Hoe Whatsapp-oproepen, Skype, Viber en meer VoIP-services te deblokkeren

Deblokkeer WhatsApp Bellen, Skype, Viber & VoIP-apps in China, Egypte, Jordanië, Koeweit, Oman, Qatar, Verenigde Arabische Emiraten, Marokko, Noord- en Zuid-Korea, Pakistan.


Probeert u verbinding te maken met vrienden, familie en collega’s uit het buitenland, maar merkt u dat de VoIP-services die u wilt gebruiken geblokkeerd zijn? Geen zorgen, we laten u zien hoe u gemakkelijk toegang krijgt tot bellen via WhatsApp, Skype, Viber en nog veel meer VoIP-apps met een enkele klik!

Bellen via WhatsApp, Viber, Skype en nog veel meer VoIP-services biedt tal van voordelen ten opzichte van uw ouderwetse telefoondienst. Je kunt niet alleen je vrienden en familie van over de hele wereld bellen, maar je kunt ze ook vaak bellen voor vrij!

Helaas zijn er tal van landen die deze diensten blokkeren vanwege online censuur of om de belangen van grote telecomaanbieders te beschermen. Maar dat betekent niet dat u geen manier kunt vinden om verbinding te maken!

In deze blog vertellen we je alles over elk van deze services, waar ze beschikbaar zijn en hoe je er toegang toe hebt, waar je ook bent.

# Deblokkeer WhatsApp, Skype, Viber en meer VoIP-apps met een enkele klik! Klik om te tweeten

WhatsApp Bellen, Skype, Viber en VoIP-apps

Elke dag vertrouwen we op een soort app of mobiele service om in contact te blijven met onze vrienden, familie, collega’s en geliefden. Gelukkig, met onze technisch onderlegde generatie, maken apps zoals WhatsApp, Skype, Viber, Facebook Messenger, Tango en nog veel meer het gemakkelijker om te chatten, spraakberichten te sturen en foto’s en video’s te verzenden.

Al deze apps maken gebruik van VoIP-technologie (Voice-over-IP). Deze technologie, ook wel bekend als internettelefonie, stelt mensen in feite in staat internet te gebruiken als een medium om te bellen. Dit is niet alleen handig, het is ook nog eens super kostenbesparend, zodat u gratis langeafstandsgesprekken kunt voeren.

Zoals u kunt zien, zijn er verschillende VoIP-belapps en elk heeft zijn eigen unieke voordelen. Vraagt ​​u zich af welke het beste voor u werkt? Laten we enkele services opsplitsen. Al het onderstaande maakt gratis en onbeperkt bellen mogelijk via Wi-Fi, 3G of 4G-services:

 • WhatsApp bellen:

  Deze service is voornamelijk gericht op mobiele gebruikers die berichten en media willen verzenden en zowel spraak- als videogesprekken willen voeren. Houd er rekening mee dat je alleen mensen kunt bellen die ook WhatsApp op hun apparaat hebben. De end-to-end-codering van WhatsApp heeft de service een behoorlijk beveiligingsreputatie gegeven. Door gratis WhatsApp te downloaden, zorgt u ervoor dat “alleen u en de persoon met wie u communiceert, kan lezen wat er wordt verzonden, en niemand daartussenin, zelfs WhatsApp niet”. – WhatsApp.

 • Skype:

  Oorspronkelijk op de desktop, werkt Skype nu op: Symbian, Mac, Chrome, Linux, Windows, Blackberry en iOS. Dankzij de kwaliteit en stabiliteit is Skype een van de, zo niet de beste VoIP op de markt geworden. Dit komt omdat Skype zijn eigen codec heeft voor oproepcodering en zelfs HD-spraak biedt. Schermdeling van Skype, het delen van bestanden in tal van formaten, samenwerkingstools, videobellen voor conferenties, etc. heeft het platform enorm populair gemaakt voor bedrijven. Tegen een kleine vergoeding kunt u zelfs mensen op andere platforms buiten de service bellen en zelfs uw bestaande telefoonnummer invoeren om te gebruiken met uw Skype-account.

 • Viber:

  Met Viber kunnen gebruikers gemakkelijk berichten, multimediabestanden verzenden en ook spraak- en videogesprekken voeren naar andere mensen die Viber gebruiken met verbindingen van HD-kwaliteit. Verbindingen vereisen geen registratie, alias of uitnodigingen en kunnen eenvoudig worden geïntegreerd met uw bestaande contactenlijst. De service wordt aangeboden op dezelfde platforms als Skype, maar biedt unieke stickers, openbare chat, Viber Games en Viber Out (om niet-Viber-gebruikers te bellen) als betaalde functies.

Hoewel we in een tijdperk leven waarin deze diensten mogelijk zijn, worden ze helaas in verschillende landen geblokkeerd vanwege censuur.

Hier is een overzicht van waar VoIP-services momenteel zijn geblokkeerd:

Services geblokkeerd
Landen
VoIP-, Skype- en website-inhoud (YouTube, Facebook, etc.) China, Egypte, Jordanië, Koeweit, Oman, Qatar, Verenigde Arabische Emiraten.
VoIP en wat webcontent Marokko, Noord-Korea, Zuid-Korea, Pakistan
VoIP en Skype Belize, Caraïben, Mexico, Paraguay
VoIP-diensten Brazilië

De realiteit van wereldwijde censuur

Onlangs hebben we een drastische stijging gezien in het aantal VoIP-services dat wereldwijd wordt geblokkeerd. Nu deze services het afgelopen decennium populair zijn geworden, hebben ze snel beperkingen ondervonden. In 2013 hadden 27 landen zelfs een verbod ingesteld op VoIP-diensten, wat resulteerde in 40% van de wereldbevolking wordt geblokkeerd om ze niet te openen.

De Europese Unie werkt er ook aan om het bellen via WhatsApp en andere VoIP-diensten op te nemen in de strikte privacyregels voor telecommunicatie van de EU. Hierdoor zou de EU persoonlijke gesprekken kunnen afluisteren, zelfs via versleutelde platforms.

Brazilië staat bekend om hun beperkingen op VoIP-diensten. WhatsApp is in het land al drie keer geblokkeerd. Het laatste blok vond plaats op 19 juli, maar duurde gelukkig maar enkele uren. Een blok vond begin mei echter plaats in de loop van 72 uur. Rechter Marcel Mai Montalvão van de staat Sergipe gaf opdracht tot blokkering nadat hij had geëist dat WhatsApp chatgegevens met betrekking tot een drugsonderzoek omdraaide.

In feite zijn landen zo betrokken geraakt bij de informatie die via deze services wordt verzonden, zelfs als je vloekt op WhatsApp in de VAE, kun je terechtkomen een £ 45.000 boete, gevangenis en / of deportatie!

Met de voortdurende toename van geobeperkingen en censuur, is de strijd voor internetvrijheid belangrijker dan ooit tevoren. Gelukkig hebben we een eenvoudige oplossing om u te helpen de toegang te krijgen die u verdient: een VPN. Nu hebt u vanaf elke locatie toegang tot elke gewenste service!

Hoe WhatsApp-oproepen en andere VoIP-services te deblokkeren:

Op basis van uw locatie kunnen WhatsApp-oproepen worden geblokkeerd, evenals andere services zoals Skype, Viber en Facebook-oproepen. Gelukkig stelt SaferVPN je in staat om deze geografische beperkingen en censuur gemakkelijk te overwinnen, zodat je altijd in contact kunt komen met belangrijke mensen in je leven!

De applicaties van SaferVPN zorgen ervoor dat VoIP-apps perfect werken op uw smartphone, tablet en laptop, waar u ook bent. Hier is hoe:

 1. Start jou vrij SaferVPN-proefversie of krijg een betaald abonnement met een 14-dagen geld-terug-garantie.
 2. Voer SaferVPN uit en verbind uw apparaat met de VPN-serverlocatie van uw voorkeur – (VS of welke locatie WhatsApp ook is niet geblokkeerd). Het werkt op al uw Windows-, Mac-, iOS- en Android-apparaten.
 3. Download WhatsApp en stuur een bericht! Creëer groepen met je beste vrienden, familie of collega’s. Verzend onbeperkt berichten, afbeeldingen, video’s en audioberichten. Om het ontmoeten van vrienden nog makkelijker te maken, kunt u elkaar ook uw specifieke locatie sturen.

Dat is alles. Meld u aan voor SaferVPN of start uw gratis VPN-proef om te deblokkeren en toegang te krijgen tot WhatsApp Bellen en VoIP-apps vanaf elke locatie!

Heeft u een vraag over onze service en hoe deze werkt? Aarzel niet om dag en nacht contact met ons op te nemen via [email protected] We helpen u graag!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map