Den ultimative guide til oprettelse af en virtuel WiFi

Sådan opretter du en virtuel WiFi


Her er din ultimative guide til oprettelse af et virtuelt hotspot. Hvis du leder efter en måde at bruge din Windows- eller Mac-computer som en router til at oprette en WiFi på, er det sådan. Med en virtuel WiFi kan du bruge en VPN på enhver enhed, såsom dit Smart TV eller spillekonsol. Lad os komme igang!

Du kan bruge følgende som en stand-alone guide til, hvordan man opretter en virtuel WiFi. Hvis du forbinder din computer til SaferVPN, får du de ekstra bonusser med sikkerhed, anonymitet og frihed til at få adgang til ethvert blokeret websted. Med SaferVPN bliver al din trafik krypteret, så ingen kan snuppe ind i dine data; du får en ny IP-adresse, så du bliver anonym og sporløs online; og du kan næsten opholde dig overalt i verden for at streame medieindhold fra hvilket land du ønsker!

Ved at oprette en VPN-hotspot kan du bruge din VPN på dit Smart TV, konsoller, Apple TV eller Chromecast til at spille spil, der er blokeret i dit land eller omgå geografiske begrænsninger for tjenester som Pandora og YouTube på enhver enhed, der er forbundet til dit TV!

Hurtige links:

 • Sådan opretter du et VPN-hotspot i Windows
 • Sådan opretter du et VPN-hotspot i Mac OS X
 • Andre måder at bruge SaferVPN på flere enheder

Sådan deler du din VPN på WiFi i Windows 7

Trin 1: Gør din bærbare computer til en virtuel WiFi

A) Kør først Kommando som administrator. Find det ved at klikke på Start-menuen [1], søg efter cmd [2], højreklik på den [3] og vælg “Kør som administrator”. Hvis det beder dig om en administratoradgangskode, er det nu tid til at udfylde det.

forvandle din bærbare computer til en VPN-router. Opret en virtuel VPN WiFi-hotspot med din bærbare computer

B) For det andet skal du sikre dig, at de krævede drivere er installeret. Gør det ved at skrive netsh wlan show drivere i kommandoprompten [4] og derefter trykke på Enter-knappen. Se om det siger Ja til “Hosted Network Supported” [5] – hvis det er tilfældet, er du god til at gå. Hvis ikke, har du enten ikke en understøttet WiFi-adapter, eller de nuværende drivere er forældede. Løs det ved at køre Windows-opdatering og downloade de nyeste netværksadapterdrivere fra din computerproducentens websted.

forvandle din bærbare computer til en VPN-router. Opret en virtuel VPN WiFi-hotspot med din bærbare computer - windows 2

C) For det tredje, opret din egen WiFi med SSID indstillet til SaferVPN og adgangskode indstillet til adgangskode. Gør det ved at skrive indtast netsh wlan set hostednetwork mode = tillad ssid = safervpn key = password i Kommandoprompten [6].

forvandle din bærbare computer til en VPN-router. Opret en virtuel VPN WiFi-hotspot med din bærbare computer - windows 3

D) Alt, hvad du skal gøre, er at køre dit WiFi ved at skrive i Command Prompt netsh wlan start hostednetwork [7]. Du får en meddelelse, der siger “Det hostede netværk startede”. Faktisk har du nu oprettet din egen virtuelle WiFi.

forvandle din bærbare computer til en VPN-router. Opret en virtuel VPN WiFi-hotspot med din bærbare computer - windows 4

Bemærk: Hvis du får en meddelelse om, at “hostet netværk ikke kunne startes”, skal du blot køre Windows Update for at sikre dig, at du har de nyeste drivere installeret. Det skulle gøre susen.

E) Derefter skal du dele forbindelsen. Højreklik på WiFi-symbolet i nederste højre hjørne af din skærm [8] og vælg “Åbn netværk og delingscenter”.

forvandle din bærbare computer til en VPN-router. Opret en virtuel VPN WiFi-hotspot med din bærbare computer - windows 5

F) I den menu, der dukker op, skal du klikke på “Skift adapterindstillinger” [9].

forvandle din bærbare computer til en VPN-router. Opret en virtuel VPN WiFi-hotspot med din bærbare computer - windows 6

G) Du vil nu se din SaferVPN WiFi blandt dine forbindelser [10] – højreklik på den og vælg Egenskaber [11].

forvandle din bærbare computer til en VPN-router. Opret en virtuel VPN WiFi-hotspot med din bærbare computer - windows 7

H) Gå ind på fanen Deling øverst [12], og marker de to indstillinger “Tillad anden netværksbruger at oprette forbindelse via denne computers internetforbindelse” [13] og “Tillad andre netværksbrugere at kontrollere eller deaktivere den delte internetforbindelse” [14] . I den rullemenu, der hedder “Hjemmenetværksforbindelse”, skal du vælge den forbindelse, du lige har oprettet (den, vi kaldte SaferVPN).

forvandle din bærbare computer til en VPN-router. Opret en virtuel VPN WiFi-hotspot med din bærbare computer - windows 8

I) Når en bekræftelse vises, vises der en meddelelse – vælg bare OK [15].

forvandle din bærbare computer til en VPN-router. Opret en virtuel VPN WiFi-hotspot med din bærbare computer - windows 9

Trin 2: Tilslut din enhed til dit VPN-hotspot

Først, kør SaferVPN på din bærbare computer og opret forbindelse til din ønskede server.

Når du er logget ind, skal du oprette forbindelse til din nyligt oprettede virtuelle WiFi med din spilkonsol eller hvilken enhed du vil bruge en VPN på!

Varsel at hver gang du genstarter eller slukker for din computer, vil dit hjemmelavede VPN-hotspot blive deaktiveret. For at tænde VPN-hotspot igen skal du blot åbne kommandoprompten og indtaste netsh wlan start hostednetwork, og du er klar til at gå igen!

Sådan deler du din VPN på WiFi i Mac OS X

Heldigvis er der også en god måde for vores kolleger af Mac-brugere derude at dele en PPTP VPN-forbindelse fra deres bærbare computer til deres spilkonsoller, Chromecasts og Apple TV. Alt hvad du behøver er en Macbook, en SaferVPN-konto og selvfølgelig en internetforbindelse. Nu sker det!

Trin 1: Konfigurer PPTP VPN på din Mac

Følg trinnene i denne tutorial for at oprette en PPTP VPN-forbindelse på Mac og navngive den SaferVPN (som beskrevet i undervisningen). Når forbindelsen er konfigureret, skal du oprette forbindelse til din ønskede SaferVPN-server. På nedenstående billeder opretter vi forbindelse til SaferVPN USA East, men det fungerer på samme måde for enhver serverplacering, du vil oprette forbindelse til.

Trin 2: Del din PPTP VPN-forbindelse

A) Klik på Apple i øverste venstre hjørne af din skærm [1], og vælg derefter “Systemindstillinger”.

forvandle din bærbare computer til en VPN-router. Opret en virtuel VPN WiFi-hotspot med din bærbare computer - mac 1

B) Klik på knappen “Deling” på Internettet & Trådløs sektion.

forvandle din bærbare computer til en VPN-router. Opret en virtuel VPN WiFi-hotspot med din bærbare mac-2

C) Marker knappen Internet deling til venstre [3]. Hvis den allerede er afkrydset, skal du fjerne markeringen af ​​den og vælge den igen for at sikre dig, at du deler din SaferVPN-forbindelse (i dette tilfælde SaferVPN USA East) i indstillingen ‘Del din forbindelse fra’ [4]. Vælg derefter, hvordan du vil dele din forbindelse, vælg Wi-Fi [5] for at dele din VPN via WiFi eller Thunderbolt Ethernet [6] for at dele din forbindelse via Ethernet.

forvandle din bærbare computer til en VPN-router. Opret en virtuel VPN WiFi-hotspot med din bærbare mac-3

D) Når du først har foretaget dine valg, deles din VPN-forbindelse. Scan efter WiFi-netværk på din Chromecast, Apple TV eller spilkonsol, og kig efter det SaferVPN-hotspot, du lige har konfigureret [7]. Opret forbindelse til det for at bruge VPN på nogen af ​​dine enheder!

forvandle din bærbare computer til en VPN-router. Opret en virtuel VPN WiFi-hotspot med din bærbare Mac-4. Hent PS3, PS4, Xbox og Apple TV VPN.

Andre måder at bruge SaferVPN på flere enheder

Som du kan se, er det ikke kompliceret at dele din VPN-forbindelse ved at konfigurere din pc som en VPN-hotspot. Bemærk dog, at computeren skal være tændt, mens du gør det, og i det mindste på en Windows-pc, skal du sørge for at aktivere deling, hver gang du deler VPN.

 En meget enkel mulighed er at bruge Virtual Router, et populært gratis open source-program, der giver dig mulighed for nemt at oprette en virtuel hotspot på din Windows 7, Windows 8 eller Windows Server 2012. Når den virtuelle router er i gang, skal du bruge SaferVPN til Windows til tilslut din computer for at få adgang til ethvert websted på alle enheder, der er forbundet til din virtuelle router. Sådan ser programmet ud:

Virtuel routerVirtual Router har en meget enkel og brugervenlig grænseflade. Vælg bare dit netværksnavn og din adgangskode for at starte et virtuelt hotspot.

En anden løsning er at få en VPN-aktiveret DD-WRT-router. Vi har samarbejdet med Flashrouters for at sende de hurtigste routere med SaferVPN forudinstalleret på dem. Med en VPN-router krypteres al trafik, der er tilsluttet via dine routere, og du surfer på nettet, som om du var i et hvilket som helst land, du ønsker.

Hvis du ikke har en konto endnu, kan du tilmelde dig vores gratis VPN-prøveversion nu for at bruge din VPN på dit Smart TV, konsoller, Apple TV eller Chromecast!

P. S. Hold dig opdateret ved at følge SaferVPN på Facebook, Twitter og Google+.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map