Sådan får du gratis WiFi overalt

Sådan får du gratis WiFi overaltHar du nogensinde været på rejse eller ofte på farten og ledt efter gratis WiFi? Nogle gange kan det være ret vanskeligt at finde en pålidelig hotspot. Den gode nyhed er, at der er nogle gode apps derude, der giver dig mulighed surfe online gratis overalt, også når du er i udlandet!


I denne blog fortæller vi dig:

Selvom en WiFi-sky muligvis ikke dækker hele planeten endnu, du kan find gratis WiFi næsten overalt, hvis du ved, hvor du skal kigge efter. Så hvad er hemmeligheden bag, hvordan man får gratis Wifi overalt? Vi viser nogle få WiFi-valgmuligheder, der gør det muligt for dig at scanne dine omgivelser og finde millioner af gratis, lovlige hotspots, der ikke kræver adgangskoder. Desuden fortæller vi, hvordan du bruger dem, mens du sikrer din online sikkerhed.

Brug disse tricks til at finde gratis WiFi, og du vil aldrig være uden gratis WiFi igen! Efter tip og tricks nedenfor fortæller vi dig endda, hvordan du surfer sikkert og sikkert, når du bruger offentlige hotspots.

Om scanningsapps

Én ting at huske på, når du søger efter gratis WiFi, er at mange WiFi-netværk kræver registrering for at få adgang til dem. Dette kan omfatte udlevering af dit navn, alder, e-mail-adresse og endda telefonnummer. Årsagen til dette er, at udbydere kan tjene deres penge på at tilbyde denne “gratis” service ved at sælge dine detaljer til marketingfolk. En måde at håndtere dette på er at opret en separat gratis WiFi-e-mail-adresse specifikt til dette formål. På den måde, hvis din konto bliver overbelastet med spam-beskeder, behøver du aldrig at se dem.

Advarsel: De fleste gratis hotspots er ikke krypteret, så det er meget vigtigt, at du træffer foranstaltninger for at sikre dig selv på disse WiFi-netværk. Uden kryptering kan hvert enkelt tastetryk, du skriver, ses som almindelig tekst af enhver, der ser. Det betyder, at enhver adgangskode, du indtaster, hver e-mail, du sender og hvert stykke data, du sender, kan læses klart af enhver hacker. For at beskytte dig selv opfordrer vi dig til at sikre din enhed og kryptere dine data, mens du bruger disse forbindelser!

Beskyt min online sikkerhed med SaferVPN 

Sådan får du gratis WiFi

Mens vi venter på, at byens (og forhåbentlig verdensomspændende) WiFi vises – selvom mange udtrykker deres bekymring for denne type konstant forbindelse – her er et par apps, der fortæller dig nøjagtigt, hvordan du får gratis WiFi, uanset hvor du er i verden.

 • WiFi-kort er en af ​​de mest populære apps, der indeholder 100 millioner WiFi-hotspots tilgængelige i sin globale database. Dens gratis iOS- og Android-apps og har muligheder som kortnavigation, tip, adgangskoder og kundesupport.
 • Fon er et enormt globalt netværk af hotspots, i alt over 20 millioner hotspots over hele verden. Deres mission er at gøre boligrutere til hotspots, hvilket øger forbindeligheden mellem webtilgængelighed. Konceptet? Deling er omsorgsfuld! Ved at købe 50 dollars Fonera router, du opdeler din båndbredde i to: størstedelen er dedikeret til din brug, og den anden er til nærliggende Fon-brugere eller Facebook-venner. Du kan oprette forbindelse til Fon og finde tætte, gratis hotspots over hele verden, hvis du har et bredbåndsabonnement fra en af ​​Fons partnere.
 • Instabridge skaber kilder i nærheden af ​​hotspots og giver dig en virkelig pæn WiFi-klient, du kan bruge, når du søger efter dem. Med Instabridge kan du oprette forbindelse både til dine Facebook-venners hotspots eller offentlige forbindelser. Virksomheden hævder at have mere end en million opdaterede WiFi-adgangskoder og hotspots tilgængelige til din telefon. Den gratis app giver enkeltpersoner, kaffebarer, hoteller og lignende mulighed for at deltage, hvilket giver dig et kort og en enkelt platform til at finde og oprette forbindelse til et hvilket som helst af de tilgængelige hotspots.
 • Fri zone er en Android-app, der automatisk opdager, hvilke af hotspots der er omkring dig, der rent faktisk fungerer. Du kan få adgang til WiFi-adgangskoder, der deles af andre for at få adgang til lokale cafeer eller restauranter hotspots. Appen giver dig automatisk besked, hvis du er i nærheden af ​​en af ​​de 5 millioner hotspots i sin database.

En anden mulighed for rejsende specifikt er at bruge dette praktiske kort over trådløse adgangskoder til lufthavne, som inkluderer WiFi-adgangskoder til (i de fleste tilfælde) gratis netværksadgang i lufthavne og lufthavnsstuer rundt om i verden! Når du klikker på et af flyikonerne på deres interaktive kort, giver det dig lufthavnsnavnet og WiFi-detaljerne, herunder adgangskoden.

Sådan får du gratis WiFi overalt, når du rejser

FoXnoMads WiFi-adgangskodekort

Selv Facebook tester en offentlig WiFi-finder til mobile enheder! Den eksperimentelle iOS-funktion har en “Find WiFi” -mulighed i deres menu. Appen giver brugerne mulighed for at registrere og finde placeringer med gratis WiFi i nærheden og endda markere dem på et kort. WiFi-indstillingerne vises med deres relevante åbningstider og WiFi-navn for at sikre, at du ikke opretter forbindelse til det forkerte netværk. Dette hjælper dig med at beskytte dig mod falske offentlige WiFi-netværk.

Sådan får du gratis WiFi sikkert

Selvom det er dejligt at finde et gratis trådløst netværk tilgængeligt for alle, er åbne hotspots ikke så sikre som private, så vær forsigtig med at indtaste eller sende følsomme oplysninger, når du er tilsluttet en.

Se denne video, der forklarer sikkerhedsfarerne ved offentlig WiFi:

Her er et par sikkerhedstips til at holde dig sikker, når du gennemser:

 • Kontroller for HTTPS i søgefeltet for at sikre, at det websted, du bruger, er sikkert. Det skal ledsages af et låst hængelåssymbol og ordet “Sikker” til venstre for HTTPS.
 • Sørg for, at din antivirus software er ajour.
 • Brug en VPN – Vælg en VPN, der tilbyder kryptering på bankniveau for at sikre, at du er 100% beskyttet.

Nu hvor du ved, hvordan du får gratis WiFi, er du klar til at finde tilgængelige hotspots, uanset hvor du rejser! Sig farvel til skandaløst dataforbrug og dyre internetregninger.

P. S. Glem ikke, at du kan ringe gratis, når du er i udlandet med VoIP! Kombiner det med WiFi-finderne ovenfor, og du behøver ikke bruge en krone på internationale opkald, når du er i udlandet!

Følg vores WiFi-sikkerhedstips for at beskytte dit online privatliv og gennemse sikkert, stadig sikker nu, hvad er en VPN?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map