Tips om sparing av programvarepenger: Hvordan vi fant 40% besparelser på Adobe CC og Microsoft Office

Slik sparer du penger på programmer


Visste du at du kan få mange av dine digitale kjøp til opptil halv pris? Når prisene på Adobe og Microsoft er forskjellige, avhengig av hvilket land du er i, er det mange pengesparende tips du kan dra nytte av bare ved å endre IP-adressen din!

Det kan komme som en overraskelse at forskjellige land faktisk tilbyr forskjellige priser for samme eksakte produkt. Vil du vite hvordan du kan utnytte dette morsomme faktum?

I denne bloggen vil vi fortelle deg nøyaktig hvordan du kan dra nytte av disse varierende prisene for den beste måten å spare penger på når du kjøper programvare på nettet!

Hva mener du, forskjellige priser?

Som vi har forklart i våre tidligere blogger, opplever mange tjenester som fly, hotell og bilutleie alt å variere priser avhengig av hvilket land du bestiller fra.

Når du søker etter programvare på nettet, kan du merke at de amerikanske versjonene av Adobe CC og Microsoft Office vanligvis er de billigste. Med det i bakhodet kan følgende råd komme mer til rette for folk som befinner seg utenfor USA.

Heldigvis gjør denne typen prisdiskriminering det mulig for oss å dele utrolige sparingstips, slik at du kan finne den beste måten å spare penger på nettet. La oss gå gjennom nøyaktig hvor mye du kan spare, og enda viktigere, hvordan du kan gjøre det på bare tre enkle trinn!

Tips om sparing av penger: Adobe CC

Som du kanskje har hørt, har Adobe nylig kunngjort i sin offisielle uttalelse at det vil heve abonnementsprisene. Selskapet har hevdet at prisjusteringene er basert på valutasvingninger:

“… Valutakursene har svingt betydelig de siste årene. Som mange amerikanske baserte globale selskaper, gjør Adobe prisjusteringer for å oppveie svingninger i valutakursen. Vi overvåker disse og foretar justeringer bare når det er nødvendig. ”

Ettersom prisøkningene nettopp ble implementert denne måneden, kan kunder (spesielt brukere fra måned til måned kontra årlige abonnementsholdere som ikke vil betale prisstigningen før slutten av den årlige faktureringsperioden) fortsatt benytte seg av disse varierende geografiske målene for å senke abonnementskostnadene.  

La oss sammenligne noen av disse prisene:

De forente stater

Adobe

La oss bruke den månedlige prisen for hele Adobe-pakken. Hvis du inkluderer den gjennomsnittlige amerikanske omsetningsavgiftssatsen på 8,45%, kommer du til totalt $ 86,74 / måned, eller 1.040,88 dollar / år.

La oss sammenligne denne prisen med prisene i andre land:

Sveits

For hele pakken er den månedlige prisen for Adobe CC i Sveits:

Sveits Adobe Tips om sparing av penger

Konvertering av dette til amerikanske dollar: $ 96,49 / måned eller 1.157,88 dollar / år.

Derfor, hvis du er i Sveits og ønsker å kjøpe hele Adobe-pakken, kan du gjøre det spar 117 dollar hvis du kjøper i USA i stedet.

Storbritannia

I 2012 var Creative Cloud-priser i Storbritannia basert på den britiske pund-til-dollar-kursen på 1,60. I dag er valutakursen nær 1,28.

Da valutakursen falt, begynte Adobe å motta rundt 25% mindre (USD) fra kunder i Storbritannia. Dessverre, hvis du ikke benyttet deg av dette allerede, fanget Adobe på og vandret Adobe CC-priser i Storbritannia, tilsynelatende fra 10% til 50%.

Dette betyr at å kjøpe ditt Adobe CC-abonnement vil spare deg for penger hvis du kjøper fra USA i stedet for Storbritannia:

Storbritannia

Dette tilsvarer $ 95,50 / måned eller 1.146,00 dollar / år.   

Derfor, hvis du kjøper fra USA i stedet for Storbritannia, kan du spare $ 105,12!

New Zealand

Jeg ble faktisk overrasket over dette resultatet! Jeg begynte denne artikkelen med sikkerhet under forutsetning av at USA ville være den billigste versjonen av Adobe tilgjengelig. Overraskende fant jeg ut at å kjøpe fra New Zealand kunne spare deg for enda mer!

NZ

Dette tilsvarer $ 76,31 / måned eller 915,72 dollar / år.

Her er de fulle resultatene:

[tabell “” ikke funnet /]

* Merk denne tabellen er ikke avgjørende, er gjeldende fra 30. mai 2017 og er utsatt for svingninger.

Det er en årlig besparelse på $ 125,16 hvis du kjøper Adobe CC i New Zealand i stedet for USA!
(Du kan spare 242,16 dollar hvis du kjøper fra NZ i stedet for Sveits!)

Tips om sparing av penger: Microsoft Office

Siden det er mange forskjellige pakker som Microsoft tilbyr, sammenlignet vi bare priser for Microsoft Office 365 Home. Vi sammenlignet deretter prisene for hvert av følgende land:

Forente stater:

Penger sparing tips Microsoft USA

[tabell “” ikke funnet /]

* Prisene gjeldende 30. mai 2017.

Som du kan se fra tabellen over, hvis du kjøper Microsoft Office 365 fra India (eller til og med Australia) du kan få opptil 40% avslag!

Nå som du vet hvor mye du kan spare, kan du lese videre for å finne ut nøyaktig hvordan du kan dra nytte av disse enestående pengebesparende planene og tilbudene!

Hvordan sammenligne produktpriser i andre land

Når du surfer på nettet Microsoft eller Adobe tjenester, kan nettstedet oppdage din IP-adresse (din unike identifikator på nettet), slik at de kan bestemme ditt nøyaktige sted. På grunn av dette vil nettstedet vise gjeldende pris for landet du befinner deg i.

Hvis du vil bla rundt i andre lands versjoner av nettstedet og sjekke prisene deres, må du bruke et virtuelt privat nettverk (VPN), for eksempel SaferVPN, for å endre IP-adressen din fra et land til et annet. Husk at du kanskje må: starte nettleseren på nytt, tømme informasjonskapslene og hurtigbufferen, eller bruke nettleserens anonyme nettlesingsmodus for å oppleve oppdaterte resultater etter endring av beliggenhet.

Les de neste trinnene for å finne ut nøyaktig hvordan du kan oppleve disse enkle måtene å spare penger på!

Få tilbudene nå!

Her er tre enkle trinn som forklarer hvordan du sjekker ut priser i andre land og velger hvilken beste måte å spare penger som fungerer for deg!

 1. Koble til det SaferVPN-stedet som har den beste besparelsen for produktet ditt.
 2. Åpne nettleserens personvernmodus (med mindre du vil tømme historikken og informasjonskapslene med jevne mellomrom). På den måten kan ikke informasjonskapslene eller historikken din spores av e-skredderen – du surfer inn i en ren skifer.
 3. Bla gjennom nettstedet du vil handle på, og gjør det som om du befinner deg i landet.

Bare husk at du trenger å bruke en Paypal-konto, ikke et kredittkort med en lokal adresse.
Siden du ikke kan endre hjemlandet på Paypal, bare åpne en ny Paypal i landet der du vil kjøpe programvaren fra. Det tar bare noen minutter å overføre penger til den kontoen.

Det er alt som er til det! Hvis du har andre tips eller avtaler som du kan spare penger ved å endre geografiske steder, kan du gjerne dele dem med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor.

Gledelig handling!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map