Hvordan få gratis WiFi hvor som helst

Hvordan få gratis WiFi hvor som helstHar du noen gang reist eller ofte mens du er på farten og ser etter gratis WiFi? Noen ganger kan det være ganske vanskelig å finne en pålitelig hotspot. Den gode nyheten er at det er noen gode apper der ute som lar deg surfe online gratis hvor som helst, selv når du er i utlandet!


I denne bloggen skal vi fortelle deg:

Selv om en WiFi-sky kanskje ikke dekker hele planeten ennå, du kan finn gratis WiFi nesten hvor som helst, hvis du vet hvor du skal lete. Så hva er hemmeligheten bak hvordan du får gratis Wifi hvor som helst? Vi lister opp noen få WiFi-alternativer som gjør det mulig for deg å skanne omgivelsene dine og finne millioner av gratis, lovlige hotspots som ikke krever passord. I tillegg forteller vi hvordan du bruker dem mens du sikrer din online sikkerhet.

Bruk disse triksene for å finne gratis WiFi, og du vil aldri være uten gratis WiFi igjen! Etter tipsene og triksene nedenfor, vil vi til og med fortelle deg hvordan du kan surfe trygt og sikkert når du bruker offentlige hotspots.

Om skanne-apper

En ting du må huske på når du søker etter gratis WiFi, er at mange WiFi-nettverk vil kreve registrering for å få tilgang til dem. Dette kan inkludere å gi ut navn, alder, e-postadresse og til og med telefonnummer. Årsaken til dette er at tilbydere kan tjene pengene sine på å tilby denne “gratis” tjenesten ved å selge detaljene dine til markedsførere. En måte å håndtere dette på er å opprett en egen gratis WiFi-e-postadresse spesielt for dette formålet. På den måten, hvis kontoen blir overbelastet med spam-meldinger, trenger du aldri å se dem.

Forsiktighet: De fleste gratis hotspots er ikke kryptert, så det er veldig viktig at du gjør tiltak for å sikre deg på disse WiFi-nettverkene. Uten kryptering kan hvert eneste tastetrykk du skriver sees som ren tekst av alle som ser på. Det betyr at hvert passord du skriver inn, hver e-post du sender og hvert stykke data du sender kan tydelig leses av en hvilken som helst hacker. For å beskytte deg selv oppfordrer vi deg til å sikre enheten din og kryptere dataene dine mens du bruker disse tilkoblingene!

Beskytt min online sikkerhet med SaferVPN 

Hvordan få gratis WiFi

Mens vi venter på at byens (og forhåpentligvis verdensomspennende) WiFi skal dukke opp – selv om mange uttrykker bekymring for denne typen konstant tilkobling – her er noen få apper som vil fortelle deg nøyaktig hvordan du får gratis WiFi, uansett hvor du er i verden.

 • WiFi-kart er en av de mest populære appene, med 100 millioner WiFi-hotspots tilgjengelig i den globale databasen. Det er gratis iOS- og Android-apper og har alternativer som kartnavigasjon, tips, passord og kundesupport.
 • fon er et stort globalt nettverk av hotspots, totalt over 20 millioner hotspots over hele verden. Deres oppdrag er å gjøre boligrutere til hotspots, og øke tilkoblingen til tilgjengeligheten på nettet. Konseptet? Deling er omsorgsfull! Ved å kjøpe 50 dollar Fonera ruteren, deler du båndbredden din i to: flertallet er dedikert til bruken din, og den andre er for nærliggende Fon-brukere eller Facebook-venner. Du kan koble deg til Fon og finne nære, gratis hotspots over hele verden hvis du har et bredbåndsabonnement fra en av Fons partnere.
 • Instabridge massevis av kilder i nærheten og gir deg en veldig fin WiFi-klient å bruke når du søker etter dem. Med Instabridge kan du koble både til Facebook-vennenes hotspots, eller offentlige forbindelser. Selskapet hevder å ha mer enn en million oppdaterte WiFi-passord og hotspots tilgjengelig for telefonen din. Den gratis appen lar enkeltpersoner, kaffebarer, hoteller og lignende delta, og gir deg et kart og en enkelt plattform for å finne og koble til et av de tilgjengelige hotspots.
 • Fri sone er en Android-app som automatisk oppdager hvilke av hotspotsene rundt deg som faktisk fungerer. Du kan få tilgang til WiFi-passord som deles av andre for å få tilgang til lokale kaféer eller restauranters hotspots. Appen varsler deg automatisk hvis du er i nærheten av en av de 5 millioner hotspotene i databasen.

Et annet alternativ for reisende spesifikt er å bruke dette praktiske kartet over trådløse passord for flyplassen, som inkluderer WiFi-passord for (i de fleste tilfeller) gratis nettverkstilgang i flyplasser og flyplasser i hele verden! Når du klikker på et av flyikonene på det interaktive kartet, gir det deg flyplassnavnet og WiFi-detaljene, inkludert passordet.

Slik får du gratis WiFi hvor som helst når du reiser

FoXnoMads WiFi-passordkart

Til og med Facebook tester en offentlig WiFi-finder for mobile enheter! Den eksperimentelle iOS-funksjonen har et alternativ “Finn WiFi” i menyen deres. Appen vil tillate brukere å oppdage og finne steder med gratis WiFi i nærheten og til og med merke dem på et kart. WiFi-alternativene vil være oppført med de relevante åpningstider og WiFi-navn for å sikre at du ikke kobler deg til feil nettverk. Dette beskytter deg mot falske offentlige WiFi-nettverk også.

Hvordan få gratis WiFi sikkert

Selv om det er flott å finne et gratis trådløst nettverk tilgjengelig for alle, er åpne hotspots ikke like sikre som private, så vær på vakt mot å legge inn eller sende sensitiv informasjon når du er koblet til en.

Sjekk ut denne videoen som forklarer sikkerhetsfarene ved offentlig WiFi:

Her er noen sikkerhetstips for å holde deg trygg når du surfer:

 • Se etter HTTPS i søkefeltet for å sikre at nettstedet du bruker er sikkert. Det skal være ledsaget av et låst hengelåssymbol og ordet “Sikker” til venstre for HTTPS.
 • Forsikre deg om at antivirus programvare er oppdatert.
 • Bruk en VPN – Velg en VPN som tilbyr kryptering på banknivå for å sikre at du er 100% beskyttet.

Nå som du vet hvordan du får gratis WiFi, er du klar til å finne tilgjengelige hotspots uansett hvor du reiser! Ta farvel med skandaløst dataforbruk og kostbare internettregninger.

PS! Ikke glem at du kan ring gratis når du er i utlandet med VoIP! Kombiner den med WiFi-finnerne ovenfor, og du trenger ikke å bruke en krone på internasjonale samtaler når du er i utlandet!

Følg våre trådløse sikkerhetstips for å beskytte ditt personvern på nettet og bla trygt, fremdeles nå sikker. Hva er en VPN?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map