8 grunner til at VPN-en din vil betale for seg selv

8 grunner VPN - SaferVPN


Et virtuelt privat nettverk er langt mer enn en verdig investering. I denne bloggen vil vi avsløre 8 grunner til at VPN-en din garantert vil betale for seg selv.

Som det sies, er det ikke noe som heter en gratis lunsj. Det betyr imidlertid ikke at det ikke er noe som heter en god del. I en stadig mer usikker digital verden innpakket av fryktelig modig cyberkriminalitet, er et virtuelt privat nettverk (VPN) en fantastisk investering i en sikker, fleksibel, privat digital fremtid for dine personlige og profesjonelle bestrebelser..

Hvis du ikke er kjent med VPN-er eller ganske enkelt ikke har hatt tid til å sette opp en for deg selv eller ditt firma, kan du sjekke ut disse åtte grunnene til at VPN-ene vil betale for seg selv. Vi vedder på at du bare trenger en.

Sjekk ut disse 8 grunnene til at VPN vil betale for seg selv. Vi vedder på at du bare trenger en. Klikk for å Tweet

1. Du er ikke bundet av geografi

Uansett hvor du er, lar en VPN deg være et annet sted – eller mer nøyaktig, det lar deg se ut som om du er et annet sted. Systemet vårt utnytter hundrevis av servere i mer enn 30 land, alle administrert internt. Det lar deg bytte servere så ofte du vil, med minimalt etterslep. Du har alltid glede av raskest mulig tilkoblingshastighet, og lokale rørleggerarbeid tillater det.

Kort sagt, VPN-enheten din lar deg surfe på Internett når som helst, som om du var overalt, og aldri bøye deg for innfallene til vertsregjeringa eller dets kriser. Fullstendig frihet fra tilsyn og innblanding – det er et kraftig forslag.

2. Din personlige informasjon er alltid sikker

Ikke alle lokale nettverk er kompromittert, men det er alltid tryggere å anta at det lokale nettverket ikke er sikkert. Faktisk er ikke 99 prosent av offentlige Wi-Fi-hotspots sikret, noe som gjør at personopplysningene og sensitive opplysningene er klare.

Dette er en ganske deprimerende tanke, så se på den som en moderne, defensiv versjon av Pascal’s Wager, det berømte argumentet for religiøsitet. Hvis troen din viser seg å være forgjeves, er det ingen stor sak. På den annen side, hvis det du tror viser seg å være reelt, vil du høste fantastiske belønninger.

Hva gjør de digitale troende? De antar at hvert lokalt nettverk ikke er sikkert og bruker topp-fly-VPN-er for å beskytte seg mot snoops, tyver og nihilistiske malefaktorer. Hvis de tar feil, er det ingen ting. Hvis de har rett, og VPN-en deres isolerer dem fra kompromiss, unngår de en verden av problemer.

Med SaferVPN er dette spesielt enkelt, siden appene våre for iOS og Android nå er fullt utstyrt med automatisk Wi-Fi-sikkerhet. Dette betyr at så snart telefonen din kobles til et usikret offentlig Wi-Fi-nettverk, sikrer vi dine data automatisk – selv når telefonen er i lommen og i låst modus.

Mens VPN-er ikke reduserer risikoen for kompromiss i nettverket, begrenser de i stor grad de skadelige effektene av nettverkstrusler. Siden all trafikk som dirigeres gjennom en VPN er kryptert, er det praktisk talt umulig for angripere å forstå den, selv om de teknisk sett kan se den. Hvis du trenger å overføre sensitiv eller verdifull informasjon, for eksempel økonomiske data eller mobilbetalinger, er en VPN med bankkryptering og sikkerhet – som vår – din billett til ro i sjelen.

3. Nyt raskere tilkoblingshastigheter i fjerntliggende hjørner på Internett

Når er ikke hastighet prioritert? En av fordelene ved å ikke være bundet av geografi er muligheten til å oppleve Internett slik du ville gjort hvis du faktisk satt ved siden av serveren du jobber igjennom.

Å bruke en lokal VPN betyr å unngå de ofte kronglete rutene som global Internett-trafikk føres gjennom. For eksempel, hvis du er bosatt i Chicago og håper å få tilgang til en ressurs i Bangkok, vil du være mye bedre tjent med en VPN som er plassert på en thailandsk server i stedet for flere servere mellom hjembyen og Thailand.

Dessuten er det mange ISP-er som stenger internasjonal trafikk, noe som kompliserer innsatsen til brukere som trenger fri tilgang til utenlandske ressurser. Ved å skjule kildene til forespørslene deres, tillater VPN-brukere brukere å omgå disse båndbreddegrensene helt – et must for datakrevende operasjoner av noe slag.

4. Slutt løp rundt tilgangsbegrensninger

Internett er ikke et åpent spillfelt. Det er mer som en grov, gjørmete hinderløype med hindringer i massevis. Med tid og talent kan du overvinne noen digitale hindringer. Med andre er det best å finne en vei rundt.

En VPN er på den måten. I land og regioner der tilgangen til bestemte nettsteder og nettverk er stort sett begrenset, for eksempel Kina og Russland, kreves en VPN ganske mye for alle som ønsker å få et fullstendig og rettferdig bilde av den lokale tilstanden. Selv på mer åpne steder, som Vest-Europa og Nord-Amerika, kan lokale begrensninger påvirke brukernes aktiviteter og opplevelser. VPN-er muliggjør ressurstilgang fra ikke-ondsinnede brukere som urettferdig blokkeres av velmenende organisasjoner.

På den annen side har offentlige og private organisasjoner ofte veldig gode grunner for å innføre tilgangsrestriksjoner. Hvis organisasjonen din er bekymret for ubundet tilgang til sensitive ressurser, eller er bekymret for at tradisjonelle autentiseringsmetoder (for eksempel passordbeskyttede pålogginger) ikke effektivt vil avskrekke dedikerte angripere, kan du vurdere å sette opp en VPN som bare tillater ressurstilgang til brukere med tilgang til VPN selv.

5. Ta med ressursene dine

Hvis ditt personlige nettverk eller arbeidsnettverk inneholder mange ressurser som er langt inne i flere nettverk, kan du bruke en VPN til å strikke dem sikkert uten å påvirke sikkerheten. Hvis organisasjonen din for eksempel har fem divisjoner, hver med separate nettverk, kan du opprette en enkelt VPN som letter tilgang til vanlige ressurser, for eksempel kontorprintere og proprietære filer. Du kan også bruke en organisasjonsomfattende VPN for å lette sikker tilgang for eksterne eller reisende ansatte, og eliminere deres avhengighet av terningrike offentlige nettverk..

6. Beskytt nedlastningene

Utenlandske myndigheter er ikke de eneste enhetene som bryr seg om hva du gjør på nettet. Selv om innholdsforbruksvanene dine ikke lander deg i lovlig varmt vann, kan det bare å laste ned en torrenting-app (for eksempel BitTorrent) være et rødt flagg for rettslige selskaper som ønsker å lage eksempler på ulykkelig musikk eller filmfans. Hvis du laster ned tredjepartsinnhold på vanlig måte, er det grenseoverskridelse av å ikke bruke et VPN for å skjule sporene dine, selv om du er sikker på at du ikke driver med opphavsrettsloven eller krenker doktriner om rettferdig bruk.

Sagt på denne måten: Vil du heller advokere opp og forsvare deg mot et useriøst søksmål i retten, eller ta forebyggende tiltak nå og unngå oppdagelse helt?

7. Unngå å logge og spore

Uansett hvilken grunn du bruker VPN, er personvern sannsynligvis en viktig vurdering. Alle VPN-er tilbyr en viss grad av kryptering, noe som sikrer en viss grad av privatliv.

SaferVPN går et skritt videre og undgår fullstendig aktivitetslogger. Når du bruker VPN-tjenestene våre, kan du være trygg på at dine online aktiviteter ikke blir sporet – periode.

8. Dra nytte av automatisk diagnose og reparasjoner, pluss support

Er ikke feilsøking akkurat din forte? Ikke vær redd. VPN-systemet vårt diagnostiserer og løser nettverksproblemer automatisk, ofte før brukerne våre til og med skjønner at noe er galt.

Denne muligheten er forresten ikke vanlig for alle VPN-er. Vi har svært lite vedlikehold.

Hvis du støter på et problem som vi ikke kan diagnostisere og fikse automatisk, kan du falle tilbake på vår omfattende hjelpedatabase, som er fylt til gjellene med gratis informative artikler om SaferVPN. Og for uoverkommelige problemer holder vi kundesupportteamet i beredskap 24/7. De er tilgjengelige via live chat og e-post, så du trenger aldri å hente telefonen.

Siste tanker

Hver VPN-tjeneste er forskjellig, akkurat som alle VPN-sluttbrukere. Årsakene til å bruke et VPN er sannsynligvis forskjellige fra naboene dine, og kanskje til og med dine nære konkurrenter. Men det faktum at VPN-er og motivasjoner for å bruke dem kommer i alle slags konfigurasjoner, betyr ikke at det er umulig å objektivt analysere alternativene dine og komme til en konklusjon som best passer dine personlige eller forretningsbehov. Hvis du trenger hjelp underveis, ikke nøl med å spørre.

Hva ser du etter i en VPN?

Om forfatteren: John Krause er en teknisk entusiast som skriver om online sikkerhet og de nyeste dingsene & dingser.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map