Hvordan spare penger på Nintendo Switch

Hvordan spare penger på Nintendo Switch


Vil du vite hvordan du bruker en VPN for å dra nytte av prisvariasjoner og få den billigste prisen for din Nintendo Switch? Les videre! 

Hvis du noen gang har spilt Mario Kart, er du sannsynligvis en fan av Nintendo. 3. mars ga selskapet ut Nintendo Switch, et hybrid videospillapparat som kombinerer både tradisjonelle og mobile spillopplevelser.

Interessant nok viser det seg at Nintendo Switch kan bli billigere å finne på forskjellige geografiske steder. Her er mer informasjon om den nye spillkonsollen, og alt du trenger for å glede deg til den til den lavest mulig prisen!

Slik lagrer du på #NintendoSwitch med en #VPN! Klikk for å Tweet

Hva er Nintendo Switch?

Nintendo, et verdenskjent videospillfirma som ble grunnlagt i 1889, nekter å miste fart etter 127 år med spillproduksjon. 21. oktober 2016 avduket Nintendo en hjemme- / håndholdt spillhybrid, Nintendo Switch. Den sømløse designen tilbyr en enkelt nettbrettlignende base med to avtakbare “Joy-Con” trådløse kontrollere på hver side. Dette betyr at den nye bryteren er utrolig reisevennlig med den bærbare skjermen som fungerer som både den håndholdte enheten og konsollen.

Den nye utgivelsen fremhever etterlengtede spill som:

 • The Legend of Zelda Breath of the Wind
 • Våpen
 • Mario Kart 8 Deluxe
 • Splatoon 2
 • NBA 2K18
 • The Elder Scrolls V: Skyrim
 • Super Bomberman R

og mange andre titler.

Hvorfor du bør bruke en VPN med Nintendo Switch

Som med de fleste spill tilbyr Nintendo Switch regionale eShops hvor brukere kan laste ned spill og innhold. Dette betyr at en VPN kan påvirke prisene du betaler for produkter som tilbys av Switch betydelig, avhengig av hvor du befinner deg.

 • Prisene varierer fra land til land.

  Selv om innholdet i Nintendo Switch ikke er geobegrenset, varierer prisene for konsollen etter land.
  Her er en liste over priser for spillkonsollen, avhengig av hvilket land du har tenkt å bestille fra:

  Land

  Pris (USD)
  Australia$ 351,10
  Canada$ 302,74
  Europa$ 350,05
  Japan$ 262,46
  New Zealand$ 389,65
  Storbritannia$ 337,30
  forente stater$ 299

  Heldigvis betyr forskjellige priser du kan spar utrolige 127,19 USD hvis du skulle bestille fra Japan i stedet for New Zealand!!!

  Du vil gjerne høre at ved å bruke et virtuelt privat nettverk (VPN) kan du få tilgang til disse geobegrensede rabattene, noe som betyr at du kan få din Nintendo Switch til den beste prisen – uansett hvilket land du bor i!

  For eksempel når du bruker SaferVPN, kan du praktisk talt være i landet med de billigste prisene, og få all rabatt du ønsker! Les vår trinnvise guide på slutten av denne bloggen!

 • Bruk den gratis prøveperioden for abonnementstjeneste.

  I tillegg til prisvariasjonene etter land, tilbys Nintendo Switchs gratis prøveversjon av abonnementstjenesten deres (startet i mars, fulgt av en full lansering høsten 2017) bare i USA, Canada og Mexico.

  Heldigvis vil en VPN fikse dette i løpet av sekunder! Bare koble til en SaferVPN-server i et av de nevnte landene, og bratsj! Øyeblikkelig tilgang til deres eksklusive gratis prøveversjon!

 • Bruk en VPN for å holde spillopplevelsen trygg og sikker.

  Å bruke en VPN gir deg fullstendig, ubegrenset tilgang, samtidig som du beskytter deg mot IP-lekkasjer og DDOS-angrep – to svært vanlige problemer som spillere møter online.

  Ved å bla anonymt med en kryptert VPN-tilkobling på banknivå, kan du beskytte alle kredittopplysningene og personopplysningene dine.

Hvordan bruke en VPN med Nintendo Switch

Hvis du ønsker å oppleve de utrolige besparelsene en VPN kan tilby, følg vår raske trinnvise guide og begynn å spare øyeblikkelig! Med en anonym VPN kan du unngå geo-blokkering og tilgang til alt innhold fra hvor som helst ved å få en ny IP-adresse. På denne måten kan du lure nettstedet til å tro at du er i et annet land. For å dra nytte av de største besparelsene, velger du bare serveren som ligger i landet der du vil oppleve de laveste kostnadene!  

Slik lagrer du mest på Nintendo Switch i bare tre enkle trinn:

1) Få en SaferVPN-plan, eller start en gratis prøveperiode hvis du ikke har en konto ennå.

2) Koble til en server som er plassert på ønsket sted.

spare penger Nintendo Switch Japan VPN-server SaferVPN

3) Få tilgang til Nintendo Switch, så ser du priser (eller et gratis prøveversjon) akkurat som om du var på et sted der de billigste prisene er!

Du kan bruke samme metode når du sjekker ut alt det nye tilbehøret til enheten din!

Med SaferVPN kan du få tilgang til denne fantastiske tjenesten fra hvor som helst i hele verden på mindre enn 30 sekunder!

Vi håper du fant denne bloggen nyttig! Kommenter gjerne nedenfor, og hvis du vil holde deg oppdatert med alle tipsene for å få tilgang til den beste spillunderholdningen, må du huske å få kontakt med oss ​​på sosiale medier. Vi er her for deg 24/7.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map