12 store gaver til udstationerede denne feriesæson

kvinde med smartphone iført vinter hat


Leder du efter den bedste gave til at give din udstationerede ven, men har svært ved at beslutte, hvad en passende gave kan være? Eller er du en udstationeret og spekulerer på, hvad du skal bede om denne ferie? Se ikke længere end vores liste over 12 bedste gaver til at give udstationerede!

Expats kan være særligt udfordrende at købe gaver til. Der er mange spørgsmål, som du måske stiller dig selv, såsom: Hvordan sender jeg det? Hvad behøver de faktisk? Hvad kan jeg give dem, der ikke vil være klodsede og veje dem ned under deres rejser?

Selvom der er mange forsendelsesaspekter, du skal huske på (se bunden af ​​indlægget), er der stadig masser af gaver derude, som vi ved, at din udstationerede vil nyde!

Tjek vores liste over Bedste gaver til at give en udstationeret:

Undrer du dig hvad du skal få # eksporten i dit liv denne ferie? Tjek denne # gaveguide! Klik for at tweet

1. Sprogindlæring-app

Duolingo, Apples årets iPhone-app, er en sjov læringsapp, der giver dig mulighed for at lære sprog som dansk, hollandsk, fransk, tysk, irsk, italiensk, portugisisk, spansk eller svensk. Jeg har brugt det til at lære tysk selv! Med deres daglige “striber” og tildeling af point for indtjeningspoint gør denne app at logge ind og opfylde det daglige mål spændende! (Jeg er allerede 12% flydende i tysk på kun to uger!)

2. Gavekort

Lad os være ærlige, at købe gavekort kan ofte virke som en tankeløs, ubesværet gave, når den gives til nogen derhjemme. Men til en udstationeret kan det være det mest praktiske! For dem, der rejser, kan voluminøse gaver og genstande, der kan veje din udstationerede, ofte være en ulempe.

Da visse butikker muligvis ikke er tilgængelige i deres nuværende land, kan du overveje generelle gavekort fra steder som iTunes, Amazon, Nook osv. Med denne gave kan du springe forsendelsen over og lade din udstationerede vælge nøjagtigt, hvad de vil denne feriesæson.

Hvis du har de ekstra kontanter, kan du endda overveje gavekort til flyselskaber! Da din udstationerede er en rejselsker, ville du hjælpe med at finansiere deres næste eventyr varmt velkommen!

3. Kontantgaver

Igen kan denne gave virke som en cop-out i starten, men ærligt kan rejse på et budget resultere i at gå glip af et par muligheder i en udlands lokalområde. Undersøg, hvor din udstationerede befinder sig, og find noget sjovt for dem at gøre! Din kontante gave kan omfatte krav som “skal bruges til underholdning” eller “skal bruges på en tur uden for din by”! Dette gør det muligt for din udstationerede at gå ud og gøre noget uplanlagt og uventet.

4. Digital skala

Vi har alle oplevet det pinlige øjeblik ved indtjekning, og trækker 5 pund bagage ud af din kuffert, desperat beslutter, hvilke tøjstykker der bare ikke vil gøre 100 pund til din rejse, mens du tænker på dig selv, “Seriøst? ? Du kan ikke lade mine fiiiiiive pund tændes? ” (Okay, måske er 100 pund meget, men jeg kæmper for at rejse let).

Jeg tror, ​​at alle udstationerede ville være enige om, at du ved nøjagtigt, hvor meget din taske vejer inden det nerveindviklende, skala vigtige øjeblik af sandhed. Derfor skal du i år sende dem en digital skala!

5.  Soltelefonoplader

Der er masser af opladningsapparater derude, inklusive enheder, som du oplader og bærer med dig. Problemet er, når jeg faktisk oplader min opladningsenhed, fungerer det vidunderligt! Men jeg husker sjældent at oplade det! Det er først inden jeg tager på mit næste eventyr, at jeg er klar over, at jeg har glemt at oplade min genopladelige oplader (mundfuld?)
Nå, vi har fundet løsningen! En soltelefonoplader giver dig mulighed for at springe over bekymringen og batteriet, der tapper hjertesmerter ved “foropladning” og holde din telefon opladet, uanset hvor du er!

6. Bærbar Notebook Lock

Da jeg stødte på dette, blev jeg grundigt imponeret.
Har du nogensinde siddet i en Starbucks, notepad udbredt, bærbar computer på skærmen, når du pludselig skal gribe et serviet fra den anden side af butikken? Samler du dine ejendele, pakker din taske, tager stikket ud af opladeren, stikker den i din rygsæk, bare for at vende tilbage til dit sæde 30 sekunder senere?
Med en bærbar notebook-lås kan du sikre din enhed hvor som helst.

7. Virtuel postkasse

Har din udstationerede været væk i lang tid? Altid på farten? Og har ikke antydet at vende tilbage snart? Hvad med at investere i en virtuel postkasse! De, der rejser, køres ofte med langsom post, der måske aldrig dukker op. Permanente adresser er en smerte!
Nu kan permanente adresser erstattes af en virtuel postkasse, et scannings- og e-mail-videresendelsessystem giver dig adgang til din vigtige mail hvor som helst!
Denne service, der tilbydes mod et årligt gebyr, kan gøre livet meget mere expat!

8.  Mad

Mad hjemmefra kan virke en smule for kliché eller indlysende, men lad mig fortælle dig selv som en udstationeret, at der ikke er noget bedre end nogen, der går ud af deres måde at sende dig de kærlige, smagfulde mad hjemmefra!

Alternativt, hvis du vil springe af besværet med forsendelse hjemmefra, kan du overveje at tilmelde dem for at modtage snacks fra hele verden! MunchPak har vundet popularitet over hele internettet, og med god grund! Denne månedlige snackpakke kommer i forskellige størrelser og priser, med muligheder for at passe til den slags gave, du gerne vil give!

Hvis du gerne vil prøve lidt mere avancerede madgaver, har velrenommerede steder som Gifts International, Harry og David International og Yong’s Gifts (Kina, Japan og Sydkorea) masser af madkurve, der tilbyder julelevering over hele verden ! I modsætning til at sende din egen gavekurv, giver disse virksomheder dig bekræftelse på, at din udstationerede får deres tilsigtede gave.

9. Lufthavnsloungemedlemmer

Dette er en fremragende gave, hvis du er villig til at uddele de ekstra bukke til denne luksuriøse mulighed!
Når du graver ned i disse flybesparende websteder, ender du ofte den billigste flyvning, der består af flere flyændringer og unødvendige layovers. Endelig, 50 timer senere, ankommer du til din destination for 100 dollars billigere end 10-timers mulighed. Men i betragtning af det faktum, at du var nødt til at spise, sove og passe dig selv via dyre lufthavnsindstillinger, har du muligvis bare ønsket at holde dig til den 10-timers pris. Medmindre du selvfølgelig havde et medlemskab af lufthavnslounge, som giver dig mulighed for at drage fordel af flyselskabets lounge, inklusive eksklusive ventepladser, gratis drinks (ja, cocktails!), Snacks, wifi og personlig flyservice.

Dette er naturligvis ikke en billig mulighed, men hvis du er villig til at uddele omkring $ 450 USD til et årligt medlemskab, skal du overveje det!

10. Bærbar ekstern harddisk

Eksterne harddiske er en af ​​de ting, du altid har brug for, men du aldrig køber. Jeg kan ikke være den eneste, der hver gang jeg åbner mine fotos på min iPhone får en dejlig meddelelse, der minder mig om “Din iCloud-opbevaring er næsten fuld”. På ingen måde betaler jeg yderligere $ 5,99 om måneden bare for at gemme ekstra fotos.
Hvis jeg havde en bærbar ekstern harddisk, ville jeg bare uploade mine fotos, frigøre plads og skabe mange plads til flere utrolige minder. Disse drev findes i forskellige størrelser og priser for enhver type drev, du gerne vil gave.

11. Enhver sprog-T-shirt

Hvis din udstationerede rejser til andre lande og sandsynligvis ikke forstår et ord på sproget, kan en simpel T-shirt være en fantastisk gave! Selv hvis de har prøvet, er det let at være flov over at prøve at udtale meget fremmed klingende ord. Nå, denne shirt, næsten komisk, giver dig mulighed for at rejse til andre lande og kommunikere dine mest basale behov! De 39 nyttige symboler (hoteller, telefoner, førstehjælp osv.) Til at hjælpe dig med at komme rundt i dit næste fremmedland.

12. Et VPN-abonnement

ALLE har brug for en VPN (Virtual Private Network), men det har aldrig været vigtigere end for nogen, der rejser. Vidste du, at dine personlige søgninger kan anmodes om lovligt? Hvis du ikke kan lide idéen om, at nogen anden har adgang til disse oplysninger, skylder vi dig bestemt ikke. Med en anonym VPN kan du surfe på Internettet med en krypteret forbindelse ved at dirigere din internetaktivitet gennem en ekstern server, opretholde fuldstændigt privatliv, samtidig med at regeringer og agenturer forhindrer i at overvåge dine online aktiviteter.

Her er nogle ekstra fordele, som din udstationerede kan nyde ved at give dem en VPN:

 • Offentlig WiFi er, selv om det er praktisk, også en åben legeplads for hackere og snoopere, der ønsker cyberangreb. Hvis du rejser, er den sidste ting, du ønsker, at nogen får adgang til dine personlige oplysninger, gå på deres egen personlige feriekøb og dræne din bankkonto. At holde dine kontooplysninger ikke tilgængelige af hackere, der bruger en VPN, er dit bedste handlingsforløb! Læs mere om, hvordan du automatisk forbliver sikker på offentlige hotspots!
 • Vil du kunne tale med din udstationerede gratis? Med en VPN kan du! Tjek vores indlæg: Gratis opkald online med internationale VoIP-apps!
 • Nogle af de allerbedste streamingfilm-, sport- og tv-websteder er blokeret som et resultat af geobegrænsninger. I vores blogindlæg, Unblocked Music (som Pandora, Spotify og SoundCloud), og en enkel måde at fjerne blokering af spil, kan du læse nøjagtigt, hvordan en anonym VPN kan give dig ubegrænset underholdningsadgang – uanset firewalls, censur eller udgivelsesdato – uanset hvor du er.
 • Sociale medier er også offer for landets censur. I Kina er store sociale medienetværk som Facebook, Twitter og Instagram helt blokeret. En VPN giver dig mulighed for at omgå disse begrænsninger og undgå landscensur for at nyde de bedste sociale medienetværk.
 • Hvis din udstationerede planlægger at rejse i løbet af ferien (eller dig selv for den sags skyld), kan en VPN spare dig tusinder af dollars på international flybillet. Tjek vores indlæg, 10 utrolige måder at spare penge på din ferierejse.

Tip til husk, før du køber en gave til en udstationeret

Undertiden kan genstande ‘forsvinde’ under deres lange rejse over hele verden. Undertiden koster den gave, du betalte en arm og et ben til at sende, din udstationerede lige så meget at hente! Og SOMMES vil visse lande åbne, søge og invadere de emner, du sendte til din udstationerede. Med disse faktorer i tankerne er her et par tip, før du sender poster til en udstationeret:

 • Sørg for, at butikken sendes internationalt – Selvom mange butikker vil sende gaver internationalt, er der mange potentielle hikke at kontrollere, før du beslutter dig for en butik. Afhængig af hvilket land din udstationerede er i, kan butikken muligvis ikke sendes til det nøjagtige sted.
 • Overvej forsendelsespriser  Ofte gange, jo længere væk du sender, jo højere vil prisen stige. Heldigvis åbner juletiden også døren for ekstra kampagner, inklusive mange online butikker, der tilbyder GRATIS levering! Min internationale shopping giver dig mulighed for at tjekke butikker og produkter, som du kan sende til vores expat gratis!
 • Tjek internationale porto datoer  Udskydning er det største problem, når du prøver at sende en pakke til en udstationeret. Afhængig af deres placering skal du muligvis sende pakken uger på forhånd! Sørg for at tjekke din lokale portotjenestes anbefalede udgivelsesdatoer!
 • Undersøg lokale begrænsninger af pakker Før du køber produkter, der skal sendes til udlandet, skal du sørge for at kontrollere, om der er pakkerestriktioner med dit lokale postkontor, samt begrænsninger, som din udstationerede kan støde på deres postkontor.

Disse kan omfatte begrænsninger som vægt, længde, indhold osv.

Vi håber, at denne liste over gaver til at give en udstationeret hjælper dig med at finde den perfekte gave i år! Hvis du nød alle de fordele, der er opført ved at investere i en VPN, skal du sørge for at drage fordel af vores spændende salg kører denne feriesæson – med op til 80% FRA!

Vil du holde dig opdateret med alle vores tip til udstationerede og rejsende? Opret forbindelse med os! Vi er på Facebook, Twitter og Google+. Eller skyde os en e-mail på [email protected] Vi er her for dig døgnet rundt.

God XMAS og lykkelig ferie fra SaferVPN!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map