Memperkenalkan VPN Windows Baru kami – Tersedia Sekarang!

Windows VPN 3.0


Kami dengan senang hati mengumumkan bahawa jenama kami Pelanggan VPN Windows BARU sudah keluar! SaferVPN untuk Windows 3.0 menawarkan penampilan yang anggun & rasa, peningkatan pengalaman pengguna dan fungsi baru. Mari teliti aplikasi ini selangkah demi selangkah dan tunjukkan semua yang perlu anda ketahui!

Ciri Baru SaferVPN 3.0 Windows VPN

Reka Bentuk Super Ramping & UX: Bersedialah untuk merasai penampilan dan nuansa baru VPN Windows kami. Dengan reka bentuk baru, apa sahaja yang anda perlukan – sama ada untuk menyesuaikan tetapan anda, menukar lokasi maya anda, mendapatkan perkhidmatan percuma atau menghubungi sokongan – semuanya hanya dengan satu klik sahaja. Nikmati pengalaman pengguna yang paling lancar.

Pelayan Global yang boleh dicari: Kami berusaha untuk menjadikan SaferVPN sederhana dan mesra pengguna untuk semua orang, di mana sahaja. Kini anda boleh dengan senang hati menggemari dan mencari lokasi pelayan antarabangsa yang paling anda mahukan. Kami juga menawarkan pelayan yang paling disyorkan berdasarkan ujian lokasi dan kelajuan. Ini digabungkan dengan rangkaian pelayan VPN global kami menjadikannya mudah untuk dilayari seolah-olah anda berada di mana sahaja!

Diagnosis Perbaiki: Dengan alat canggih ini, SaferVPN memeriksa dan memperbaiki masalah konfigurasi dengan tetapan VPN anda. Berkat ini, sambungan VPN yang lancar sentiasa terjamin.

Petua & Kemas kini Eksklusif: Salah satu perkara pertama yang akan anda perhatikan ialah bar biru di atas dan pita kuning di bahagian bawah. Bar biru muda menawarkan ‘Tip Minggu Ini’ yang memberi anda berita dan petua terkini terus dari blog SaferVPN kami. Sementara itu, pita kuning di bahagian bawah memberikan anda tawaran dan tawaran eksklusif yang tidak akan anda lewatkan!

Cara Memuat turun dan Memasang VPN Windows

Untuk mempermudah anda, lihat tutorial langkah demi langkah ini mengenai cara memasang SaferVPN pada Windows!

Langkah 1: Muat turun SaferVPN 3.0

Lihat ke halaman muat turun VPN untuk Windows kami.

Langkah 2: Buka pemasang dan jalankan semasa anda memasang program apa pun

Pemasangan WIndows VPN 3.0

Langkah 3: Pemasangan Selesai!

Pemasangan VPN Windows selesai!

Langkah 4: Log masuk

Log masuk ke VPN Windows

Langkah 5: Skrin utama

Papan Pemuka VPN VPN 3.0

Bermula dengan SaferVPN untuk Windows

Untuk menyambung ke pelayan, klik dengan mudah lokasi yang ingin anda sambungkan, dan kemudian klik pada butang ‘Connect’ hijau. Hanya memerlukan beberapa saat, dan anda akan mendapat mesej setelah anda tersambung.

Anda juga akan melihat pelayan ‘Paling Disarankan’, berdasarkan lokasi semasa anda. VPN Windows kami secara automatik akan mengesyorkan pelayan ini kepada anda berdasarkan ujian kelajuan dan lokasi semasa anda. Perhatikan juga bintang di sebelah setiap lokasi. Cukup klik untuk menambahkan pelayan itu ke senarai lokasi pelayan kegemaran anda.

Untuk petua yang lebih berguna, lihat panduan lengkap kami mengenai memilih lokasi pelayan VPN anda!

Ciri Tambahan VPN Windows Kami

Protokol: Untuk memilih protokol VPN anda, cukup klik ‘Ubah’ di sebelah pemilihan protokol di layar utama. Kami mengesyorkan menggunakan mod automatik, tetapi anda juga dapat memilih protokol mana yang anda suka, bergantung pada pilihan peribadi anda. Cara lain untuk menyesuaikan pilihan protokol anda adalah dengan menu tetapan, seperti yang dijelaskan di bawah.

Kawasan Pelanggan: Mengklik ‘Akaun Saya’ setelah mengklik ikon menu di kanan atas akan membolehkan anda melihat Kawasan Pelanggan anda dengan mudah, menyemak invois anda dan menjemput rakan anda untuk menggunakan SaferVPN (menghasilkan anda bulan percuma VPN sebagai ganjaran!).

Tetapan: Mengklik ikon menu di kanan atas dan kemudian ‘Tetapan’ akan membuka bahagian Tetapan:

 • Di bawah Protokol anda boleh memilih protokol terowong pilihan anda. Baca lebih lanjut dalam panduan kami mengenai protokol VPN mana yang harus dipilih untuk keselamatan, kelajuan dan kebolehpercayaan maksimum

 • Di bawah Umum, anda akan dapat memilih sama ada anda mahu SaferVPN dimulakan secara automatik pada permulaan Windows, sama ada anda mahu aplikasi menyambung secara automatik, sama ada anda mahu SaferVPN untuk memberitahu anda tentang rangkaian Wi-Fi tanpa jaminan dan banyak lagi.

 • Akhirnya, dengan Sokongan, anda dapat menghantar tiket sokongan, yang akan dijawab secepat mungkin oleh staf sokongan 24x7x365 kami.

Mulakan sekarang!

Sekiranya anda sudah menjadi pelanggan SaferVPN, muat turun SaferVPN 3.0 Windows VPN sekarang dan siapkan. Sekiranya anda baru menggunakan SaferVPN, cubalah secara percuma dan kemudian pasang SaferVPN 3.0.

Juga, pastikan untuk melihat pelbagai rangkaian perisian VPN baru kami yang merangkumi aplikasi untuk semua peranti anda termasuk desktop, mudah alih dan Chrome!

Kami ingin mengucapkan terima kasih kepada semua pengguna untuk maklum balas dan cadangan ciri anda. Hantarkan e-mel kepada kami di [email protected] untuk mencadangkan idea untuk kemas kini perisian di masa hadapan dan terus mengetahui dengan mengikuti SaferVPN di Facebook, Twitter dan Google+.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map