11 grunner til at en forretnings-VPN er den hemmelige ingrediensen for bedriftens suksess

Hvorfor en Business VPN Service er den hemmelige ingrediensen for bedriftens suksessGi virksomheten din konkurransefortrinn med vår Business VPN-tjeneste. I dette innlegget skal vi fortelle deg hvorfor en VPN er den hemmelige ingrediensen for bedriftens suksess.


Virtuelle private nettverk, VPN-er, er ikke bare nyttige for utvandrere som ønsker å omgå Geo-blokker og få tilgang til favorittnettstedene sine hjemmefra, de tilbyr også sterke fordeler for bedrifter i en rekke sektorer – inkludert SEO-selskaper, finansfirmaer, reisebyråer og mer.

Hva er egentlig en VPN? Et utmerket spørsmål å stille, spesielt hvis du vurderer å velge et for bedriften din. I hovedsak er et virtuelt privat nettverk en teknologi som lar deg konfigurere en privat, sikker tilkobling til et annet eksternt nettverk. Opprinnelig opprettet av Microsoft på midten av 90-tallet for å sikre sikker tilgang for sine eksterne ansatte. Denne teknologien er nå lett tilgjengelig for forbruker- og bedriftsmarkedet.

Men i dag handler ikke VPN-bruk lenger bare om å koble seg til kontorets lokale nettverk. Fordelene går langt, langt utover dette.

I dette innlegget skal vi fortelle deg nøyaktig hvordan en Business VPN-tjeneste kan ta virksomheten din til neste nivå. Så uten videre, her er 11 grunner til at en VPN er den hemmelige ingrediensen som hjelper bedrifter i alle former og størrelser til å lykkes og trives.

1. Administrer og optimaliser enkelt dine internasjonale søkerangeringer & Annonsekampanjer

Business VPN Service Optimaliser internasjonale annonser og søkerangeringer

Sjansen er stor for at du er en SEO-firma, et annonsebyrå eller til og med en virksomhet som ønsker å optimalisere din egen annonseringsinnsats, er muligheten til enkelt å se, overvåke og administrere annonser og relevante søkeord internasjonalt. Men hvordan skal du gjøre det hvis nettet du ser i ditt land er helt annerledes enn hvordan nettet vises i et annet land? Svaret er enkelt: en Business VPN-tjeneste.

Som du nå vet, lar VPN-teknologi deg opprette en forbindelse til en ekstern server, og som inkluderer eksterne servere i utlandet – noe som betyr at du enkelt kan endre din online plassering. Med en Business VPN Service kan du koble deg til en rekke internasjonale servere og surfe på nettet som om du var i et annet land.

Ved å surfe på nettet som om du var på et annet sted, kan du se hvordan annonsene dine vises i viktige markeder og enkelt se nøkkelordresultater i målland. Kort sagt, en Business VPN-tjeneste lar deg internasjonalt markedsføre og annonsere selskapet ditt i størst mulig grad.

2. Bruk en Business VPN-tjeneste for å holde deg foran konkurransen

Business VPN Service Hold deg foran konkurransen

Akkurat som du kan bruke en Business VPN-tjeneste for å enkelt overvåke dine internasjonale annonsekampanjer, kan du også se på konkurransen. Vet du at en eller flere av konkurrentene dine presterer sterkt i en viss region? Så se hva de gjør. Muligheten til enkelt å endre Geo-plasseringen din på nettet betyr at du enkelt kan spionere på konkurransen din, slå dem på deres taktikk og etablere selskapet ditt som en bransjeleder.

Dette gjelder ikke bare annonser – men for konkurrentens online aktiviteter generelt. Som vi for eksempel nylig har delt på Recruiter.com, kan dette aspektet av en VPN også være utrolig nyttig for rekrutterere. Med bruk av en VPN kan rekrutterere lettere få tilgang til en rekke internasjonale stillingsoppføringer og se relevante kandidater internasjonalt. Dette betyr å få fordelen på konkurrenter og gjøre så mange plasseringer og så mye provisjon som mulig.

3. Ubegrenset tilgang til applikasjoner, VoIP-tjenester og online forretningsverktøy

Business VPN Service VoIP-tilgang

Over 60 land over hele verden sensurerer Internett; noen mer aggressivt enn andre. Visste du at i mange land, som De forente arabiske emirater, Marokko og Brasil, er VoIP-apper som Skype, Whatsapp og Viber for øyeblikket sperret? Enkelte land (Kina er selvfølgelig det mest kjente eksemplet) blokkerer ikke bare VoIP-apper, men blokkerer også store online plattformer som Facebook, Twitter og Google.

Det er imidlertid sannsynlig at du som virksomhet alltid stoler på nevnte apper for å kommunisere og samarbeide med visse kolleger og klienter. Heldigvis, med en VPN, er det ingen grunn til at din kontorplassering eller reise til et annet land skal påvirke din evne til å snakke via vidt populære plattformer og nyttige VoIP-anropsapper.

Siden en VPN lar deg maskere din faktiske plassering og surfe på nettet som om du var i et annet land du ønsker, kan du omgå sensur på nettet og få tilgang til alle VoIP-apper, sosiale medienettverk, nettsteder og / eller online kontorverktøy som du ønsker. Så hvis du for eksempel er i UAE og Skype er blokkert, vil en VPN gjøre deg i stand til å koble til en amerikansk server og glede deg over VoIP-apper som om du var online i USA. Eller hvis du er i Kina og ikke har tilgang til forretningsverktøy, for eksempel Google Docs eller Dropbox, kan du ganske enkelt koble til en annen verdensomspennende server og glede deg over alle ressursene du trenger for virksomheten din.

Med en Business VPN-tjeneste er det absolutt ingen grunn til å slite med å få tilgang til bestemte online ressurser eller koble til verdsatte klienter og kolleger når det er nødvendig.

4. Uanstrengt internasjonal testing av kvalitetssikring

Hvis du er en virksomhet med et produkt, en tjeneste eller et spill som distribueres internasjonalt på nettet, vil du være sikker på at det fungerer perfekt over hele verden. Med en VPN kan QA-teamet enkelt endre sin geografiske plassering på nettet for å effektivt sjekke kvaliteten på produktet ditt i de viktigste internasjonale markedene. Å bruke en Business VPN-tjeneste er en utmerket måte å gi QA-teamet ditt midler til å sørge for at alt i plattform, programvare, tjeneste eller spill fungerer så smidig som det skal – på et hvilket som helst sted.

5. Bruk mer geografisk målretting

Business VPN Service Effektiv Geo Targeting

Geografisk målretting er en vanlig praksis som brukes av nettsteder for å levere forskjellig innhold til forskjellige brukere basert på deres geografiske beliggenhet. Å tilpasse nettstedet til å svare annerledes på brukerne på denne måten, med morsmåls tekst, bilder og morsom valuta, kan være et kraftig markedsføringsverktøy og øke konverteringsfrekvensen din.

Ved å koble til en VPN-server og endre den opplevde geografiske plasseringen din på nettet, kan du ikke bare se hvordan andre konkurrenter styrer Geo-målretting, men også hvordan Geo-targeting-innsatsen din fungerer. Kort sagt, en flott Business VPN-tjeneste lar deg gjøre en absolutt best målrettet innsats som mulig, og drive virksomhetens inntekter i alle regioner.

6. bypass IP-forbud

Som selskap kan det være lurt å ikke bare bruke tradisjonell markedsføringstiltak, men også mer aggressiv geriljamarkedsføringstaktikk via populære fora og sosiale nettsteder. Problemet er at mange av disse nettstedene, inkludert Facebook, har systemer for å gjenkjenne IP-adressen din, din unike identifikator på nettet. Skulle du legge ut for ofte, vil serverne deres nekte deg tilgang og blokkere innsatsen ved å blokkere IP-adressen din. 

Den gode nyheten er at hvis bedriften din har en VPN-tjeneste, er det veldig enkelt å unngå dette. Når du kobler til en VPN-server, endrer du ikke bare din online plassering, men også din IP-adresse. Dette betyr at du kan bla gjennom VPN-tjenestens forskjellige IP-adresser, snarere enn dine egne, og eliminere sporing, overvåking og blokkering fra eiere av nettsteder. Så legg gjerne inn så mye innhold du vil, på ethvert nettsted.

7. Legg til et ekstra lag med datasikkerhet med en Business VPN-tjeneste

Business VPN Service Data Security

I motsetning til proxy-tjenester, tilbyr en VPN-tjeneste ikke bare fordeler forbundet med å endre din geografiske online-plassering, men gjør det også mulig for en å surfe på nettet gjennom en sikker, kryptert forbindelse på banknivå. Dette aspektet av en VPN er avgjørende for virksomheter, spesielt med tanke på det siste året datainnbrudd koster selskaper i gjennomsnitt $ 3,8 millioner dollar. Faktisk har denne kostnaden steget gjennom årene – med 23% økning siden 2013. Små bedrifter er spesielt utsatt, med 71 prosent av nettangrep som foregår hos bedrifter med færre enn 100 ansatte.

Du har kanskje pålitelige IT-sikkerhetssystemer og Internett-leverandør, men ikke glem at noen av de mest anerkjente nettstedene (inkludert The New York Times, eBay og Yelp for å nevne noen) ikke bruker HTTPS som standard. Dette betyr at informasjon som utveksles over disse nettstedene ikke blir kryptert, og derfor lettere stjålet av hackere og snoopere.

Med en Business VPN Service kan du og dine ansatte til enhver tid glede deg over en kryptert internettforbindelse på banknivå, på hvilket som helst nettsted – uavhengig av om nettstedet gir kryptering eller ikke. Dette aspektet av en VPN kan være uvurderlig for sikkerheten og sikkerheten til bedriften og kundenes verdifulle data.

8. Arbeid trygt mens du er på forretningsreiser

Business VPN Service jobber trygt utenfor kontoret

Det er helt klart veldig viktig å kunne koble seg til Wi-Fi regelmessig og få tak i e-post mens du er på forretningsreise og jobber i utlandet. Mens offentlige Wi-Fi-hotspots på flyplasser, hoteller og kafeer er praktiske, er de faktisk ganske farlige – både på et profesjonelt og personlig nivå. Årsaken er at disse nettverkene er helt usikret, noe som gjør at din personlige informasjon er sårbar og øker sjansene dine for å være den ene personen hvert 2. sekund som blir offer for identitetstyveri..

Som vår administrerende direktør og medgründer, Amit Bareket, bemerket i et nylig intervju med VPN-myndighet VPN Mentor: “Metodene som brukes av hackere, snoopere og myndigheter blir stadig mer sofistikerte, og det er flere og flere muligheter for dem å ta fordelen med usikrede data. ”

Over Public WiFi kan snoopers og hackere se hva du gjør på ukrypterte nettsteder (nettsteder uten HTTPS i begynnelsen av URL-adressen), samt hvilke krypterte nettsteder du får tilgang til. De kan også installere programvare på datamaskinen din som kan fange konfidensiell informasjon som brukernavn, passord, kredittkortnummer og til og med e-post og søkehistorikk. Ikke en hyggelig tanke, ikke sant?

Når du kobler deg til en Business VPN-tjeneste, dirigerer du imidlertid trafikken gjennom et sikret nettverk. Dette betyr at du kan nyte tryggheten om at all bedriftens data og sensitiv økonomisk informasjon, så vel som din egen, er helt trygge og sunne.

9. Sikkerhet og ubegrenset tilgang for alle BYOD-enheter

Business VPN Service BYOD-enheter

Med økningen av personlige elektroniske enheter og telekommunikasjon, opererer mange virksomheter nå med BYOD-policyer (Bring Your Own Device). Det er sannsynlig at bedriften din er en av dem. Og du ville ikke være alene – nyere data avslører at 84 prosent av amerikanerne jobber eksternt hjemmefra en gang i måneden, og en enorm 90 prosent av amerikanerne bruker sine personlige smarttelefoner for arbeid. Selv om denne typen frihet kan være økonomisk fordelaktig og stimulere arbeidstakernes produktivitet, kan den også utgjøre alvorlige cyber- og datasikkerhetsrisikoer.

Med BYOD og telekommunikasjonspraksis, må virksomheten din nå stole på at de ansatte skal være sikkerhetsdyktige når du bruker sine egne, personlige enheter. Og selvfølgelig er det veldig vanskelig å fullstendig kontrollere hvordan en ansatt vil bruke sin egen personlige enhet når han er ute av kontoret. For eksempel, hvis en av dine ansatte driver virksomhet over en usikret offentlig WiFi-hotspot, risikerer de, om enn ikke sannsynlig at de er klar over det, lekker konfidensiell firmadata fordi disse nettverkene, som nevnt ovenfor, er usikrede og mottakelige for snoopere og hackere..

Av denne grunn er det et must for enhver virksomhet å gi sine ansatte enkle å bruke VPN-programvare på alle enhetene sine. Med riktig service, vil alle dine ansatte gjøre å koble til med ett klikk og fortsette online aktiviteter som vanlig. VPN-applikasjoner lar dine ansatte kryptere og sikre sin elektroniske trafikk – uansett hvor de blar gjennom. I tillegg, som en ekstra fordel, vil de kunne glede seg over ubegrenset tilgang til favorittinnholdet, streamingunderholdning og apper mens de reiser for forretninger i utlandet.

10. Anonym undersøkelse av svindel

Bedrageri i online transaksjoner er et problem som plager nesten alle selskaper som tilbyr sine tjenester på nettet. Med en Business VPN-tjeneste kan du maskere din faktiske IP-adresse og bla gjennom en av VPN-tjenestens IP-adresser, noe som gjør deg anonym online. Dette er et kraftig verktøy som lar deg og dine ansatte skjule dine identiteter på nettet og spionere mot svindlere som prøver å dra nytte av selskapet ditt over nettet.

11. Omgå prisdiskriminering på nettet og lagre

Business VPN Service Omkjør online prisdiskriminering og lagre

Enten du er en liten bedriftseier eller et reisebyrå, kan muligheten til å omgå prisdiskriminering på nettet være en kraftig fordel for bedriften din, og ikke en som raskt bør overses. Prisdiskriminering på nettet er et veldig reelt internettfenomen der tjenesteleverandører som flyselskaper, leiebilfirmaer og abonnementstjenester for programvare krever forskjellige priser basert på en brukers geografiske beliggenhet.

Med en Business VPN-tjeneste kan du imidlertid endre IP-adressen din slik at den samsvarer med den til et land med lavere tjenester. Det betyr at bedrifter kan ha fordel av å spare hundrevis, til og med tusenvis av dollar på forretningsreiser og / eller dyre programvareabonnementer. og reisebyråer kan få fordelen i virksomheten ved å tilby sine kunder de absolutt beste prisene og tilbudene. Øyeblikkelig sparing: hvilken bedrift ikke kan dra nytte av det?

Hvordan velge riktig VPN-tjeneste for virksomheten din

Nå som vi har forklart fordelene med en VPN, er det noen viktige faktorer du må huske på for å sikre at du velger riktig VPN-tjeneste for din virksomhet:

 • Server steder: Hvis du vil være sikker på at du kan nyte fordelene ved å få tilgang til forskjellige markeder på nettet helt og fullt, må du velge en server med et bredt utvalg av steder i de sterkeste markedene over hele verden.
 • Hastighet: Forsikre deg om at tjenesteforbindelsen er rask og uten forstyrrelser. Med tanke på tempoet i virksomheten din, vil du ikke ønsker å bruke en VPN-tjeneste som beveger seg i sneglens tempo eller konsekvent dropper forbindelsen.
 • Enkel funksjonalitet på tvers av plattformer: Forsikre deg om at VPN-tjenesten du velger, er enkel og brukervennlig, slik at du og dine ansatte ikke trenger å bruke tid på å rote med forskjellige innstillinger. Like viktig er at tjenesten tilbyr applikasjoner for alle enheter. Som en bedrift vil du kunne bruke tjenesten komfortabelt fra bærbar datamaskin til nettbrett til telefon. Så velg en VPN som vil fungere sømløst på alle plattformer.
 • Banknivå sikkerhet: Dette er viktig. En av de viktigste fordelene med en VPN er sikkerheten den tilbyr, så sørg for at Business VPN-tjenesten du velger bruker et av de høyeste tilgjengelige krypteringsnivåene.
 • protokoller: VPN-protokoller tilbyr midlene som internettrafikken din blir tunnelert til en ekstern server. Gitt dette, er det viktig å velge en tjeneste som tilbyr en rekke forskjellige, nyskapende protokoller for å dekke alle dine beliggenhet- og tjenestebehov.
 • Kunde Service: Du kan ha alle de fantastiske teknologiene og fordelene du ønsker, men uten god kundeservice og support, hva er det for? Sørg for å velge en Business VPN-tjeneste som tilbyr førsteklasses kundeservice for alle bedriftens behov.

Klar til å prøve fordelene av en VPN-tjeneste selv? Hvis du aldri har opplevd tjenesten vår, inviterer vi deg til be om en demo i dag. Se selv hvordan dedikert VPN-tjeneste kan ta selskapet ditt til neste nivå, og virkelig være den hemmelige ingrediensen for bedriftens suksess.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map