Stream NFL-spill live hvor som helst med Game Pass

american football stream nfl spill bor hvor som helst i utlandet


Endelig er det tid for den 95. NFL-sesongen som starter torsdag 4. september. Super Bowl-mestere Seattle Seahawks vil være vert for Green Bay Packers i Seattle. Er du i utlandet? Ikke bekymre deg, SaferVPN har du dekket! Les videre for å lære hvordan du kan streame NFL-spill live hvor som helst eller til og med spare penger når du ser på NFL i USA!

NFL statistikk og plan

Med sitt 67 591 gjennomsnittlige oppmøte per kamp, ​​er det den mest populære sportsligaen i USA. Fjorårets ordinære sesong hadde 205 millioner unike seere på TV, noe som gjør det til det mest så showet på amerikansk TV for hele 17 ukers sesong!

32 lag kjemper om det i løpet av 17 uker for å bli blant de 6 lagene som kommer seg til sluttspillet. De to beste lagene i sluttspillet vil møte mot hverandre i Superbowl, planlagt 1. februar 2015 i Glendale, Arizona.

Vanlig sesong 2014 starter torsdag 4. september med Seattle Seahawks som vert for Green Bay Packers, og stirrer klokken 20:30 ET og vises på NBC. Resten av den første ukens tidsplan er som følger, og den aktuelle kringkasteren vises til venstre:

Søndag 7. september:

Planlegg for den første uken av NFL regulalr sesong 2014. Se den i utlandet eller unngå blackout med SaferVPN

Mandag 8. september:

Plan for NFL mandag 8. september. Se det i utlandet eller unngå blackout med SaferVPN

Resten av sesongens timeplan er tilgjengelig her.

Slik streamer du NFL-spill live hvor som helst

Først av alt, få en gratis prøveversjon av SaferVPN eller se på planene våre før du fortsetter med de neste trinnene som er beskrevet nedenfor.

Spillene vil bli vist på NBC, FOX, CBS og ESPN i USA. Hvis du eller noen av dine kjære har abonnement hos noen av disse kringkasterne, er det godt å gå. Bare kjør SaferVPN, koble deg til den amerikanske VPN-serveren nærmest din nåværende beliggenhet og logg deg på kringkasterens nettstrøm akkurat som om du var i USA. Dette fungerer også hvis området ditt er under blackout – bare koble til vår amerikanske øst- eller amerikanske vest-server, så kan du se spillet!

Game Pass – Nøkkelen til hele NFL-sesongen

NFL Game Pass Lar deg streame NFL-spill live. Se alle sesongkamper, sluttspill og Superbowl utenfor USA. Bruk SaferVPN for Game Pass-tilgang i USA.NFL Game Pass Lar deg se alle sesongspill, sluttspill og Superbowl utenfor USA. Bruk SaferVPN til å omgå geo-begrensninger og få tilgang til Game Pass i USA!

Hvis du ikke har tilgang til et amerikansk kabelabonnement, er det noe som heter Game Pass. Det er en NFL-strømmetjeneste som bare er tilgjengelig utenfor USA og lar abonnenter se alle seriekamper, sluttspill og Superbowl. Det tilbys 3 pakker:

 • Følg teamet ditt for USD 99,99, og gir deg full tilgang til live spill for det valgte laget ditt. Bra for de harde hjemmelagets fans med et begrenset budsjett. På ulemper inkluderer det ikke Playoffs eller Superbowl.

 • Sesongkort for USD 129,99 gir deg tilgang til alle vanlige sesongspill, men ikke Playoffs eller Superbowl.

 • Season Plus for 199,99 dollar lar deg se ALLE spill, inkludert Playoffs og Superbowl. Det er den komplette pakken for alle NFL-elskere der ute.

Det nederlandske trikset for gratis NFL hvor som helst

[Oppdatering 30. juli 2015: I skrivende stund er det dessverre ingen gratis tilgang til NFL Game Pass fra Holland lenger, så å bytte til en nederlandsk IP-adresse fungerer ikke lenger.]

I løpet av de siste årene fikk nederlendere av en eller annen grunn gratis tilgang til NFL Game Pass. Det er mange spekulasjoner om hvorfor – kanskje det er et feil eller kanskje prøver NFL å bygge et etterfølgende i Holland. Det ble rapportert at det ble stoppet sent i 2013, men det kan hende det fungerer igjen.

For å dra nytte av den må du bruke en nederlandsk IP-adresse for å koble til Game Pass-nettstedet. Få en ved å bruke SaferVPN for å koble deg til vår nederlandske VPN-server. Når du er tilkoblet, går du inn på Game Pass-nettstedet, velger å registrere deg for en pakke, og det skal ikke be deg om noen kredittkortdetaljer. Det skal være glatt seiling gjennom prosessen.

Legge merke til! Vi kan ikke garantere at det vil fungere for denne sesongen, så vi anbefaler deg å prøve SaferVPN-prøven og prøve den ut selv når NFL-sesongen starter. Legg igjen en kommentar nedenfor for å gi oss beskjed om det fungerer for deg eller ikke – eller om du har andre tips å dele om hvordan du ser NFL.

Amerikanere, ikke gå glipp av dette: Game Pass er et billigere alternativ selv for amerikanere som for tiden er i USA, sammenlignet med for eksempel DirectTVs $ 329-pakke som bare lar deg se på søndagskampene! Alt du trenger å gjøre er å skaffe seg en VPN for å få forbindelse med en utenlandsk IP-adresse til Game Pass, og du kan begynne å se spillene enten gratis (hvis den nederlandske metoden fungerer) eller for bare 199,99 US $!

Har du et parabolenabonnement? Vi har gode nyheter!

For alle dere som har et US Dish-abonnement, eller kjenner noen som har det, kan du se spillene hvor som helst med deres service Dish Anywhere. Den lar deg se alle spillene som vises på kanalene som er inkludert i oppvaskpakken. For å se hvilke spill som vises, sjekk ut Game Finder. Legg merke til at Dish Anywhere bare fungerer hvis du er i USA, så husk å koble deg til din nærmeste amerikanske VPN-server, og du er klar til å se på NFL selv om du er i utlandet!

Så hva venter du på? Registrer deg på SaferVPN eller start din gratis VPN-prøveperiode nå for å gjøre deg klar for den 95. sesongen av NFL!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map