Hvordan du kan streame YouTube TV – hvor som helst!

Live stream YouTube TV fra hvor som helst!


Hvis du vil live stream YouTube TV fra utenfor USA, er det ikke noe problem! Sjekk ut vårt enkle triks for å øyeblikkelig endre IP-adressen din og begynne å se live-TV fra populære amerikanske nettverk! Hvorfor vente på at tjenesten skal nå deg? Begynn å strømme nå.

YouTube TV lar amerikanske brukere se og spille inn ubegrensede direktesendinger på 6 forskjellige kontoer! Hvis du er heldig nok til å bo i et av de bare fem områdene YouTube TV tilbys, kan du allerede høste fordelene av denne tjenesten.

Hvis du ikke er lokalisert i USA, trenger du vår hjelp. Selv om du bør ha et betalt VPN-abonnement av en klesvaskliste av grunner, vil du definitivt trenge en for å komme deg ut av å bo i en av disse spesifikke byene for å få tilgang til YouTube TV.

Men ikke bekymre deg, den lille prisen du betaler for å få tilgang til tjenesten er 100% verdt de ekstra fordelene du får ved å laste ned den.

Les videre for å finne ut nøyaktig hvordan du får tilgang til YouTube TV fra hvor som helst i verden (og til og med hvordan du kan overvinne lokale blackouts)!

Om YouTube TV

Tilbake i februar kunngjorde YouTube YouTube TV, en strømkjøringstjeneste på $ 35 per måned. YouTube har som mål å eliminere behovet for et typisk kabelabonnement, og beskriver tjenesten sin som:

“Live TV designet for YouTube-generasjonen – de som vil se hva de vil, når de vil, hvordan de vil, uten forpliktelser.”

Youtube TV kunngjort:

Tjenesten leveres nå i USA, selv om den er begrenset til bare noen få byer: Chicago, Los Angeles, New York City, Philadelphia og San Francisco Bay Area. Se alle tilgjengelige steder.

Ikke lokalisert i en av disse? Ikke mist håpet ennå, hopp til slutten av dette innlegget for å finne ut nøyaktig hvordan du kan live stream YouTube TV fra absolutt noe sted!

Spesifikasjoner for YouTube TV

Kanalene: YouTube TV tilbyr (begrenset – les mer) streaming fra en mengde populære amerikanske kabelkanaler – ABC, Fox, CBS, NBC, ESPN og 40+ til.

Prisen: Selv om den koster $ 35 i måneden, gir den deg øyeblikkelig tilgang på opptil seks kontoer med opptil tre strømming av enheter samtidig.

Se tabellen nedenfor for å få en oversikt over fordelene ved YouTube TV (vi er glade for at venstre oppveier høyre):

[tabell “” ikke funnet /]

* Prisavvik Advarsel*

YouTube TV vil koste deg $ 35 per måned, men hvis du registrerer deg fra en iPhone eller iPad, vil den månedlige regningen bli dyrere!

Av en eller annen grunn vil iTunes Store få den månedlige prisen til 39,99 dollar (pluss skatter og avgifter – så husk å registrere deg fra Android eller nettet.

Blackouts på YouTube TV

Blackouts, et begrep som brukes for å beskrive ikke-lufting av bestemt TV-innhold for å velge geografiske markeder, gjør visse programmer utilgjengelige for live stream YouTube TV.

“Noen ganger kan du se en total avbrytelse av noen programmer i kringkastingsnettverk. Dette skjer fordi YouTube TV er en Internett-basert tjeneste, og rettigheter til digital streaming for visse programmer er annerledes enn tradisjonelle TV-rettigheter. Hvis et mørklagt program vises i bibliotek-, hjemme- eller live-fanene, ser du et ikon som advarer deg om at programmet for øyeblikket ikke er tilgjengelig. ” – Lære mer om blackout-innhold på YouTube-nettstedet.

Heldigvis kan bruk av SaferVPN endre din virtuelle plassering, overvinne blackout og øyeblikkelig tilgang til strømmer du velger!

Bare koble til en server på ønsket sted (endre din lokale IP-adresse) og lure nettstedet til å tro at du er på riktig sted! Bratsj! Bare sånn.

Les slutten av dette innlegget for å finne ut nøyaktig hvordan du kan streame YouTube TV i tre enkle trinn.

Fangsten

Som du kanskje allerede har lest, er YouTube TV foreløpig bare tilgjengelig i USA. Heldigvis fungerer YouTube TV overalt i USA, det er bare live-TV som er regionalt låst i Chicago, Los Angeles, New York City, Philadelphia og San Francisco Bay Area. Du kan fremdeles se nasjonalt tilgjengelige nettverk og alle forhåndsinnspilte programmer!

Så hva er fangsten?

 • Problem: Vel, for starter, hvis du ikke er i USA, kan du tenke at du ikke kan kjøpe strømmetjenesten i det hele tatt!

  Løsning: Heldigvis, vi vet akkurat hvordan vi kan overvinne denne lille hindringen i tre enkle trinn som det tar bare noen få minutter å oppnå. Les neste avsnitt for å finne ut hvordan.

 • Problem: Hvis du er utenfor de fem områdene som tilbyr live streaming, men vil ha tilgang til et lokalt program, vil du ikke kunne se favorittprogrammene eller hendelsene dine.

  Løsning: Å få tilgang lokal kanal live streaming (ABC, CBS, ESPN, etc.) må du ha en VPN. Av ytterligere sikkerhetsmessige årsaker, bør VPN-en din virkelig forbli “på” hele tiden.

 • Problem: Hvis du er i USA, men planlegger å reise, kan du ikke få tilgang til noen programmer på YouTube TV, verken live eller spilt inn, mens du reiser internasjonalt.

  Løsning: Ved å bruke SaferVPN kan du bare klikke på “ON” og endre IP-adressen din til USA, med en gang å lure tjenesten til å tro at du aldri har forlatt hjemmet ��

Les neste trinn nedenfor; Vi har akkurat løsningen på alle dine problemer!

Slik kan du streame YouTube TV med SaferVPN

YouTube TV blokkerer tilgang ved å oppdage den geografiske plasseringen til IP-adressen din. Med en anonym VPN som SaferVPN kan du fjerne blokkering av nettsteder, omgå disse begrensningene og få ubegrenset underholdningstilgang.

SaferVPN lar deg øyeblikkelig endre IP-adressen din i løpet av sekunder. Bare følg de tre trinnene nedenfor for å registrere deg på YouTube TV som om du var i USA, og fortsett å strømme favorittbegivenhetene dine – uansett hvor du er!

Med en VPN kan du få tilgang til spillene umiddelbart og enkelt, uansett hvor du er. Alt som trengs er 3 enkle trinn! Dette er hvordan:

 • Last ned og installer SaferVPN (hvis du ikke har en konto ennå, logg deg på med vår gratis prøveperiode).
 • Kjør SaferVPN og koble til serveren der ønsket kringkaster er lokalisert (i dette tilfellet USA).
  Se Oscar-utdelingen: Oscars Live fra hvor som helst 2017
 • Bla gjennom til YouTube TV-nettstedet, registrer deg og det er det! Du kan livestream YouTube TV hvor som helst! 

Så enkelt er det! Har du tilbakemeldinger, forslag eller funksjonsforespørsler? Ta gjerne kontakt og bli med oss ​​på sosiale medier! Vi vil gjerne høre fra deg.

Glad visning!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map