Hvorfor enhver profesjonell må bruke en VPN

vpn-klient for fagfolk som skal ivareta data, bedriftssikkerhet, forhindre hackere, snoopere og myndigheter til å stjele dataene dine


Visste du at et datainnbrudd koster selskaper i gjennomsnitt 3,5 millioner dollar? Du har ikke råd til å bla ubeskyttet eller la dine ansatte gjøre det. Som en travel profesjonell er det avgjørende å sikre bedriftens private dokumenter, spesielt når du er på reise eller når du tar med din egen enhet (BYOD). Les om hvordan du beskytter bedriftens data!

VPN-er blir stadig viktigere for å sikre bedriftens sikkerhet ettersom flere ansatte jobber eksternt eller har med seg egne enheter. Ikke bare gir VPN-er selskapets sikkerhet, men det hjelper også de ansatte til å glede seg over fordeler som følger med å jobbe hjemmefra, for eksempel større fleksibilitet, økt produktivitet og unngå kjedelig pendling. Trenden med telekommunikasjon forventes å øke i løpet av de kommende årene, og av den grunn er det viktig at virksomheter er forberedt på å takle det og har systemer for å sikre sine bedriftshemmeligheter og private data.

Hvordan bedrifter og profesjonelle bruker VPN-er

En VPN lar deg opprette en sikker og kryptert forbindelse til en annen datamaskin eller server på et eksternt sted over det offentlige internett. Med en VPN går all nettverkstrafikken din gjennom en sikker virtuell “tunnel”. Det lar deg teknisk sett bo i et virtuelt privat nettverk som ligner på et LAN (Local Area Network), som er det som bedriftskontorer bruker, men uten å kreve en fysisk kabelforbindelse.

VPN-er ble opprinnelig utviklet for å gi de enkelte ansatte muligheten til å få tilgang til selskapets nettverk fra et eksternt sted på en sikker måte. Ved å koble til et virksomhets nettverk, kan en enkelt ansatt få tilgang til alle selskapets ressurser og tjenester som om den ansatte fysisk var på kontoret. Forsøk å forestille deg livet uten VPN: I 2010 arbeidet 9,4% av amerikanske arbeidere minst en dag hjemme per uke.

De fire grunnene til at profesjonelle må bruke VPN-er

La oss snakke om hvorfor vi anbefaler enhver profesjonell å bruke en VPN, og tro meg, dette er viktig! Her går vi:

1. Offentlige hotspots gir ingen sikkerhet

Siden ingen av dataene dine er kryptert på offentlig WiFis, kan en dyktig hacker snuse seg inn i alle dine private data. Passord er oppe og alle filer blir overført. Du ville ikke ha arbeidsrelaterte filer i gale hender, ikke sant? Hva ville sjefen din sagt hvis han fant ut at du hadde null sikkerhet og sensitiv informasjon var lekket? Sørg for å være sikker med SaferVPN på offentlige hotspots for sikkerhet på banknivå. Det er spesielt viktig hvis du reiser mye for arbeid og arbeid på hoteller og flyplasser der hotspots ikke gir noen sikkerhet.

2. Ditt omdømme og passord er i faresonen

Når mer av arbeidet vårt beveger seg i skyen med tjenester som Google Drive, Asana, MailChimp, Salesforce og så mange flere, må du beskytte passordene dine. Du kan enkelt forstå hvor viktig det er at ingen andre får tilgang til det, eller enda verre hvis noen ville endre passordene dine. Sørg for å endre passordene dine regelmessig, aldri send dem via e-post (i tilfelle mottakeren blir hacket), og sørg for å bruke en blanding av små og store bokstaver og tall.

I tillegg har vi alle et profesjonelt rykte for å ivareta. Hindre hackere fra å få tilgang til Facebook- og LinkedIn-profilene dine – du vil definitivt ikke at noen andre vil rote med profilene dine på disse nettstedene..

3. Hackere kan prøve å stjele bedriftens data

Bare se på den nylige saken om at det amerikanske justisdepartementet fremlegger siktelser mot fem påståtte kinesiske militære hackere som forsøker å hacke seg inn i amerikanske private selskaper for å stjele handelshemmeligheter. Det er et tydelig eksempel på hvor viktig det er å beskytte bedriftsnettverk, uansett om påstandene er sanne eller ikke. Risikoen er der ute, så vær beskyttet! Bruk alltid en anti-malware med brannmur og VPN når du er ute av kontoret.

4. Juridiske konsekvenser kan skade karrieren din

Siden streaming av filmer og show fra annonsestøttede nettsteder er i den juridiske grå sonen, vil du ikke ønsker å risikere å bli tiltalt for brudd på opphavsretten. Denne er en biggy for alle advokater der ute, men like viktig for alle fagfolk. I noen land, inkludert Sverige, pletter en advokat som bryter loven hans eller hennes rykte og kan risikere å miste retten til å praktisere jus, eller i det minste ha vanskelig for å lande en jobb som advokat. Nå ville det være synd, ikke sant? Også for ikke-advokater er det et problem fordi du ikke ønsker å risikere å vises i kriminelle poster hvis en rekrutterer utfører en bakgrunnssjekk på deg.

Først må du huske å kjenne selskapets VPN-policy

Noen selskaper blokkerer tilgang til nettsteder som Facebook og YouTube på jobb for å begrense bortkastet tid. De gjør det både på arbeidsdatamaskinene, men også på WiFis. Med SaferVPN kan du omgå alle begrensninger og få tilgang til det nettstedet du ønsker. Vi må imidlertid advare deg om at det noen ganger er i strid med selskapets policy å bruke VPN-er for å omgå bedriftens brannmurbegrensninger. Bedrifter bruker brannmurer for å sikre dataene sine og sørge for at hackere ikke får tilgang til systemene sine. Selv om SaferVPN er trygt (som navnet sier) og gir deg sikret kryptering, oppfordrer vi deg sterkt til å spørre bedriftsnettverksadministratoren om policyen for bruk av VPN i bedriftsnettverket. Vi ønsker ikke å få deg i problemer, og det er opp til deg å overholde reglene dine.

Hvordan en VPN vil øke BYOD-sikkerheten din

Med en VPN blir all trafikk mellom enheten din og sluttstedet du kobler til kryptert med sikkerhetsnivå på banknivå. Det betyr at alle dataene og passordene dine forblir private og utenfor rekkevidde for hackere. Vår anbefaling til enkeltpersoner og bedrifter uansett størrelse er å alltid bruke en VPN for å forbedre sikkerheten.

Gi SaferVPN en gratis prøve nå. Forsikre deg om at du og kollegaene holder deg trygge ved å få en Small Business-plan som gir opptil 7 samtidige forbindelser til SaferVPN.

Bonuslesing: SaferVPN omtalt i Dells blogg

Administrerende direktør ble nylig intervjuet av Dells teknologiblogg for en artikkel om hvordan selskaper bruker SaferVPN for å dempe mobilsikkerhetsrisiko mens de har ansatte utenfor kontoret. Les mer om hvordan bruken av VPN-er endres når selskaper ser ut for å forbedre sikkerheten på grunn av økt BYOD på Dell Tech Page One.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map