Hvordan fjerne blokkering av spill på skole, jobb eller i utlandet

Hvordan fjerne blokkering av spill på skole, jobb eller i utlandet med pacman-bilde


Mange brukere søker etter løsninger for å fjerne blokkering av spill som er begrenset i land eller utilgjengelige bak brannmurer. La oss gå gjennom hvorfor du bør bruke en VPN for skole, arbeid eller begrensninger i utlandet. Lær hvordan du kan omgå spillbegrensninger og hvor enkelt det er å fjerne blokkering av noe spill, hvor som helst!

Hvor spill blokkeres

Det er to hovedgrunner til at spill som Unblocked Games 66 er blokkert: brannmurer og / eller sensur. Skoler og arbeidsplasser begrenser spill gjennom brannmurer mens land sensurerer og forby spill for å begrense muligheten din til og med å få tilgang til visse spill i utgangspunktet.

Mange skoler, biblioteker og andre offentlige rom har brannmurer som forhindrer deg i å spille spill eller få tilgang til spillnettsteder når du bruker Internett, selv om du bruker din egen enhet. Sensur pålegges imidlertid av en landsregjering, noe som betyr at du ikke får tilgang til disse spillene hvis du er bosatt i et bestemt land.

Listen over forbudte videospill er lang, men for å nevne noen: MMORPG EverQuest i Brasil, førstepersonsskytteren Battlefield 4 i Kina, og Left 4 Dead 2 i Tyskland. Andre viktige land som forbyr spill inkluderer Saudi-Arabia, Sør-Korea og UAE.

Noen eksempler på forbudte spill rundt om i verden:

CountryBanned Game (s)
TysklandSoldier of Fortune: Payback, Dead Rising 2, Silent Hill: Homecoming, Wolfenstein, Left 4 Dead 2
UAEDragon Age 2, The Godfather 2, God of War-serien, Grand Theft Auto-serien, Mass Effect 2 & 3
BrasilDoom, Duke Nukem 3D, EverQuest, Mortal Kombat, Postal
PakistanCall of Duty: Black Ops 2, Medal of Honor: Warfighter
Saudi-ArabiaGod of War-serien, L.A. Noire, Grand Theft Auto-serien
KinaBattlefield 4, Command & Erobre generaler
IranBattlefield 3
KuwaitGrand Theft Auto 5

Noen spill har også forskjellige utgivelsesdatoer i forskjellige land. Det gjør ikke at de er blokkert i seg selv, men du må vente med å kjøpe dem hvis du er i et land der spillet ikke har lansert ennå.

Det er et superenkelt triks som lar deg omgå restriksjoner, slik at du kan fjerne blokkeringen av spill uansett hvor du er. Du kan til og med kjøp spill som ikke har blitt utgitt ennå i ditt land. Les videre!

Hvorfor du bør bruke en VPN for å fjerne blokkering av spill

Noen mennesker bruker gratis fullmektiger for å spille spill, men hvis du leter etter en tjeneste som er (1) superrask uten etterslep, fungerer (2) for alle spill, (3) fungerer på alle enhetene dine, og (4) fungerer uansett hvor du er, er en VPN det du trenger.

Her er noen flere fordeler med å bruke en VPN fremfor en gratis proxy:

Gratis proxy vs VPN for å fjerne blokkering av spillGratis proxyVPN
Superrask – ingen konkurranse om båndbreddeNeiJa
Ingen hastighetskapsler, etterslep eller avtakNeiJa
Ubegrenset båndbreddeNeiJa
Fungerer på alle enheterNeiJa
Automatisk konfigurasjon & 1-klikk-tilkoblingNeiJa
Fungerer utenfor nettleseren dinNeiJa
Ubegrenset veksling mellom servere over hele verdenNeiJa
Superstabil med 99,9% oppetidNeiJa

Nå, nå som du har funnet ut at en VPN er det du trenger for å oppheve blokkeringen av spill, la oss grave i hvordan du kan komme deg rundt restriksjoner.

Hvordan fjerne blokkering av spill på skole, jobb eller i utlandet

Uansett om du er blokkert på grunn av brannmurer eller sensur, er det en enkel løsning som fungerer hvor som helst for å spille spill som er blokkert på skolen, på jobben eller i utlandet. Hvis du vil omgå skolens WiFi, frigjør SaferVPN deg fra alle slags begrensninger ved å kryptere forbindelsen din og gi deg en ny IP-adresse.

End-to-end-kryptering forhindrer myndigheter, skoler og arbeidsplasser i å sperre for tilgangen din siden de ikke kan vite hva du har til på nettet.

Med en endret IP-adresse, kan spillleverandørene ikke finne deg siden du kan velge å se ut som om du surfer fra et annet sted. All trafikken din blir omdirigert gjennom serverne våre, så du er fri til å fjerne blokkeringen av hvilket som helst spill du ønsker!

Følg disse 4 enkle trinnene for å fjerne blokkering av spill:

 1. Få en SaferVPN-plan, eller start en gratis prøveperiode hvis du ikke har en konto ennå.
 2. Når du er lastet ned, kan du koble til en server som ligger i et land der favorittspillet ditt er tilgjengelig.
 3. Spill favorittspillene dine uten begrensninger! Så enkelt som det!

Bonustips: Fjern blokkering av PS3-, PS4- eller Xbox-konsollene

Du kan også bruke VPN på PS3, PS4, Xbox og andre internett-tilkoblede spillkonsoller for å fjerne blokkering av spill på dem eller for å bruke tjenester som Pandora og Netflix (som ikke er tilgjengelige i noen land) på konsollene dine..

Begynn å spille dine favorittspill i dag!

Bruk en VPN og få tilgang til spill fra hvor som helst i verden! Abonner nå eller prøv SaferVPN gratis (vi tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, du har ingenting å tape!).

Har du tilbakemeldinger, forslag eller funksjonsforespørsler? Ta gjerne kontakt, still spørsmål i kommentarene, og bli med oss ​​på sosiale medier! Vi vil gjerne høre fra deg.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map