Hvordan se Wimbledon Championships 2018

wimbledon tennisbane med spiller i hvitt og fans


Årets mesterskap i Wimbledon er i ferd med å begynne! Fra mandag 2. juli vil All England Lawn Tennis and Croquet Club være vertskap for den 132. utgaven av de prestisjetunge mesterskapene på gressflater.

Kvalifiseringskampene begynner 25. juni, og trekningen vil finne sted 29. juni. 1. juli slippes Order of Play, og kampene begynner dagen etter..

Semifinale for kvinner, singler, finner sted torsdag 12. juli, og finalen går på lørdag 14. juli. Semifinaler for menn, single fredag ​​13. juli, og finalekampen vil være søndag 15. juli. Turneringen vil også inneholde herrer og kvinner, dobbeltsenger, gutte- og jentesingler og dobbeltsenger, og rullestoltennis.

Wimbledons samlede prispenger er 34 millioner pund i år, og mennenes og kvinnens singelvinnere vil ta bort 2,25 millioner pund. Klikk for å Tweet

Hva du skal se etter i år

Fjorårets singelmestere Roger Federer (en åtte ganger vinner) og Garbiñe Muguruza kommer tilbake i år for å forsvare titlene sine.

Når turneringen begynner, har Federer utmerkelsen av å være den eldste forsvarsspilleren i Wimbledon Open i historien. I midten av juni presset Federer foran rivalen Rafael Nadal i verdensrankingen for å bli den eldste nummer én-spiller i verden. 37 år gammel hindrer hans alder absolutt ikke fra å slå langt yngre utfordrere, og han er en av favorittene til å vinne igjen.

Federer og Nadal vil møte med spillere som Marin Cilic, Novak Djokovic og Dominic Thiem. Alle øyne ser også på mesteren 2016, Andy Murray, hvis hofteskade har holdt ham utenfor spillet hele året. Hans returopptreden 19. juni i Queen’s Club Championships så ham eliminert tidlig – en uheldig hendelsesevending for en toppspiller som også vant dronningsturneringen fire ganger.

Blant kvinnene vil mester Garbiñe Muguruza avverge stjernespillere som Simona Halep, Caroline Wozniacki, Serena Williams og Maria Sharapova for å holde på tittelen hennes – men også nyere utfordrere som 23 år gamle Elina Svitolina og 21 år gamle Jeļena Ostapenko.

Med så mange talentfulle spillere som konkurrerer om triumf, innløsning eller ære, er Wimbledon Championships et must-se i år.

Hvordan live stream Wimbledon fra hvor som helst

Her er en liste over utvalgte kanaler der du kan se Wimbledon-kamper.

 • BBC One og BBC Two vil bære Wimbledon-kamper daglig, men kanalene er bare tilgjengelige for å streame online i Storbritannia.
 • ESPN og eSPN2 vil også bære Wimbledon-kamper. Disse kanalene kan sees på nettet hvis du har tilgang til en strømmetjeneste som SlingTV, Hulu eller YouTubeTV.
 • ABC vil også vise helgens koder for visse kamper. Du kan se på ABC live stream fra visse områder i USA, selv om du kanskje trenger en DirecTV nå abonnement for å gjøre det.

Slik får du tilgang til disse tjenestene

Hvis du ikke er i USA eller Storbritannia, trenger du en tjeneste som SaferVPN for å endre IP-adressen din for å få tilgang til visningen. Dette vil tillate deg å få anonym tilgang til Internett – og streamingtjenester – som om du befinner deg i det “riktige” landet. Med et enkelt klikk vil du kunne hindre irriterende geobegrensninger, uansett hvor du er i verden.

Hvis du for eksempel vil se Wimbledon gjennom BBC-streaming-appen, er alt du trenger å gjøre å koble til en av SaferVPNs lokale servere for å rute forbindelsen din gjennom Storbritannia.

Forhindre ISP-throttling

Selv om du allerede har tilgang til disse tjenestene, vil en VPN forhindre at Internett-leverandøren “trottler” forbindelsen. Throttling foregår når Internett-leverandøren din vilkårlig bestemmer å bremse forbindelsen din basert på hva du gjør på nettet. Ofte er det aktiviteter med høy båndbredde som å streame video eller bruke “for mye” data som utløser tilkobling av gass.

Internett-leverandører gjør dette vanligvis for å lindre problemer med lunger i endene, og det er en ganske kontroversiell praksis. Brukere liker det vanligvis ikke når Internett-leverandøren reagerer på det de gjør på nettet ved å tilby en tregere tjeneste.

Men ved å bruke en VPN, er webtrafikken din fullstendig kryptert, noe som betyr at det du gjør på nettet er helt ukjent for Internett-leverandøren. Internett-leverandøren din vil ikke kunne kvele båndbredden din basert på hva du gjør fordi de ikke har den informasjonen i utgangspunktet.

Med en VPN, i stedet for å bekymre deg for at du vil bli redusert av din egen Internett-leverandør, er du fri til å bruke Internett som du vil.

Tre trinn for å se Wimbledon nå

Slik ser du Wimbledon Championships når som helst, hvor som helst og på hvilken som helst enhet:

 1. Last ned og installer SaferVPN-appen til datamaskinen eller enheten din.
 2. Kjør SaferVPN og koble til en av våre supersnelle streaming-servere.
 3. Se Wimbledon via nettstedet eller streamingplattformen du velger!

VPN-serverliste og UK-server

Se #Wimbledon #LiveStream hvor som helst med #SaferVPN! Klikk for å Tweet

Vil Federer holde på tittelen? Vil tross alt Murray spille? Vil en nykommer gripe toppen? Uansett hva som skjer på Wimbledon, hvis du er en ekte tennisfan, vil du se den live – ikke bare lese eller høre om den senere. Med et abonnement på SaferVPN vil du kunne gjøre akkurat det.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map