Hvordan få en ulåst Fire Stick og Amazon Fire TV

Låst opp Fire Stick Amazon Fire TV


Hvis du vil ha tilgang til mange geo-begrenset innhold mens du streamer online anonymt, kan du lese videre for å finne ut hvordan du får en ulåst Fire Stick eller Amazon Fire TV med bare noen få enkle trinn!

Både Amazon TV og Fire Stick er enkle måter å gjøre TV-en din til en online strømmenhet. Og mens du får tilgang til titusenvis av filmer, show og annet innhold, er det en fantastisk kuttskjærende løsning på skandaløse tv-regninger, men dessverre begrenser enhetene og geo-blokkerer majoriteten av innholdet. Det betyr at mye av favorittappene og -tjenestene dine bare kan nås fra bestemte steder.

Heldigvis har vi en enkel løsning. En VPN er enkel å bruke, enkel tjeneste som gir deg øyeblikkelig tilgang til alt begrenset innhold, og gir deg en ulåst Fire Stick eller Amazon TV (du kan også bruke den på alle andre enheter!).

Les videre for å finne ut nøyaktig hvordan du får en ulåst Fire Stick eller Amazon Fire TV i bare noen få enkle trinn!

Hvorfor du vil ha en ulåst brannstokk & Amazon TV

Å få en ulåst Fire Stick kommer med mange fordeler – noen har du kanskje ikke engang vurdert før. Som vi har diskutert i vår nylige blogg om Kodi-appen, kan du bruke Amazon Fire til å streame favorittmediene dine, inkludert strømmer utenfor de typiske Netflix-, Hulu- og HBO-streams, men du trenger en VPN for å få tilgang til dets fulle potensiale. Ta en titt på følgende årsaker til at du vil at en VPN skal få en ulåst Fire Stick & Amazon TV:

Overvinne geo-blokkering på Amazon TV & Brannstokk

Har du noen gang slått på TVen eller den bærbare datamaskinen din som er spent på å se et nytt eller favorittprogram bare for å finne ut at det ikke er tilgjengelig på din nåværende beliggenhet?

Heldigvis, en VPN løser dette problemet. Når du bruker en VPN, overføres alle dataene dine via en server på stedet du velger, noe som gjør at enheten din ser ut til å være på et nytt virtuelt sted. Når du har koblet deg til VPN og endret beliggenhet, får du øyeblikkelig tilgang til begrenset innhold ved å lure leverandøren til å tro at du er i det landet! Det er så enkelt som det! For å finne ut hvordan du gjør dette, følg vår trinnvise guide nedenfor.  

Personvern  

Når du bruker en VPN for å få en ulåst Fire Stick, blir dataene dine også kryptert gjennom en anonym forbindelse, noe som betyr at Internett-leverandøren (ISP), regjeringen eller andre prøver å se hva strømmen din ikke kan fortelle hvem du er, hvor du er egentlig lokalisert, eller til og med det du strømmer eller laster ned.

Ved å gjøre dataene dine uleselige og ikke sporbare, en VPN gir deg fullstendig anonymitet og personvern på nettet.

Økte strømningshastigheter

Når du kobler Fire Stick eller Amazon TV til en VPN, kan du også oppleve økte strømningshastigheter. Mange Internett-leverandører innfører throttling-metoder (redusert streaming) for programmer som Kodi og Android-apper som Terrarium TV, Mobdro, Showbox, etc..

En VPN eliminerer ISP-throttling, slik at du kan koble deg på full fart i stedet for den reduserte hastigheten som er bestemt av tjenesteleverandøren.

Hvorfor finner jeg ikke en VPN-app for Amazon TV eller Fire Stick?

Dessverre har Amazon TV ikke tilgang til Google Play for å laste ned Android-apper. Den første generasjonen Fire TV Stick støtter ikke engang VPN-apper i det hele tatt. Bummer riktig?

Heldigvis har vi satt sammen en enkel guide for hvordan du får en ulåst Fire Stick og Amazon TV, slik at du enkelt kan koble enheten din til en VPN og begynne å streame favorittgeo-begrenset innhold, privat.

SaferVPN-oppsett på Amazon Fire Stick & Amazon Fire TV

For å bruke SaferVPN på Amazon Fire TV, må du velge en av de to følgende metodene for å sette opp SaferVPN og få en ulåst Fire Stick eller Amazon TV:

 • Bruke en PC / Mac som kjører SaferVPN og koblet til et Wi-Fi-hotspot. Enten du bruker Windows eller Mac, kan du sette opp en virtuell hotspot – noe som betyr at du gjør datamaskinen din til en ruter, og omdirigerer Internett-trafikken din gjennom den.
  trinn:
  For å konfigurere SaferVPN på Amazon TV eller Fire Stick, må du sørge for at du har en bærbar datamaskin med en aktiv internettforbindelse og SaferVPN som kjører på systemet ditt.
  • Klikk på SaferVPN-ikonet på den bærbare datamaskinen og logg inn på din SaferVPN-konto bruker en gyldig SaferVPN brukernavn og Passord.
  • Velg ønsket serveren fra listen over servere og klikk Koble.
  • Når VPN-en er koblet til, er alt du trenger å gjøre om å konvertere den bærbare datamaskinen til et Wi-Fi-hotspot, det er det!
   Hvis du trenger detaljerte instruksjoner om hvordan du gjør dette, vennligst velg relevant plattform:
   • Jeg er en Mac-bruker
   • Jeg er en Windows-bruker
 • Bruke en trådløs ruter som kjører SaferVPN (en VPN-aktivert DD-WRT-ruter). Vi har samarbeidet med Flashrouters for å levere de raskeste ruterne med SaferVPN forhåndsinstallert. Bare koble til ønsket serverplassering for å surfe på nettet som om du var der!
  Hvis du ikke har en SaferVPN-forhåndsinstallert ruter, må du først konfigurere den på ruteren (en DDWRT-ruter anbefales). Lær hvordan du konfigurerer SaferVPN på forskjellige rutere.
  trinn:
  • Gå til Amazon Fire TV-menyen innstillinger.
  • Plukke ut System deretter Nettverk.
  • Du vil se navnet på ruteren (for eks: – SaferVPN) som du nettopp har satt opp i Tilgjengelige nettverk. Velg det.
  • Skriv inn Passord på ruteren din og vent til tilkoblingen er opprettet.

Følg tipsene ovenfor for å få all trafikken til å kjøre gjennom et VPN. Deretter kan du koble Amazon TV eller Fire Stick til en VPN gjennom det virtuelle hotspotet du har opprettet, og du kan bruke det akkurat som om du var på ønsket sted. Ingen flere geobegrensninger!

Det er det! Du er nå klar til å betjene Amazon TV!

Hvis det hele høres komplisert ut, ikke bekymre deg. Du kan også enkelt installere OpenVPN uten forankring ved å følge trinnene som er beskrevet på dette nettstedet.

Trenger du hjelp til å installere VPN-en på en annen enhet? Sjekk ut våre: VPN for Windows, VPN for MAC, VPN for iOS, VPN for Android, VPN-ruter, og vår VPN Chrome-utvidelse.

Kom i gang med en VPN for å få en Unlocked Fire Stick …

Hvis du ikke har SaferVPN ennå, kan du få et abonnement i dag (vi tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, har du ingenting å tape!) eller prøv SaferVPN gratis slik at du kan glede deg over ro med en ulåst Fire Stick mens du trygt får tilgang til et hvilket som helst blokkerte nettsted hvor som helst!

Har du tilbakemeldinger, forslag eller funksjonsforespørsler? Ta gjerne kontakt og bli med oss ​​på sosiale medier! Vi vil gjerne høre fra deg.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map