Sommermusikkfestivaler: Vær forsiktig med gratis WiFi Connect-lokasjoner

gratis wifi koble sommermusikkfestivaler


Summer Music Festivals har blitt den mest etterlengtede konsertserien i verden. Selv med mangel på dusjer, ordentlig soveopplegg og potensielt forferdelig vær, er en av de høyeste prioriteringene til deltakere på festivalen finne en WiFi-tilkobling. Men gratis WiFi-tilkoblingssteder kan være farlige. Les videre for å finne ut hvordan du kan dra nytte av disse trådløse hotspots –trygt!

Musikkfestivaler kan variere fra alternativ rock til den nyeste elektro-popen. Du har sikkert hørt om Coachella, Bonnaroo, Tommorowland og mange flere. Men hva er en ting som nesten alle har felles? De fleste av publikum søker etter et gratis WiFi-tilkoblingssted.

Når du prøver å begrense databruk slik at du ikke ender med å betale en arm og et bein når du kommer hjem, er folk mer enn villige til å sette sikkerheten sin på backburner og handle privatliv for ubegrenset tilgang til internett. Men hva som muligens kan være så farlig med gratis WiFi-tilkoblingssteder?

I denne bloggen vil vi fortelle deg alt du trenger å vite om hvorfor disse hotspots kan være farlig og hvordan du fremdeles kan dra nytte av dem, trygt!

Hva kan være så farlig?

Disse festlige begivenhetene, fulle av live musikk, venner og festing, skaper en unik opplevelse for festivalgjengerne. Det eneste som kan gjøre dem enda bedre? Legger til mobile hotspots der folk kan finne gratis WiFi-tilkoblingssteder! Høres bra ut, ikke sant?

Det er det vel! Hvem vil ikke være i stand til å knipse vennene sine hjemme og legge ut sin fantastiske tid på Instagram? Selv om disse mobile hotspots er praktiske, er det noen grunner til at du bør være litt skeptisk.   

Disse trådløse hotspotsene utgjør to muligheter:

  • Gratis WiFi-tilkoblinger kan bare settes opp av en sjenerøs person eller arena som er villig til å tilby gratis WiFi-tilgang til et stort publikum.
  • En mindre gunstig mulighet er at hotspots kan bli satt opp av noen som interesserer seg for meldinger, brukernavn, passord, bankinformasjon og andre detaljer du kanskje ikke vil at en fremmed skal ha tilgang til.

Les videre for å finne ut hvordan du kan være i stand til å oppdage disse farlige forbindelsene og hvordan du kan beskytte deg selv. Enten det er “bare i tilfelle” eller “du er en heldig anda du gjorde” – det er helt verdt å være trygg i stedet for å beklage!  

Hva en gratis wifi-forbindelse faktisk betyr

Mange WiFi-nettverk krever registrering for å få tilgang til dem, inkludert å be om navn, alder, e-postadresse og telefonnummer. Realistisk sett tjener leverandørene på å tilby disse “gratis” tjenestene av selge legitimasjonen til markedsførere.

TIPS: Hvis du virkelig ønsker å holde forbindelsen fri, kan du vurdere å opprette en egen gratis WiFi-e-postadresse – et trygt sted for spam som du aldri trenger å sjekke!

Enkelt nok! Men en gratis WiFi-tilkobling kan være verre enn bare et reklamestunt. Egentlig synes 25% av alle offentlige Wi-Fi-hotspots å være et lokk for hackere.

Hva kan hackere gjøre på musikkfestivaler?

Usikrede offentlige WiFi-nettverk er et fristed for hackere som tar bytte hvor folkemengder samles for å få en internettforbindelse – noe som gjør sommermusikkfestivaler til en havn for hackingaktiviteter.

Det er enda enklere enn du antagelig tror. For mindre enn $ 100 kan hackere sette opp en enkel ruter som tiltrekker seg gratis WiFi-tilkoblingssøkere, og gir dem full synlighet av sensitiv og personlig informasjon.  

Siden gratis WiFi ikke er kryptert, kan hackere det Enkelt se hvert eneste tastetrykk du skriver. Dette inkluderer hvert passord, hver e-post, melding og hvert stykke data du overfører.

Hva med gratis wifi-tilkoblingen levert av festivalen?

Dessverre er falske offentlige WiFi, en WiFi-plassering som ser ut til å være legitime, men faktisk er satt opp av en hacker for å avskjære informasjonen din, ikke bare en virkelig bekymring, men kan være ganske vanskelig å tyde!

I stedet for å hacke seg inn på enheten din, er det utrolig enkelt å lokke uvitende deltakere gjennom et useriøst tilgangspunkt – en forbindelse som etterligner et offentlig Wi-Fi-hotspot. Dette lar hackere stjele all den overførte personlige informasjonen din.

Disse gratis WiFi-tilkoblingsstedene har en nøkkelindikator: de ganske enkelt kopier offentlige domenenavn og legg til et enkelt krokord: Gratis.

Coachella tilbyr for eksempel gratis offentlig WiFi-tilgang under arrangementet. Du kan forvente å se en “gratis Coachella WiFi” som holder seg rundt å tiltrekke ofre til et useriøst tilgangspunkt.

Slik sikrer du forbindelsen – automatisk

For å bidra til å bekjempe cybertyveri har vi utviklet en ny, nyskapende automatisk WiFi-sikkerhetsfunksjon. Nå tilgjengelig for alle applikasjonene våre, lar vår app deg øyeblikkelig og enkelt bla gjennom trygt over gratis WiFi-tilkoblinger!

SaferVPN kobler enheten din automatisk til en sikker, banknivå 256-biters krypterings-VPN (Virtual Private Network) -kanal så snart du kobler til en usikker WiFi-tilkobling. Du trenger ikke engang å koble deg til VPN!

Så snart telefonen kobles til en usikker offentlig WiFi-hotspot, blir du automatisk beskyttet mot identitetstyveri og trusler mot nettets sikkerhet – uten å måtte gjøre noe!

Nyt den tryggheten som du trygt kan surfe på Internett når som helst og hvor som helst.

Gratis Wifi Connect - automatisk Wi-Fi

Hvordan en VPN holder deg beskyttet

Hvis du ikke liker ideen om at en rampete fremmed stjeler dine personlige pålogginger og kredittkortopplysninger, forstår vi fullstendig. Når du bruker en VPN-tjeneste, kan du koble til en ekstern server og dirigere trafikken gjennom et sikkert nettverk. Dette lar deg surfe på nettet med en fullstendig beskyttet tilkobling. Dette holder alle dine personlige data og sensitiv informasjon trygg og forsvarlig.

Vil du få WiFi-sikkerhet automatisk? Sjekk ut vår gratis 24-timers prøveversjon eller abonner på en plan i dag! Med en 14 dagers pengene tilbake-garanti har du ingenting å tape!

Happy Safe Browsing!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map