Se Australian Open Live fra hvor som helst

Se Australian Open Live fra hvor som helst - SaferVPN


En af tennisens største begivenheder i året, Australian Open, starter i morgen. Se vores praktiske guide for at lære, hvordan du streamer alle kampe hvor som helst i verden!

Det er tid til at starte starten af ​​2017’s tennisturnering med Australian Open! Idet hundrede tusinder af mennesker strømmer fra hele verden for at se denne live retssag i Melbourne, Australien, dette 16. – 29. januar, vi fortæller dig nøjagtigt, hvordan du kan se Australian Open live hvor som helst!

Denne tennisbegivenhed, der først blev afholdt i 1905, er den første af fire Grand Slam-tennisbegivenheder hvert år – de andre er French Open, Wimbledon og US Open. Hvis du gerne vil se årets udvalgte spillere kæmpe for at få en chance for at tage deres retmæssige andel af en rekord, der bryder $ 50 millioner i præmiepenge, vil vi fortælle dig nøjagtigt, hvordan du får fat i alt det action i vores blog!

Australske Open Star-spillere

Australian Open har været den lysende scene for de mest usædvanlige spillere, inklusive overraskelsesmestre såvel som sæsonfavoritter. Årets forsvarende singelspillere inkluderer back-to-back mester Novak Djokovic, der betragtes som en af ​​de største tennisspillere gennem tidene, og Angelique Kerber. Kerber kører på halerne i en succesrig karriereudvikling efter at have vundet to store titler sidste år, Australian Open 2016 og 2016 US Open.

Bortset fra de typiske headliners som Roger, Serena, Novak og Andy, er der masser af andre spillere at holde øje med i år! Hvis du tror, ​​du ved, hvem der tager overhånden denne sæson, så tjek Fantasy Tennis League, der blev lanceret lige før dette års Australian Open, og opsæt din lineup og konkurrer om præmier!

Hvis du selv vil fange al action, skal du læse videre, så fortæller vi dig nøjagtigt, hvor og hvordan du kan se hver kamp.

Australian Open Live 2017-plan

Idet spillerne afslutter deres kvalifikationskampe, er de nøjagtige matchups stadig afventende. Ikke desto mindre er de passende tv-udsendelsesplaner indstillet.

Her er Australian Open Live-tidsplan for spil *

Dato
Rund
Dagsession
Nattsession
16-Jan Runde 1 11:00  06:00
17-Jan Runde 1 10:30  06:00
18-Jan Runde 2 10:30  06:00
19-Jan Runde 2 10:30 06:00
20-Jan Runde 3 10:30 06:00
21-Jan Runde 3  10:00  06:00
22-Jan Runde 4  10:00  06:00
23-Jan Runde 4  10:30  07:00
24-Jan Kvartfinaler 10:30  07:00
25-Jan Kvartfinaler 10:30  07:00
26-Jan Semifinal for kvinder / herrer 03:30  07:00
27-Jan Mixed Doubles Semifinal / Women’s Doubles Final
/Mænd
Semifinal for singler
03:30  07:00
28-Jan Pigenes single-finale / drenge
Single-finale /
Finale single kvinder /
Mænds dobbeltfinale
06:30
29-Jan Mixed Doubles Final /
Finale herre-singler
06:30

* Melbourne tidszone

For den officielle tidsplan, tjek hjemmesiden!

Kringkastere, der viser Australian Open

Ligesom enhver anden større sportsbegivenhed er der masser af måder at være vidne til hvert øjeblik i dette års australske åbent.

For det første, hvis du blot ønsker at holde dig opdateret, kan du altid oprette forbindelse på Facebook eller Twitter @AustralianOpen og #AusOpen. Du kan endda se retssager fra deres Snapchat, australske. Åbn.

Bortset fra moderne sociale medier tendenser, vil begivenhedens webside også give live blog-dækning, radiokommentar og live tv.

Hvis du foretrækker en mere traditionel metode til at se Australian Open Live, her er tv-stationerne:

Land / Region
Tv-selskaber
Australien Kanal syv
Amerika ESPN
Det Forenede Kongerige Eurosport
mellem Østen beIN Sports
Indien Sony SIX
Japan Wowow, NHK
Canada TSN
Afrika SuperSport
Europa Eurosport, NOS, BBC
Asien og Stillehavet CCTV, Sony SIX, WOWOW, FOX, NHK, SKY, FijiONE

Selvom der er mange forskellige muligheder for at se kampene, kan geo-begrænsninger muligvis forhindre dig i at få adgang til dine foretrukne tv-stationer, hvis du er ude af landet. At finde websteder, der fortæller dig, at videoer endnu ikke er tilgængelige i dit land, er almindeligt. Dette kan endda gælde for den officielle australske åbne YouTube-kanal, der viser alle højdepunkterne og bag scenen handling.

Heldigvis er alt, hvad du har brug for, et enkelt trick til få adgang til NOGEN australsk åben live stream og fjern blokering af NOGT geo-begrænset indhold! Med en VPN kan du få adgang til spilene øjeblikkeligt og nemt! Alt hvad du skal gøre er at ændre din nuværende IP-adresse (din unikke adresse på nettet) til den i tv-selskabets land, der udsender kampene!

Læs nedenfor for at se nøjagtigt hvordan.

Sådan ser du Australian Open Live

Hvis du er i udlandet og ønsker at se spilene, skal du blot oprette forbindelse til SaferVPN-serveren på det ønskede sted. Hvis du giver dig en ny lokal IP-adresse, vil tv-stationen derefter
se virtuelt din computer, som om du var på deres nuværende placering.

Sådan åbnes dine yndlings Australian Open Live Streaming platforme på bare 3 enkle trin:

 1. Download og installer SaferVPN (Du kan tjekke vores gratis 24-timers prøveperiode for at komme i gang)
 2. Kør SaferVPN og opret forbindelse til en server, hvor den tv-station, du vil streame fra, er placeret. (I dette tilfælde skal du vælge Australien.)
 3. Gå til din tv-selskabs websted (Channel Seven), og start streaming i dag!

Se Australian Open Live fra hvor som helstDet er alt, hvad der er til det! Gå ikke glip af noget af spilene bare på grund af din placering. Med SaferVPN kan du se, hvor hurtigt og nemt det er bare at oprette forbindelse til vores servere med et enkelt klik.

Nu kan du nyde Australian Open live, ligesom du var der. KLIK TIL TWEET.

Så hvad venter du på? Tid til at gøre spillet klar! Hvis du ikke har SaferVPN endnu, tilmeld dig nu. (Vi tilbyder en 14 dages pengene tilbage-garanti – så du har intet at tabe!) Eller prøv SaferVPN gratis, og nyd det 105. Australian Open og ethvert andet begrænset indhold!

Sørg for at se vores komplette guide til, hvordan du fjerner blokeringen og gemmer ved live sportsstreaming, så du ikke går glip af et eneste minut med live sportsaktion – uanset hvor du er.

Vil du have flere nyheder om alle de nyeste live streaming sportsbegivenheder, og hvordan du kan nyde dem overalt i verden? Mød os på domstolsiden sociale medier eller forbind direkte med os. Vi vil meget gerne høre fra dig!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map