Hvordan Live Stream Premier League

live stream premier League hvor som helst


Verdens mest solgte fotballiga, Premier League, er i ferd med å begynne! Lørdag 16. august går ligaen av stabelen på Manchester’s Old Trafford stadion med Manchester United mot Swansea. Sitter du fast i utlandet uten tilgang til spillene? Les guiden vår, så er du klar til å streame Premier League fra hvor som helst i verden!

Oppdatering: Les vår dyptgående guide om hvordan du ser Premier League 2015 i vårt siste blogginnlegg, inkludert inventar, overføringer og spillplan!

Hva er Premier League?

For dere der ute som vanligvis bare ser FIFA verdensmesterskap, er det en annen flott turnering som pågår hvert år: Barclay’s Premier League (BPA), også kalt English Premier League (EPA). Hvis du bare ikke kan få nok av flott fotball, er dette din sjanse til å se flere av verdens beste spillere som Torres, Drogba, Podolski, Gerrard, van Persie og Rooney i aksjon.

Englands 20 beste klubber spiller 38 kamper hver, ett hjem og ett borte, totalt 380 kamper! Det er mye fotball å se frem til! Kampene blir spilt mest på helgens ettermiddager, men også på ukedagskvelder, fra august til mai.

Her er noen av de største kampene å se frem til i år:

23. august: Manchester City vs Liverpool

13. september: Arsenal mot Manchester City

20. september: Manchester City vs Chelsea

4. oktober: Chelsea mot Arsenal

25. oktober:       Manchester United vs Chelsea

8. nov: Liverpool mot Chelsea

22. nov:     Arsenal mot Manchester United

13. desember:   Manchester United vs Liverpool

20. desember: Liverpool vs Arsenal

Når det er sagt, er det mange andre fantastiske spill å se frem til, her er hele Barclays Premier League-inventar.

Her er en veldig morsom video du må se på sammenstøtet mellom amerikansk fotball og fotball:

Hvordan Live Stream Premier League

Her er en liste over noen kringkastere som vil vise spillene på nettet:

Service

spill

enheter

Pris

nå-tv

Mest

Store nettlesere, iOS, Apple TV

£ 9,99 for et dagskort (ingen abonnement)

BTSport

38 spill oppført her  

Store nettlesere

£ 12 månedlig

sky-go

Mest

Store nettlesere, iOS

Krever et Sky Go-abonnement

NBC_Sports_logo_2012

Alle

De fleste nettlesere, iOS, Apple TV

Krever et amerikansk kabelabonnement

FoxSports

Mest

De fleste nettlesere, iOS, Apple TV

Krever et amerikansk kabelabonnement

NÅ TV er perfekt hvis du bare vil ha en hel dag med slacking foran TV-en, eller hvis det bare er ett eller noen få spill du er ivrig etter å se. De selger bare dagskort, men det frigjør deg fra å registrere deg for et abonnement. Stor funksjonalitet på mange enheter og operativsystemer. Når du blir bedt om å betale, fungerer det vanligvis bra med et utenlandsk kredittkort og ved å slå opp en britisk postadresse.

BT Sport lar deg streame 38 utvalgte treff i skrivebordsleseren din. Britiske BT-bredbåndsabonnenter i utlandet kan se spillene gratis, mens utenlandske seere kan registrere seg med utenlandske kort og faktureringsadresser for å få tilgang.

SKY Go lar abonnentene se 116 seriekamper, så sørg for å være gode venner med noen som har et abonnement hvis du ikke har et selv! Når du har fått et abonnement (som er vanskelig å få fra utlandet, så dette alternativet hvis det er bra for abonnenter som for tiden er i utlandet), kan du se det i nettleseren din eller på iOS-enheter.

NBC Sports vil vise hvert eneste ligakamp, ​​men luken er at du trenger et amerikansk kabelabonnement. Hvis ikke, vær snill med vennene dine i USA, og de kan bare dele innloggingsdetaljene med deg! Live stream spillene i nettleseren din eller på iOS-enheten din.

Fox Sports Go vil kringkaste de fleste spillene til amerikanske kabelabonnenter, så hvis du er en amerikaner i utlandet kan du se det i nettleseren din eller på iOS-enheten din.

Hvordan se på spillene hvis du er i utlandet

Så du har kanskje oppdaget nå hvis du prøvde å få tilgang til tjenestene i utlandet at de ikke lar deg registrere deg, eller hvis du logger inn kan de kanskje fortelle deg at tilgangen er begrenset i landet ditt. De vet hvor du er på grunn av din IP-adresse, men hvis du endrer til en utenlandsk IP-adresse kan du omgå slike begrensninger.

Slik ser du Live Stream Premier League 2014 i bare 3 enkle trinn:

 1. nedlasting og installer SaferVPNs apper for Mac, Windows, iOS, Android og / eller Chrome. (Du kan gjøre det med vår gratis prøveperiode hvis du ikke har en plan ennå!)
 2. Kjør SaferVPN og koble til serveren der kringkasteren du vil streame fra er lokalisert (i dette tilfellet Storbritannia).
 3. Bla gjennom til den valgte kringkasterens nettsted / app og begynn å strømme!

Det er alt som er til det! Ikke gå glipp av noen av spillene bare på grunn av din beliggenhet. Med SaferVPN vil du se hvor raskt og enkelt det er å bare koble til serverne våre med et enkelt klikk!

Bonus: Stream hele Premier League for £ 5

Vi har funnet den beste avtalen der ute for å streame hele fotballigaen fra hvor som helst i verden for bare £ 5! Bare koble til en av serverne våre i India og få et årlig Star Sports Live Pro-abonnement. Tilbudene som tilbys, endres fra tid til annen, men hvis du er heldig, vil de inkludere alle de spanske La Liga- og italienske Serie A-spillene. Noen ganger kan de til og med kaste inn noen F1-løp i pakken din! Med Star Sports kan du streame alle spillene i HD-kvalitet. Legg merke til at du må være koblet til SaferVPNs indiske server for å kunne se pakkene som tilbys og for å streame spillene.

Så hva venter du på? På tide å gjøre spillet klart! Abonner nå  (vi tilbyr en 14 dagers pengene-tilbake-garanti – så du har ingenting å tape!) eller prøv SaferVPN gratis og gjør deg klar til å se Barclays Premier League 2014/2015!

Vil du ha flere oppdateringer om live streaming sportsbegivenheter? Bli med på sosiale medier! Og sjekk den komplette guiden vår for hvordan du kan fjerne blokkering og lagring av live sportsstreaming, slik at du ikke går glipp av et eneste minutt med live sportshandling – uansett hvor du er!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map