Cum să obțineți WiFi gratuit oriunde

Cum să obțineți WiFi gratuit oriundeAți călătorit sau ați mers frecvent și ați căutat WiFi gratuit? Uneori, poate fi destul de complicat să găsești un hotspot de încredere. Vestea bună este că există câteva aplicații grozave, care vă vor permite navigați online gratuit oriunde, chiar și atunci când sunteți în străinătate!


În acest blog, vă vom spune:

Deși este posibil ca un nor WiFi să nu acopere întreaga planetă încă, voi poate sa găsește WiFi gratuit aproape oriunde, dacă știi unde să cauți. Așadar, care este secretul pentru a obține WiFi gratuit de oriunde? Vom enumera câteva opțiuni de găsire a WiFi-ului care vă vor face posibilă scanarea împrejurimilor și găsirea a milioane de hotspoturi legale gratuite, care nu necesită parole. În plus, vom spune cum să le utilizăm în timp ce vă asigurăm siguranța online.

Folosiți aceste trucuri pentru a găsi WiFi gratuit și nu veți mai fi niciodată fără WiFi gratuit! Urmând sfaturile și trucurile de mai jos, vă vom spune chiar cum să navigați în siguranță și în siguranță atunci când utilizați hotspoturi publice.

Despre scanarea aplicațiilor

Un lucru de reținut în timp ce căutați WiFi gratuit este faptul că multe rețele WiFi vor necesita înregistrarea pentru a le accesa. Aceasta poate include furnizarea de nume, vârstă, adresă de e-mail și chiar numărul de telefon. Motivul pentru aceasta este că furnizorii își pot face banii înapoi pentru a oferi acest serviciu „gratuit”, prin vânzarea detaliilor către marketeri. O modalitate de a face acest lucru este să creați o adresă de e-mail WiFi separată special în acest scop. În acest fel, dacă contul dvs. este supraîncărcat cu mesaje spam, nu va trebui să le vedeți niciodată.

Prudență: Majoritatea hotspot-urilor gratuite nu sunt criptate, de aceea este foarte important să luați măsuri pentru a vă asigura pe aceste rețele WiFi. Fără criptare, fiecare apăsare de taste introdusă poate fi văzută ca text simplu de către oricine urmărește. Aceasta înseamnă că fiecare parolă pe care o introduceți, fiecare e-mail pe care îl trimiteți și fiecare informație pe care o transmiteți poate fi citită în mod clar de către orice hacker. Pentru a vă proteja, vă rugăm să vă asigurați dispozitivul și să criptați datele dvs. în timp ce utilizați aceste conexiuni!

Protejați-mi securitatea online cu SaferVPN 

Cum să obțineți WiFi gratuit

În timp ce așteptăm să apară WiFi-ul în întreaga oraș (și sperăm ca la nivel mondial) – deși mulți își exprimă îngrijorarea pentru acest tip de conectivitate constantă – iată câteva aplicații care vă vor spune exact cum să obțineți WiFi gratuit, indiferent de locul în care vă aflați..

 • Harta WiFi este una dintre cele mai populare aplicații, cu 100 de milioane de hotspoturi WiFi disponibile în baza sa de date globală. Aplicațiile sale gratuite pentru iOS și Android și au opțiuni precum navigația pe hartă, sfaturi, parole și asistență pentru clienți.
 • Fon este o imensă rețea globală de hotspot-uri, însumând peste 20 de milioane de hotspot-uri în toată lumea. Misiunea lor este de a transforma routerele rezidențiale în hotspots, crescând conectivitatea accesibilității web. Conceptul? Împărtășirea este grijulie! Achiziționând 50 USD Fonera router, vă împărțiți lățimea de bandă în două: majoritatea este dedicată utilizării dvs., iar cealaltă este destinată utilizatorilor Fon din apropiere sau prietenilor Facebook. Vă puteți conecta la Fon și puteți găsi hotspoturi apropiate și gratuite în întreaga lume dacă aveți un abonament în bandă largă de la unul dintre partenerii Fon.
 • Instabridge crowdsources în apropiere de hotspot-uri și vă oferă un client WiFi curat pe care să-l utilizați atunci când le căutați. Cu Instabridge, vă puteți conecta atât la hotspoturile prietenilor dvs. Facebook, cât și la conexiunile publice. Compania susține că are mai mult de un milion de parole și hotspoturi WiFi actualizate pentru telefonul dvs. Aplicația gratuită permite participanților, cafenelelor, hotelurilor și altele asemenea, oferindu-vă o hartă și o singură platformă pentru a găsi și conecta la oricare dintre hotspoturile disponibile..
 • Zonă liberă este o aplicație Android care descoperă automat care dintre hotspoturile din jurul tău funcționează efectiv. Puteți obține acces la parolele WiFi partajate de alții pentru a accesa hotspoturile cafenelelor locale sau restaurantelor. Aplicația vă notifică automat dacă sunteți aproape de unul dintre cele 5 milioane de hotspoturi din baza de date.

O altă opțiune pentru călători în mod special este utilizarea acestei hărți utile a parolelor wireless ale aeroportului, care include parolele WiFi pentru (de cele mai multe ori) acces gratuit la rețea în aeroporturi și în saloanele aeroporturilor din întreaga lume! Când faceți clic pe oricare dintre pictogramele avionului de pe harta lor interactivă, acesta vă oferă numele aeroportului și detaliile WiFi, inclusiv parola.

Cum să obțineți WiFi gratuit oriunde când călătoriți

Harta parolă WiFi a FoXnoMad

Chiar și Facebook testează un căutător WiFi public pentru dispozitive mobile! Funcția experimentală iOS are o opțiune „Găsiți WiFi” în meniul lor. Aplicația ar permite utilizatorilor să detecteze și să găsească locații cu WiFi gratuit din apropiere și chiar să le marcheze pe o hartă. Opțiunile WiFi vor fi listate cu orele de afaceri relevante și numele WiFi pentru a vă asigura că nu vă conectați la rețeaua greșită. Acest lucru vă ajută să vă protejați de rețelele WiFi publice false.

Cum să obțineți WiFi gratuit în siguranță

Deși este excelent să găsești o rețea wireless gratuită accesibilă tuturor, hotspot-urile deschise nu sunt la fel de sigure ca cele private, așa că ai grijă să introduci sau să trimiți informații sensibile atunci când sunteți conectat la unul.

Vedeți acest videoclip care explică pericolele de securitate ale WiFi-ului public:

Iată câteva sfaturi de siguranță pentru a vă păstra în siguranță atunci când navigați:

 • Verificați dacă există HTTPS în bara de căutare pentru a vă asigura că site-ul pe care îl utilizați este sigur. Acesta trebuie să fie însoțit de un simbol al lacătului blocat și de cuvântul „Secur” în stânga HTTPS.
 • Asigurați-vă că program antivirus este actualizat.
 • Utilizați un VPN – Alegeți o VPN care oferă criptare la nivel bancar pentru a vă asigura că sunteți protejat 100%.

După ce știi să obții WiFi gratuit, ești gata să găsești puncte de acces accesibile oriunde călătorești! Spune la revedere consumului de date scandalos și facturilor costisitoare pe internet.

P.S. Nu uitați că puteți sunați gratuit când sunteți în străinătate cu VoIP! Combinați-l cu căutătorii WiFi de mai sus și nu trebuie să cheltuiți niciun ban pentru apelurile internaționale atunci când sunteți în străinătate!

Urmați sfaturile noastre de securitate WiFi pentru a vă proteja confidențialitatea online și navigați în siguranță, încă sigur acum, Ce este un VPN?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map