De 15 bedste influencere til cybersikkerhed, der skal følges

De mest populære cyber-sikkerhed influencere


Vil du holde dig viden, når det gælder alle spørgsmål vedrørende din sikkerhed og sikkerhed online? Så sørg for at tjekke vores valg af Top 15 cyber-sikkerhed influencere.

Det er ikke let at holde sig ajour med alle sikkerhedsnyhederne i dagens hurtigt skiftende tech-verden, men med alle de igangværende trusler, der opstår, er det ekstremt vigtigt at holde sig ajour! Når det er sagt, er vi gået foran og har foretaget forskningen for dig og sammensat en liste over de 15 øverste cybersikkerhedspåvirkere.

Følg dem for de seneste branchenyheder og for altid at være sikkert og sikkert online!

De vigtigste influencere til cybersikkerhed:

1. Kim Zetter – @KimZetter

Kim Zetter er forfatter for seniormedarbejdere hos Wired og forfatter af “Nedtælling til nul dag” – en bog, der afslører historien bag Stuxnet, en virus, der saboterede Irans nukleare indsats. Kim har skrevet over 100 artikler for Wired og har også optrådt som gæst på NPR og CNN. Hvis du er Mr. Robot-fan, skal du huske at tjekke hendes stykke om tv-seriens nøjagtighed. Meget cool faktisk.

2. Brian Krebs- @briankrebs

Brian er blevet mere og mere kendt som en uafhængig efterforskningsjournalist for absolut alt hvad der er forbundet med sikkerhed. Ofte er det han, der bryder historien og giver en rolig og rationel indsigt. Hvis du er interesseret i at lære mere om Mr. Krebs ‘synspunkter og indsigt, kan du læse Spam Nation: The Inside Story of Organised Cybercrime.

3. Nicole Perlroth- @nicoleperlroth

Som cybersikkerhedsskribent for New York Times har Nicole Perlroth dækket nogle store industrielle nyheder, herunder NSA’s bestræbelser på at slå ned på kryptering og kinesisk cyberspionage (som involverede at afsløre de militære enheder, der er ansvarlige for tusinder af angreb på amerikanske institutioner!). Og en sjov kendsgerning: hendes 2014 Times-profil af Brian Krebs er blevet valgt af Sony Pictures. Sørg for at holde øje med hendes nye bog “Sådan fortæller jeg mig, at verden slutter,” planlagt til at ramme hylderne i 2017.

4. Bill Brenner- @ billbrenner70

Bill Brenner er Senior Program Manager for Redaktion, Informationssikkerhedsgruppe hos Akamai Technologies. Bill har bidraget meget til vores online sikkerhedsbranche, skrevet til adskillige tech-websteder og -publikationer og har fungeret som medlem af bestyrelsen for NAISG (National Information Security Group). Ud over at han ofte deler sine tanker, meninger og anbefalinger om cybersikkerhedsspørgsmål, skriver han også en blog, der er dedikeret til at overvinde angst.

5. Gene Kim- @realgenekim

Gene Kim er grundlæggeren og den oprindelige forfatter af Tripwire. Lige siden grundlæggelsen af ​​firmaet Advanced Threat-løsninger er Kims indflydelse i Infosec-samfundet vokset og fortsætter med at stige. I disse dage skriver Kim regelmæssigt om DevOPs og andre emner i Infosec-området. Du kan holde dig opdateret med hans arbejde ved at tjekke Real Gene Kim.

6. Leigh Honeywell- @ hypatiadotca

Leigh Honeywell, leder af sikkerhedsresponsgruppen hos Slack, tilbyder et meget andet og nyt perspektiv på online sikkerhed. Ikke kun holder hun os opdateret om den aktuelle scene og gennembrud i så mange sikkerhedsrelaterede begivenheder, hendes perspektiv på nørdefeminisme er forfriskende og meget behov for inden for vores felt. Hendes indflydelse kan kun forventes at vokse. Du kan tjekke hendes blog her.

7. Paul Asadoorian- @securityweekly

Paul Asadoorian er grundlægger og administrerende direktør for Security Weekly, en multimedieblog dedikeret til de nyeste oplysninger om sikkerhedsnyheder, hacker-teknikker, sårbarheder, tekniske instruktioner og mere. Hver torsdag kl. 18:00 EST viser hans blog live udsendelser med de nyeste branchehistorier. En ægte innovatør, Paul er også administrerende direktør for Offensive Countermeasures, en udvikler af nye og banebrydende produkter til proaktivt at kløe cybersikkerhedsbrud i knoppen.

8. Joseph Steinberg – @josephsteinberg

Grundlæggeren og administrerende direktøren af ​​SecureMySocial, et firma, der beskytter virksomheder mod informationslækager og omdømmeskader, Josheph Steinberg er en cyber- og iværksætterekspert. Han er opfinderen af ​​flere populære cybersecurity-teknologier (hans arbejde er citeret i over 100 offentliggjorte patenter!) Og forfatter af flere bøger til informationssikkerhed. Heldigvis for os alle bidrager Steinberg i øjeblikket sin visdom via sin spalte i magasinet Inc..

9. Dan Goodin – @ dangoodin001

Dan Goodin er sikkerhedsredaktør hos Ars Technica, hvor han fører tilsyn med dækning af alt under cybersikkerhedsvasken – fra hardware hacking og malware, til computerspionage og botnet. I sine 15 plus år på jobbet har han kronisk udnyttelsen af ​​hackere iført alle nuancer af hatte (sort, hvid og grå) og rapporteret til Associated Press og The Register. Hvis der er noget større hack – har Dan dækket det.

10. Pierluigi Paganini – @securityaffairs

Pierluigi Paganini er en sikkerhedskenner og selvbeskrevet etisk hacker. Han er CIO hos Bit4Id, medlem af Den Europæiske Unions Agentur for Netværk og Informationssikkerhed og chefredaktør i Cyber ​​Defense Magazine. Ud over alt dette er han grundlæggeren af ​​Security Affairs, en førende sikkerhedsblog, der dækker alle aspekter af internetsikkerhed, herunder cyberkrigføring, cyberkriminalitet, hacktivisme, Internet of Things og mere.

11. Dr. Angela Orebaugh – @angelaorebaugh

Dr. Angela Orebaugh er professor og direktør for cybersecurity og IT-programmer ved University of Virginia. Hun leder i øjeblikket forskning inden for sikkerhed i cyberfysiske systemer og tingenes internet. Dr. Orebaugh, som er en bemærkelsesværdig futurist og tankeleder inden for teknologi, har arbejdet med en lang række virksomheder, lige fra internetopstarter til Fortune 500-virksomheder, for at hjælpe dem med at vokse teknologivirksomheder med flere millioner dollars.

12. Brian Honan – @BrianHonan

Brian Honan er kendt som en industriekspert og pioner inden for Infosec-området. Han grundlagde den irske rapportering og informationssikkerhedstjeneste (IRISS), Irlands første Computer Emergency Response Team, og er grundlægger og administrerende direktør af BH Consulting. En hel del institutioner har været afhængige af Brian’s rådgivning, herunder Europa-Kommissionen og statslige sikkerhedsagenturer i Irland, Europa og Storbritannien. Brian er en aktiv blogger og den europæiske redaktør for SANS NewsBites, et ugentligt nyhedsbrev sendt til en halv million sikkerhedseksperter over hele verden.

13. Swati Khandelwal – @Swati_THN

Swati Khandelwal er senior cybersikkerheds- og privatlivsreporter for The Hacker News, en førende kilde til cybersikkerhedstrusler. En social medie-entusiast der dækker alle emner IT & online sikkerhed, holder hun os konstant opdateret om den seneste udvikling inden for cyberspace.

14. Robin Wauters – @ robinwauters

Robin Wauters er en europæisk techjournalist og grundlæggeren og redaktøren af ​​Tech.eu, en digital publikation, der dækker europæiske teknologienyheder og markedsundersøgelser. Før dette var han europæisk redaktør af The Next Web and Tech Crunch. Wauters giver sin enorme teknologiske knowhow som rådgiver for spirende startups og udvider sin viden til det større samfund med månedlige meet ups.

15. InfoSec Taylor Swift- @ swiftonsecurity

Sidst men ikke mindst lægger InfoSec Taylor Swift en unik twist på, hvad hun gør ved at give cybersecurity-nyheder og -indsigt og kombinerer det med henvisninger til Taylor Swifts sange og livsstil, hvilket hjælper med at gøre nyhederne meget lettere og underholdende. Hold dig opdateret og griner blot ved at følge hendes blog her.

Vi håber, at denne liste over cybersikkerhedsinflytende hjælper dig med at holde dig ajour, og hvis du har spørgsmål eller gerne vil foreslå nogen, vi har afbrudt listen, så tøv ikke med at give os besked!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map