The Ultimate Guide: How to Watch the US Presidential Election Results Online

Hoe u de resultaten van de presidentsverkiezingen online kunt bekijken


Dit heeft geen toegang tot de Amerikaanse presidentsverkiezingen Dinsdag 8 november op je tv? We hebben de oplossing om u de verkiezingsresultaten op meerdere andere apparaten te laten zien, waar u ook bent!

Over de presidentsverkiezingen van dit jaar

De Amerikaanse presidentsverkiezingen van dit jaar zijn de 58e vierjaarlijkse en bepalen de 45e president en de 48e vice-president van de Verenigde Staten. De 2 belangrijkste spelers bij de verkiezingen van dit jaar zijn:

 • Zakenman en reality-tv-persoonlijkheid Donald Trump werd op 19 juli 2016 de presidentskandidaat van de Republikeinse Partij. Indien verkozen, zal Trump de titel van oudste president dragen om in functie te treden.
 • Hillary Clinton, voormalig staatssecretaris en Amerikaanse senator uit New York, werd op 26 juli 2016 presidentskandidaat van de Democratische Partij. Als ze wordt gekozen, wordt ze de eerste vrouwelijke president van de Verenigde Staten..

Als je meer achtergrondinformatie nodig hebt over de kandidaten en het verkiezingsproces, bekijk dan deze video’s!

Uitsplitsing van de presidentsverkiezingen van 2016 – Kijk voordat je stemt

Telt uw stem? Het Electoral College Explained – Christina Greer

Het campagnespoor van dit jaar was een van de meest dynamische die het land heeft gezien! Aangezien de democratische kandidaat mogelijk de eerste vrouwelijke president is en de republikeinse kandidaat een onverwachte politieke buitenstaander, is het veilig om te zeggen dat deze verkiezingsresultaten er een zijn die u niet wilt missen!

Maar wie denk je dat je zal doen? Breng hier je stem uit!


Bekijk deze website Poll Tracker om te zien wie andere organisaties denken de leiding te hebben!

Omroepen die de resultaten van de verkiezingsstemmen streamen

Veel van de belangrijkste nieuwszenders zullen de verkiezingsverslaggeving online streamen of plaatsen. Hier zijn er een paar, samen met andere sites en streams die je ook op de hoogte houden van wat er gebeurt tijdens deze verkiezingsdag.

Live News Election Coverage via websites

Deze grote omroepen zullen de verkiezings- en stemresultaten rechtstreeks op hun sites delen:

 • CBS
 • CNN
 • ABC nieuws
 • NBC
 • Fox nieuws

Verkiezingsdekking via apps voor uw telefoon

Naast vele andere applicaties die verkiezingsgegevens zullen streamen, volgt u deze links naar de belangrijkste media-apps die de verkiezingen zullen behandelen:

 • CBS
 • NBC
 • Vos
 • abc

Sling Television – Cable Alternative

Met deze abonnementssnoerenservice kunt u draadloos tv kijken. Het basispakket Sling Orange biedt meer dan 25 kanalen, waaronder nieuwskanalen zoals CNN. Een bijkomend voordeel is dat ze een gratis proefperiode van zeven dagen aanbieden, geen contract nodig hebben en op elk moment kunnen worden opgezegd.
Sling TV heeft ook een app beschikbaar voor Android, iOS, Roku, Apple TV, Amazon Fire TV en Xbox One.

Twitter en BuzzFeed – @BuzzFeedNews

Twitter zal, in samenwerking met BuzzFeed-verslaggevers, op de verkiezingsdag live streamen op hun Moments-tabblad. Gebruik uw desktop, telefoon of televisie om de gebeurtenissen te zien plaatsvinden.

VoteCastr

VoteCastr is toegewijd aan het verstrekken van gegevens waarmee kijkers de stemgegevens progressief kunnen bekijken in plaats van te moeten wachten tot de laatste telling binnen is. Naast media zoals The New York Times, Slate en CNN, zal de VoteCastr-app constant genereren verwachte resultaten naarmate stemgegevens worden verzameld.

Politiek

Politico zal de resultaten van de presidentsverkiezingen van 2016 bekendmaken door de verkiezingsstemmen van elke kandidaat aan te geven. Deze informatie wordt weergegeven via een interactieve kaart, zodat u de voortgang van de kandidaten per staat kunt bekijken en biedt ook een livestream van informatie op hun website.

Univision

Univision zet zich in voor het volgen van de gebeurtenissen van de presidentsverkiezingen van 2016. Deze gebeurtenissen kunnen problemen tijdens het stemmen, registratieproblemen, intimidatie tijdens polling of buitengewoon lange rijen bevatten die de resultaten kunnen beïnvloeden die Amerikanen aan het eind van de dag zien.
U kunt toegang krijgen tot Electionland, dat het stemproces zal volgen en consistente updates zal verstrekken.

Radio dekking

Heb je geen tijd om de verkiezingen bij te wonen? NPR zal, naast PBS, verkiezingsdagnieuws aanbieden via vele media zoals de radio, televisie, hun website en de NPR One-app.

Online artikelen

 • C-SPAN biedt media-aandacht voor de campagneserie van 2016 en verzorgt de verkiezingsdag.
 • Daily Caller is een 24-uurs nieuwspublicatie waarmee volgers tijdens de verkiezingsdag grote onderwerpen kunnen bekijken.
 • The Wall Street Journal biedt ook verkiezingsprojecties en verslaggeving tijdens de evenementen.

Hoe de verkiezingsstemresultaten vanuit het buitenland te bekijken

Of u nu een expat bent of op reis bent, uw huidige locatie mag niet voorkomen dat u een van de meest kritieke gebeurtenissen in 2016 ziet, de presidentsverkiezingen.

Als u momenteel geen toegang heeft vanwege uw geografische locatie, kunt u dit als volgt doen in slechts 3 eenvoudige stappen:

 1. Download en installeer SaferVPN’s apps met één klik voor desktop, mobiel en / of Chrome
 2. Voer SaferVPN uit en maak verbinding met een van onze Amerikaanse servers

USA Streaming bekijk de resultaten van de presidentsverkiezingen online

3. Blader naar de website / app van je geselecteerde omroep en begin met streamen!

Dat is alles!

Hoe werkt het precies? Met een VPN (Virtual Private Network) kunt u verbinding maken met een extern netwerk en uw geolocatie online wijzigen, zodat u de verkiezingen kunt ervaren zoals u dat thuis zou doen.

Bekijk de stemresultaten van de presidentsverkiezingen van 2016 met SaferVPN’s gratis proefperiode van 24 uur of abonneer u op een van onze plannen (met een 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie heeft u niets te verliezen!).

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws over expat, cybersecurity en streaming entertainment, volg ons dan op Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+. We zouden graag van je horen!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map