Se Cricket World Cup online

cricket ball på gresset


Cricket-VM er på! Finn ut hvordan du kan se mesterskapet hvor du enn befinner deg.

Cricket er en av de mest populære idrettene på planeten. Og med årets ICC Cricket World Cup nå i gang, er alle øyne på England og Wales ettersom verdens ti beste lag kjemper om topplasseringen!

Cricket-VM

ICC Cricket World Cup arrangeres hvert fjerde år. Den siste turneringen, som var i 2015, så Australias cricket-team knapt utkanten av New Zealand og vant landets femte tittel noensinne i prosessen.

Over 1,5 milliarder seere så på spillene totalt. Utrolig nok så en milliard mennesker alene mot India mot Pakistan – det er over ti ganger det vanlige seertallet på NFL Super Bowl!

Hvis du allerede er en cricket-fan, trenger du selvfølgelig ikke å fortelle deg om hvor populær den er – du vil bare vite om turneringen og hvordan du kan se på.

ICC Cricket World Cup 2019 arrangeres i Storbritannia på grunnlag fra London til Birmingham til Cardiff. De ti lagene som spiller hverandre i løpet av de neste ukene inkluderer:

 • Afghanistan
 • Australia
 • Bangladesh
 • England
 • India
 • New Zealand
 • Pakistan
 • Sør-Afrika
 • Sri Lanka
 • Vest India

Av disse vil fire komme seg til semifinaleomgangene, som avholdes 9. og 11. juli. Finalen spilles 14. juli i London. Vinnerlaget vil ta bort ikke bare verdensmesterskapet, men også hele $ 4.000.000 i premiepenger!

Her er spillets åpningsseremoni og en forhåndsvisning av hva du kan forvente:

Steder du kan se verdensmesterskapet Cricket i 2019 på nettet

Avhengig av hvor du befinner deg, kan det hende du har problemer med å finne ut hvordan du får en livestream av spillene.

Her er et par alternativer, avhengig av hvor du bor:

 • Hvis du bor i Storbritannia, kan du få dekning av alle spillene gjennom Sky Sports. Et TV-sportspass nå, som gir deg alle Sky Sports-kanaler, koster £ 8,99 per dag eller £ 14,99 per uke. I en begrenset periode tilbyr Sky også en fire måneders avtale for £ 25 per måned.
 • Australias Channel 9 streamer gratis alle spill som involverer det australske laget. Du kan se resten med en Kayo Sports-konto, som koster $ 25 per måned for basisabonnementet. Hvis du bare vil ha tilgang i noen uker, men tilbyr Kayo en 14-dagers gratis prøveperiode!
 • Willow Channel bærer Cricket World Cup i USA. Noen premium-TV-abonnenter har allerede tilgang til Willow Channel gjennom leverandørene sine. De uten kabelpakke kan få Willow for bare 9,99 dollar i måneden gjennom Sling TV.
 • Det beste alternativet ditt kan være Indias Hotstar-nettverk, som tilbyr cricket og en hel rekke andre show for 299 rupier i måneden. Det er litt over $ 4 – sammenlignet med $ 19.99 for et amerikansk-basert Hotstar-månedlig abonnement.

Slik ser du Cricket World Cup fra hvor som helst

Hvis du har problemer med å få tilgang til noen av disse tjenestene, er det sannsynligvis fordi du befinner deg på det “gale” stedet. Mange streamingunderholdningsplattformer – sportsstreaming inkludert – er bundet av distribusjonsavtaler som begrenser hvem de kan gi tilgang til.

I utgangspunktet, ved å se på IP-adressen din, kan disse tjenestene fortelle nøyaktig hvor i verden du befinner deg og kan bestemme om du vil blokkere deg – selv om du er en betalende kunde!

Heldigvis gjør at avhengighet av IP-adresser løsningen virkelig enkel. Alt du trenger å gjøre er å laste ned et VPN som SaferVPN og bruke den til å endre IP-adressen din.

Slik fungerer det i et nøtteskall: Når du bruker en VPN, blir Internett-tilkoblingen sendt via en ekstern server som ligger i et annet land. Når den kommer ut den andre enden av serveren, får du en ny, anonym IP-adresse basert i det andre landet.

Som et resultat vil underholdningsplattformen du prøver å koble deg til, tro at du også befinner deg der, og de lar deg se på.

Sjekk ut videoen nedenfor for en demonstrasjon!

Komme i gang med SaferVPN

Det er veldig greit å komme i gang med SaferVPN, og du trenger ikke en gang å få et betalt abonnement for å starte!

Dra nytte av vår gratis prøveperiode og se Cricket-VM fra hvor som helst i verden gratis i prøveperioden. Du kan også få et abonnement med vår spesielle tre-års pakkeavtale.

Uansett vil du se verdensmesterskapet i Cricket på kort tid.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map