Se Hockey Online med NHL GameCenter Live

Se Hockey Online med NHL GameCenter Live Stream


NHL-sæsonen 2014/2015 begynder den 8. oktober – gem dato! Til alle vores NHL fans over hele verden, her er hvordan du kan se alle spil hvor som helst. Desuden gennemgår vi, hvordan amerikanere kan omgå alle blackouts, og hvordan canadiere kan spare penge ved at bruge den amerikanske NHL-strøm. Læs videre!

Hurtige NHL-baggrundsfakta

23 amerikanske hold og 7 canadiske udgør 30-holds ligaen, der kæmper om det prestigefyldte Stanley Cup trofæ. Den ordinære sæson starter den 8. oktober og fortsætter indtil midten af ​​april 2015, efterfulgt af Stanley Cup-slutspil, der foregår indtil begyndelsen af ​​juni.
Oprindeligt startede som den canadiske nationale hockeyliga i 1917, og udvidede den senere til USA med Boston Bruins som det første amerikanske hold, der kom med i ligaen i 1924. I dag er der spillere fra 20 forskellige nationaliteter i ligaen. De nuværende titelindehavere er Los Angeles Kings.

Forskellige visningsmuligheder

Til at begynde med afhænger alt dette af din aktuelle placering, da forskellige geo-begrænsninger gælder.

I USA, der er NHL GameCenter Live. Den amerikanske version er tilgængelig over hele verden undtagen Canada, Danmark, Finland, Norge og Sverige. Prisen? 159 dollars, hvis du er i USA, men kun 99,99 dollars, hvis du er uden for USA, skal du læse videre for at finde ud af, hvordan du får den lavere pris.

Bemærk, at det amerikanske NHL GameCenter kun lader dig se out-of-market-spil. Det betyder, at du ikke kan se din hjemby’s spil, hvis du i øjeblikket er placeret der. For eksempel, hvis du er en Boston Bruins-fan i Boston, vil serveren slå din IP-adresse op og blokere din visning. For at omgå blokken skal du blot hente en IP-adresse fra en anden by ved at oprette forbindelse til SaferVPN, og du er god til at gå!

nhl gamecenter live stream hvor som helst med vpn - priser og apps

Nogle af de vigtigste funktioner i den amerikanske NHL GameCenter LIVE inkluderer:

 • Live stream alle out-of-market-spil i HD
 • Se i fuld længde og kondenseret repriser efter behov
 • Få mosaikvisning og billede-i-billede for at se flere spil på én gang
 • Understøttelse af flere enheder til at streame live out-of-marketede spil og repriser på din Android, iOS, Apple TV, Roku, Playstation eller Xbox 360.

I Canada, der er Rogers GameCentre Live. Til sammenligning lader Rogers deres eksisterende og nye canadiske trådløse dataklienter nyde et gratis abonnement indtil 31. december 2014, men det er kun halve sæsonen. Hvis du ikke er en Rogers-kunde, kan du få fuld sæsonpas til early bird-prisen CAD $ 179,99. Bemærk, at Rogers GameCentre kun er tilgængelig i Canada, da de vil sikre dig, at du har en canadisk IP-adresse. Hvis du rejser og stadig ønsker at få adgang til din konto, skal du læse videre for at få en trinvis gennemgang af, hvordan du gør det.

rogers nhl gamecentre live stream hvor som helst med vpn - prissammenligning

Priser for tidlig fugl er tilgængelige indtil 13. oktober, og derefter går de op til CAD $ 199.99. Halvsæsonpas er tilgængeligt fra 1. januar 2015 indtil slutningen af ​​sæsonen for CAD $ 129.99.

Rogers NHL GameCentre’s funktioner:

rogers nhl gamecentre live stream hvor som helst med vpn - servicefunktioner

Sådan strømmer du NHL-hockey-spil overalt:

Hvis du er placeret i USA, opret forbindelse til SaferVPNs britiske server for at drage fordel af priserne på USD 99,99 (en rabat på $ 60 sammenlignet med den amerikanske prisfastsættelse). Du kan også bruge dit NHL GameCenter-abonnement med SaferVPN til at få en IP-adresse fra en anden amerikansk by, og du vil undgå eventuelle afbrydelser. På den måde kan du se alle spil, også på markedet.

Hvis du er i Danmark, Finland, Norge eller Sverige, Brug SaferVPN, opret forbindelse til en af ​​vores britiske servere for at få en britisk IP-adresse. Tilmeld dig derefter et amerikansk NHL GameCenter-sæsonpas, og du er klar til at se hele NHL-sæsonen! Hver gang det er tid til at se et spil, skal du blot oprette forbindelse til en af ​​SaferVPNs britiske servere og logge på GameCenter, som om du var i England.

Hvis du er i Canada, enten drage fordel af det gratis 3 måneders abonnement som en Rogers-kunde, eller brug SaferVPN til at købe det amerikanske GameCenter-abonnement. Det er et tilbud til $ 99 sammenlignet med den canadiske CAD $ 179 – du kan få en masse Molson og poutine for forskellen! Du skal bare oprette forbindelse til vores britiske SaferVPN-server for at få en britisk IP-adresse, når du køber planen, og hver gang du ser et spil.

Hvis du er i resten af ​​verdenen – Nå, bare nyd det faktum, at hockey ikke er så populær der, og køb bare dig et US GameCenter-abonnement, ingen VPN er nødvendig, da spilene ikke er geobegrænset der. Gennemse til GameCenter og købe dit abonnement (tip: hvis det koster $ 159 på din placering, skift til den britiske SaferVPN-server for en $ 60 rabat]. Så bare læn dig tilbage og nyd showet!

Hvis du er ny på SaferVPN, se denne korte video at se i handling hvordan man får adgang til ethvert websted hvor som helst (den samme metode gælder for NHL-strømmen):

Varsel at hvis du har et kabelabonnement hos en af ​​de tv-stationer, der viser spilene, kan du oprette forbindelse til denne kanals online udsendelser for at se NHL-strømmen. Hvis du er i udlandet, og det er geo-blokeret, skal du bare oprette forbindelse til din SaferVPN enten vores amerikanske eller canadiske servere for at omgå enhver begrænsning og se spil fra hele verden.

Så nu er du klar. Husk at oprette forbindelse til SaferVPN hver gang du opretter forbindelse til din foretrukne NHL-strøm for at omgå alle placeringsbegrænsninger. Få dine snacks klar og nyd spilene!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map