Livestreamfotball – Se Brasil-VM 2014 fra hvor som helst

Se verdensmesterskapet i Brasil 2014. Live Stream fotball hvor som helst overalt med SaferVPN


Alle er spente på fotballens (jeg mener fotball) største turnering som bare kommer hvert fjerde år, men det er nesten umulig å fange alle kampene på grunn av tidskonflikter og lokale TV-rettigheter til kringkasting. Med noen få enkle tips & triks, vi viser deg hvordan du ser verdensmesterskapet i 2014 online hvor som helst i verden og holder deg oppdatert på høydepunktene i spillene. Les siste oppdateringer nederst i innlegget.

Den endelige trekningen av verdensmesterskapet i 2014 i Brasil. Se verdensmesterskapet i Brasil 2014, Live Stream Soccer med SaferVPN.Et bilde fra FIFAs nettsted viser den endelige trekningen av verdensmesterskapet i 2014 i Brasil. Vertslandets lag møtte mot Kroatia, Mexico og Kamerun i gruppespill.

 TV-kanaler som kringkaster verdensmesterskapet i Brasil 2014

For vårt amerikanske publikum, , WatchESPN og Fox Soccer 2GO er de beste alternativene for å streame fotball innenfra. For ESPN må du være abonnent på en av de mange kabelleverandørene som finnes her. Både WatchESPN og Fox Soccer 2GO er også tilgjengelige i følgende amerikanske territorier: Amerikansk Samoa, Guam, Nord-Marianene, Puerto Rico, De mindre ytre øyene i USA og De amerikanske jomfruøyene. Vær imidlertid oppmerksom på at ESPN og Fox er geobegrenset utenfor USA, så du må få en amerikansk IP-adresse for å få tilgang til dem. Du kan enkelt få en med SaferVPN!

For vårt britiske publikum, eller noen andre som foretrekker noen gode, gamle britiske aksenter, bare last ned BBCs iPlayer eller iTV for å spille live fotballkamper. BBC vil vise alle kamper, og også lagre dem for senere visning på forespørsel. På den måten vil du aldri gå glipp av et spill og slippe å holde deg oppe hele natten. Hvis de ber om et postnummer for å sjekke stedet ditt, bruker du SW1H 9NP. Både BBCs iPlayer og iTV er geobegrenset utenfor Storbritannia, så du må få en britisk IP-adresse for å få tilgang til dem. Du kan enkelt få en med SaferVPN!

For andre målgrupper (SaferVPN har serverplasseringer i alle disse landene):

 • Australia: SBS
 • Brasil: ESPN Brasil, Rede Globo, SporTV
 • Canada: CBC
 • Frankrike: TF1, Bein
 • Tyskland: ZDF, ARD
 • Italia: Himmel, Rai
 • Nederland: NOS
 • Spania: Mediaset, Univision
 • Sveits: SRF

Omkjøring av geo-begrensninger for live stream fotball

På grunn av kringkastingsrettigheter geo-begrenser kabelselskapene som er nevnt over media, slik at det bare er tilgjengelig i deres land. Måten de ser på stedet ditt er på IP-adressen din. Ved å bruke SaferVPN, kan du endre IP-adressen din til en fra et annet land.

Heldigvis for deg har vi servere tilgjengelig i flere av disse landene. Bare koble deg til den som er nærmest din fysiske beliggenhet for å sikre den raskeste forbindelsen og nyt spillene. Vi må understreke at du kobler deg til serveren som er nærmest deg, da nærhet virkelig betyr noe. Jo nærmere VPN-serveren den faktiske posisjonen din er, desto mindre er forskjellen i tilkoblingshastighet og desto lykkeligere blir du med nettopplevelsen!

Slik ser du verdensmesterskapet i Brasil i bare 3 enkle trinn:

 • nedlasting og installer SaferVPNs apper for Mac, Windows, iOS, Android og / eller Chrome. (Du kan gjøre det med vår gratis prøveperiode hvis du ikke har en plan ennå!)
 • Kjør SaferVPN og koble til serveren der kringkasteren du vil streame fra befinner seg.
 • Bla gjennom til den valgte kringkasterens nettsted / app og begynn å strømme!

Det er alt som er til det! Ikke gå glipp av noen av spillene bare på grunn av din beliggenhet. Med SaferVPN vil du se hvor raskt og enkelt det er å bare koble til serverne våre med et enkelt klikk!

Oppsummering av verdensmesterskapet 2014 så langt

Sammendrag av verdensmesterskapet i 2014 2014

Største skuffelser: Favoritter – England, Italia og Spania (fjorårets mester) ble eliminert i gruppespillet.

Største overraskelse: Costa Rica. Hvem hadde trodd at de kunne slå både Italia og Uruguay? De bandt selv England. Bemerkelsesverdig: Belgia og Colombia vant begge hvert av gruppespillkampene sine. Kudos!

Beste kamp: Med så mange spennende spill er det vanskelig å velge et. Nederland som dominerte tidligere verdensmestere Spania 5-1 var absolutt et av de mest spennende spillene. Gruppespillet i Brasil bød på mye underholdning med mange spente fans og virkelig kunstnerisk fotball, spesielt i åpningsspillet Brasil kontra Kroatia.

Interessante fakta for verdensmesterskapet i 2014

 • 2,8 mål ble scoret per kamp. Dette er en 0,5 måløkning fra 2,3 mål / kamp i 2010. Dette verdensmesterskapet har vært mer spennende – etter hvert som flere baller traff nettet.

 • Nederland (10 mål), Colombia (9 mål), og Frankrike (8 mål) var toppscorende lag etter gruppespillet

 • Argentina, Belgia, Colombia og Nederland vant hver kamp i sin gruppespill

 • Største tapere: Kamerun, Australia, Honduras vant alle 0 kamper. Beklager folkens!

 • Toppmålsscorere: Argentinas Messi (4), Brasils Neymar (4) og Tysklands Müller (4). Se kandidatene til Målet for turneringsprisen.

Vil du ha mer interessante fakta? Ta en titt på FIFAs statistikkside.

Andre etappe

I den første natten av den andre etappen, Uruguay tapte mot Colombia, kanskje forklart med benkningen av toppspilleren Suarez etter å ha bitt Chiellini i spillet kontra Italia.

Tilhengere av vertslandet Brasil var på kant som kampen mot Chile gikk inn i straffe etter en 1-1-scoring. Selv om Chile hadde et fantastisk lag, vant Brasil takket være 3-2 i straffe.

meksikanere feiret sin 1-0 ledelse til det 88. minutt da NetherlandSneijder utlignet til 1-1. Minutter senere scoret Huntelaar et straffespark, og tok nederlenderne til kvartfinalen.

Costa Rica scoret 1-0 mot Hellas i det 52. minutt, men fikk drømmene nesten knust da Sokratis scoret i det 91. minutt. Spillet gikk i Golden Goal, etterfulgt av straffe, som Costa Rica vant etter at Gekas bommet på skuddet sitt.

Frankrike‘S Pogba scoret 1-0 mot Nigeria i det 79. minutt. Nigeria spilte bra og hadde flere gode muligheter, men hadde håpet blitt knust da Yobo tilfeldigvis scoret et eget mål.

De to første halvdelene av Tyskland vs Algerie spillet hadde ingen mål, og tok det til ekstra tid. Tysklands Schürrle scoret det første målet, etterfulgt av et annet av Özil i det 120. minutt. Algerie ga seg ikke lett, og scoret et siste mål under skadetid for å avslutte kampen på 2-1 for Tyskland.

Argentina hadde et sinnssykt antall målsjanser mot Sveits, Likevel fortsatte spillet inn i ekstra tid. Di Maria scoret i det 118. minutt og tok Argentina til kvartfinalen.

Det var mange vitser i forskjellige selskapers sosiale medier som De Forente Stater spilt Belgia. Spillet gikk over ekstratiden, som endte med 2-1 for Belgia.

Kvartfinale

Tyskland og Frankrike har vært blant de aller beste lagene i dette verdensmesterskapet, noe som gjør kampen deres kanskje til en av de mest etterlengtede. Tysklands Hummels klarte å score etter bare 12 minutter og satte press på Frankrike for å jevne ut. Spillet var intenst hele veien med mange målsjanser for begge, men endte med 1-0.

Vertslandet Brasil ble ansiktet mot søramerikanere Colombia, laget med verdensscorer toppscorer James som leder turneringen med 6 mål. Brasilianske Silva scoret etter 7 minutter. David Luiz så ut til å sikre seieren etter målet sitt i det 69. minutt, men bare et dusin minutter senere scoret James et straffespark. Spillet endte 2-1 for Brasil. Etter kampen ble det kunngjort at den skadede brasilianske stjernespilleren Neymar ikke vil spille under resten av cupen.

Argentina møtt av mot Belgia i tredje kvartfinale. Higuain scoret etter bare 8 minutter, men likevel måtte Argentina kjempe hardt for å beholde ledelsen. Kampen endte med 1-0, og tok Argentina til semifinale.

Kvarterets siste kamp var mellom kl Nederland og Costa Rica. Holland startet sakte, men økte gradvis innsatsen og hadde noen nære sjanser til å score. Spillet gikk over ekstra tid, men ingen baller traff nettet. Holland byttet målvakt til Krul da spillet gikk i straffer som Holland vant med 4-3.

Semifinaler

Tyskland totalt dominert Brasil i den første semifinalen. Hvem hadde trodd at de ville vunnet med 7-1 ?! Müller scoret i det 10. minutt, Klose i det 23., fulgt av Kroos i det 24. og 26. minutt, Kedira scoret i det 29. og det var det for første omgang. Fire mål på 6 minutter, helt sinnssykt. Da andre omgang startet, erstattet Schürrle Klose for å score i det 69. og 79. minutt, og brasilianske Oscar scoret i det 90. minutt. Beklager Brasil, lykke til i kampen om bronsetittelen!

Argentina vs Nederland møtte i den andre semifinalen. Spillet var jevnt med noen få sjanser for begge lag å score, men ingen mål ble gjort hele veien gjennom ekstratiden. Argentina vant med 4-2 på straffe, og tok dem til finalen!

Bronsekamp og finalen

Brasil Met Nederland i bronsekampen med Silva tilbake i kampen. Vertslandet spilte bra, men klarte ikke å score uten stjernen Neymar. Van Persie scoret det første målet på straffe allerede etter 3 minutter, etterfulgt av et mål av Blind i det 17.. Til tross for ledelsen, kjempet nederlenderen hardt til de siste minuttene med et 3-0-mål av Wijnaldum i det 91. minutt. Se høydepunktene her.

I finalen tre ganger tidligere verdensmestere Tyskland kjempet om gullet mot to ganger tidligere verdensmestere Argentina. Det var overraskende jevnt og til tider føltes det som om noen av lagene kunne vinne. Tyskland som hadde dominert Brasil kjørte ikke over motstanderen denne gangen. Spillet gikk over ekstra tid og Tysklands Götze scoret i det 113. minutt, noe som gjorde Tyskland til FIFA verdensmestere i 2014! Kudos!

Vi håper du har hatt glede av dekningen vår av FIFA verdensmesterskap i 2014. Vil du ha flere oppdateringer om live streaming sportsbegivenheter? Bli med på sosiale medier! Og sjekk den komplette guiden vår for hvordan du kan fjerne blokkering og lagring av live sportsstreaming, slik at du ikke går glipp av et eneste minutt med live sportshandling – uansett hvor du er!

Abonner nå  (vi tilbyr en 14 dagers pengene-tilbake-garanti – så du har ingenting å tape!) eller prøv SaferVPN gratis.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map