Slik fjerner du blokkering av Whatsapp-anrop, Skype, Viber og flere VoIP-tjenester

Fjern blokkering av WhatsApp-apper, Skype, Viber og VoIP-apper i Kina, Egypt, Jordan, Kuwait, Oman, Qatar, De forente arabiske emirater, Marokko, Nord- og Sør-Korea, Pakistan.


Prøver du å få kontakt med venner, familie og kolleger fra utlandet, men finner ut at VoIP-tjenestene du ønsker å bruke er blokkert? Ikke å bekymre deg, vi viser deg hvordan du enkelt får tilgang til WhatsApp-anrop, Skype, Viber og mange flere VoIP-apper med et enkelt klikk!

WhatsApp-samtaler, Viber, Skype og mange flere VoIP-tjenester har mange fordeler i forhold til din gammeldagse telefontjeneste. Ikke bare kan du ringe til venner og familie fra hele verden, men du kan ofte ringe dem for gratis!

Dessverre er det mange land som blokkerer disse tjenestene på grunn av sensur på nettet, eller for å beskytte interessene til store telekomleverandører. Men det betyr ikke at du ikke finner en måte å koble til på!

I denne bloggen skal vi fortelle deg alt om hver av disse tjenestene, hvor de er tilgjengelige, og hvordan du kan få tilgang til noen av dem, uansett hvor du er.

# Unblock WhatsApp, Skype, Viber og flere VoIP-apper med et enkelt klikk! Klikk for å Tweet

WhatsApp-apper, Skype, Viber og VoIP-apper

Hver dag er vi avhengige av en slags app eller mobiltjeneste for å holde kontakten med våre venner, familie, kolleger og kjære. Heldigvis, med vår teknisk kyndige generasjon, gjør apper som WhatsApp, Skype, Viber, Facebook Messenger, Tango og mange flere, det enklere å chatte, tale meldinger og sende bilder og videoer.

Alle disse appene bruker VoIP (Voice-over-IP) teknologi. Denne teknologien, også kjent som Internett-telefoni, lar i utgangspunktet folk bruke Internett som et medium for å ringe. Ikke bare er dette praktisk, det er også veldig kostnadseffektivt, slik at du kan ringe langdistansesamtaler gratis.

Som du ser er det en rekke apper for VoIP-anrop, og hver har sine egne unike fordeler. Lurer du på hva som vil fungere best for deg? La oss bryte ned noen av tjenestene. Alle nedenstående tillater gratis, ubegrenset stemmesamtaler ved hjelp av Wi-Fi, 3G eller 4G-tjenester:

 • WhatsApp-anrop:

  Denne tjenesten er primært rettet mot mobilbrukere som ønsker å sende meldinger, media og har både tale- og videosamtaler. Husk at du bare kan ringe folk som også har WhatsApp på enheten. WhatsApps ende-til-ende-kryptering har gitt tjenesten ganske sikkerhetsrømme. Ved å laste ned gratis WhatsApp, sikrer du at “bare du og personen du kommuniserer med kan lese hva som blir sendt, og ingen i mellom, ikke engang WhatsApp.” – Hva skjer.

 • skype:

  Skype har sin opprinnelse på skrivebordet og fungerer nå på: Symbian, Mac, Chrome, Linux, Windows, Blackberry og iOS. Kvaliteten og stabiliteten har gjort det mulig for Skype å bli en av, om ikke den beste VoIP i markedet. Dette er fordi Skype har sin egen kodek for samtalekoding og til og med tilbyr HD-stemme. Skypes skjermdeling, fildeling av en rekke formater, samarbeidsverktøy, konferansevideo-anrop, etc. har gjort plattformen ekstremt populær for bedrifter. For en liten avgift kan du til og med ringe folk på andre plattformer utenfor tjenesten og til og med hente inn ditt eksisterende telefonnummer som skal brukes med Skype-kontoen din.

 • Viber:

  Med Viber kan brukere enkelt sende meldinger, multimediefiler, samt tale- og videosamtaler andre mennesker som bruker Viber med HD-tilkoblinger. Tilkoblinger krever ingen registrering, alias eller invitasjoner og integreres enkelt med din eksisterende kontaktliste. Tjenesten tilbys på de samme plattformene som Skype, men tilbyr unike klistremerker, offentlig chat, Viber Games og Viber Out (for å kalle brukere som ikke er Viber) som betalte funksjoner.

Selv om vi lever i en epoke som åpner for disse tjenestene, er de dessverre blokkert i flere land på grunn av sensur.

Her er en oversikt over hvor VoIP-tjenester for øyeblikket er blokkert:

Tjenester blokkerte
land
VoIP, Skype og nettstedinnhold (YouTube, Facebook osv.) Kina, Egypt, Jordan, Kuwait, Oman, Qatar, De forente arabiske emirater.
VoIP og noe nettinnhold Marokko, Nord-Korea, Sør-Korea, Pakistan
VoIP og Skype Belize, Karibia, Mexico, Paraguay
VoIP-tjenester Brasil

Realiteten av global sensur

Nylig har vi sett en drastisk økning i antall VoIP-tjenester som blokkeres over hele kloden. Da disse tjenestene bare ble populære det siste tiåret, har de raskt opplevd begrensninger. I 2013 hadde faktisk 27 land lagt forbud mot VoIP-tjenester som resulterte i 40% av verdensbefolkningen blir blokkert fra å få tilgang til dem.

Den europeiske union jobber også for å inkludere WhatsApp-anrop og andre VoIP-tjenester i EUs strenge personvernregler for telekommunikasjon. Dette vil gjøre det mulig for EU å avlyse personlige samtaler, selv gjennom krypterte plattformer.

Brasil er kjent for sine begrensninger på VoIP-tjenester. WhatsApp er allerede blitt blokkert tre ganger i landet. Den siste blokka fant sted 19. juli, men varte heldigvis bare flere timer. En blokk, imidlertid i begynnelsen av mai, fant sted i løpet av 72 timer. Dommer Marcel Mai Montalvão i Sergipe-staten beordret blokkeringen som pushback etter å ha krevd WhatsApp om å snakke om chat-poster relatert til en narkotikaforsøk.

Faktisk har land blitt så involvert i informasjonen som overføres gjennom disse tjenestene, til og med å banne på WhatsApp i UAE kan lande deg en 45.000 £ bot, fengsel og / eller utvisning!

Med den stadige utviklingen av geobegrensninger og sensur, er kampen for internettfrihet viktigere enn noen gang før. Heldigvis har vi en enkel løsning som hjelper deg å få tilgangen du fortjener – en VPN. Nå kan du få tilgang til hvilken som helst tjeneste du ønsker, hvor som helst!

Slik fjerner du blokkering av WhatsApp-samtale og andre VoIP-tjenester:

Basert på hvor du befinner deg, kan WhatsApp-anrop blokkeres, så vel som andre tjenester som Skype, Viber og Facebook-anrop. Heldigvis lar SaferVPN deg enkelt overvinne disse geobegrensningene og sensuren, slik at du alltid kan få kontakt med viktige mennesker i livet ditt!

SaferVPNs applikasjoner holder VoIP-apper feilfrie på smarttelefonen, nettbrettet og den bærbare datamaskinen uansett hvor du er. Dette er hvordan:

 1. Start din gratis SaferVPN-prøveversjon eller få en betalt plan med en 14-dagers pengene-tilbake-garanti.
 2. Kjør SaferVPN og koble enheten din til din foretrukne VPN-serverplassering – (USA eller et hvilket som helst sted WhatsApp er ikke sperret). Det fungerer på alle Windows-, Mac-, iOS- og Android-enhetene dine.
 3. Last ned WhatsApp og melding bort! Lag grupper med dine beste venner, familie eller kolleger. Send ubegrensede meldinger, bilder, videoer og lydmeldinger. For å gjøre møtet med vennene enda enklere, kan du også sende hverandre det bestemte stedet ditt.

Det er alt som er til det! Registrer deg på SaferVPN eller start din gratis VPN-prøveperiode for å oppheve blokkeringen og tilgang til WhatsApp Calling- og VoIP-apper fra hvor som helst sted!

Har du et spørsmål om tjenesten vår og hvordan den fungerer? Ikke nøl med å kontakte oss når som helst, dag eller natt, på [email protected] Vi er alltid glade for å hjelpe!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map