Miért nem elég az antivírus és a rosszindulatú szoftverek számára az online biztonság

http://www.safervpn.com/blog/vpn-vs-anti-malware/


Gondolod, hogy a rosszindulatú programok vírustisztítóként vagy víruseltávolítóként való használata biztonságos módja az internetes böngészésnek? Összehasonlítjuk a rosszindulatú programok és a virtuális magánhálózatokat (VPN), hogy megmutassuk miért mindkettőnek kell lennie biztonságban maradni online.

Bár a vírustisztító hatékony malware-ellenes eszköz, amelyet mindenkinek használnia kell, további lépéseket kell hoznia, hogy megvédje magát és eszközét.!

Vírusvédelem, rosszindulatú programok és kémprogramok elleni programok – Annyira zavaró, igaz?

Bár különféle neveknek nevezhető, az „antivírus”, „rosszindulatú programok” és „spyware” kifejezéseket használják szinonimaként. Mindegyik lényegében ugyanaz – védi az eszközt (igen, van még mobil antivírus is!) A rosszindulatú programok ellen, és vírustisztítóként vagy víruseltávolítóként működik. Általában ezeket általában „anti-malware”.

jegyzet: A tűzfalak döntő jelentőségűek a nem kívánt kapcsolatok megakadályozásában a számítógéppel, bár előre telepítve vannak a Windows és a Mac számítógépek újabb verzióival. A tűzfalak olyan belső biztonsági rendszer, amely hatékonyan megvédi a számítógépet az illetéktelen hozzáféréstől – ideértve a trójaiákat, a vírusokat és a férgeket is, amelyeket Ön tudta nélkül is betölthet, mindig kapcsolja be a tűzfalat biztonságban lenni!

Hogyan hasonlítanak a VPN-ek és a rosszindulatú programok??

Mielőtt átgondolnánk a VPN-k és az anti-Malware közötti különbségeket, mutassuk fel a kettő közötti hasonlóságokat:

 • Azonosító lopások megakadályozása
  Mind a VPN-ket, mind a rosszindulatú programokat úgy tervezték, hogy megakadályozzák a személyazonosság-lopást – csak különféle módon teszik meg. A rosszindulatú programok ellenőrzi a bejövő forgalmat, és figyelmeztet a rosszindulatú linkek kattintására. Noha ez rendkívül hasznos, nem titkosítja a kapcsolatot, azaz a teljes böngészési élményt bárki, aki megpróbál olvasni, egyszerű szövegben olvashatja el. A VPN-k viszont titkosítják az összes továbbított adatot, azaz senki sem lophatja el személyes adatait.
 • Biztonsági adatai
  Az előző ponttal kapcsolatban mindkét eszköz biztonságosan védi az adatokat, csak különböző módon. A rosszindulatú programok elférnek a számítógépen, és keresnek olyan rosszindulatú programokat, amelyek már behatoltak a számítógépébe, és potenciálisan megpróbálják ellopni az adatait, vagy megrongálhatják a készüléket. Ehelyett a VPN titkosítja az Ön forgalmát, hogy jogosulatlan harmadik fél ne férhessen hozzá az Ön adataihoz.

Bár ez a két eszköz hasonló, nem cserélhetők fel. Valójában használva mind a VPN, mind a rosszindulatú programok együttesen a legbiztonságosabb és legbiztonságosabb böngészés az interneten! Mind a kapcsolat titkosításával, mind a készülék rosszindulatú programok ellenőrzésével, maximális online biztonságot teremt!

Ez a szép Venn-ábra mutatja a VPN-k és a rosszindulatú programok közötti különbségek és hasonlóságok, világosan bemutatva, hogy miért van szüksége mindkettőre:

A biztonsági szolgáltatások magyarázata

VPN vs Anti-Malware Venn diagram különbségek és hasonlóságok

VPN: A VPN-k feltétlenül szükségesek mindenki számára, aki a saját hálózatán kívüli hálózatokkal szeretne kommunikálni és csatlakozni. Például, ha üzleti ügyei vannak, amelyekre hajlamosak, de nem feltétlenül szeretné, ha ugyanazt a kapcsolatot használó hackerek olvassák el az összes munkahelyi e-mailt és a vállalati információt, az üzleti VPN ezeket az adatokat közzéteszi. olvashatatlan. Ugyanez vonatkozik mindenkire, aki külföldre utazik, és el akarja rejteni olyan dolgokat, mint banki adatai és egyéb személyes adatai.

Az adatok titkosításával és egy másik helyre történő átjárással a VPN biztonságos internetkapcsolatot hoz létre. Biztonsági eszközként megakadályozza, hogy mások megfigyeljék a kapcsolatot, és a VPN-ek nélkülözhetetlenné teszik az adatok biztonságát nyilvános WiFi használatakor.

Anti-malware: A rosszindulatú szoftverekre gondolhat, mint a számítógép kapujára, mivel az összes bejövő és kimenő adatot megkísérli a rosszindulatú programok ellen, és vírustisztítóként működik. Ez nem titkosítja a kapcsolatot, tehát ha a WiFi nem biztonságos, mások továbbra is olvashatják az Ön adatait. VPN nélkül az adatai teljesen ki vannak téve a fenyegetéseknek – éppúgy, mintha a számítógépének nincs biztonsági szoftvere egyáltalán. Ennek ellenére továbbra is alkalmazni kell rosszindulatú programokat a forgalom rosszindulatú fenyegetések keresésére.

 EszközMit csinál:Mit nem csinál:
VPN
 • Titkosítja a kapcsolatot – A bejövő és kimenő adatok olvashatatlanná válnak a hackerek, snooperek, internetszolgáltatók és kormányok számára.
 • Rejti el a helyét – A VPN használatával új IP-címet kap, vagyis egyetlen vázlatos snooper sem látja, hol tartózkodik.
 • Megakadályozza a követést – Az új IP-címnek köszönhetően az online tevékenységeit már nem lehet nyomon követni!
 • Be- és kimenő adatokat szkennel – A VPN-k nem kapusok, ezért javasoljuk, hogy továbbra is engedélyezze a tűzfalat és a rosszindulatú programokat.
 • Távolítsa el a vírusokat és a rosszindulatú programokat – Ha egy rosszindulatú program sikerül megtalálnia a számítógépet, akkor szüksége van egy vírustisztítóra vagy víruseltávolítóra.
 • Vizsgálja meg és fedezze fel a rosszindulatú hivatkozásokat – Használjon egy rosszindulatú programot a gyanús linkekre, fájlokra és e-mailekre vonatkozó figyelmeztetések fogadására.
Anti-malware
 • Beolvassa az összes bejövő és kimenő adatot – Az ilyen típusú vírustisztító biztosítja, hogy a vírusok és a rosszindulatú programok ne lopjanak ki információkat az eszközről.
 • Rosszindulatú fájlokat és linkeket észlel – A rosszindulatú programok elkerülik a kártevőket. Ezért elengedhetetlenek ahhoz, hogy víruseltávolítóként működjenek..
 • Figyelem: a rosszindulatú webhelyek megnyitása ellen – Ha arra kéri, hogy ellenőrizze, valóban szeretne-e megnyitni gyanús webhelyeket, a rosszindulatú programok elleni küzdelem a biztonságosabb böngészés érdekében.
 • Nem titkosítja az Ön adatait – Az Ön adatai teljesen láthatók szöveges szövegben a hackerek és a snoopers számára, különösen a nem biztonságos nyilvános hotspotokon. Szüksége lesz VPN-re ahhoz, hogy biztonságban maradjon útközben!
 • Nem rejti el a helyét – A rosszindulatú programok ellen bármely webhely vagy snooper meghatározhatja az Ön jelenlegi helyét. Csatlakozzon egy VPN-hez anonimá váljon online módon.
 • Nem akadályozza meg a követést – A rosszindulatú programok elleni küzdelem továbbra is nyomon követhető (különösen a webhelyek és a hirdetők), mivel minden online tevékenysége az IP-címhez van kötve. Szerezzen új IP-címet egy VPN-sel a követés megakadályozására.

Ha úgy gondolja, hogy máris rosszindulatú szoftverek érintettek, lépjen át a Malwarebytes-hez, és töltse le a rosszindulatú programok elleni technológiát.

Hogyan lehet elérni a maximális online biztonságot

Most, hogy tisztáztuk a rosszindulatú programok és a VPN-ek közötti különbségeket, tudod, miért nélkülözhetetlenek mindkettő a biztonságos internetes megőrzés érdekében. Tehát hogyan hasonlítja össze a SaferVPN? Természetesen segítünk online banki, internetes vásárlások megóvásában, valamint magán- és vállalati adatainak biztonságában, bárhol is van, de a VPN-szolgáltatásunk egyedülálló biztonsági jellemzői miatt kiemelkedik a többi részből:

 • Automatikus Wi-Fi biztonságunk, mihelyt a telefon csatlakozik egy nem biztonságos nyilvános WiFi hotspothoz, automatikusan védelem alatt áll az online személyazonosság-lopás és a kiberbiztonsági fenyegetések ellen – anélkül, hogy tennie kellene!
 • A 256 bites erős titkosítás eléri a bankszintű titkosítási szabványokat, garantálva az abszolút biztonságot és anonimitást az internetes forgalom számára.
 • Ha a VPN-kapcsolat megszakad, személyes adatai gyakran megjelenhetnek, még mielőtt még megtudnák, hogy történt. A VPN gyilkos kapcsolónk biztosítja, hogy adatai soha ne jelenjenek meg, ha megszakítja a wifi-kapcsolatot, ha a VPN csökken.

Végső következtetés? Használjon vírustisztítót, de ne felejtse el bekapcsolni a SaferVPN-t, amikor az interneten böngészi!

Ha még nem rendelkezik SaferVPN-vel, akkor kipróbálhatja ingyen a SaferVPN-t, vagy kap előfizetést (a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, nincs vesztenivalója!), és élvezze a mérkőzést és még sok más élő közvetítést.

Van visszajelzése, javaslata vagy szolgáltatáskérése? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, és csatlakozzon hozzánk a közösségi médiában! Szeretnénk hallani felőled.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map