8 grunde til, at din VPN betaler for sig selv

8 grunde VPN - SaferVPN


Et virtuelt privat netværk er langt mere end en værd at investere. I denne blog afslører vi 8 grunde til, at din VPN garanteres at betale for sig selv.

Som det siges, er der ikke sådan noget som en gratis frokost. Det betyder dog ikke, at der ikke er sådan noget som en god aftale. I en stadig mere usikker digital verden indpakket af skræmmende modbydelig cyberkriminalitet er et virtuelt privat netværk (VPN) en fantastisk investering i en sikker, fleksibel, privat digital fremtid til dine personlige og professionelle bestræbelser..

Hvis du ikke er bekendt med VPN’er eller simpelthen ikke havde tid til at opsætte en for dig selv eller dit firma, kan du se disse otte grunde til, at din VPN betaler for sig selv. Vi ved, at du kun har brug for en.

Tjek disse 8 grunde til, at din VPN betaler for sig selv. Vi ved, at du kun har brug for en. Klik for at tweet

1. Du er ikke bundet af geografi

Uanset hvor du er, lader en VPN dig være et andet sted – eller mere præcist, det lader dig se ud som om du er et andet sted. Vores system udnytter hundreder af servere i mere end 30 lande, der alle styres internt. Det giver dig mulighed for at skifte servere så ofte du vil, med minimal forsinkelse. Du nyder altid de hurtigst mulige forbindelseshastigheder, hvis lokal VVS tillader det.

I bund og grund giver din VPN dig mulighed for at surfe når som helst, som om du var overalt, og aldrig bøje dig for din værtsregerings eller dets criminier. Fuld frihed fra tilsyn og interferens – det er et magtfuldt forslag.

2. Dine personlige oplysninger er altid sikre

Ikke hvert lokalt netværk kompromitteres, men det er altid mere sikkert at antage, at dit lokale netværk ikke er sikkert. Faktisk er 99 procent af de offentlige Wi-Fi-hotspots ikke sikret, hvilket efterlader dine personlige data og følsomme oplysninger.

Dette er en temmelig deprimerende tanke, så se på den som en moderne, defensiv version af Pascal’s Wager, det berømte argument for religiøsitet. Hvis din tro viser sig at være forgæves, er det ingen big deal. På den anden side, hvis det, du tror viser sig at være reelt, står du til at høste fantastiske belønninger.

Hvad gør de digitale trofaste? De antager, at hvert lokalt netværk ikke er sikkert og bruger top-flight VPN’er til at beskytte sig mod snoops, tyve og nihilistiske malefaktorer. Hvis de tager fejl, er der ingen big deal. Hvis de har ret, og deres VPN isolerer dem fra kompromis, undgår de en verden af ​​problemer.

Med SaferVPN er dette især let, da vores apps til iOS og Android nu er fuldt udstyret med automatisk Wi-Fi-sikkerhed. Det betyder, at så snart din telefon opretter forbindelse til et usikret offentlig Wi-Fi-netværk, sikrer vi dine data automatisk – også når din telefon er i lommen og i låst tilstand.

Mens VPN’er ikke reducerer risikoen for netværkskompromis, begrænser de i høj grad de skadelige virkninger af netværkstrusler. Da al trafik, der dirigeres gennem en VPN, er krypteret, er det næsten umuligt for angribere at forstå det, selvom de teknisk set kan se det. Hvis du har brug for at overføre følsomme eller værdifulde oplysninger, såsom økonomiske data eller mobile betalinger, er en VPN med bankkryptering og sikkerhed – som vores – din billet til ro i sindet.

3. Nyd hurtigere forbindelseshastigheder i fjerntliggende hjørner på Internettet

Hvornår er hastighed ikke en prioritet? En af følgende fordele ved ikke at være bundet af geografi er evnen til at opleve Internettet, som du ville, hvis du faktisk sad ved siden af ​​den server, som du arbejder igennem.

Brug af en lokal VPN betyder, at man undgår de ofte kræsne ruter, hvorigennem den globale internettrafik dirigeres. For eksempel, hvis du er hjemmehørende i Chicago og håber at få adgang til en ressource i Bangkok, vil du blive meget bedre betjent af en VPN, der ligger på en thailandske server i stedet for flere servere mellem din hjemby og Thailand.

Hvad mere er, mange internetudbydere bremser international trafik, hvilket komplicerer indsatsen fra brugere, der har brug for uhindret adgang til oversøiske ressourcer. Ved at skjule kilderne til deres anmodninger tillader VPN’er brugere at omgå disse båndbreddegrænser helt – et must for datakrævende operationer af enhver art.

4. Afslut kørsel rundt adgangsbegrænsninger

Internettet er ikke et bredt åbent spillefelt. Det er mere som en grov, mudret forhindringsbane med forhindringer i masser. Med tid og talent kan du overvinde nogle digitale forhindringer. Med andre er det bedst at finde en vej rundt.

En VPN er på den måde. I lande og regioner, hvor adgangen til bestemte websteder og netværk er stort set begrænset, såsom Kina og Rusland, er en VPN stort set krævet for enhver, der ønsker at få et fuldstændigt og retfærdigt billede af den lokale tilstand. Selv på mere åbne steder, såsom Vesteuropa og Nordamerika, kan lokale begrænsninger have negativ indflydelse på brugernes aktiviteter og oplevelser. VPN’er letter ressourceadgang af ikke-ondsindede brugere, som uretmæssigt er blokeret af velmenende organisationer.

På den anden side har offentlige og private organisationer ofte meget gode grunde til at indføre adgangsrestriktioner. Hvis din organisation er bekymret for uhindret adgang til følsomme ressourcer, eller er bekymret for, at traditionelle godkendelsesmetoder (som f.eks. Adgangskodebeskyttede logins) ikke effektivt afskrækker dedikerede angribere, skal du overveje at oprette en VPN, der kun tillader ressourceadgang til brugere med adgang til VPN selv.

5. Saml dine ressourcer sammen

Hvis dit personlige netværk eller arbejdsnetværk indeholder masser af ressourcer, der ligger langt væk i flere netværk, skal du bruge en VPN til sikkert at strikke dem sammen uden at påvirke sikkerheden. Hvis din organisation f.eks. Har fem afdelinger, hver med separate netværk, skal du oprette en enkelt VPN, der letter adgang til fælles ressourcer, såsom kontorprintere og proprietære filer. Du kan også bruge en organisationsdækkende VPN til at lette sikker adgang for eksterne eller rejsende medarbejdere og fjerne deres afhængighed af terningrige offentlige netværk.

6. Beskyt dine downloads

Udenlandske regeringer er ikke de eneste enheder, der bryder sig om, hvad du gør online. Selv hvis dine indholdsforbrugsvaner ikke lander dig i lovligt varmt vand, kan det kun at downloade en torrenting-app (f.eks. BitTorrent) være et rødt flag for litigøse virksomheder, der ønsker at fremstille eksempler på ulykkelig musik eller filmfans. Hvis du downloader tredjepartsindhold med jævne mellemrum, er det grænseoverskridende misbrug at ikke bruge en VPN til at skjule dine spor, selvom du er sikker på, at du ikke går i stykker copyright-lovgivning eller krænker doktriner for fair brug.

Sæt det på denne måde: Vil du hellere advokere op og forsvare mod en useriøs retssag ved retten, eller træffe forebyggende foranstaltninger nu og undgå opdagelse helt?

7. Undgå logning og sporing

Uanset hvad din grund til at bruge en VPN er privatliv sandsynligvis en nøgleovervejelse. Alle VPN’er tilbyder et vist mål for kryptering, hvilket sikrer en vis grad af privatlivets fred.

SaferVPN går et skridt videre og undgår helt aktivitetslogfiler. Når du bruger vores VPN-tjenester, kan du være sikker på, at dine online aktiviteter ikke spores – periode.

8. Drage fordel af automatisk diagnose og rettelser, plus support

Er fejlfinding ikke nøjagtigt din forte? Ikke at bekymre sig. Vores VPN-system diagnosticerer og løser automatisk netværksproblemer, ofte før vores brugere endda er klar over, at noget er galt.

Denne funktion er for øvrig ikke fælles for alle VPN’er. Vi har usædvanligt lav vedligeholdelse.

Hvis du støder på et problem, som vi ikke kan diagnosticere og ordne automatisk, kan du falde tilbage i vores omfattende hjælpedatabase, som er fyldt til gællerne med gratis informative artikler om SaferVPN. Og for vanskelige problemer holder vi vores kundesupporthold i standby døgnet rundt. De er tilgængelige via live chat og e-mail, så du behøver aldrig at hente telefonen.

Afsluttende tanker

Hver VPN-service er forskellig, ligesom enhver VPN-slutbruger. Dine grunde til at bruge en VPN er sandsynligvis forskellige fra dine naboer, og måske endda dine nære konkurrenter. Men det faktum, at VPN’er og motiveringer til at bruge dem kommer i alle slags konfigurationer betyder ikke, at det er umuligt at objektivt analysere dine muligheder og nå en konklusion, der bedst passer til dine personlige eller forretningsmæssige behov. Hvis du har brug for hjælp undervejs, tøv ikke med at spørge.

Hvad ser du efter i en VPN?

Om forfatteren: John Krause er en teknisk entusiast, der skriver om online sikkerhed og de nyeste gadgets & dimser.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map