, evitând norul în întregime și, în cele din urmă, neglijat să rezolve „problemele simple”.

El a subliniat, de asemenea, importanța industriei noastre de a vedea „cealaltă parte”, în special atunci când vine vorba de bătălia de criptare. Stamos a subliniat: „Cred că oamenii au un drept la o securitate puternică și un drept la comunicații private fără supraveghere.” Dar, după cum a afirmat el, eforturile de a proteja copiii împotriva abuzurilor online și de a combate terorismul sunt la fel de importante.

Așadar, în loc să ne luăm doar împotriva, ar trebui să luăm în considerare ce tipuri de soluții am putea contribui pentru a ajuta aceste cauze. La urma urmei, „Black Hat încă nu este suficient de bătrân pentru a bea în Nevada”, a spus Stamos dând din cap că există încă spațiu suficient pentru creștere și inovație în industria noastră.

Discuția lui Stamos s-a lovit aproape de casă pentru noi, având în vedere misiunea noastră de a face accesul la securitate cibernetică și, de asemenea, munca noastră #UnblockTheWeb pentru protejarea activiștilor pentru drepturile omului.

Așteptăm cu nerăbdare să vedem cine va vorbi la următoarea conferință de Black Hat …

5. Tehnologia de inteligență a amenințărilor web și filtrarea conținutului este în creștere

În mod clar, există o mare cerere de informații de ultimă oră asupra amenințărilor. Am văzut o serie de lideri din domeniul securității cibernetice care oferă inovații în acest domeniu. Unul dintre furnizorii care ne-a impresionat cel mai mult a fost Webroot.

Kiran Kumar, manager de produse de securitate, ne-a făcut un tur al investigatorului lor de amenințări BrightCloud. Nu numai că interfața tactilă a platformei este doar „wow”, ci oferă o detecție a amenințărilor cu adevărat la nivelul următor, oferind evaluarea nivelurilor de amenințare ale site-urilor în timp real.

Nu putem aștepta să vedem mai multe …

098B71B2-D29A-4D98-8285-08431DAADCE1Kiran Kumar, manager de produse de securitate, arătându-ne informația BrightCloud Threat Intelligence

6. Uneori, un stand doar vorbește de la sine

Am observat o mulțime de prezentări bazate pe tombole la Black Hat, dar ceea ce ne-a impresionat cu adevărat cel mai mult au fost priceperea creativă pe care am văzut-o în conceptele unora dintre cabinele Black Hat Vendor. Au fost câteva design-uri și atracții ale spinner-urilor fidget care erau atât de intrigante, încât a trebuit doar să ne oprim. Iată o privire a celor patru favorite ale noastre:

Centrul spațial Alien Vault:

Alien Vault Space Hub Black Hat

Trailerul de rezoluție al Bromium:

17647A9A-4BB7-4488-84BA-8337B756D99B

Stilul de pe Veracode până te aruncați pe Impersonatori:

Pălărie neagră Veracode

Alianța Cloud Security „Teme străine”:

Cloud Security Alliance Black Hat

7. Doar proprietarii de animale de companie pot avea încredere în hackerii de tip Black Hat

Să spunem doar că departamentul de evenimente din Mandalay Bay știe cu adevărat ce fac. Și știu singurul alt grup în care pot avea încredere să fie în preajma noastră, sunt proprietarii de animale de companie entuziaști și puii lor adorabili.

Caz elocvent:

Super Zoo și Pălăria Neagră

Da, este adevărat. Se pare că anul acesta, pentru a doua oară rularea Black Hat a coincis cu … ați ghicit: Conferința SuperZoo – „cel mai mare show din industria de animale de companie din America de Nord”.

Coincidență? Credem că nu …

8. Arsenalul este doar minunat

Nu am avut ocazia să participăm la DefCon în acest an, dar ne gândim că Arsenalul este doar un mic gust al tehnologiei subterane și emergente pe care o vedeți acolo. Recomandat de Neil „Grifter” Wyler în cadrul discuției sale de Zero Day, am fost siguri că nu vom rata această memorabilă sală de conferințe.

Unul dintre standurile noastre preferate de la Arsenal a aparținut NICT. Produsul lor Nirvana vă permite să detectați amenințări malware în timp real cu o interfață interactivă care amintește de jocul dvs. favorit din 80. Ceea ce nu trebuie să iubești despre asta?

Pălăria Neagră Arsenal

9. Nevoia de securitate simplificată crește – mulțumim consumatorului

Unele dintre cele mai interesante preluări ale conferinței au venit din vremea noastră la standul Symantec.

În primul rând, am văzut tehnologia din spatele celei mai noi achiziții a Symantec, Fireglass – care previne în mod impresionant malware-ul și atacurile de phishing, executând ședințe web de la distanță și trimitând un feed vizual inofensiv către browserul local, în loc să îl folosească codul (de ex. Html., Javascript, flash ) care pot exploata vulnerabilitățile browserului.

Cabina de sticlă de pălărie Black HatEchipa cu Amit Kanfer, Core Technology Team Leader la Fireglass

Apoi am avut plăcerea de a vorbi pe larg cu Curtis Barker, Product Portfolio Manager de Cloud Security la Symantec.

Pălărie neagră SymantecEchipa noastră cu Curtis Barker din Symantec

Am vorbit despre achizițiile recente ale companiei, inclusiv Fireglass, Skycure și Elastica, precum și despre tipul de tehnologie care îi va interesa în viitor. În timp ce am vorbit despre metode sofisticate de înșelăciune, cum ar fi călătoria de miere, am vorbit și despre puterea angajaților de a schimba serviciile întreprinderi complicate și complicate către produse automate, simple și gamificate.

Din conversația noastră cu directorul Cercetării Savage Security, Adrian Sanabria, până la conversația principală a lui Alex Stamos, și la numeroșii vânzători pe care i-am văzut pe podeaua Black Hat, ne-am ridicat, fără îndoială, la tema „Cloud is King”.

Forța de muncă modernă este dinamică și este constant în continuă, împingând întreprinderile să treacă de la soluții bazate pe hardware și servicii statice la platforme scalabile, ușor de utilizat, bazate pe cloud.

După cum am aflat din conversațiile noastre cu Barker și mai devreme cu Ben-Oni, consumarea conduce în cele din urmă experiența întreprinderii. Deci, pe măsură ce consumatorii s-au mutat la produse cloud și la servicii și produse SaaS ușor de utilizat în viața lor, se așteaptă ca întreprinderile și întreprinderile să facă același lucru.

10. BONUS Take away: One Shirt is Worth a Thousand Intros

Când planificați ținuta neagră pentru pălărie neagră, nu apreciați puterea cămășii companiei. În timpul petrecut la conferință, am descoperit că tricoul nostru „Encrypt This” era cu siguranță un spărgător de gheață. Pentru unii mulți oameni, acesta a fost singurul motiv pentru care au vorbit cu noi!

Dar serios, toate glumind deoparte, designul nostru de tricouri ne-a ajutat într-adevăr să ne conectăm cu niște oameni grozavi.

Având în vedere că nu am auzit încă de la cei care au spus că doriți ca noi să vă trimitem unul (știți cine sunteți!), Vom face acest lucru un pic mai ușor printr-un simplu cadou. Doar împărtășește această postare pe blog, accesează noul nostru site de afaceri și / sau solicită o demonstrație prin intermediul widgetului Gleam de mai jos și vei fi înscris în unul dintre cei 10 norocoși câștigători.!

(Desigur, cu cât împărtășești mai mult, cu atât sunt mai mari șansele de a fi oficial „criptat” …)

Câștigă un tricou „Encrypt This”!

Și asta, prietenii mei, ne înfășoară în topul nostru de transport. Erau atât de multe de văzut și de făcut la Conferința pălăriei negre, simțim că abia zgâriam suprafața.

Cum ai găsit conferința? Indiferent dacă ați participat pentru prima dată ca noi, sau medicii de la Black Hat, dacă aveți alte observații pe care doriți să le contribuiți, nu ezitați să ne informați în secțiunea de comentarii de mai jos..

Între timp, sperăm că v-ați bucurat de primul nostru blog SaferVPN pentru Business.

Dacă doriți să aflați mai multe despre noile noastre produse de afaceri și despre planurile noastre de a opera pur și simplu cloud și securitate, nu fiți timizi – cereți o demonstrație! Ne-am bucura să vă oferim acces Beta din primul rând.

Pana data viitoare,

Echipa de afaceri SaferVPN

SaferVPN pentru echipa de afaceri

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map