11 grunde til, at en forretnings-VPN er den hemmelige ingrediens til din virksomheds succes

Hvorfor en Business VPN Service er den hemmelige ingrediens til din virksomheds succesGiv din virksomhed konkurrencefordelen med vores Business VPN-service. I dette indlæg fortæller vi dig, hvorfor en VPN er den hemmelige ingrediens til din virksomheds succes.


Virtuelle private netværk, VPN’er, er ikke kun nyttige til udstationerede, der ønsker at omgå Geo-blokke og få adgang til deres yndlingswebsteder hjemmefra, de tilbyder også stærke fordele for virksomheder i en række sektorer – inklusive SEO-virksomheder, finansfirmaer, rejsebureauer og mere.

Hvad er en VPN nøjagtigt? Et fremragende spørgsmål at stille, især hvis du overvejer at vælge et til din virksomhed. I det væsentlige er et virtuelt privat netværk en teknologi, der giver dig mulighed for at oprette en privat, sikker forbindelse til et andet fjernnetværk. Oprindeligt oprettet af Microsoft i midten af ​​90’erne for at sikre sikker adgang for deres eksterne medarbejdere. Denne teknologi er nu let tilgængelig for forbruger- og forretningsmarkedet.

Men i dag handler VPN-brug ikke længere kun om at oprette forbindelse til dit kontors lokale netværk. Fordelene går langt, langt ud over dette.

I dette indlæg fortæller vi dig nøjagtigt, hvordan en Business VPN-service kan føre din virksomhed til det næste niveau. Så uden yderligere skyld er her 11 grunde til, at en VPN er den hemmelige ingrediens, der hjælper virksomheder i alle former og størrelser med at lykkes og trives.

1. Administrer og optimer nemt dine internationale søgerangeringer & Annoncekampagner

Business VPN Service Optimer internationale annoncer og søgerangeringer

Chancerne er, hvis du er en SEO-firma, et annoncebureau eller endda en virksomhed, der ønsker at optimere din egen reklameindsats, er muligheden for let at se, overvåge og administrere dine annoncer og relevante søgeord internationalt. Men hvordan skal du gøre det, hvis det web, du ser i dit land, er helt anderledes end den måde, webben ser ud i et andet land? Svaret er enkelt: en Business VPN-tjeneste.

Som du nu ved, giver VPN-teknologi dig mulighed for at oprette en forbindelse til en ekstern server, og det inkluderer fjernservere i udlandet – hvilket betyder, at du nemt kan ændre din online placering. Med en Business VPN Service kan du oprette forbindelse til en række internationale servere og surfe på nettet, som om du var i et andet land.

Ved at surfe på nettet, som om du var et andet sted, kan du se, hvordan dine annoncer vises på nøglemarkeder og let observere søgeordsresultater i mållande. Kort sagt giver en Business VPN-service dig mulighed for internationalt at markedsføre og annoncere din virksomhed i videst muligt omfang.

2. Brug en Business VPN-service for at holde dig foran din konkurrence

Business VPN-service Forbliv i konkurrencen

Ligesom du kan bruge en Business VPN-service til let at overvåge dine egne internationale annoncekampagner, kan du også se på konkurrenceens. Ved du, at en eller flere af dine konkurrenter presterer stærkt i en bestemt region? Så se hvad de gør. Evnen til let at ændre din Geo-placering online betyder, at du nemt kan spionere på din konkurrence, slå dem på deres taktik og etablere din virksomhed som branche førende.

Dette gælder ikke kun for annoncer – men også for din konkurrents online aktiviteter generelt. Som vi for eksempel for nylig har delt på Recruiter.com, kan dette aspekt af en VPN også være utroligt nyttigt for rekrutterere. Ved hjælp af en VPN kan rekrutterere lettere få adgang til en række internationale jobfortegnelser og se relevante kandidater internationalt. Dette betyder at få fordel af konkurrenterne og foretage så mange placeringer og så meget provision som muligt.

3. Ubegrænset adgang til applikationer, VoIP-tjenester og online forretningsværktøjer

Business VPN Service VoIP-adgang

Over 60 lande på verdensplan censurerer Internettet; nogle mere aggressivt end andre. Vidste du, at der i adskillige lande, såsom De Forenede Arabiske Emirater, Marokko og Brasilien, VoIP-opkaldsapps som Skype, Whatsapp og Viber i øjeblikket er blokeret? Visse lande (Kina er naturligvis det mest kendte eksempel) blokerer ikke kun VoIP-apps, men blokerer også store online platforme som Facebook, Twitter og Google.

Det er imidlertid sandsynligt, at du som virksomhed altid stoler på nævnte apps til at kommunikere og arbejde med visse kolleger og klienter. Heldigvis med en VPN er der ingen grund til, at din kontorplacering eller rejse til et andet land skal påvirke din evne til at tale via vidt populære platforme og nyttige VoIP-opkaldsapps.

Da en VPN giver dig mulighed for at maskere din faktiske placering og surfe på nettet, som om du var i et andet land efter eget valg, kan du omgå online censur og få adgang til alle VoIP-apper, sociale medienetværk, websted og / eller online kontorværktøj, som du vil have. Så hvis du for eksempel er i UAE, og Skype er blokeret, giver en VPN dig mulighed for at oprette forbindelse til en amerikansk server og nyde VoIP-apps, som om du var online i USA. Eller hvis du er i Kina og ikke har adgang til forretningsværktøjer, f.eks. Google Docs eller Dropbox, kan du blot oprette forbindelse til en anden verdensomspændende server og nyde alle de ressourcer, du har brug for til din virksomhed.

Med en Business VPN-service er der absolut ikke behov for at kæmpe for at få adgang til bestemte online ressourcer eller oprette forbindelse med værdsatte klienter og kolleger, når det er nødvendigt.

4. Ubesværlig international kvalitetssikringstest

Hvis du er en virksomhed med et produkt, en tjeneste eller et spil, der distribueres internationalt online, vil du være sikker på, at det fungerer perfekt over hele verden. Med en VPN kan dit QA-team let ændre deres online Geo-placering for effektivt at kontrollere kvaliteten af ​​dit produkt på dine vigtigste internationale markeder. Brug af en Business VPN-service er en fremragende måde at give dit QA-team midler til at sikre, at alt i din platform, software, service eller spil fungerer så glat som det skal – på ethvert sted.

5. Brug mere geografisk målretning

Business VPN Service Effektiv Geo Targeting

Geo-targeting er en almindelig praksis, der bruges af websteder til at levere forskellige indhold til forskellige brugere baseret på deres geografiske placering. Tilpasning af ens websted til at reagere forskelligt på brugere på denne måde med indfødt sprogtekst, billeder og indfødt valuta, kan være et stærkt marketingværktøj og øge din konverteringsfrekvens i høj grad.

Ved at oprette forbindelse til en VPN-server og ændre din opfattede geografiske placering online, kan du ikke kun se, hvordan andre konkurrenter styrer Geo-målretning, men også, hvordan din Geo-targeting-indsats fungerer også. Kort sagt, en god Business VPN-service giver dig mulighed for at gøre den absolut mest målrettede indsats som muligt og drive din virksomheds indtægter i enhver region.

6. Bypass IP-forbud

Som virksomhed kan du måske ikke kun anvende traditionel marketingindsats, men også mere aggressiv geriljemarkedsføringstaktik via populære fora og sociale websteder. Problemet er, at mange af disse sider, inklusive Facebook, har systemer til at genkende din IP-adresse, din unikke id online. Hvis du poster for ofte, nægter deres servere dig adgang til og blokerer for din indsats ved at blokere din IP-adresse. 

Den gode nyhed er, at hvis din virksomhed har en VPN-service, er det meget let at undgå dette. Når du opretter forbindelse til en VPN-server, ændrer du ikke kun din online placering, men også din IP-adresse. Dette betyder, at du kan gennemse VPN-tjenestens forskellige IP-adresser snarere end dine egne og eliminere sporing, overvågning og blokering fra webstedsejere. Så du er velkommen til at sende så meget indhold, som du vil, på ethvert websted.

7. Tilføj et ekstra lag med datasikkerhed med en Business VPN-service

Business VPN Service Datasikkerhed

I modsætning til proxy-tjenester tilbyder en VPN-tjeneste ikke kun fordele forbundet med at ændre din online Geo-placering, men giver dem også mulighed for at surfe på internettet gennem en sikker krypteret forbindelse på bankniveau. Dette aspekt af en VPN er afgørende for virksomheder, især i betragtning af det i det sidste år dataovertrædelser koster virksomheder i gennemsnit $ 3,8 millioner dollars. Faktisk er disse omkostninger steget gennem årene – med en stigning på 23% siden 2013. Små virksomheder er især udsatte for 71 procent af cyberangreb, der finder sted hos virksomheder med færre end 100 ansatte.

Du har muligvis pålidelige it-sikkerhedssystemer og internetudbyder, men glem ikke, at nogle af de mest velrenommerede websteder (inklusive The New York Times, eBay og Yelp for at nævne nogle få) ikke bruger HTTPS som standard. Dette betyder, at information, der udveksles over disse sider, ikke er krypteret og derfor lettere stjålet af hackere og snoopere.

Med en Business VPN Service kan du og dine medarbejdere til enhver tid nyde en krypteret internetforbindelse på bankniveau på ethvert sted – uanset om webstedet indeholder kryptering eller ej. Dette aspekt af en VPN kan være uvurderligt for din virksomheds sikkerhed og dine kunders værdifulde data.

8. Arbejd sikkert mens du er på forretningsrejse

Business VPN-service Arbejder sikkert uden for kontoret

Det er klart meget vigtigt at være i stand til at oprette forbindelse regelmæssigt til Wi-Fi og indhente e-mails, mens du er på forretningsrejse og arbejder i udlandet. Mens offentlige Wi-Fi-hotspots i lufthavne, hoteller og caféer er praktiske, er de faktisk ret farlige – både på et professionelt og personligt plan. Årsagen er, at disse netværk er helt usikrede, hvilket efterlader dine personlige oplysninger sårbare og øger dine chancer for at være den ene person hvert 2. sekund, der bliver offer for identitetstyveri.

Som vores administrerende direktør og medstifter, Amit Bareket, bemærkede i en nylig samtale med VPN-myndighed VPN Mentor: ”Metoderne, der bruges af hackere, snoopere og regeringer bliver mere og mere sofistikerede, og der er flere og flere muligheder for dem at tage fordel af usikrede data. ”

Over offentlig WiFi kan snoopers og hackere se, hvad du gør på ikke-krypterede websteder (websteder uden HTTPS i begyndelsen af ​​URL-adressen), samt hvilke krypterede websteder, du får adgang til. De kan også installere software på din computer, der kan fange fortrolige oplysninger som brugernavne, adgangskoder, kreditkortnumre og endda e-mail og søgehistorik. Ikke en behagelig tanke, ikke?

Når du opretter forbindelse til en Business VPN-tjeneste, dirigerer du imidlertid din trafik gennem et sikret netværk. Dette betyder, at du kan nyde roen i, at alle dine virksomheds data og følsomme økonomiske oplysninger såvel som dine egne er helt sikre og sunde.

9. Sikkerhed og ubegrænset adgang til alle BYOD-enheder

Business-VPN-service BYOD-enheder

Med stigningen i personlige elektroniske enheder og telekommunikation opererer mange virksomheder nu med BYOD-politikker (Bring Your Own Device). Det er sandsynligt, at din virksomhed er en af ​​dem. Og du ville ikke være alene – nylige data afslører, at 84 procent af amerikanerne arbejder eksternt hjemmefra en gang om måneden, og en uhyggelig 90 procent af amerikanerne bruger deres personlige smartphones til arbejde. Selv om denne form for frihed kan være økonomisk fordelagtig og tilskynde medarbejdernes produktivitet, kan den også udgøre alvorlige cyber- og datasikkerhedsrisici.

Med BYOD og telekommunikationspraksis skal din virksomhed nu stole på, at dine medarbejdere er sikkerhedskyndige, når du bruger deres egne, personlige enheder. Og selvfølgelig er det meget svært at kontrollere fuldstændigt, hvordan en medarbejder bruger deres egen personlige enhed, når han er ude af kontoret. For eksempel, hvis en af ​​dine medarbejdere driver forretning over en usikret offentlig WiFi-hotspot, risikerer de, omend sandsynligvis ikke at indse det, lække fortrolige virksomhedsdata, fordi disse netværk som nævnt ovenfor er usikrede og modtagelige for snoopere og hackere.

Af denne grund er det et must for enhver virksomhed at give deres ansatte med brugervenlige VPN-software på alle deres enheder. Med den rigtige service skal alle dine medarbejdere gøre, at oprette forbindelse med et enkelt klik og fortsætte deres online aktiviteter som sædvanligt. VPN-applikationer giver dine medarbejdere mulighed for at kryptere og sikre deres online trafik – uanset hvor de gennemsøger. Som en ekstra fordel vil de desuden kunne nyde ubegrænset adgang til deres yndlingsindhold, streaming underholdning og apps, mens de rejser til erhverv i udlandet.

10. Anonym undersøgelse af svig

Svig i online-transaktioner er et problem, der plager næsten alle virksomheder, der tilbyder deres tjenester online. Med en Business VPN-tjeneste kan du maskere din faktiske IP-adresse og gennemse en af ​​din VPN Services IP-adresser, hvilket gør dig anonym online. Dette er et kraftfuldt værktøj, der giver dig og dine medarbejdere mulighed for at skjule dine online identiteter og spionere på svindlere, der prøver at drage fordel af din virksomhed over nettet.

11. Omgå online diskrimination af priser og gem

Business VPN Service omgå online diskrimination af priser og gem

Uanset om du er en mindre virksomhedsejer eller et rejsebureau, kan muligheden for at omgå online prisdiskriminering være en stærk fordel for din virksomhed og ikke en, der hurtigt bør overses. Online prisdiskriminering er et meget reelt internetfænomen, hvor tjenesteudbydere som flyselskaber, udlejningsbilselskaber og softwareabonnementstjenester opkræver forskellige priser baseret på en brugers geografiske placering.

Med en Business VPN-tjeneste er du imidlertid i stand til at ændre din IP-adresse, så den matcher den i et land med en lavere omkostning for tjenester. Det betyder, at virksomheder kan drage fordel af at spare hundreder, endda tusinder af dollars på forretningsrejser og / eller dyre softwareabonnementer; og rejsebureauer kan få fordelen i erhvervslivet ved at tilbyde deres kunder de absolut bedste priser og tilbud. Øjeblikkelig besparelse: Hvilken virksomhed kan ikke drage fordel af det?

Sådan vælges den rigtige VPN-service til din virksomhed

Nu hvor vi har forklaret fordelene ved en VPN, er her nogle nøglefaktorer, som du skal huske for at sikre, at du vælger den rigtige VPN-service til din virksomhed:

 • Server placeringer: Hvis du vil sikre dig, at du fuldt ud og fuldt ud kan nyde fordelene ved at få adgang til forskellige markeder online, skal du sørge for at vælge en server med en bred vifte af placeringer på de stærkeste markeder over hele verden.
 • Fart: Sørg for, at serviceforbindelsen er hurtig og uden forstyrrelser. I betragtning af tempoet i din virksomhed vil du ikke ønsker at bruge en VPN-tjeneste, der bevæger sig i en snegls tempo eller konstant falder forbindelsen.
 • Let, tværplatform-funktionalitet: Sørg for, at den VPN-tjeneste, du vælger, er enkel og nem at bruge, så du og dine medarbejdere ikke behøver at bruge tid på at messe med forskellige indstillinger. Det er lige så vigtigt, at tjenesten tilbyder applikationer til alle enheder. Som virksomhed vil du være i stand til at bruge tjenesten komfortabelt fra bærbar computer til tablet til telefon. Så vælg en VPN, der fungerer problemfrit på tværs af alle platforme.
 • Sikkerhed på bankniveau: Dette er vigtigt. En af de vigtigste fordele ved en VPN er den sikkerhed, den tilbyder, så sørg for, at Business VPN-tjenesten, du vælger, bruger et af de højest tilgængelige krypteringsniveauer.
 • protokoller: VPN-protokoller tilbyder de måder, hvorpå din internettrafik er tunnelet til en ekstern server. I betragtning af dette er det vigtigt at vælge en tjeneste, der tilbyder en række forskellige, banebrydende protokoller til at imødekomme alle dine placering og service behov.
 • Kunde Service: Du kan have alle de fantastiske teknologier og fordele, du ønsker, men uden ordentlig kundeservice og support, hvad er det godt for? Sørg for at vælge en Business VPN-service, der tilbyder førsteklasses kundeservice til alle dine virksomheds behov.

Klar til at prøve fordelene ved en VPN-service for dig selv? Hvis du aldrig har oplevet vores service, inviterer vi dig til anmod om en demo i dag. Se selv, hvordan dedikeret VPN-service kan føre din virksomhed til det næste niveau og virkelig være den hemmelige ingrediens til din virksomheds succes.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map