Se tyske Bundesliga Live Stream Online

Bundesliga Live Stream


Det er fullstendig fotballgalskap nå med alle de europeiske ligaene som begynner mer eller mindre på en gang! Den 18. august begynte 2017-18 tyske Bundesliga! La oss gå gjennom hvordan du kan leve det fra hvor som helst, pluss en måte å se hele sesongen i HD!

Hvis du er ute og reiser og vil se Bundesliga live stream mens du er i utlandet, har du kommet til rett sted! Selv om du bare vil finne ut den beste (eller billigste) måten å se på denne sesongen, kan du lese videre for å finne ut nøyaktig hvordan!

Om Bundesliga

Bundesliga er Tysklands fremste fotballkonkurranse med 18 lag som kjemper mot den. Den 55. sesongen startet 18. august og vil fortsette gjennom 12. mai!

Her er noen morsomme fakta om Bundesliga:

 • Ungdomslærere: Den tyske Bundesliga er kjent for sine sterke ungdomsprogrammer. Fotballakademiet deres lar stjernespillere som Mesut Özil, Thomas Muller, Mario Gotze, Toni Kroos og mange flere utvikle vellykkede karrierer.
 • Eies av fans: I motsetning til andre klubber, begrenser Bundesliga hvor mye et individ eller selskap kan eie – ingen kan eie mer enn 50%. Dette skaper et miljø eid av fans, ikke milliardærer.
 • Generøse billetter: Bundesliga er den åttende mest populære innenlandske profesjonelle ligaen i verden etter totalt oppmøte (12 703 727). Hvordan? Fans av Bundesliga opplever de laveste billettprisene sammenlignet med de i Spania og England. Ikke bare det, men de kommer med et gratis togpass, slik at du ikke trenger å bekymre deg for reiser! I tillegg er sesongkort begrenset slik at faste deltakere kan delta for tilgjengelig. Ganske beundringsverdig, ikke sant?

Bundesliga inventar

Bayern München dominerer Bundesliga med totalt 27 mestertitler – inkludert bare i fjor!

Mens Borussia Dortmund og VfL Wolfsburg har tatt hjemmetitler det siste tiåret, gjenstår fortsatt spørsmålet – vil en eller annen gang øke anledningen og beseire Bayern München i årets kamp?

La oss se hvem andre som er i gang i år.

Sjekk de beste stjernene:

inventar

Runddatoer
1027. oktober28. oktober29. oktober
113. nov4. nov5. nov
1217. nov18. nov19. nov
1. 324. nov25. nov26. nov
141. desember2. desember3. desember
159. desember
1613. des
1716. desember
1813. januar
1920. januar
2027. januar
213. februar
2210. februar
2317. februar
2424. februar
253. mars
2610. mars
2717. mars
281. april
297. april
3014. april
3121. april
3228. april
335. mai
3412. mai

Sjekk hele Bundesliga 2015-16-skjemaet her.

Bundesliga Live Stream 2017 kringkastere

Bundesliga vil bli sendt i 216 land over hele verden.

 • USA: FOX, FOX Soccer 2GO, og GolTV
 • Canada: FOX eller Rogers
 • Australia: beIN Sports
 • Storbritannia: BT Sport

Her er den komplette listen over Bundesliga-kringkastere.

Hvis du har et abonnement hos noen av disse leverandørene, og du er i utlandet, vil du legge merke til at tjenestene deres er blokkert på grunn av geografiske begrensninger. Du kan bare få tilgang til dem hvis du er i landet deres. Hvordan vet de det? Fordi de leter opp IP-adressen din.

Heldigvis er det en superenkelig måte å omgå slike geografiske begrensninger. 

Bruk en VPN

Ved å bruke en VPN kan du enkelt fjerne blokkeringen av Bundesliga live stream. Når du kobler til en VPN-server, kan du velge å maskere den virkelige IP-adressen din med en fra et annet land du velger. Dette får enheten din til å se ut som om den ligger i et område som kringkaster Bundesliga live stream!

Les vår enkle trinnvise guide nedenfor!

Bonus: Full sesong av Bundesliga Live Streaming

Det er en indisk kringkaster som heter Star Sports som tilbyr gode pakker for noen av de store fotballgruppene. Heldigvis kjøpte de rettighetene for de neste 4 Bundesliga-sesongene.

Dessverre er deres strømmer geo-blokkert utenfor India, Bangladesh, Bhutan, Nepal, Sri Lanka og Maldivene. Når du går til nettstedet deres, ser du “Denne videoen fungerer ikke eller er ikke tilgjengelig i ditt område”.

Heldigvis, alt du trenger å gjøre er å endre IP-adressen din til en indisk IP-adresse, og du kan enkelt fjerne blokkeringen av Star Sports for å se Bundesliga fra hvor som helst i verden!

Les trinnene nedenfor.

Hvordan Live Stream Bundesliga Hvor som helst

Hvis du er i utlandet og ønsker å se spillene med din foretrukne kringkaster, er alt du trenger å gjøre å koble til SaferVPN-serveren på ønsket sted. Dette vil tillate deg å surfe på nettet, akkurat som du var i ditt valgte land – uten geo-begrensninger. Slik stream du spillene i tre enkle trinn:

 1. Last ned og installer SaferVPN.
 2. Kjør SaferVPN og koble til en server der kringkasteren du vil streame fra er lokalisert (India hvis du vil bruke Star Sports).VPN India Star Sports
 3. Gå til kringkasterens nettsted og begynn å strømme i dag!

Det er bare så enkelt! Hvis du ikke har SaferVPN ennå, kan du prøve SaferVPN gratis eller få et abonnement (med en 30-dagers pengene tilbake-garanti, har du ingenting å tape!) å glede deg over Bundesliga live stream og mange flere live idrettsstrømmer.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map