Slik får du tilgang til Hulu fra hvor som helst

hulu grønn logo


Sammen med Netflix og Amazon Prime er Hulu en av de fremste strømmetjenestene på nettet i verden. Og den vokser bare i popularitet og rekkevidde. Med 20 millioner kunder og telling, kan Hulu bare være fremtiden for live-tv og underholdning.

Det er bare en fangst: Fra og med 2018 er Hulu ikke tilgjengelig for kunder utenfor USA eller Japan. Men ikke bekymre deg! Les videre for å finne ut av det hvordan du kan logge deg på Hulu-kontoen din hvor som helst i verden.

Hva du kan gjøre med Hulu

Hulu har for tiden 20 millioner betalte abonnenter. Du kan få Hulu for det første året på bare 5,99 dollar i måneden, og 7,99 dollar i måneden etter det. (Hvis du vil teste ut tjenesten for å se hvordan du liker den, gir Hulu deg en gratis månedslang prøveperiode du kan avbryte når som helst.) Med Hulu kan du også kjøpe tilleggsprogrammer – dvs. ingen reklamefilmer eller tilgang til HBO, Showtime og Cinemax.

Et av Hulus største tilbud er tilgang til direktesendt TV. Personer som abonnerer på Hulus live TV-tjeneste har faktisk over 60 direktesendte TV-kanaler å velge mellom, inkludert CNN, ESPN, Fox Sports, HGTV, CNBC og Telemundo. Dette er en ganske populær tjeneste – i midten av september kunngjorde Hulu faktisk at de hadde nådd milepælen til 1 million live TV-seere, selv om direktesendt TV-pakke først ble lansert i 2017.

Hulu gjør det veldig enkelt å se på TV på alle enheter – datamaskiner, nettbrett og mobiltelefoner av nesten hvilket som helst merke – noe som kanskje også forklarer dens stadig voksende popularitet.

Hulu’s Hottest Entertainment

Med et abonnement på Hulu kan du få tilgang til massevis av underholdningsalternativer.

 • Hulu har fulgt Netflix, HBO og Amazon med å tilby eksklusiv, høy kvalitet original programmering for sin abonnentbase. “The Handmaid’s Tale” vant en Emmy i fjor, men “Castle Rock”, “Casual”, “Vanskelige mennesker”, “Runaways”, “Future Man”, “11.22.63” og “The Looming Tower” er også veldig populære show og spesialiteter du trenger å være medlem for å se på.
 • Hulu har også en rekke andre show og filmer de ikke produserer selv. Med et Hulu-abonnement kan du overse-show som “Parker og rekreasjon”, “South Park”, “Family Guy”, “30 Rock,” “Seinfeld,” “Battlestar Galactica,” “The X-Files,” ” Archer, ”“ Rick and Morty ”og så mye mer. Hulu melder at det er vertskap for over 75 000 TV-episoder fra over 1 700 serier!
 • Med live-TV-abonnementet som er nevnt over, kan du ikke bare se de nye favorittprogrammene dine mens de flytter, men med tilgang til ESPN, Fox Sports, NBCSN og CBS Sports, vil du aldri gå glipp av favorittidrettspillene dine igjen.

Slik får du tilgang til Hulu fra hvor som helst

Dessverre er Hulu bare tilgjengelig i USA og Japan. Det betyr at hvis du befinner deg utenfor disse to landene, er du helt blokkert av tjenesten – selv om du reiser til utlandet og bare vil krasje på hotellet med den bærbare datamaskinen din for å lade opp.

I utgangspunktet, hvis du vil ha tilgang til Hulus live TV-tilbud eller abonnentkatalog, trenger du en IP-adresse som ligger i enten USA eller Japan.

Det er der en VPN kommer godt med. Med en VPN som SaferVPN vil du kunne endre IP-adressen din, så det ser ut til at alle på Internett du befinner deg nesten hvor som helst ellers i verden. Hvis du vil ha tilgang til nettet som om du var i New York, kan du gjøre det. Hvis du vil at folk skal tro at du er i Japan, er det enkelt som ett klikk, og du er (praktisk talt) der.

Vær imidlertid oppmerksom: Det gjør en forskjell hvilken VPN du bruker. Mange underholdningstjenester som Hulu blokkerer eller avslutter brukere som de finner ut av bruker VPN; det er tross alt ganske enkelt for Hulu å fortelle når tusenvis av mennesker prøver å logge seg på fra samme IP-adresse.

For å komme seg rundt dette problemet, gir SaferVPN faktisk unike IP-adresser til alle brukerne som kjører sine tilkoblinger via sin amerikanske streamingserver. Fordi hver IP-adresse er unik, kan Hulu ikke se om IP-adressen din kommer fra en VPN eller ikke. Alt det vet er at du tar kontakt fra USA – og at du er klar til å se på TV.

Bruk en VPN til å streame Hulu nå

SaferVPN er den beste måten å streame Hulu fra utlandet – i tillegg til en hvilken som helst annen medietjeneste eller nettsted du kanskje er blokkert fra. Hvis du drar fordel av det 70% avslaget som foregår akkurat nå, kan du få et VPN av høy kvalitet til bare $ 3,29 / måned!

Når du har opprettet en konto, tar det bare noen få enkle klikk for å se Hulu fra hvor som helst i verden!

Slik får du tilgang til Hulu med SaferVPN i tre enkle trinn:

 1. Last ned og installer SaferVPN.
 2. Kjør SaferVPN og koble til vår amerikanske streamingserver.
 3. Logg inn på Hulu-kontoen din og begynn å se på!

Hvis du fortsatt ikke er sikker, tilbyr SaferVPN en gratis prøveperiode hvis du vil teste ut tjenesten først. Vi er sikre på at du vil være en fornøyd kunde!

For mer om hvordan du kan fjerne blokkeringen av resten av nettet uansett hvor i verden du befinner deg, kan du kontakte oss på Facebook, Twitter, Instagram og Google+!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map