Slik ser du Golden Globes Live Stream utenfor USA

Slik ser du Golden Globes Live Stream utenfor USA


Har du søkt på Internett for å finne når Golden Globes er, eller hvor du kan se dem på nettet? Hvis du vil finne ut hvilke nominerte som blir til årets vinnere, vil vi fortelle deg nøyaktig hvordan du kan se Golden Globes Live Stream – uansett hvor du er!

Ved velkomst 2017 er den første store begivenheten i det nye året de etterlengtede 74. Golden Globe-prisene! Med mindre enn en uke igjen vil Golden Globe Awards 2017 sende direkte, I DAG 8. januarth. Arrangementet vil inneholde 1.300 gjester på Beverly Hilton Hotel i Beverly Hills og vil være TV fjernsyn fra kyst til kyst på NBC fra 5 til 20:00 PT / 8-11PM ET.

Denne kvelden er absolutt en av de mest ekstravagante kjendisfestkveldene i året! Vår komplette guide vil fortelle deg alt du trenger å vite om årets prisutdeling og selvfølgelig hvordan du kan strømme Golden Globe Awards utenfor USA.

Om Golden Globe Awards 2017

Hvert år stemmer omtrent 90 medlemmer av Hollywood Foreign Press Association (HFPA) for å anerkjenne verdens viktigste og vise stoppende skuespillere, skuespillerinner og regissører i både film og TV. Prisen ble først tildelt for 72 år siden i 1944.

Bortsett fra seremoniens betydelige rykte, er også dette 3. mest viste TV-showet (bak bare Oscars og Grammy Awards) ansvarlig for donerer mer enn $ 25 millioner til underholdningsrelaterte veldedighetsorganisasjoner og stipendprogrammer.

Nå for de nominerte Golden Globe …

Det er endelig tid for å starte året med en av Hollywoods mest etterlengtede prisutdelinger. Fjorårets Golden Globes-vinnere anerkjente imponerende verk som Den gjenoppståtte, Marsboeren, Mr. Robot og Mozart i jungelen. Vi var til og med i stand til å endelig være vitne til at Leonardo DiCaprio tok hjem sin velfortjente (og etterlengtede) aller første utmerkelse!  

Så hvem er på banen for å ta med en egen utmerkelse i år? De ledende Golden Globe nominasjonene for 2017 er: La La Land med 7 nominasjoner, Moonlight med 6 nominasjoner, og Manchester by the Sea med 5 nominasjoner.

Her er den komplette listen over nominerte filmer etter kategori:

PrettyFamous | Graphiq

Se hele listen over nominerte!

Eller se på 74. Golden Globe Awards-nominasjoner her:

Vert og presentatører for Golden Globes 2017

Bortsett fra de nominerte for Golden Globes, er halvparten av spenningen sentrert rundt de som presenterer og er vertskap for seremonien!

Du vil absolutt ikke gå glipp av at Jimmy Fallon er vertskap for årets Golden Globes. Denne komedie-ridd jokester / hoster vil uten tvil gjøre 2017s priser uforglemmelig underholdende.

Her er den offisielle listen over Golden Globe Presentatører 2017:
Drew Barrymore, Steve Carell, Priyanka Chopra, Matt Damon, Viola Davis, Laura Dern, Goldie Hawn, Anna Kendrick, Nicole Kidman, Brie Larson, Diego Luna, Sienna Miller, Mandy Moore, Jeffrey Dean Morgan, Timothy Olyphant, Chris Pine, Eddie Redmayne, Zoe Saldana, Amy Schumer, Sylvester Stallone, Justin Theroux, Milo Ventimiglia, Sofia Vergara, og Reese Witherspoon

Golden Globes 2017 – First Look (Sneak Peek)

Hvor du kan se Golden Globes Live Stream

Det er to offisielle måter å fange helheten av Golden Globes Live Stream:

Twitter – @goldenglobes

HFPA har inngått samarbeid med Twitter og Dick Clark Productions for å utelukkende live stream arrangementet. Twitter-brukere i USA vil kunne streame offisiell dekning av pre-show live fra The Beverly Hilton på goldenglobes.twitter.com under ‘Moments’, samt på Golden Globes Twitter-konto.

Et av de mest etterlengtede aspektene ved Golden Globes er de berømte øyeblikkene på røde løper når kjendiser treffer teppet med topplinjens designkjoler og smykker. Du kan fange all live-action og se hva alle har på seg i år på den røde løperen via Twitter’s “The HFPA Presents: Globes Red Carpet Live” kl. 18.00 PST / 15.00 PST tilgjengelig på goldenglobes.twitter.com!

NBC

I tillegg, hvis du ikke vil være koblet til et lokalt fjernsyn, vil all handlingen være live på NBC.com. NBCs TV-app lar deg også se på kanalen direkte fra telefonen din! Husk at du trenger kabel-pålogging for å kunne fange alle festligheter fanget av NBC i helgen. Dessverre, du også trenger for tiden å være bosatt i USA for å ha tilgang til strømmen.

Hvis du er i utlandet og prøver å se Golden Globes Live Stream på NBC, vil du mer enn sannsynlig støte på denne feilen:                                                                        

Golden Globes Live Stream - NBC Geo-restriction

Så hva gjør du hvis du er utenfor USA? Deretter vil vi fortelle deg hvordan du streamer denne forestillingen om å stoppe showet fra hvor som helst i verden ved ganske enkelt å endre datamaskinens unike IP-adresse!

Hvordan få tilgang til Golden Globes Live Stream utenfor USA

Georestriction er vanlig når du prøver å streame innhold som stammer fra et annet land. Heldigvis er det ganske enkelt å overvinne denne hindringen. Alt du trenger å gjøre er å endre IP-adressen din til landet der innholdet ditt blir sendt. Amerikanske statsborgere som reiser (eller bor i utlandet) eller ikke-amerikanske innbyggere som ønsker å se Golden Globes Online, kan gjør dette umiddelbart med en VPN!

Slik får du tilgang til og glede deg over årets Golden Globe Awards med bare 3 enkle trinn:

   1. Last ned og installer SaferVPN.
   2. Kjør SaferVPN og koble til en server der kringkasteren du vil streame fra befinner seg (I dette tilfellet USA).
   3. Gå til kringkasterens nettsted (NBC) og begynn å strømme i dag!

Med SaferVPN er plasseringsbegrensninger aldri et problem! Ikke vent med å begynne å dra nytte av direkte, ubegrenset innhold uansett hvor du er!

Golden Globes Live Stream med SaferVPN Chrome Extension

Start live streaming Golden Globes og kom i gang med SaferVPN i dag!

Hvis du ikke har SaferVPN ennå, kan du få et abonnement i dag (vi tilbyr 14 dagers pengene-tilbake-garanti – så har du ingenting å tape!) Eller prøv SaferVPN gratis slik at du kan glede deg over en verden av ubegrenset underholdning i forkant.

Har du flere spørsmål om hva du kan få tilgang til og hvordan SaferVPN fungerer? Kontakt oss på sosiale medier eller skyte oss en e-post på [email protected] Vi er her for deg 24/7.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map