Sommermusikfestivaler: Vær forsigtig med gratis WiFi-forbindelsessteder

gratis wifi forbinder sommermusikfestivaler


Sommermusikfestivaler er blevet den mest forventede koncertserie i verden. Selv med manglen på brusere, ordentlig sovearrangement og potentielt forfærdeligt vejr, er en af ​​de højeste prioriteter hos festivaldeltagere finde en WiFi-forbindelse. Men gratis WiFi-forbindelsessteder kan være farlige. Læs videre for at finde ud af, hvordan du drager fordel af disse trådløse hotspots –sikkert!

Musikfestivaler kan variere fra alternativ rock til den nyeste elektro-pop. Du har sandsynligvis hørt om Coachella, Bonnaroo, Tommorowland og mange flere. Men hvad er en ting, som næsten alle har fælles? De fleste af mængden søger efter et gratis WiFi-forbindelsessted.

Når du prøver at begrænse dataforbruget, så du ikke ender med at betale en arm og et ben, når du kommer hjem, er folk mere end villige til at sætte deres sikkerhed på backburner og handle privatliv for ubegrænset internetadgang. Men hvad der muligvis kan være så farligt ved gratis WiFi-forbindelsessteder?

I denne blog fortæller vi dig alt hvad du har brug for at vide om hvorfor disse hotspots kan være farlige og hvordan du stadig kan drage fordel af dem, sikkert!

Hvad der kan være så farligt?

Disse festlige begivenheder, fulde af live musik, venner og fester skaber en unik oplevelse for festivalgængere. Det eneste, der kunne gøre dem endnu bedre? Tilføjelse af hotspots, hvor folk kan finde gratis WiFi-forbindelsessteder! Det lyder godt, ikke sandt?

Det er det! Hvem vil ikke være i stand til at knipse deres venner derhjemme og sende deres fantastiske tid på Instagram? Selvom disse mobile hotspots er praktiske, er der nogle få grunde til at du skal forblive lidt skeptisk.   

Disse trådløse hotspots udgør to muligheder:

  • Gratis WiFi-forbindelser kan skal du blot oprette af en generøs person eller lokal, der er villig til at tilbyde gratis WiFi-adgang til et stort publikum.
  • En mindre gunstig mulighed er, at hotspots kan oprettes af en person, der interesserer sig for dine beskeder, brugernavne, adgangskoder, bankoplysninger og andre oplysninger, som du måske ikke ønsker, at en fremmed skal have adgang til.

Læs videre for at finde ud af, hvordan du muligvis kan se disse farlige forbindelser, og hvordan du kan beskytte dig selv. Uanset om det er “bare i tilfælde” eller “du er en heldig duck, du gjorde” – det er helt værd at være sikker i stedet for at undskylde!  

Hvad en gratis wifi-forbindelse faktisk betyder

Mange WiFi-netværk kræver registrering for at få adgang til dem, herunder beder om dit navn, alder, e-mail-adresse og telefonnummer. Realistisk set udbyder udbytterne ved at tilbyde disse “gratis” tjenester af sælge dine legitimationsoplysninger til marketingfolk.

TIP: Hvis du virkelig ønsker at holde din forbindelse fri, kan du overveje at oprette en separat gratis WiFi-e-mail-adresse – et sikkert sted til spam, som du aldrig behøver at kontrollere!

Enkelt nok! Men en gratis WiFi-forbindelse kan være værre end bare et reklamestunt. Faktisk synes 25% af alle offentlige Wi-Fi-hotspots at være et lokkemiddel for hackere.

Hvad kan hackere gøre ved musikfestivaler?

Usikrede offentlige WiFi-netværk er et tilflugtssted for hackere, der tager bytte, hvor skarer samles for at få en internetforbindelse – hvilket gør sommermusikfestivaler til en havn til hackingaktivitet.

Det er endnu lettere, end du sandsynligvis tror. For mindre end $ 100 kan hackere oprette en simpel router, der tiltrækker gratis WiFi-forbindelsessøgende, hvilket giver dem fuld synlighed for dine følsomme og personlige oplysninger.  

Da gratis WiFi ikke er krypteret, kan hackere let se hvert enkelt tastetryk, du skriver. Dette inkluderer alle adgangskoder, hver e-mail, meddelelse og hvert stykke data, du sender.

Hvad med den gratis WiFi-forbindelse leveret af festivalen?

Desværre er falske offentlige WiFi, en WiFi-placering, der ser ud til at være legitime, men faktisk er oprettet af en hacker til at opfange dine oplysninger, ikke kun en reel bekymring, men kan være ret svært at afkode!

I stedet for at hacke ind på din enhed er det utroligt nemt at lokke ubevidste deltagere gennem et useriøst adgangspunkt – en forbindelse, der efterligner en offentlig Wi-Fi-hotspot. Dette giver hackere mulighed for at stjæle nogen af ​​dine overførte personlige oplysninger.

Disse gratis WiFi-forbindelsessteder har en nøgleindikator: de ganske enkelt kopier offentlige domænenavne og tilføj et enkelt krogord: Gratis.

For eksempel tilbyder Coachella gratis offentlig WiFi-adgang under deres begivenhed. Du kan forvente at se en “Gratis Coachella WiFi” somdrer omkring at tiltrække ofre til et skidt adgangspunkt.

Sådan sikres din forbindelse – automatisk

For at hjælpe med at bekæmpe cybertyveri har vi udviklet en ny banebrydende automatisk WiFi-sikkerhedsfunktion. Nu tilgængelig for alle vores applikationer, giver vores app dig mulighed for øjeblikkeligt og nemt at gennemse sikkert over gratis WiFi-forbindelser!

SaferVPN forbinder din enhed automatisk til en sikker, bankniveau 256-bit kryptering VPN (Virtual Private Network) -kanal, så snart du opretter forbindelse til en usikker WiFi-forbindelse. Du behøver ikke engang at oprette forbindelse til VPN!

Så snart din telefon opretter forbindelse til en usikret offentlig WiFi-hotspot, bliver du automatisk beskyttet mod online identitetstyveri og cybersikkerhedstrusler – uden at skulle gøre noget!

Nyd den ro i sindet, som du sikkert kan surfe på Internettet når som helst og hvor som helst.

Gratis Wifi-forbindelse - automatisk Wi-Fi

Sådan holder en VPN dig beskyttet

Hvis du ikke kan lide ideen om, at en ondskabsfuld fremmed stjæler dine personlige logins og kreditkortoplysninger, forstår vi det fuldstændigt. Når du bruger en VPN-tjeneste, kan du oprette forbindelse til en ekstern server og dirigere din trafik gennem et sikkert netværk. Dette giver dig mulighed for at surfe på Internettet med en fuldt beskyttet forbindelse. Dette holder alle dine personlige data og følsomme oplysninger sikre og sunde.

Kan du få WiFi-sikkerhed automatisk? Tjek vores gratis 24-timers prøveperiode eller tilmeld dig en plan i dag! Med en 14-dages pengene-tilbage-garanti har du intet at tabe!

Glad sikker browsing!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map