Se ATP World Tour Finals Live Tennis Streaming

Se ATP World Tour Finals Live Tennis Streaming med SaferVPN


Lær hvordan du får adgang til live ATP-tennisstrømning fra absolut overalt med denne enkle trin-for-trin-guide!

Klar til at se ATP World Tour Finals, men bummed out, kan du ikke hoppe på en flyvning til London for at være vidne til turneringen selv? Bare rolig, du kan stadig heppe, mens du ser live tennis-strømmen hjemmefra! Vi viser dig, hvordan du forbliver på bolden med den presserende retssag, uanset hvor du er i verden!

ATP Tennis Turnering

Det ATP World Tour Finals (også kendt som Barclays ATP World Tour Finals af sponsorårsager) er det sæsonafslutende mesterskab for Association of Tennis Professionals (ATP) World Tour.

Denne herrtennisturnering, der blev grundlagt for 46 år siden i 1970, afholdes i O2 Arena i London, Storbritannien. Denne prisvindende placering af turistattraktioner er hjemsted for Cutty Sark, det legendariske sejlskib fra det 19. århundrede, og er planlagt til at forblive placeringen af ​​ATP World Tour Finals indtil 2018. Tidligere spillesteder har inkluderet steder som Tokyo, Paris, Barcelona og Shanghai blandt andre.

Finalen bestemmes af ATP Rankings og indeholder verdens bedste otte singelspillere og dobbelthold. I modsætning til eliminationsbegivenheder deltager singelspillerne i tre round-robin-kampe efter at have været delt i to grupper på fire og spillet mod andre spillere i deres gruppe. Den sidste resterende spiller i hver gruppe går derefter videre til semifinalen, hvor den sidste kamp definerer mesteren. Teknisk set ville det være muligt at gå videre til semifinale med to tabletter i runde robin, men det er aldrig opnået i singleturneringens historie.

Så hvad står der på spil? Præmiepenge for ATP World Tour Finals 2016 7,5 millioner USD! I år varer turneringen fra 13. – 20. november, så læs videre for at lære, hvordan du kan se denne uges intense domstol!

ATP World Tour spillere

De regerende mestre i 2015 var, for singler, Novak Djokovic, den fire gangers forsvarsmester, der forsøgte at opnå rekorden, der bryder den sjette sæsonfinale, og Jean-Julien Rojer og Horia Tecău til dobbelt.

Her er dette års opstilling til ATP World Tour Finals:

Enkeltspillere:

 • Novak Djokovic
 • Andy Murray
 • Stan Wawrinka
 • Milos Raonic
 • Kei Nishikori
 • Gael Monfils
 • Marin Cilic
 • Dominic Thiem

Alternativer for 2016:

 David Goffin og Roberto Bautista Agut

Dobbelt hold:

 • Pierre-Hugues Herbert og Nicolas Mahut
 • Jamie Murray og Bruno Soares
 • Bob Bryan og Mike Bryan
 • Feliciano Lopez og Marc Lopez
 • Ivan Dodig og Marcelo Melo
 • Raven Klaasen og Rajeev Ram
 • Henri Kontinen og John Peers
 • Behandl Huey og Max Mirnyi

Alternativer for 2016: Juan Sebastian Cabal og Robert Farah

Ugens ATP-plan

Da turneringsplanen bestemmes af de successive kampe, er det umuligt at forudsige hele ugens tidsplan. Så for nu er her rejseplanen for de næste to dage af ATP World Tour Finals 2016:

ATP World Tour Finals Live Tennis Streaming-planKilde: Barclays ATP World Tour Finals officielle side

Efterhånden som ugen skrider frem, hold dig ajour om skemaet, mens spillerne kæmper om målstregen her.

Broadcasters Live Streaming 2016 ATP World Tour Finals

Præsenteret af TennisTV, der er en enkel løsning, der leveres af Barclays World Tour Finals websted, der holder dig opdateret om denne uges begivenheder:

 • Hvis du er på et skrivebord, kan du klikke her for at holde dig opdateret ved hjælp af webstedets Live Score Board!
 • Hvis du er på en mobilenhed, er denne ATP World Tour Live Streaming-app tilgængelig i App Store og Google Play.

På grund af dens popularitet er det ikke overraskende, at nogle af verdens førende sportskanaler også udsender denne store sportsbegivenhed. Her er en liste over tv-stationer efter placering:

Land / Region
Tv-selskaber
Forenede Stater ESPN, NBC Sports
Canada TSN
Europa Eurosport, BBC Sports
Japan WOWOW, NHK
mellem Østen beIN Sports
Indien Sony SIX
Panasien Fox Sports Asia
Afrika Super Sport
Australien Fox Sports Australien, Sky Sports, Channel Seven

Så hvad gør du, hvis du er i udlandet og ikke har adgang til den direkte udsendelse efter eget valg? Der er ingen grund til at gå glip af live-aktionen! Med en VPN kan du få adgang til spilene øjeblikkeligt og nemt, uanset hvor du er. Selvom nogle af disse tv-selskaber kræver betalte abonnement for streaming af live tennis, såsom Fox Sports og ESPN, er der nogle få  gratis indstillinger, såsom BBC Sports. Den eneste ulempe er, at mange af disse indstillinger kun er tilgængelige, hvis du i øjeblikket er i tv-selskabets land.

ATP Live Tennis Streaming i udlandet

Hvis du støder på meddelelser, der angiver, at nogle videoer endnu ikke er ’tilgængelige i dit land’, giver det enkle trick nedenfor adgang til ATP World Tour Finals live tennis streaming sammen med alle de fremhævede højdepunkter og handlingen bag kulisserne af enhver kanal!

Opret forbindelse med en af ​​SaferVPN’s servere for at ændre din lokale IP-adresse (din unikke ‘adresse’ på nettet) og praktisk taget opholde sig i det land, hvor kampene sendes og starte din live tennis streaming!

Sådan lever du live stream spil i 3 enkle trin:

 1. Download og installer SaferVPN (Du kan tjekke vores gratis 24-timers prøveperiode for at komme i gang)
 2. Kør SaferVPN via vores mobile og desktop-apps eller vores lette Chrome-udvidelse, og opret forbindelse til en server, hvor den tv-station, du vil streame fra, er placeret.Tennis Live Streaming SaferVPN
 3. Gå til din tv-selskabs websted, og start streaming i dag!

Det er alt, hvad der er der til det!

Se #ATPWorldTourFinals overalt på få sekunder! Klik for at tweet

Hvis du endnu ikke har SaferVPN, skal du få et abonnement nu eller prøve SaferVPN gratis for at nyde ATP World Tour Finals live tennis streaming og andre fremtidige store sportsbegivenheder ved at omgå disse irriterende geo-begrænsninger!

Vil du have de seneste nyheder om, hvordan du ser din favorit streaming sportsunderholdning hvor som helst i verden? Opret forbindelse med os! Vi er på Facebook, Twitter, Google+ og YouTube. Og hvis du overhovedet har spørgsmål, er du velkommen til at skyde os en e-mail på [email protected] Vi er her for dig døgnet rundt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map