12 cadouri minunate pentru expats în acest sezon de sărbători

femeie cu smartphone care poartă pălărie de iarnă


Căutați cel mai bun cadou pe care să-l oferiți prietenului dvs. expat, dar aveți greu să vă decideți ce poate fi un cadou potrivit? Sau ești un expat și te întrebi ce să ceri pentru această vacanță? Nu căutați mai departe de lista noastră de documente 12 cele mai bune cadouri pentru a da un expat!

Expații pot fi deosebit de provocatori pentru a cumpăra cadouri pentru. Există o mulțime de întrebări pe care vi le puteți pune, cum ar fi: Cum o trimit? De ce au de fapt nevoie? Ce le pot oferi celor care nu vor fi voluminoși și îi vor cântări în timpul călătoriilor?

Deși trebuie să țineți cont de multe aspecte de expediere (consultați partea de jos a postării), există încă o mulțime de cadouri pe care știm că expatatul dvs. le va bucura!

Vezi lista noastră de Cele mai bune cadouri pentru a da un expat:

Te întrebi ce să obții #expat în viața ta în această vacanță? Vezi acest #giftguide! Faceți clic pe Pentru a Tweet

1. Aplicația de învățare a limbilor străine

Duolingo, aplicația pentru iPhone a anului Apple, este o aplicație distractivă care vă permite să învățați limbi precum daneză, olandeză, franceză, germană, irlandeză, italiană, portugheză, spaniolă sau suedeză. L-am folosit pentru a învăța limba germană! Cu procesele lor zilnice și procesul de câștigare a punctelor, această aplicație face logarea și îndeplinirea obiectivelor zilnice interesante! (Eu am deja 12% în limba germană în doar două săptămâni!)

2. Carduri cadou

Să fim sinceri, cumpărarea de carduri cadou poate părea adesea ca un cadou fără gânduri și fără efort atunci când este oferit cuiva acasă. Dar, pentru un expat, ar putea fi cel mai practic! Pentru cei care călătoresc, cadourile voluminoase și obiectele care vă pot cântări expatriați pot fi adesea un inconvenient.

Din moment ce anumite magazine pot să nu fie disponibile în țara lor actuală, este posibil să doriți să luați în considerare cardurile cadou generale din locuri precum iTunes, Amazon, Nook, etc. Cu acest cadou, puteți săriți transportul și lăsați expatriatul dvs. să aleagă exact ceea ce doresc. sezonul acesta de sărbători.

Dacă aveți bani în plus, puteți lua în considerare chiar și cardurile cadou ale companiei aeriene! Având în vedere că expatatul tău este un iubitor de călătorii, ajută la finanțarea următoarei lor aventuri ar fi bine primite!

3. Cadouri în numerar

Din nou, acest cadou poate părea un cop-out la început, dar, sincer, călătoria cu un buget poate duce la pierderea unor oportunități în zona locală a unui expat. Efectuați unele cercetări despre locul în care se află expatatul dvs. și găsiți ceva distractiv pentru ei! Cadoul dvs. în numerar poate include cerințe precum „trebuie să fie folosit pentru divertisment” sau „trebuie utilizat într-o călătorie în afara orașului dvs.”! Acest lucru permite expatului tău să iasă și să facă ceva neplanificat și neașteptat.

4. Scară digitală

Cu toții am experimentat momentul stânjenitor la check-in, trăgând 5 kilograme de bagaje din valiză, decizând cu disperare care piese de îmbrăcăminte pur și simplu nu vor face o reducere de 100 de kilograme pentru călătoriile tale, în timp ce te gândești la tine: „Serios? ? Nu-mi poți lăsa kilogramele mele? ” (Bine, poate 100 de kilograme este mult, dar mă străduiesc să călătoresc ușor).

Cred că toți expatriații ar fi de acord că știind exact cât cântărește geanta dvs. înainte de momentul cu care se cântărește nervul. Acesta este motivul pentru care anul acesta, ar trebui să le trimiteți o scară digitală!

5.  Încărcător de telefon solar

Există tone de dispozitive de încărcare, inclusiv cele pe care le preîncărcați și le transportați. Problema este că, atunci când preîncărc efectiv dispozitivul meu de încărcare, funcționează de minune! Dar, Îmi amintesc cu adevărat să o percep! Abia când voi pleca în următoarea mea aventură, mi-am dat seama că am uitat să-mi încarc încărcătorul (cu gura?)
Ei bine, am găsit soluția! Un încărcător de telefon solar vă permite să săriți de griji și să scurge durerile de inimă ale bateriei cu privire la „încărcarea prealabilă” și să vă mențineți telefonul încărcat indiferent unde vă aflați!

6. Blocare Notebook portabil

Când am dat peste acest aspect, am fost profund impresionat.
Ați fost vreodată așezat într-un Starbucks, un bloc de notițe extins, laptopul afișat atunci când dintr-odată, trebuie să vă apucați un șervețel din partea cealaltă a magazinului? Îți aduni bunurile, îți împachetezi geanta, îți deconectezi încărcătorul, îl încarci în rucsac, doar pentru a te întoarce la locul tău 30 de secunde mai târziu?
Cu un blocaj de laptop portabil, vă puteți asigura dispozitivul în orice locație.

7. Cutie poștală virtuală

Expatul tău a dispărut de ceva timp? Întotdeauna în mișcare? Și nu a mai sugerat să se întoarcă în curând? Ei bine, ce zici să investești într-o cutie poștală virtuală! Cei care călătoresc sunt adesea călătoriți prin poștă lentă, care poate să nu apară niciodată. Adresele permanente sunt o durere!
Acum, adresele permanente pot fi înlocuite cu o cutie poștală virtuală, un sistem de trimitere prin scanare și e-mail vă permite să accesați e-mailul dvs. important de oriunde!
Acest serviciu, oferit cu taxă anuală, poate facilita viața pentru un expat!

8.  Alimente

Mâncarea de acasă poate părea un pic prea clișeu sau evident, dar permiteți-mi să vă spun ca un expat, eu nu este nimic mai bun decât cineva care iese din calea lor pentru a vă trimite confortul plin de iubire de mâncare de acasă!

În mod alternativ, dacă doriți să săriți problema de expediere de acasă, luați în considerare înscrierea lor pentru a primi gustări din întreaga lume! MunchPak a câștigat popularitate pe internet și din motive întemeiate! Acest pachet de gustări lunar are o varietate de dimensiuni și prețuri, cu opțiuni pentru a se potrivi cu tipul de cadou pe care doriți să îl oferiți!

Dacă doriți să încercați un cadou de mâncare puțin mai fain, site-uri de renume precum Gifts International, Harry și David International și Cadouri Yong (China, Japonia și Coreea de Sud) au o mulțime de coșuri de mâncare care oferă livrare de Crăciun în toată lumea ! Spre deosebire de trimiterea propriului coș de cadouri, aceste companii vă dau afirmația că expatriații dvs. vor primi cadoul intenționat.

9. Membrii Lounge Airport

Acesta este un cadou excelent dacă sunteți dispus să scoateți banii în plus pentru această opțiune de lux!
Adesea, când săriți în acele site-uri web care economisesc zboruri, ajungeți să găsiți cel mai ieftin zbor, format din mai multe modificări de zbor și modificări inutile. În cele din urmă, 50 de ore mai târziu, ajungeți la destinație cu 100 de dolari mai ieftin decât opțiunea de 10 ore. Însă, având în vedere faptul că trebuia să mănânci, să dormi și să te îngrijești prin opțiuni costisitoare de la aeroport, este posibil să fi dorit doar să rămâi la prețul de 10 ore până la urmă. Cu excepția cazului în care ai avut parte de un membru al salonului aeroportului, care vă permite să profitați de lounge-ul companiei aeriene, inclusiv zone de așteptare exclusiviste, băuturi gratuite (da, cocktail-uri!), Gustări, wifi și serviciu personalizat de linie aeriană.

În mod evident, aceasta nu este o opțiune ieftină, dar dacă sunteți dispus să extrageți aproximativ 450 USD pentru un membru anual, luați în considerare!

10. Discul dur extern portabil

Hard disk-urile externe sunt unul dintre acele lucruri de care ai nevoie întotdeauna, dar nu le cumperi niciodată. Nu pot fi singurul care, de fiecare dată când îmi deschid fotografiile pe iPhone, primește o notificare minunată, amintindu-mi „spațiul dvs. de stocare iCloud este aproape plin”. În nici un caz nu plătesc 5,99 USD suplimentar pe lună doar pentru a stoca fotografii suplimentare.
Dacă aș avea un hard disk extern portabil, aș încărca doar fotografiile mele, aș elibera spațiu și aș face tone de loc pentru amintiri mai incredibile. Aceste unități au o varietate de dimensiuni și prețuri pentru orice tip de unitate pe care doriți să o oferiți.

11. Orice tricou de limbă

Dacă expatriașul tău călătorește în alte țări și probabil că nu înțelege niciun cuvânt al limbii, un simplu tricou ar putea fi un cadou minunat! Chiar dacă au încercat, este ușor de jenat încercând să pronunțăm cuvinte foarte străine. Ei bine, această cămașă, aproape comic, vă permite să călătoriți în alte țări și să comunicați nevoile dvs. cele mai de bază! Cele 39 de simboluri utile (hoteluri, telefoane, prim ajutor etc.) pentru a vă ajuta să vă deplasați în următoarea dvs. țară străină.

12. Un abonament VPN

Fiecare are nevoie de o VPN (rețea privată virtuală), dar nu a fost niciodată mai important decât pentru cineva care călătorește. Știați că căutările dvs. personale pot fi solicitate în mod legal? Dacă nu vă place ideea ca altcineva să aibă acces la aceste informații, cu siguranță nu vă reproșăm. Cu un VPN anonim, puteți naviga pe web cu o conexiune criptată, dirijând activitatea dvs. de Internet printr-un server de la distanță, menținând confidențialitate completă, în timp ce împiedica guvernele și agențiile să vă monitorizeze activitățile online.

Iată câteva beneficii suplimentare de care se poate bucura expatatul dvs., oferindu-le cu un VPN:

 • WiFi public, în timp ce este convenabil, este, de asemenea, un loc de joacă deschis pentru hackeri și amatori care doresc să atace cyber. Dacă călătorești, ultimul lucru pe care-l dorești este ca cineva să obțină informații personale, să meargă pe propria sa casă de cumpărături personale și să-ți scurgă contul bancar. Împiedicați ca informațiile contului dvs. să fie accesibile de hackeri folosind un VPN este cel mai bun curs de acțiune! Citiți mai multe despre cum să stați automat în siguranță pe hotspot-urile publice!
 • Vrei să poți vorbi gratuit cu expatriații tăi? Cu un VPN, puteți! Verificați postarea noastră: apeluri gratuite online cu aplicații VoIP internaționale!
 • Unele dintre cele mai bune site-uri de film, sport și TV în streaming sunt blocate ca urmare a restricțiilor geo-restricționate. În postările noastre de blog, Muzică deblocată (cum ar fi Pandora, Spotify și SoundCloud) și o modalitate simplă de deblocare a jocurilor, puteți citi exact modul în care un VPN anonim vă poate oferi acces nelimitat de divertisment – indiferent de firewall-uri, cenzură sau data lansării – oriunde. tu esti.
 • Social media este, de asemenea, victima cenzurii de țară. În China, rețelele majore de socializare precum Facebook, Twitter și Instagram sunt complet blocate. Un VPN vă permite să ocoliți aceste restricții și să sustrageți cenzura țării pentru a vă bucura de cele mai bune rețele de socializare.
 • Dacă expatiatul tău intenționează să facă vreo călătorie în timpul vacanțelor (sau pentru tine în același lucru), un VPN vă poate economisi mii de dolari pe transportul aerian internațional. Consultați postarea noastră, 10 modalități incredibile de a economisi bani în călătoria dvs. de vacanță.

Sfaturi de care trebuie să țineți cont înainte de a cumpăra un cadou pentru un expat

Uneori, obiectele pot „dispărea” în timpul călătoriilor lor lungi prin lume. Uneori, cadoul pe care l-ați plătit cu un braț și un picior pentru a fi expediat, va costa adesea expat la fel de mult pentru a recupera! ȘI SOMETIME, anumite țări vor deschide, vor căuta și vor invada articolele pe care le-ați trimis expatului dumneavoastră. Având în vedere acești factori, iată câteva sfaturi înainte de a trimite articole către un expat:

 • Asigurați-vă că magazinul este livrat la nivel internațional – Deși multe magazine vor livra cadouri la nivel internațional, există multe sughițe potențiale pe care trebuie să le verificați înainte de a vă decide într-un magazin. În funcție de țara în care se află expatriatul dvs., este posibil ca magazinul să nu fie livrat în locația exactă.
 • Luați în considerare prețurile de transport  De multe ori, cu cât transportați mai departe, cu atât prețul va crește. Din fericire, timpul Crăciunului deschide și ușa pentru promoții suplimentare, inclusiv multe magazine online care oferă transport GRATUIT! Cumpărăturile mele internaționale vă permit să consultați magazinele și produsele pe care le puteți expedia gratuit la expat!
 • Verificați datele poștale internaționale  Procrastinarea este cea mai mare problemă atunci când încercați să trimiteți un pachet unui expat. În funcție de locația lor, poate fi necesar să trimiteți pachetul săptămâni în avans! Asigurați-vă că consultați datele de înregistrare recomandate de serviciul dvs. poștal local!
 • Cercetează restricțiile privind coletele locale Înainte de a cumpăra produse pentru a trimite peste mări, asigurați-vă că verificați restricțiile de colet cu oficiul poștal local, precum și restricțiile pe care expatria dvs. le poate întâmpina la oficiul poștal..

Acestea pot include restricții precum greutatea, lungimea, conținutul etc..

Sperăm că această listă de cadouri pentru a oferi un expat vă va ajuta să găsiți cadoul perfect în acest an! Dacă v-ați bucurat de toate avantajele enumerate investind într-un VPN, asigurați-vă că profitați de avantajele noastre vânzare interesantă desfășurarea acestui sezon de sărbători – cu până la 80% OFF!

Doriți să fiți la curent cu toate sfaturile noastre pentru expatriați și călători? Conecteaza-te cu noi! Suntem pe Facebook, Twitter și Google+. Sau trageți-ne un e-mail la [email protected] Suntem aici pentru tine 24/7.

Sarbatori XMAS si Sarbatori fericite de la SaferVPN!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map