De ce fiecare profesionist trebuie să folosească un VPN

client vpn pentru profesioniști care să protejeze datele, securitatea corporativă, să prevină hackerii, amatorii și guvernele să vă fure datele


Știați că o încălcare a datelor costă companiile în medie 3,5 milioane USD? Nu vă puteți permite să navigați neprotejat sau să aveți angajații dvs. în acest sens. În calitate de profesionist ocupat, este esențial să protejați documentele private ale companiei dvs., în special atunci când călătoriți sau când vă aduceți propriul dispozitiv (BYOD). Citiți cum să protejați datele companiei dvs.!

VPN-urile sunt din ce în ce mai importante pentru a asigura securitatea corporativă, deoarece mai mulți angajați lucrează de la distanță sau aduc propriile dispozitive. Nu numai că VPN-urile oferă securitate corporativă, dar îi ajută și pe angajați să se bucure de beneficii care vin cu munca de acasă, cum ar fi o mai mare flexibilitate, o productivitate crescută și evitarea navetelor obositoare. Se preconizează că tendința în domeniul telecomunicațiilor va crește în următorii ani și, din acest motiv, este important ca întreprinderile să fie pregătite să facă față acesteia și să aibă sisteme pentru a-și asigura secretele corporative și datele private..

Modul în care companiile și profesioniștii folosesc VPN-urile

Un VPN vă permite să creați o conexiune sigură și criptată la un alt computer sau server într-o locație de la distanță de pe internetul public. Cu un VPN, tot traficul dvs. de rețea trece printr-un „tunel” virtual securizat. Tehnic îți permite să locuiești într-o rețea virtuală virtuală similară unei rețele LAN (rețea locală), ceea ce folosește birourile corporative, dar fără a necesita o conexiune cu fir fizic.

VPN-urile au fost inițial dezvoltate pentru a oferi angajaților individuali posibilitatea de a accesa rețeaua companiei lor dintr-o locație de la distanță într-un mod sigur. Prin conectarea la rețeaua unei companii, un angajat individual este capabil să acceseze toate resursele și serviciile companiei ca și cum angajatul ar fi fizic la birou. Încercați să vă imaginați viața fără VPN-uri: în 2010, 9,4% dintre lucrătorii din SUA au muncit cel puțin o zi acasă pe săptămână.

Cele 4 motive pentru care profesioniștii trebuie să utilizeze VPN-uri

Acum, să vorbim despre motivul pentru care recomandăm fiecărui profesionist să utilizeze un VPN, și credeți-mă, este important! Începem:

1. Hotspoturile publice nu oferă siguranță

Întrucât niciuna dintre datele dvs. nu este criptată pe WiFis public, orice hacker priceput nu poate înțelege toate datele dvs. private. Parolele sunt corelate și toate fișierele sunt transferate. Nu ați dori ca fișierele dvs. legate de muncă să fie în mâini greșite, nu-i așa? Ce-ar spune șeful tău dacă ar afla că ai securitate zero și că informațiile sensibile au fost scurse? Asigurați-vă că rămâneți în siguranță cu SaferVPN pe hotspot-urile publice pentru securitatea la nivel bancar. Acest lucru este deosebit de important dacă călătorești mult pentru muncă și muncă la hoteluri și aeroporturi, unde hotspoturile nu oferă siguranță..

2. Reputația și parolele tale sunt în pericol

Pe măsură ce o parte din munca noastră se deplasează în cloud cu servicii precum Google Drive, Asana, MailChimp, Salesforce și multe altele, trebuie să vă protejați parolele. Puteți înțelege cu ușurință cât de important este ca nimeni altcineva să nu aibă acces la el, sau chiar mai rău dacă cineva vă va schimba parolele. Asigurați-vă că vă schimbați parolele în mod regulat, nu le trimiteți niciodată prin e-mail (în cazul în care destinatarul va fi hackat) și asigurați-vă că folosiți un amestec de litere mici și minuscule și cifre.

În plus, cu toții avem o reputație profesională de salvgardare. Împiedicați hackerii să acceseze profilurile dvs. de Facebook și LinkedIn – cu siguranță nu doriți ca nimeni altcineva să se încurce cu profilurile dvs. pe aceste site-uri.

3. Hackerii ar putea încerca să fure datele companiei tale

Nu uitați doar la cazul recent al Departamentului de Justiție al SUA, care depune acuzații împotriva a cinci presupuși hackeri militari chinezi care încercau să pirateze în corporații private americane pentru a fura secretele comerciale. Acesta este un exemplu clar despre importanța protejării rețelelor corporative, indiferent dacă afirmațiile sunt adevărate sau nu. Riscul este acolo, deci rămâneți protejat! Utilizați întotdeauna un anti-malware cu un firewall și un VPN atunci când nu sunteți din birou.

4. Repercusiunile legale îți pot răni cariera

Întrucât transmiterea de filme și emisiuni de pe site-uri acceptate de anunțuri se află în zona gri legală, nu ați dori să riscați să fiți urmăriți penal pentru încălcări ale drepturilor de autor. Acesta este un tânăr pentru toți avocații de acolo, dar la fel de important pentru toți profesioniștii. În unele țări, inclusiv Suedia, un avocat care încalcă legea își îmblânzește reputația și poate risca să-și piardă dreptul de a practica avocatura sau, cel puțin, are dificil să aterizeze un loc de muncă ca avocat. Acum ar fi o rușine, nu? De asemenea, pentru non-avocați este o problemă, deoarece nu doriți să riscați să vă prezentați în cazierele judiciare dacă un recrutor efectuează un control de fond..

În primul rând, asigurați-vă că cunoașteți politica VPN a companiei dvs.

Unele companii blochează accesul la site-uri precum Facebook și YouTube la locul de muncă pentru a limita timpul pierdut. O fac atât la calculatoarele de lucru, cât și la Wi-Fi. Cu SaferVPN, puteți evita toate restricțiile și accesați orice site doriți. Cu toate acestea, trebuie să vă avertizăm că uneori este contra politicii companiei utilizarea VPN-urilor pentru a ocoli restricțiile de firewall corporative. Companiile folosesc firewall-uri pentru a-și asigura datele și pentru a se asigura că hackerii nu le pot accesa sistemele. Deși SaferVPN este sigur (așa cum spune și numele) și vă oferă o criptare securizată, vă rugăm cu tărie să întrebați administratorul rețelei corporative despre politica privind utilizarea VPN în rețeaua companiei. Nu dorim să vă punem în dificultate și trebuie să respectăm regulile dvs..

Cum un VPN îți va spori securitatea BYOD

Cu un VPN, tot traficul dintre dispozitivul dvs. și locația finală la care vă conectați este criptat cu securitate la nivel de bancă. Înseamnă că toate datele și parolele dvs. rămân private și la îndemâna hackerilor. Recomandarea noastră către persoane fizice și comerciale, indiferent de dimensiunea lor, este să folosească întotdeauna un VPN pentru a-și îmbunătăți securitatea.

Încercați acum SaferVPN acum gratuit. Asigurați-vă că dvs. și colegii dvs. rămâneți în siguranță obținând un plan Small Business care oferă până la 7 conexiuni simultane la SaferVPN.

Citirea bonusului: SaferVPN este prezentat în Blogul lui Dell

CEO-ul nostru a fost intervievat recent de blogul tehnologic Dell pentru un articol despre modul în care companiile folosesc SaferVPN pentru atenuarea riscurilor de securitate mobilă, în timp ce angajații lor lucrează din afara biroului. Citiți mai multe despre modul în care se schimbă utilizarea VPN-urilor, deoarece companiile urmăresc îmbunătățirea securității datorită creșterii BYOD la Dell Tech Page Page One.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map