11 Motive pentru care o VPN de afaceri este ingredientul secret pentru succesul companiei dvs.

De ce un serviciu VPN de afaceri este ingredientul secret pentru succesul companiei dvs.Oferiți afacerii dvs. avantajul competitiv cu serviciul nostru VPN de afaceri. În această postare, vă vom spune de ce un VPN este ingredientul secret pentru succesul companiei dvs..


Rețelele private virtuale, VPN-urile, nu sunt utile doar pentru expatriații care doresc să ocolească geo-blocurile și să acceseze site-urile lor preferate de acasă, ci oferă avantaje puternice pentru întreprinderile dintr-o serie de sectoare – inclusiv companii SEO, firme financiare, agenții de turism și Mai Mult.

Ce este exact un VPN? O întrebare excelentă de pus, mai ales dacă aveți în vedere să alegeți una pentru afacerea dvs. În esență, o rețea virtuală virtuală este o tehnologie care vă permite să configurați o conexiune privată, securizată, cu o altă rețea la distanță. Creată inițial de Microsoft la mijlocul anilor 90 pentru a asigura accesul sigur pentru angajații lor de la distanță, această tehnologie este acum disponibilă pentru consumatorul și piața de afaceri..

Dar astăzi, utilizarea VPN nu mai înseamnă doar conectarea la rețeaua locală a biroului tău. Beneficiile merg mult, mult dincolo de aceasta.

În această postare, vă vom spune exact cum un serviciu VPN de afaceri poate duce afacerea dvs. la nivelul următor. Deci, fără alte detalii, iată 11 motive pentru care VPN este ingredientul secret pentru a ajuta întreprinderile de toate formele și dimensiunile să reușească și să prospere.

1. Gestionați și optimizați clasamentele dvs. internaționale de căutare & Campanii publicitare

Serviciul VPN pentru afaceri Optimizează anunțurile internaționale și clasamentele de căutare

Șansele sunt dacă sunteți o firmă SEO, o agenție publicitară sau chiar o companie care dorește să optimizeze propriile eforturi de publicitate, capacitatea de a vizualiza, monitoriza și gestiona cu ușurință anunțurile și cuvintele cheie relevante la nivel internațional este esențială. Dar cum trebuie să faci asta dacă web-ul pe care îl vezi în țara ta este complet diferit de felul în care apare web-ul într-o altă țară? Răspunsul este simplu: un serviciu VPN de afaceri.

După cum știți, tehnologia VPN vă permite să stabiliți o conexiune la un server la distanță și care include servere la distanță în străinătate – ceea ce înseamnă că vă puteți schimba cu ușurință locația online. Cu un serviciu VPN de afaceri, vă puteți conecta la o varietate de servere internaționale și navigați pe web ca și cum ați fi într-o altă țară.

Navigând pe web ca și cum ai fi într-o altă locație, puteți vedea cum apar anunțurile dvs. pe piețele cheie și observați cu ușurință performanța cuvintelor cheie în țările vizate. Pe scurt, un serviciu VPN de afaceri vă permite să faceți piață internațională și să faceți publicitate companiei dvs. în cea mai mare măsură posibilă.

2. Utilizați un serviciu VPN de afaceri pentru a vă menține în fața concurenței

Serviciul VPN de afaceri rămâne în fața concurenței

La fel cum puteți utiliza un serviciu VPN de afaceri pentru a monitoriza cu ușurință propriile campanii de anunțuri internaționale, puteți să aruncați o privire și asupra competiției. Știți că unul sau mai mulți dintre concurenții dvs. au performanțe puternice într-o anumită regiune? Deci vezi ce fac. Posibilitatea de a-ți schimba cu ușurință geo-locația online înseamnă că poți să spionezi cu ușurință concurența, să-i învingi după tacticile lor și să-ți stabilești compania ca lider de industrie..

Acest lucru nu se aplică numai anunțurilor, ci în general activităților online ale concurentului. De exemplu, așa cum am împărtășit recent pe Recruiter.com, acest aspect al VPN poate fi extrem de util și pentru recrutori. Cu ajutorul unui VPN, recrutorii pot accesa mai ușor o varietate de liste internaționale de locuri de muncă și să vizualizeze candidații relevanți la nivel internațional. Aceasta înseamnă să obțineți avantaje concurenților și să efectuați cât mai multe destinații de plasare și cât mai multe comisioane.

3. Acces nelimitat la aplicații, servicii VoIP și instrumente de afaceri online

Acces VPN de serviciu VPN

Peste 60 de țări din întreaga lume cenzurează Internetul; unii mai agresiv decât alții. Știați că în numeroase țări, precum Emiratele Arabe Unite, Maroc și Brazilia, aplicații de apelare VoIP precum Skype, Whatsapp și Viber sunt blocate în prezent? Anumite țări (China, desigur, cel mai cunoscut exemplu) nu numai că blochează aplicațiile VoIP, ci și blochează platformele online majore precum Facebook, Twitter și Google..

Cu toate acestea, este probabil ca, ca afacere, să vă bazați constant pe aplicațiile menționate pentru a comunica și a lucra cu anumiți colegi și clienți. Din fericire, cu o VPN, nu există niciun motiv ca locația biroului dvs. sau călătoria în altă țară să vă afecteze capacitatea de a conversa prin intermediul platformelor foarte populare și aplicațiilor utile de apelare VoIP.

Întrucât un VPN vă permite să vă mascați locația reală și să navigați pe web ca și cum ați fi într-o altă țară la alegere, puteți să ocoliți cenzura online și să accesați orice aplicație VoIP, rețea de social media, site web și / sau instrument de birou online pe care vrei. Așadar, de exemplu, dacă sunteți în Emiratele Unite și Skype este blocat, un VPN vă va permite să vă conectați la un server din SUA și să vă bucurați de aplicațiile VoIP ca și cum ați fi online în state. Sau dacă sunteți în China și nu puteți accesa instrumente de afaceri, cum ar fi Google Docs sau Dropbox, puteți pur și simplu să vă conectați la un server diferit la nivel mondial și să vă bucurați de toate resursele de care aveți nevoie pentru afacerea dvs..

Cu un serviciu VPN de afaceri, nu este absolut necesară lupta pentru accesarea anumitor resurse online sau conectarea cu clienți și colegi de valoare atunci când este necesar.

4. Testare fără efort internațional de asigurare a calității

Dacă sunteți o afacere cu un produs, serviciu sau joc distribuit internațional online, veți dori să vă asigurați că funcționează perfect la nivel mondial. Cu un VPN, echipa dvs. de QA își poate schimba cu ușurință geo-locația online pentru a verifica eficient calitatea produsului pe piețele dvs. internaționale cheie. Utilizarea unui serviciu VPN de afaceri este o modalitate excelentă de a oferi echipei dvs. de QA mijloacele de a vă asigura că totul din platforma, software-ul, serviciul sau jocul dvs. funcționează la fel de bine cum ar trebui – în orice locație.

5. Folosiți mai eficient geo-direcționarea

Direcționare eficientă a serviciilor VPN de afaceri

Direcția geografică este o practică obișnuită folosită de site-urile web pentru a livra conținut diferit diferiți utilizatori, în funcție de locația lor geografică. Personalizarea site-ului unuia pentru a răspunde în mod diferit utilizatorilor în acest fel, cu text, imagini și monedă în limba maternă, poate fi un instrument de marketing puternic și vă poate crește foarte mult rata de conversie.

Conectându-vă la un server VPN și schimbând locația geografică percepută online, nu puteți vedea doar modul în care alți concurenți gestionează direcționarea geografică, ci și modul în care funcționează și eforturile dvs. de orientare geo. Pe scurt, un serviciu VPN de afaceri excelent vă va permite să faceți cele mai bune eforturi direcționate absolut posibile și să generați veniturile afacerii dvs. în orice regiune.

6. Bypass Banning IP

În calitate de companie, este posibil să doriți să nu utilizați doar eforturi tradiționale de marketing, ci și tactici de agresivitate de marketing pentru gherilă prin forumuri și site-uri sociale populare. Problema este că multe dintre aceste site-uri, inclusiv Facebook, au sisteme pentru a vă recunoaște adresa de IP, identificatorul dvs. unic online. În cazul în care postați prea frecvent, serverele lor vă vor refuza accesul și vă veți bloca eforturile blocând adresa dvs. IP. 

Vestea bună este că, dacă afacerea dvs. are un serviciu VPN, este foarte ușor să evitați acest lucru. Când vă conectați la un server VPN, nu vă schimbați doar locația online, ci și adresa IP. Acest lucru înseamnă că puteți naviga prin diferitele adrese IP ale serviciului VPN, mai degrabă decât ale dvs., și puteți elimina urmărirea, monitorizarea și blocarea de la proprietarii de site-uri web. Deci, nu ezitați să postați cât mai mult conținut doriți, pe orice site.

7. Adăugați un strat suplimentar de securitate a datelor cu un serviciu VPN de afaceri

Securitatea datelor despre serviciul VPN de afaceri

Spre deosebire de serviciile proxy, un serviciu VPN nu numai că oferă avantaje asociate cu schimbarea geo-locației dvs. online, dar permite și navigării pe internet printr-o conexiune criptată sigură la nivel bancar. Acest aspect al VPN este crucial pentru întreprinderi, mai ales având în vedere faptul că în ultimul an Încălcările de date costă companiile în medie 3,8 milioane de dolari. De fapt, acest cost a crescut de-a lungul anilor – cu o creștere de 23% din 2013. Întreprinderile mici sunt în special în risc, cu 71 la sută a atacurilor cibernetice care au loc la întreprinderile cu mai puțin de 100 de angajați.

Este posibil să aveți sisteme de securitate IT fiabile și furnizor de servicii Internet, dar nu uitați că unele dintre cele mai de renume site-uri (inclusiv The New York Times, eBay și Yelp pentru a numi câteva) nu folosesc HTTPS ca standard. Aceasta înseamnă că informațiile schimbate pe aceste site-uri nu sunt criptate și, prin urmare, sunt mai ușor furate de hackeri și amatori.

Cu un serviciu VPN de afaceri, dumneavoastră și angajații dvs. vă puteți bucura de o conexiune la Internet criptată la nivel bancar în orice moment, pe orice site – indiferent dacă site-ul furnizează criptare sau nu. Acest aspect al VPN ar putea fi de neprețuit pentru siguranța și securitatea companiei dvs. și a datelor valoroase ale clienților dumneavoastră.

8. Lucrați în siguranță în timp ce călătoriți de afaceri

Serviciul VPN de afaceri funcționează în siguranță în afara biroului

Este clar foarte important să vă puteți conecta regulat la Wi-Fi și să vă conectați la e-mailuri în timp ce sunteți în călătorie de afaceri și lucrați în străinătate. În timp ce hotspot-urile publice Wi-Fi pe aeroporturi, hoteluri și cafenele sunt convenabile, acestea sunt de fapt destul de periculoase – atât la nivel profesional, cât și personal. Motivul este faptul că aceste rețele sunt complet nesigure, lăsând informațiile personale vulnerabile și crescând șansele de a fi singura persoană la 2 secunde care sunt victime ale furtului de identitate.

În calitate de CEO și co-fondator, Amit Bareket, a remarcat într-un interviu recent cu autoritatea VPN Mentor VPN: „Metodele utilizate de hackeri, amatori și guverne devin din ce în ce mai sofisticate și există din ce în ce mai multe ferestre de oportunitate pentru a le putea folosi. avantajul datelor nesecurizate. ”

Prin WiFi-ul public, amatorii și hackerii pot vedea ce faceți pe site-urile necriptate (site-uri fără HTTPS la începutul adresei URL), precum și pe site-urile criptate pe care le accesați. De asemenea, pot instala software pe computerul dvs. care poate capta informații confidențiale precum nume de utilizator, parole, numere de carduri de credit și chiar e-mail și istoricul căutării. Nu este un gând plăcut, nu?

Cu toate acestea, atunci când vă conectați la un serviciu VPN de afaceri, vă direcționați traficul printr-o rețea securizată. Acest lucru înseamnă că vă puteți bucura de liniștea că toate datele companiei și informațiile financiare sensibile, precum și propriile dvs., sunt complet sigure și solide.

9. Securitate și acces nelimitat pentru toate dispozitivele BYOD

Dispozitive BYOD Service VPN de afaceri

Odată cu creșterea dispozitivelor electronice personale și a telecomunicațiilor, multe companii operează acum cu politicile BYOD (Bring Your Own Device). Este probabil ca afacerea dvs. să fie una dintre ele. Și nu veți fi singuri – datele recente dezvăluie că 84 la sută dintre americani lucrează de la distanță de acasă o dată pe lună și o mulțumire 90 la sută dintre americani își folosesc smartphone-urile personale pentru muncă. În timp ce acest tip de libertate poate fi benefic din punct de vedere financiar și poate încuraja productivitatea angajaților, poate prezenta și riscuri serioase de informare și securitate a datelor.

Cu BYOD și practicile de telecomunicații, afacerea dvs. trebuie să se bazeze acum pe angajații dvs. pentru a fi înțelepți în securitate atunci când utilizați propriile dispozitive personale. Și, desigur, este foarte greu să controlați complet modul în care un angajat își va folosi propriul dispozitiv personal când iese din birou. De exemplu, dacă unul dintre angajații dvs. își desfășoară activități prin intermediul unui punct de rețea WiFi public negarantat, deși cel mai probabil nu realizează acest lucru, riscă să scurgă date confidențiale ale companiei, deoarece, așa cum s-a menționat mai sus, aceste rețele sunt nesigure și sunt susceptibile de amatori și hackeri.

Din acest motiv, orice firmă trebuie să ofere angajaților lor aplicații VPN ușor de utilizat pe toate dispozitivele lor. Cu serviciul adecvat, toți angajații dvs. vor trebui să facă este să vă conectați cu un singur clic și să continuați activitățile online ca de obicei. Aplicațiile VPN permit angajaților dvs. să cripteze și să-și asigure traficul online – indiferent unde navighează. În plus, ca beneficiu suplimentar, se vor putea bucura de acces neîngrădit la conținutul lor preferat, la divertisment și la aplicații în timp ce călătoresc pentru afaceri în străinătate.

10. Anchetă de fraudă anonimă

Frauda în tranzacțiile online este o problemă care afectează aproape fiecare companie care își oferă serviciile online. Cu un serviciu VPN de afaceri, vă puteți masca adresa IP reală și puteți naviga cu una dintre adresele IP ale Serviciului VPN, devenind online anonim. Acesta este un instrument puternic care vă va permite dvs. și angajaților dvs. să vă ascundeți identitățile online și să vă spionați pe fraieri care încearcă să profite de compania dvs. pe web.

11. Evitați discriminarea prețurilor online și economisiți

Serviciul VPN pentru afaceri ocoleste discriminarea și economisirea prețurilor online

Indiferent dacă sunteți un proprietar de întreprinderi mici sau o agenție de turism, posibilitatea de a evita discriminarea prețurilor online poate fi un beneficiu puternic pentru afacerea dvs. și nu una care ar trebui trecută cu vederea rapid. Discriminarea prețurilor online este un fenomen Internet real în care furnizorii de servicii, cum ar fi companiile aeriene, companiile de închirieri de mașini și serviciile de abonare de software percep prețuri diferite în funcție de locația geografică a utilizatorului..

Cu toate acestea, cu un serviciu VPN de afaceri, puteți modifica adresa IP pentru a se potrivi cu cea a unei țări cu un cost mai mic al serviciilor. Asta înseamnă că întreprinderile pot beneficia de economisirea a sute, chiar mii, de dolari în călătorii de afaceri și / sau abonamente software scumpe; și agențiile de turism pot obține avantaje în afaceri oferind clienților lor cele mai bune tarife și oferte absolute. Economii instantanee: ce afaceri nu pot beneficia de asta?

Cum să alegeți serviciul VPN de afaceri potrivit pentru compania dvs.

Acum că am explicat avantajele unei VPN, iată câteva factori cheie care trebuie să țineți cont pentru a vă asigura că alegeți serviciul VPN potrivit pentru afacerea dvs.:

 • Server locații: Dacă doriți să vă asigurați că vă puteți bucura complet și pe deplin de avantajele accesării online a diferitelor piețe, asigurați-vă că selectați un server cu o mare varietate de locații pe cele mai puternice piețe din întreaga lume.
 • Viteză: Asigurați-vă că conexiunea de serviciu este rapidă și fără întreruperi. Având în vedere ritmul afacerii dvs., nu ați dori să utilizați un serviciu VPN care se mișcă în ritmul melcului sau să renunțe constant la conexiunea.
 • Funcționalitate ușoară și multiplă platforme: Asigurați-vă că serviciul VPN pe care îl alegeți este simplu și ușor de utilizat, astfel încât dvs. și angajații dvs. nu trebuie să vă petreceți timpul cu mesaje diferite. La fel de important este faptul că serviciul oferă aplicații pentru fiecare dispozitiv. Ca afacere, veți dori să puteți utiliza serviciul confortabil de la laptop la tabletă la telefon. Așadar, alegeți un VPN care să funcționeze perfect pe toate platformele.
 • Securitate la nivel bancar: Asta e important. Unul dintre avantajele esențiale ale unei VPN este securitatea pe care o oferă, deci asigurați-vă că Serviciul VPN de afaceri pe care îl alegeți utilizează unul dintre cele mai înalte niveluri de criptare disponibile.
 • Protocoale: Protocoalele VPN oferă mijloacele prin care traficul dvs. de internet este conectat la un server de la distanță. Având în vedere acest lucru, este important să alegeți un serviciu care să ofere o varietate de protocoale diferite și de ultimă oră pentru a răspunde tuturor nevoilor dvs. de locație și servicii..
 • Client Serviciu: Puteți avea toate tehnologiile și beneficiile uimitoare pe care le doriți, dar fără un serviciu și asistență adecvat pentru clienți, pentru ce este bun? Asigurați-vă că alegeți un serviciu VPN de afaceri care oferă servicii clienți de primă calitate pentru toate nevoile companiei dvs..

Sunteți gata să încercați singur beneficiile unui serviciu VPN? Dacă nu ați experimentat niciodată serviciul nostru, vă invităm solicită astăzi o demonstrație. Vedeți singur modul în care serviciul VPN dedicat poate duce compania la nivelul următor și va fi cu adevărat ingredientul secret pentru succesul afacerii dvs..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map