Toegang krijgen tot alle internationale catalogi van Netflix

Krijg overal ter wereld toegang tot de internationale catalogi van Netflix.


Als u naar het buitenland reist of in bepaalde landen woont, zult u merken dat vervelende georestricties u blokkeren van uw favoriete programma’s of helemaal van Netflix. Uitvinden hoe je overal ter wereld toegang hebt tot alle internationale catalogi van Netflix – zonder beperkingen.

Wat Netflix biedt

Met 137 miljoen abonnees over de hele wereld (en meer dan 58 miljoen alleen in de VS), is Netflix misschien wel de beste online streamingdienst ter wereld. Het heeft films. Het heeft tv. Het heeft klassiekers. Het heeft originelen. Of je nu op zoek bent naar een snelle afleiding om je dag op te splitsen of klaar bent om te relaxen met iets echt binge-waardigs, Netflix lijkt altijd iets voor je te hebben.

Voor $ 10,99 per maand in de VS kun je een standaardabonnement krijgen waarmee je films en tv in HD op twee schermen tegelijk kunt bekijken. Met Netflix kun je zelfs video’s downloaden naar twee telefoons of tablets voor offline weergave. Als dat te veel of te weinig is, kunt u upgraden naar vier schermen / apparaten voor $ 13,99 per maand of downgraden naar één scherm / apparaat voor slechts $ 7,99 per maand.

Netflix heeft ook een van de beste suggestiealgoritmen in de branche en geeft je talloze aanbevelingen op basis van je kijkgeschiedenis en persoonlijke smaak. Misschien wil je ook de nieuwe plug-in ‘Beter bladeren voor Netflix’ bekijken waarmee je door alle geheime categorieën van Netflix kunt bladeren!

Het beste streamingaanbod van Netflix

Netflix heeft altijd geweldige klassieke shows aangeboden zoals Breaking Bad, The Office, Mad Men, Black Mirror, The Twilight Zone, Parks and Recreation, Friends, Arrested Development, Better Call Saul en Sherlock. Dit alles is slechts een handvol entertainment op het hoogste niveau dat ze aanbieden: de bibliotheek van Netflix is ​​zo groot dat het moeilijk is om niets te vinden dat je interesse wekt. (En laten we eerlijk zijn, wie heeft niet zo gek als Zombeavers uit pure fascinatie gestreamd?)

Netflix staat ook bekend om het produceren van geweldige originelen zoals Orange is the New Black, BoJack Horseman, House of Cards, Narcos, 13 Reasons Why, The Unbreakable Kimmy Schmidt en The Crown. Een ding dat de originelen van Netflix onderscheidt van Hulu, Amazon en de rest van het pakket, is dat het opzettelijk zijn nieuwe seizoenen in één stuk uitbrengt, zodat je ze in je schema kunt bekijken wanneer je maar wilt!

Er zijn deze maand ook veel gloednieuwe dingen op Netflix, inclusief films. Vanaf november 2018 kunnen inwoners van de VS nu geweldige films bekijken zoals Children of Men, Cloverfield, Close Encounters of the Third Kind, Doctor Strange, Good Will Hunting en National Lampoon’s Animal House.

Interessant is dat Netflix vorig jaar gegevens heeft vrijgegeven waaruit bleek dat hun selectie zo goed is dat nieuwe leden gemiddeld minder dan twee weken nodig hebben om te beginnen met binge-kijken naar een show. Driekwart gaat zelfs terug en bekijkt hun eerste binge opnieuw!

Hoe krijg ik overal toegang tot Netflix

Netflix is ​​bijna overal ter wereld beschikbaar. Maar er zijn enkele belangrijke weglatingen in hun berichtgeving – vooral China. En zelfs als Netflix beschikbaar is in jouw land, heb je mogelijk geen toegang tot dezelfde films en tv waar (bijvoorbeeld) inwoners van de VS van genieten.

Het meest vervelende is dat als je naar het buitenland reist, de Netflix-bibliotheek voor jou anders zal zijn dan thuis. Of je nu gewoon terug wilt naar je hotel en wilt opladen of een film wilt kijken op de luchthaven terwijl je wacht op je vlucht, er kunnen onverwachte geografische beperkingen komen tussen jou en het entertainment waar Netflix je voor in rekening brengt.

Om deze beperkingen te omzeilen, heb je een VPN nodig. Met een VPN kunt u uw IP-adres wijzigen zodat het bijna overal ter wereld is gevestigd. Als je bijvoorbeeld op vakantie bent in Thailand maar toch iets uit de vertrouwde Amerikaanse catalogus wilt kunnen bekijken, maak dan gewoon verbinding met je SaferVPN-account, selecteer onze US Streaming-server en begin met kijken! (Het is zo simpel.)

Of als je thuis bent en je verveelt met de Netflix-line-up van je eigen land, verander dan gewoon je VPN-serverlocatie naar ergens anders in de wereld en kijk wat Netflix te bieden heeft!

Een ding om op te letten: Als u een VPN van lage kwaliteit gebruikt, houdt Netflix u mogelijk nog steeds buiten uw account. Dat komt omdat veel VPN’s hetzelfde exacte IP-adres geven aan al hun gebruikers die verbinding maken via dezelfde server. Als gevolg hiervan hoeven services zoals Netflix niet veel analyse uit te voeren om erachter te komen welke IP-adressen aan VPN’s zijn gekoppeld (ze zoeken alleen naar de IP-adressen die door duizenden mensen tegelijk worden gebruikt).

SaferVPN kan dit op een vrij eenvoudige manier omzeilen: we geven alleen unieke IP-adressen aan iedereen die verbinding maakt via onze streaming-servers. Noch Netflix noch enige andere streamingdienst kan het verschil zien.

VPN’s ook u helpen bij het omzeilen van “beperking” – d.w.z. wanneer uw internetprovider besluit uw bandbreedte af te sluiten vanwege wat u online doet. Of het nu is omdat uw internetprovider niet leuk vindt wat u bekijkt of omdat het de druk op zijn systeem moet verlichten, data-intensieve HD-streaming zoals Netflix is ​​een van de belangrijkste beperkingen. Gelukkig is alles wat je online doet met een VPN volledig versleuteld, dus je kunt Netflix via een beveiligde verbinding bekijken zonder je zorgen te hoeven maken over een vertraagde streaming.

Stream Netflix nu met een VPN

SaferVPN is de beste manier om Netflix te streamen – of elke streamingdienst vanaf elke plek op aarde. Profiteer van onze 70% korting op de verkoop en word lid voor slechts $ 3,29 / maand. U kunt ook een gratis proefperiode krijgen en ons eerst testen – we weten dat u tevreden zult zijn!

Nadat u een account heeft aangemaakt, kunt u als volgt in drie eenvoudige stappen toegang krijgen tot de internationale catalogi van Netflix:

 1. Download en installeer SaferVPN op uw computer of voorkeursapparaat.
 2. Voer SaferVPN uit en maak verbinding met onze Amerikaanse streaming-server (of de server van een ander land naar keuze).
 3. Log in op je Netflix-account en begin met kijken!

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe u Netflix en andere streaming-sites kunt deblokkeren, waar ter wereld u zich ook bevindt FacebookTwitterInstagram en Google+!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map