Hoe de AFL Grand Final 2017 te streamen

AFL Grand Final


Kunnen de tijgers hun 37 jaar durende premierschipdroogte beëindigen? Of nemen de Adelaide Crows voor het eerst sinds 1998 de vlag? Stream de AFL Grand Final 2017 overal ter wereld gratis met onze simpele truc!

Als je een Aussie-expat bent (of iemand anders buiten Australië) die probeert uit te zoeken hoe je de AFL Grand Final 2017 Live Stream kunt volgen, ben je hier aan het juiste adres!

De AFL Grand Final 2017 is op zaterdag 30 september om 14.30 uur (Eastern Australia Time) in Melbourne, Australië.

Als dieharde fans van Tiger 37 jaar op een vlag wachten, zou het onethisch zijn om dit grote evenement te missen! Zelfs als je niet in een stadionstoel kunt zitten, kun je nog steeds elke minuut online genieten van de actie.

In deze blog laten we je zien hoe gemakkelijk het is om de AFL Grand Final 2017 te bekijken live stream van overal – gratis!

Over de AFL Grand Final

De AFL Grand Final is een jaarlijkse Australische voetbalwedstrijd waarin de winnaars de AFL’s premiership cup en vlag ontvangen, waarbij elke speler van het winnende team een ​​gouden premiership medaillon mee naar huis neemt.

Dit populaire Australische cultuurevenement wordt traditioneel gehouden op de laatste zaterdag van september (of de eerste zaterdag van oktober) en wordt vaak de ‘One day in September’ genoemd. Sterker nog, sinds 2015 werd de vrijdag voordat de grote finale werd erkend als een feestdag in Victoria.

De AFL Grand Final 2017

De AFL-grote finale van dit jaar valt op tussen de rest, aangezien twee van de langste grote finale-ontwerpen van elk team in de AFL eindelijk gaan regenen!

Op zaterdag zal Richmond eindelijk hun premiership play-off betwisten nadat ze in 1982 van Carlton hadden verloren. Zelfs Adelaide keert voor het eerst terug sinds het verslaan van North Melbourne in de grote finales van 1998.

Dit seizoen resulteerde de enige matchup van het paar erin dat Adelaide de Tigers verpletterde met maar liefst 76 punten. Echter, Richmond heeft sindsdien verbetering laten zien, met hun leidende spelers Alex Rance, Trent Cotchin, Jack Riewoldt en Daniel Rioli, hoewel Dustin Martin de onbetwiste X-factor van Richmond is.

Bekijk de AFL Grand Final 2017 preview:

Team geest

Terwijl Adelaide het grootste deel van 2017 domineerde, komt de drive van Richmond voort uit een onmetelijke supportersbasis. Er is iets verbazingwekkends aan het ontwaken van de diehard Richmond-fans die dit jaar een spektakel creëren.

Jaar na jaar zagen ze dat hun team werd gegeseld, coaches werden ontslagen en winsten onder hun voeten werden weggevaagd toen ze de finale nipt misten. Maar tot slot laat de AFL Grand Final 2017 het team het veld uitvechten en hun 37 jaar van missers omzetten in een mogelijke overwinning!

Omroepen

Lokaal wordt de AFL Grand Final 2017 uitgezonden door Seven Network. Als je echter de grote finale online probeert te bekijken met Plus 7 (of de app), word je begroet met ‘Streaming niet beschikbaar’.

Helaas biedt de meestal gratis online streamingservice van Plus 7 geen manier om de game te bekijken. Dus hoe kun je het bekijken? Simpel gezegd, AFL.com.au.

Je hebt twee opties: een voor mensen in Australië en een voor mensen die dat niet zijn. Het verschil? De prijs.

AFL in Australië & Nieuw-Zeeland
$ 4,99 AUD – Wekelijkse pas
– Gratis proefperiode van 2 weken!
(Kan op elk moment worden geannuleerd).
AFL TV International
$ 33,00 AUD – Maandabonnement
– Geen gratis proefperiode.

De optie aan de linkerkant ziet er iets aantrekkelijker uit, hè?

Als je de AFL Grand Final 2017 voor 85% wilt bekijken (of VRIJ als u profiteert van de gratis proefperiode!) – we weten precies hoe.

Onze eenvoudige, waterdichte oplossing! Gebruik gewoon SaferVPN en selecteer Australië in de serverlijst, en zomaar! Je bent in!

Bekijk de onderstaande stappen.

Live streamen van de AFL Grand Final 2017 van overal

Helaas, als u zich buiten Australië bevindt, zullen geografische beperkingen u hiertoe dwingen betaal 6,6 keer MEER dan iemand die uit Australië streamt!

Gelukkig hoeft u met een VPN alleen uw IP-adres te wijzigen in Australië en altviool! Je kunt live streamen alsof je er zelf bij bent! Australiërs die in het buitenland reizen of wonen (of zelfs niet-ingezetenen die willen kijken), kunnen dit direct en goedkoop doen met een VPN!

Hier leest u precies hoe u toegang krijgt tot en geniet van de AFL Grand Final 2017:

 1. Download en installeer SaferVPN.
 2. Voer SaferVPN uit en maak verbinding met een server waar de zender van waaruit u wilt streamen zich bevindt (in dit geval Australië).
 3. Ga naar de AFL-website en begin vandaag met streamen!

Het is waarschijnlijk de moeite waard om toch een VPN te overwegen met alle recente datalekken en online beveiligingsbedreigingen. Geloof het of niet, met een VPN kun je ook anoniem op internet surfen, je surfgedrag verbergen voor je nieuwsgierige internetprovider en de censuur van de overheid overwinnen. Het is een algehele overwinning!

Als je nog geen SaferVPN hebt, neem dan vandaag nog een abonnement (we bieden een 30-dagen geld terug garantie, dus je hebt niets te verliezen!), of probeer SaferVPN gratis, zodat je kunt genieten van een wereld van onbeperkt entertainment op de eerste rij.

Heeft u nog vragen over waar u toegang toe heeft en hoe SaferVPN werkt? Maak contact met ons op sociale media of stuur ons een e-mail op [email protected] Wij staan ​​24/7 voor u klaar.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map