8 Motive VPN-ul dvs. va plăti pentru sine

8 motive VPN - SaferVPN


O rețea privată virtuală este mult mai mult decât o investiție demnă. În acest blog, vom dezvălui 8 motive pentru care VPN-ul dvs. este garantat să plătească singur.

După cum se spune, nu există un prânz gratuit. Totuși, asta nu înseamnă că nu există o afacere bună. Într-o lume digitală din ce în ce mai nesigură, înfăptuită de cibernetica înfricoșătoare, o rețea privată virtuală (VPN) reprezintă o investiție fantastică într-un viitor digital sigur, flexibil și privat pentru eforturile tale personale și profesionale..

Dacă nu vă familiarizați cu VPN-urile sau pur și simplu nu ați avut timpul necesar pentru a configura unul pentru dvs. sau compania dvs., verificați aceste opt motive pentru care VPN va plăti singur. Pariem că veți avea nevoie de unul singur.

Consultați aceste 8 motive pentru care VPN-ul dvs. va plăti singur. Pariem că veți avea nevoie de unul singur. Faceți clic pe Pentru a Tweet

1. Nu ești legat de geografie

Indiferent unde te afli, un VPN îți permite să fii în altă parte – sau, mai exact, îți permite să pară că ești în altă parte. Sistemul nostru folosește sute de servere în peste 30 de țări, toate gestionate intern. Vă permite să schimbați serverele de câte ori doriți, cu decalaj minim. Vă bucurați întotdeauna de cele mai rapide viteze de conectare posibile, permitând instalarea locală a instalațiilor sanitare.

Pe linia de jos, VPN-ul dvs. vă permite să navigați pe internet oricând, ca și cum ați fi oriunde și nu vă aplecați niciodată la capriciile guvernului dvs. gazdă sau ale colegiilor acestuia. Completă libertatea de supraveghere și interferență – aceasta este o propunere puternică.

2. Informațiile dvs. personale sunt întotdeauna sigure

Nu toate rețelele locale sunt compromise, dar este întotdeauna mai sigur să presupunem că rețeaua dvs. locală nu este sigură. De fapt, 99 la sută dintre hotspot-urile publice Wi-Fi nu sunt securizate, lăsând datele personale și informațiile sensibile să fie disponibile..

Acesta este un gând destul de deprimant, așa că priviți-l ca o versiune modernă și defensivă a lui Walt de la Pascal, faimosul argument pentru religiozitate. Dacă credința dvs. se dovedește a fi în zadar, nu este mare lucru. Pe de altă parte, dacă ceea ce crezi se dovedește a fi real, stai să obții recompense fabuloase.

Ce fac credincioșii digitali? Ei presupun că fiecare rețea locală nu este sigură și folosesc VPN-uri de top pentru a se proteja de tâlhari, hoți și malefici nihilistici. Dacă greșesc, nu este mare lucru. Dacă au dreptate, iar VPN-ul lor îi izolează cu succes de compromisuri, ei evită o lume cu probleme.

Cu SaferVPN, acest lucru este deosebit de ușor, deoarece aplicațiile noastre pentru iOS și Android vin acum complet echipate cu securitate Wi-Fi automată. Aceasta înseamnă că, de îndată ce telefonul dvs. se conectează la o rețea Wi-Fi publică nesigurată, vă securizăm automat datele – chiar și atunci când telefonul dvs. este în buzunar și în modul blocat.

Deși VPN-urile nu reduc riscul compromisului rețelei, acestea limitează foarte mult efectele adverse ale amenințărilor din rețea. Întrucât tot traficul dirijat printr-o VPN este criptat, este practic imposibil ca atacatorii să-l înțeleagă, chiar dacă tehnic îl pot vedea. Dacă aveți nevoie să transmiteți informații sensibile sau valoroase, cum ar fi date financiare sau plăți mobile, o VPN cu criptare și securitate bancară – ca a noastră – este biletul dvs. către liniște..

3. Bucurați-vă de viteze de conectare mai rapide în colțurile îndepărtate ale Internetului

Când viteza nu este o prioritate? Unul dintre avantajele următoare de a nu fi legat de geografie este capacitatea de a experimenta Internetul așa cum ai fi așezat de fapt lângă serverul prin care lucrezi.

Folosirea unei VPN locale înseamnă evitarea rutelor adesea chinuitoare prin care este dirijat traficul global de internet. De exemplu, dacă aveți sediul în Chicago și sperați să accesați o resursă în Bangkok, veți fi mult mai bine deservit de un VPN găzduit pe un server thailandez, mai degrabă decât de mai multe servere între orașul natal și Thailanda..

Cu atât mai mult, multe ISP-uri accelerează traficul internațional, ceea ce complică eforturile utilizatorilor care au nevoie de acces nelimitat la resursele de peste mări. Prin obscurarea surselor cererilor lor, VPN-urile permit utilizatorilor să eludeze aceste limite de lățime de bandă în totalitate – o necesitate pentru operațiuni intens de date de orice fel.

4. Execuție finală în jurul restricțiilor de acces

Internetul nu este un teren de joc larg deschis. Este mai degrabă ca un curs de obstacole accidentat și noroios, cu obstacole îngreunate. Cu timp și talent, puteți depăși unele obstrucții digitale. Cu alții, cel mai bine este să găsești o cale de mers.

Un VPN este în acest sens. În țările și regiunile în care accesul la anumite site-uri web și rețele este restricționat, cum ar fi China și Rusia, este necesară o VPN pentru oricine dorește să obțină o imagine completă și corectă a stării locale. Chiar și în locuri mai deschise, precum Europa de Vest și America de Nord, restricțiile localizate pot afecta negativ activitățile și experiențele utilizatorilor. VPN-urile facilitează accesul la resurse de către utilizatorii care nu sunt rău intenționat, care sunt blocați pe nedrept de organizații bine intenționate.

Pe de altă parte, organizațiile publice și private au adesea motive foarte bune de impunere a restricțiilor de acces. Dacă organizația dvs. este îngrijorată de accesul nelimitat la resurse sensibile sau vă este îngrijorat că metodele tradiționale de autentificare (cum ar fi conectările protejate prin parolă) nu vor descuraja în mod eficient atacatorii dedicați, luați în considerare configurarea unei VPN care permite accesul la resurse numai pentru utilizatorii cu acces la VPN în sine.

5. Îmbină resursele

Dacă rețeaua personală sau de lucru include o mulțime de resurse îndepărtate adăpostite pe mai multe rețele, utilizați un VPN pentru a le împleti în siguranță, fără a afecta securitatea. De exemplu, dacă organizația dvs. are cinci divizii, fiecare cu rețele separate, configurați o singură VPN care facilitează accesul la resurse comune, cum ar fi imprimante de birou și fișiere proprii. Puteți utiliza, de asemenea, o VPN la nivelul întregii organizații pentru a facilita accesul securizat pentru angajații îndepărtați sau călători, eliminând încrederea acestora pe rețelele publice duse.

6. Protejați-vă descărcările

Guvernele străine nu sunt singurele entități care le pasă de ceea ce faci online. Chiar dacă obiceiurile dvs. de consum de conținut nu vă debarcă în apă caldă legală, doar descărcarea unei aplicații torrentante (cum ar fi BitTorrent) poate fi un steag roșu pentru companiile litigioase care doresc să facă exemple de muzică neplăcută sau fani de film. Dacă descărcați conținut de la terți în mod obișnuit, este o problemă necorespunzătoare de frontieră să nu utilizați o VPN pentru a ascunde piesele dvs., chiar dacă nu sunteți sigur că nu aplicați legislația privind drepturile de autor sau încalcați doctrinele de utilizare corectă..

Puneți-o astfel: Aș dori mai degrabă să vă avocați și să vă apărați împotriva unui proces frivol în instanță sau să luați măsuri preventive acum și să evitați detectarea cu totul?

7. Evitați înregistrarea și urmărirea

Indiferent care este motivul dvs. pentru a utiliza un VPN, confidențialitatea este probabil o considerație esențială. Toate VPN-urile oferă o anumită măsură de criptare, ceea ce asigură un anumit grad de confidențialitate.

SaferVPN merge cu un pas mai departe și evită complet jurnalele de activitate. Când utilizați serviciile noastre VPN, puteți fi sigur că activitățile dvs. online nu vor fi urmărite – perioadă.

8. Beneficiați de diagnosticare și remedieri automate, suport suplimentar

Rezolvarea problemelor nu este chiar puternica dvs.? Nu vă faceți griji. Sistemul nostru VPN diagnostică și rezolvă automat problemele de rețea, de multe ori înainte ca utilizatorii noștri să realizeze chiar și ceva care este amiss.

Apropo, această capacitate nu este comună pentru toate VPN-urile. Suntem excepțional de redus de întreținere.

Dacă întâmpinați o problemă pe care nu o putem diagnostica și repara automat, puteți reveni pe baza noastră de date cuprinzătoare de ajutor, care este umplută la branhii cu articole informative gratuite despre SaferVPN. Și, pentru probleme intractabile, ne menținem echipa de asistență pentru clienți în standby 24/7. Acestea sunt disponibile prin chat live și e-mail, deci nu trebuie să ridicați telefonul niciodată.

Gânduri finale

Fiecare serviciu VPN este diferit, la fel ca fiecare utilizator final VPN. Motivele dvs. de utilizare a unui VPN sunt probabil diferite de cele ale vecinilor dvs. și poate chiar ale concurenților apropiați. Dar faptul că VPN-urile și motivațiile pentru utilizarea acestora vin în tot felul de configurații nu înseamnă că este imposibil să analizezi în mod obiectiv opțiunile tale și să ajungi la o concluzie care se potrivește cel mai bine nevoilor tale personale sau de afaceri. Dacă aveți nevoie de ajutor pe parcurs, nu ezitați să întrebați.

Ce cauți într-un VPN?

Despre autor: John Krause este un pasionat de tehnologie care scrie despre securitatea online și despre cele mai noi gadgeturi & gizmos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map