Slynge-TV: Få tilgang til Ultimate Cord Cutting Service hvor som helst!

Få tilgang til slynge-TV fra hvor som helst


Vil du vite hvordan bare 20 dollar i måneden kan hindre deg i å betale for kabel, men også tillate deg å streame levende kabelkanaler til alle enheter hvor som helst !? Les om Sling TV her og hvordan du får tilgang til den fra hvor som helst …

I et nøtteskall er Sling TV en internett-TV-tjeneste som lar abonnenter se en mengde kabel-TV-kanaler på en ubegrenset mengde enheter. Akkurat som kanaler som tilbys på kabel, er det direktesendte TV-kanaler levert til deg fra internett.

For godt til å være sant?!
Sling TV er et datterselskap av Dish Network som er en satellittleverandør. Selv om denne tjenesten drives av Dish, trenger du ikke Dish-abonnement … men du trenger å være i USA! Ikke å bekymre deg, vi vil vise deg hvordan du får tilgang til denne fantastiske tjenesten fra hvor som helst i hele verden på mindre enn 30 sekunder!

Sling TV-lignende Netflix, men for direktesendt tv!

Sling TV er en tjeneste som gir deg pakkeløsninger med den perfekte mengden innhold som skal forbli underholdt. Det koster bare $ 20 per måned for en grunnpakke, og glem bryet med forpliktelser og kontrakter fordi det ikke er noen! Du betaler måned til måned slik at Sling TV gir deg muligheten til å kansellere og / eller stanse tjenesten når du vil. Grunnpakken heter “The Best of Live TV”, denne inkluderer 19 kanaler, og hvis det ikke er nok, kan du legge til ekstra kanalpakker for $ 5 mer per måned. De ekstra kanalene inkluderer pakker som Sport, barn, verdensnyheter, etc. så ikke bekymre deg, du vil holde deg oppdatert på ekstra kanaler du liker. Du har også muligheten til å kjøpe og leie filmer!

Slynge TV-kanaler

Denne smarte tjenesten gir deg følelsen av at du ser på TV fordi når du slår den på, begynner noe å spille akkurat som alle andre ekte TV! Når du først har fått en følelse av Sling TV, føles det litt som Netflix. Kanalene dine er atskilt etter kategori, alt er organisert og enkelt å bruke. Du kan til og med velge det du vil se på videre mens du fremdeles ser på det du ser på. Slynge-TV er unik fordi det er direktesendt streaming, så du kan klippe ledningen, men fremdeles være øl for å sitte på sofaen og se på TV og ‘surfe’ på forskjellige kanaler. Enda viktigere er at det er lovlig og rimelig!

Funksjoner Sling TV-tilbud!

 • Se hvor som helst

Slynge TV-enheter

Du kan glede deg over Sling TV omtrent hvor enn du er, så lenge du kobler deg til en streaming-spiller! Se fra telefon eller nettbrett (både Android og iOS), TV eller datamaskin (både PC og Mac). Du kan også streame ved å bruke alle Roku-spillere og Roku Streaming Stick, Amazon Fire TV og Fire TV Stick, Xbox One og Google Nexus Player. Og nylig kan brukes med Chromecast.

 • Spol tilbake, pause, spol fremover

Funksjonen som er avgjørende..Alle bruker spole tilbake, pause og spole fremover fordi vi alle har den vennen som trenger å snakke under den viktigste scenen!

 • 3-dagers replay

En annen unik funksjon Sling TV gir er en 3-dagers avspillingsknapp. Og det er akkurat slik det høres ut! En funksjon som lar deg se nesten alle TV-serier som har blitt sendt i løpet av de siste tre dagene.

Hvordan kan du glede deg over Sling TV?

Selvfølgelig må du abonnere på Sling.com, sette opp en konto og installere appen! De tilbyr til og med en 7-dagers prøveperiode der du kan teste ut alle pakkene for å se om denne tjenesten passer perfekt for deg. Høres fantastisk bortsett fra ett lite problem ….

Sling TV Begrenset

Det fungerer bare for de i USA! Så hvis du prøver å åpne en konto fra hvor som helst utenfor USA, vil du se skjermen ovenfor. Men ikke bli motløs fordi vi, som flere tjenester i fortiden, har en løsning for alt!

Hvis du er i et land der tjenestene ovenfor ikke er tilgjengelige, er det en veldig enkel måte å få tilgang til dem. Måten det fungerer på er at nettstedet eller appen vil slå opp IP-adressen din for å bestemme plasseringen din. Alt du trenger å gjøre er å skjule IP-adressen din slik at serverne deres ikke kan vite hvor du er. På den måten kan du få tilgang til Sling TV hvor som helst du ønsker!

Dette er hva du trenger å gjøre:
1) Få en SaferVPN-plan eller start en gratis prøveperiode, hvis du ikke har en konto ennå.
2) Koble til en server som ligger i USA fordi det er der Sling TV er tilgjengelig.

SaferVPN USA-streaming
3) Få tilgang til Sling TV, så ser du at det fungerer akkurat som om du var på et sted der den ikke er blokkert!

Gjør deg klar til å glede deg over ubegrensede kabel-TV fra hvor som helst i verden!

Hvis du ikke har SaferVPN ennå, kan du få et abonnement i dag (vi tilbyr en 14 dagers pengene-tilbake-garanti – så har du ingenting å tape!) Eller prøv SaferVPN gratis slik at du kan glede deg over Sling TV!

Med bare ett enkelt klikk kan du se alle dine favoritt-TV-serier og se alle filmene du har ønsket å se.

Hvis du vil holde deg oppdatert med alle tipsene for å få tilgang til den beste streamingunderholdningen, må du huske å få kontakt med oss! Vi er på Facebook, Twitter, Google+ og YouTube. Eller skyte oss en e-post på [email protected] Vi er her for deg 24/7.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map