Bekijk hockey online met NHL GameCenter Live

Bekijk online hockey met NHL GameCenter Live Stream


Het NHL-seizoen 2014/2015 begint op 8 oktober – sparen de datum! Voor al onze NHL-fans over de hele wereld, hier is hoe je alle games overal kunt bekijken. Bovendien bespreken we hoe Amerikanen alle black-outs kunnen omzeilen en hoe Canadezen geld kunnen besparen door de Amerikaanse NHL-stream te gebruiken. Lees verder!

Snelle NHL-achtergrondfeiten

23 Amerikaanse teams en 7 Canadezen vormen de competitie van 30 teams die strijden om de prestigieuze Stanley Cup-trofee. Het reguliere seizoen begint op 8 oktober en duurt tot half april 2015, gevolgd door de play-offs van de Stanley Cup tot begin juni.
Oorspronkelijk begonnen als de Canadese nationale hockeycompetitie in 1917, breidde het zich later uit naar de VS met Boston Bruins als het eerste Amerikaanse team dat in 1924 toetrad tot de competitie. Tegenwoordig zijn er spelers van 20 verschillende nationaliteiten in de competitie. De huidige titelhouders zijn de Los Angeles Kings.

Verschillende kijkmogelijkheden

Om te beginnen hangt dit allemaal af van uw huidige locatie, omdat er verschillende geografische beperkingen van toepassing zijn.

In de Verenigde Staten, is er NHL GameCenter Live. De Amerikaanse versie is over de hele wereld toegankelijk, behalve Canada, Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden. De prijs? US $ 159 als u zich in de VS bevindt, maar slechts US $ 99,99 als u zich buiten de VS bevindt, lees verder om erachter te komen hoe u de lagere prijs kunt krijgen.

Merk op dat u met het Amerikaanse NHL GameCenter alleen de out-of-market games kunt bekijken. Dit betekent dat u de games van uw woonplaats niet kunt bekijken als u zich daar momenteel bevindt. Als u bijvoorbeeld een Boston Bruins-fan in Boston bent, zal de server uw IP-adres opzoeken en uw weergave blokkeren. Om het blok te omzeilen, haalt u gewoon een IP-adres op uit een andere stad door verbinding te maken met SaferVPN en u bent klaar om te gaan!

nhl gamecenter livestream overal met vpn - prijzen en apps

Enkele van de topfuncties van het Amerikaanse NHL GameCenter LIVE zijn:

 • Live stream alle out-of-market games in HD
 • Bekijk on-demand volledige en gecondenseerde herhalingen
 • Krijg mozaïekweergave en beeld-in-beeld om meerdere games tegelijk te zien
 • Ondersteuning voor meerdere apparaten om live out-of-market games en herhalingen te streamen op je Android, iOS, Apple TV, Roku, Playstation of Xbox 360.

In Canada, er is Rogers GameCentre Live. Ter vergelijking: Rogers laat hun bestaande en nieuwe Canadese draadloze datacliënten tot 31 december 2014 genieten van een gratis abonnement, maar dat is slechts het halve seizoen. Als je geen Rogers-klant bent, kun je de volledige seizoenspas krijgen voor de early bird-prijs van CAD $ 179,99. Merk op dat Rogers GameCentre alleen toegankelijk is in Canada, omdat ze ervoor zorgen dat je een Canadees IP-adres hebt. Als u op reis bent en toch toegang wilt tot uw account, lees dan verder voor een stapsgewijze uitleg over hoe u dit moet doen.

rogers nhl gamecenter live stream overal met vpn - prijsvergelijking

Early bird-prijzen zijn beschikbaar tot 13 oktober en gaan dan omhoog naar CAD $ 199,99. Halve seizoenspassen zijn verkrijgbaar vanaf 1 januari 2015 tot het einde van het seizoen voor CAD $ 129,99.

De functies van Rogers NHL GameCentre:

rogers nhl gamecenter live stream overal met vpn - servicefuncties

Hoe de NHL-hockeygames overal te streamen:

Als u zich bevindt in de VS., maak verbinding met de Britse server van SaferVPN om te profiteren van de prijzen van US $ 99,99 (een korting van $ 60 in vergelijking met de Amerikaanse prijzen). Je kunt je NHL GameCenter-abonnement ook gebruiken bij SaferVPN om een ​​IP-adres te krijgen van een andere Amerikaanse stad en je voorkomt black-outs. Op die manier kun je alle games bekijken, zelfs de games op de markt.

Als je meedoet Denemarken, Finland, Noorwegen of Zweden, gebruik SaferVPN, maak verbinding met een van onze Britse servers om een ​​Brits IP-adres te krijgen. Meld je dan aan voor een Amerikaanse NHL GameCenter-seizoenspas en je bent klaar om het volledige NHL-seizoen te bekijken! Elke keer dat het tijd is om een ​​game te bekijken, maak je gewoon verbinding met een van de Britse servers van SaferVPN en log je in bij GameCenter alsof je in het VK bent.

Als je meedoet Canada, Profiteer van het gratis abonnement van 3 maanden als Rogers-klant of gebruik SaferVPN om het US GameCenter-abonnement te kopen. Het is een koopje voor US $ 99 vergeleken met de Canadese CAD $ 179 – je kunt veel Molson en poutine krijgen voor het verschil! Maak eenvoudig verbinding met onze Britse SaferVPN-server om een ​​Brits IP-adres te krijgen bij het kopen van het plan en elke keer dat je een game bekijkt.

Als je in de rest van de wereld – nou, geniet gewoon van het feit dat hockey daar niet zo populair is en koop gewoon een US GameCenter-abonnement, geen VPN nodig omdat de games daar niet geografisch beperkt zijn. Blader door GameCenter en koop je abonnement (hint: als het $ 159 kost op jouw locatie, schakel dan over naar de Britse SaferVPN-server voor $ 60 korting). Leun dan achterover en geniet van de show!

Als je nieuw bent bij SaferVPN, bekijk deze korte video om in actie te zien hoe je overal toegang hebt tot een website (dezelfde methode is van toepassing op de NHL-stream):

Merk op dat als je een kabelabonnement hebt bij een van de omroepen die de games laten zien, je verbinding kunt maken met de online uitzendingen van dat kanaal om de NHL-stream te bekijken. Als je in het buitenland bent en het wordt geografisch geblokkeerd, maak dan gewoon verbinding met je SaferVPN of onze Amerikaanse of Canadese servers om eventuele beperkingen te omzeilen en de games van over de hele wereld te bekijken.

Dus nu ben je helemaal klaar. Vergeet niet om elke keer dat u verbinding maakt met uw favoriete NHL-stream verbinding te maken met SaferVPN om locatiebeperkingen te omzeilen. Maak je snacks klaar en geniet van de spellen!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map