10 modalități incredibile de a economisi bani în călătoria dvs. de vacanță

10 modalități de a economisi bani în călătoriile de vacanță


Doriți să știți cum puteți economisi sute, chiar mii, de dolari în călătoria dvs. de vacanță? Apoi consultați-ne ilustrației uimitor și citiți mai departe câteva sfaturi care vă vor permite să instalați jeturi aproape oriunde – fără să vă goliți buzunarele.

E timpul Crăciunului! Timp pentru cadouri, colinde, eggnog, petrecerea timpului cu cei dragi și bineînțeles – călătorii în vacanță.

Călătoriți în timpul sărbătorilor crește cu 23%,  și, din păcate, la fel costă.

Însă nu vă faceți griji, există câteva trucuri uimitoare și trucuri de călătorie care vă vor ajuta să salvați acest sezon de vacanță și am ales unele dintre cele mai bune doar pentru dvs. Sunteți gata? Iată 10 moduri incredibile de a economisi bani în călătoriile dvs. de Crăciun și Anul Nou:

Nu păstrați aceste sfaturi grozave pentru voi înșivă! Răspândiți veștile bune și vesela de sărbători și cu prietenii. Adăugați cu ușurință această infografie pe site-ul dvs. web copiind și lipind codul de încorporare HTML de mai jos:

1. SALVAȚI Peste 4.000 de dolari pe un bilet de avion, rezervând cu un VPN

Poate suna prea bine ca să fie adevărat, dar acesta este unul dintre cele mai bune bareme de călătorie absolute pentru sezonul de sărbători. Utilizarea VPN-ului pentru a rezerva zboruri vă poate economisi sute chiar mii de dolari la zboruri! Destul de incredibil?

De ce întrebi asta? Ei bine, totul se datorează celor trei cuvinte care împreună constituie o combinație mortală de înfăptuire a banilor: discriminarea prețurilor online.

Da, ai auzit corect. Este un secret atent protejat, potrivit căruia companiile aeriene percep clienților prețuri diferite, pe baza adresei IP pe care o folosesc pentru achiziționarea biletului. Folosind SaferVPN, puteți modifica adresa IP pentru a testa prețurile din diferite țări. Veți descoperi rapid numeroase discrepanțe de preț între țări, iar economiile de zboruri pot fi extraordinare!

De exemplu, rezervarea unui zbor direct de la New York la Singapore cu serverul nostru din Finlanda ar oferi următorul preț:

Modalități de a economisi bani pe zborurile SaferVPN

Asta- 9.409.79 Dolari SUA.

Acum să vedem tarifele directe cu același transportator aerian de pe serverul australian:

Moduri de a economisi bani Biletul de avion VPN

Aceasta este 5259,53 dolari SUA. 

Deci, în total, o diferență de 4.150,26 USD!! Aceasta este o diferență incredibilă.

2. Economisiți până la 33% mai mult în zborul dvs. lăsând cât mai aproape de ziua de Crăciun.

Încă trebuie să îți rezervi zborurile de Crăciun? Nu vă faceți griji! Avem un sfat foarte util care vă poate ajuta în continuare să economisiți mulți bani. Potrivit Forbes, site-ul popular de rezervări de călătorii Kayak.com recomandă călătorilor autohtoni să încerce să plece cât mai aproape de data de 25. De fapt, zborul și intrarea în ziua de Crăciun vă poate economisi până la 33% în călătoriile interne. Dacă acest lucru nu este posibil, zborul în 23 și 24 poate oferi și economii bune cu prețuri medii cu 15% mai mici decât media.

Călătorești internațional? Apoi, Kayak recomandă rezervarea unei călătorii cu durata de 3-5 zile în jurul vacanței pentru cele mai bune economii posibile.

3. Economisiți până la 20% din TOATE călătoria dvs. de vacanță folosind reduceri de membru!

Numai membrii contează. Nu uitați să profitați de abonamentele dvs. și / sau să creați conturi de membru pentru a beneficia de reduceri de preț de 5-20% la hoteluri, mașini de închiriat, bilete de tren și altele. Dacă sunteți student sau profesor, sunteți în trecut sau sunt în prezent în armată, aparțineți AARP sau sunteți membru AAA, asigurați-vă că cereți reduceri disponibile.

De asemenea, luați în considerare înscrierea în programe de fidelizare pentru anumite hoteluri și furnizori de călătorii pentru a beneficia de economii imediate. Nu uitați, acești furnizori au întotdeauna un mare stimulent pentru a vă cumpăra direct prin intermediul lor, mai degrabă decât prin intermediul site-urilor populare de rezervare a călătoriilor de la terți, deci asigurați-vă că mergeți direct la sursă.

4. SALVAȚI Peste 100 de dolari doar prin zborul înapoi și înapoi în zilele DREPT!

Dacă intenționați să vă bucurați de o călătorie extinsă pentru Crăciun și Anul Nou, asigurați-vă că profitați de acest truc simplu pentru a obține cele mai bune prețuri absolute. Deși există un consens diferit cu privire la momentul în care este cel mai bun moment pentru a rezerva, experții sunt de acord că există cu siguranță zile de plecare și retur, care sunt garantate pentru a vă ajuta să rezervați cel mai ieftin zbor. De exemplu, potrivit Hopper, o aplicație principală de predicție a pasagerilor aeriene, puteți economisi în medie 85 USD pe zboruri interne și 120 USD pe zboruri internaționale, zborând și înapoi în anumite zile ale săptămânii.

În general, cea mai ieftină zi de plecare este miercuri, iar cea mai scumpă este duminica. Pentru călătoria de întoarcere, cele mai bune zile pentru a rezerva sunt marți pentru excursii interne și miercuri pentru călătorii internaționale.

5. SALVAȚI CĂ MAI 50% adăugând un popas sau două cu un zbor de legătură

Dacă sunteți de acord cu o călătorie extinsă, acest sfat vă poate salva bani mari. Site-ul de rezervare a călătoriei Fare Compare vă recomandă că adăugarea unui popas sau două vă poate economisi până la 50% din biletul de avion. De fapt, pe blogul lor, au comparat călătoriile între 3 plecări diferite și au descoperit că pentru fiecare, adăugarea opririi suplimentare a oferit economii semnificative.

De exemplu, pentru un zbor de la Dallas la Londra, rata non-stop a fost de 2053 dolari, în timp ce la un popas a fost 1009 dolari. Este o economie de $ 1044! Mai mult de 50%. Deci, în timp ce poate exista ceva timp suplimentar pentru a ucide în aeroport, contul dvs. bancar vă va mulțumi cu siguranță.

6. Economisiți până la rezervarea de 1.200 USD cu pachete de călătorie!

Vedeți butonul de zbor + hotel + mașină de pe site-ul dvs. preferat de rezervări de călătorie? Cu siguranță este o idee înțeleaptă să faceți clic pe ea. Economiile de care vă puteți bucura din pachetele de călătorie sunt enorme! Într-un articol de tip „Times Times Travel”, Sarah Gavin, redactor principal la Expedia a explicat că economiile medii pentru rezervarea cu aceste pachete de călătorie combinate sunt de 540 USD. Iar pentru pachetele cu sejururi în stațiuni (inclusiv destinații precum Mexic și Vegas), economiile ar putea fi până la 1.200 USD.

De ce prețurile la aceste oferte de pachete pot fi atât de bune? Rata discretă. În esență, ofertele de pachete permit hotelurilor să ofere camere de care au nevoie pentru a rezerva tarife extrem de mici, fără a dezvălui public tarifele nocturne. Pare o situație câștig-câștig pentru noi!

7. Economisiți 40% la cazările de vacanță, rezervând prin Airbnb!

Există avantaje pentru a călători ca un local? Absolut. Dacă nu sunteți familiarizat cu Airbnb, acesta este un site web popular care permite localnicilor să enumere și să închirieze locurile lor pentru turiști. Avantajele rezervării cazării prin Airbnb includ să ai la dispoziție un apartament întreg, complet echipat și, desigur, să te bucuri de locații excelente la un cost mai mic.

Tehnologie & Blogul de pornire, Vulcan Post, a găsit, după o comparație între media tarifelor unei camere de hotel unice pe Hotels.com față de prețul mediu de închiriere un întreg apartament / apartament prin Airbnb, rezervarea prin Airbnb – în special în marile orașe – poate oferi economii de până la 40%! Și Rocketrip, o platformă de călătorie de afaceri, a publicat un raport care relevă faptul că rezervarea prin Airbnb, mai degrabă decât un hotel poate oferi economii de peste 100 USD pe noapte!

Din fericire, serviciul crește rapid. În prezent, Airbnb are peste 1.500.000 de înregistrări în 34.000 de orașe și 190 de țări. Permiteți economiile să continue!

8. Economisiți până la 30% la mașinile de închiriat, alegând companiile mai puțin cunoscute prin nume mari de marcă.

Se plătește pentru rădăcină pentru underdog – mai ales când vine vorba de călătoria dvs. de vacanță! NY Times a raportat că doar alegând companii mai puțin cunoscute și independente de închiriere de mașini – precum Payless, Fox Rent a Car și agenția germană Sixt – vă puteți bucura de economii mari. Din cauza costurilor de operare mai mici, mașinile lor costă de obicei între Cu 15 până la 30% mai puțin decât lanțurile naționale precum Avis și Hertz. Dacă doriți să beneficiați de economii suplimentare, luați în considerare și plata în prealabil. Numai asta vă poate economisi până la 20%! Moralul poveștii – rezervați-vă și nu vă fie frică să renunțați la numele de marcă.

9. Economisiți până la 70% cu aplicații de rezervare de ultim moment.

V-ați amânat să vă faceți planurile de călătorie? Mulțumită aplicațiilor de rezervare de ultim moment, acest lucru poate veni în avantajul dvs. Aceste aplicații vă pot economisi între 15 și 70 la sută 70 la sută. Unele aplicații excelente pentru rezervarea camerelor de hotel de ultimă oră includ: Hotel Tonight, BookingNow, HotelQuickly și Hipmunk.

Dacă sunteți în căutarea de oferte de zbor de ultimă oră, consultați aplicații precum GTFO (Get Flight Out), Last Minute și Twitter. Asta e corect! Twitter, aplicația socială. nu este doar excelent pentru a posta actualizări de stare și anecdote virale – companiile aeriene majore postează reduceri de zbor de ultimă oră pe site. JetBlue, de exemplu, ofertele de tweet-uri în fiecare marți @JetBlueCheeps și @AirFareWatchdog acoperă oferte din toate marile companii aeriene.

Pentru mașini de închiriat (plus hoteluri!) Consultați Hotwire și dacă sunteți fan al croazierelor sau al escapadelor, încercați Jetsetter și Cruisefinder.

Acum sunteți în căutarea întregului shebang, oferte last minute de călătorie oferă oferte la hoteluri, activități de zbor și închirieri de mașini, cu economii promise de până la 60% din cele mai multe alte aplicații de rezervare. Pare o afacere bună pentru noi!

10. Economisiți PESTE 600 $ pe rezervările de închirieri auto folosind un VPN!

Prețurile de zbor nu sunt singurele obiecte supuse discriminării prețurilor online – adresa dvs. IP poate afecta și prețurile de închiriere ale mașinilor. La fel ca biletele de avion, vă puteți bucura de economii de sute de dolari la mașinile de închiriat folosind și o conexiune VPN. Când vă conectați la un VPN, puteți deghiza adresa dvs. IP reală și puteți selecta una care se potrivește unei țări cu prețuri mai mici.

De exemplu, când am rezervat o mașină de închiriat de la Heathrow prin intermediul serverului Brazilia, aceasta este ceea ce am primit pentru una dintre ofertele „Valoare excelentă”:

Modalități de a economisi bani pe mașinile de închiriere folosind SaferVPN

Acesta este un total de 2.100.39 dolari SUA.

Cu toate acestea, rezervarea prin intermediul serverului SUA de Est pentru aceeași mașină de închiriere ne-a obținut acest lucru:

Moduri de a economisi bani SaferVPN Server închiriere auto SUA

Aceasta este o diferență incredibilă de 652,92 USD!!

Și ca bonus suplimentar, mai avem o modalitate de a economisi bani pentru tine. Acest Crăciun, oferim o promoție de vacanță uimitoare – economisiți până la 75% reducere și bucurați-vă de SaferVPN la prețul de 2,49 USD / lună!

Dacă doriți să încercați serviciul în prealabil, nu este nicio problemă. Verifică-ne Proces gratuit 24 de ore.

Ei bine, asta completează sfaturile noastre incredibile de economisire a călătoriilor pentru sezonul Sărbătorilor! Sperăm că vă vom ajuta să economisiți banii mari în călătorii în această vacanță.

Doriți să fiți la curent cu ultimele sfaturi și oferte? Conectați-vă cu noi pe Facebook, Twitter, Google+ și YouTube. Ne place întotdeauna să auzim de tine.

Sarbatori XMAS si Sarbatori fericite de la SaferVPN!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map