Hva er Kodi-appen, og hvordan kan jeg bruke den i utlandet?

Hva er Kodi-appen, og hvordan kan jeg bruke den i utlandet?


Vil du streame all din favoritt-tv, filmer og musikk? Ta en titt på hvordan du bruker Kodi-appen rundt om i verden!

Ringer alle snorer! Har du grøftet kabelregningen din og hoppet inn i den streamende verdenen av tjenester som Netflix og Hulu? Vi klandrer ikke deg. Den gjennomsnittlige satellittregningen kan gi deg hundre dollar per måned! Sammenlign det med de mindre enn $ 10 du ville brukt på Netflix og Hulu, og du har funnet deg en skrikende handel.

Vel, hva hvis vi kunne fortelle deg at det er en enda bedre tjeneste der som heter Kodi-appen, og tilbyr uendelige tillegg som lar deg få tilgang til utrolig innhold … for GRATIS! Selv om programmet og tilleggene er gratis, er mange av dem bare tilgjengelige hvis du bor på bestemte steder.

Men fortvil ikke! Vi forteller deg hvordan du hindrer hindringen med bare ett klikk på en knapp.

Hva er Kodi-appen?

Kodi-appen, opprinnelig designet for Microsoft Xbox (kalt Xbox Media Center, eller XBMC) ble opprettet i 2003 og har mirakuløst vokst til en av de mest forskjellige innholdsenhetene du kan finne. Ved hjelp av Kodi kan du få tilgang til videoer, musikk, podcaster, til og med TV via lokale lagringsmedier og internett og internett.

I motsetning til andre enheter som Chromecast og Apple TV, er Kodi App mest åpen for enheten, og betyr at den kan endres av hvem som helst. Denne funksjonen gjør det mulig for Kodi-appen å omgå lisens- og appbutikkbegrensninger, og lar deg laste ned ubegrensede samfunnsbygde apper mens du i all hovedsak gjør alt innhold du vil ha tilgjengelig.

Administrert av XBMC Foundation non-profit teknologikonsortium, blir denne smarte enheten vedlikeholdt av en gruppe frivillige og blir kontinuerlig modifisert og oppgradert av mer enn 500 programvareutviklere og mer enn 200 oversettere …

… som betyr at det er helt gratis!

Kodi App-programvaren, som er kompatibel med nesten alle enheter du måtte ha (se nedenfor for detaljer), tilbyr ubegrensede tilleggsprogrammer og lar deg tilpasse den du vil, noe som gjør det til din personlige favorittstrømmenhet noensinne.

Hva kan Kodi-appen spille?

Kodi-appen kan spille omtrent hva som helst, er enkel å laste ned og er kompatibel med nesten alle enheter. Kodi App sin nedlastingsside lar deg velge programvare for Windows, OS X, Linux, Ubuntu, Android, BSD og Freescale IMX6, iOS og til og med Raspberry Pi-mikrodatamaskinen. Når Kodi-appen er lastet ned, kan den spille av nesten alle typer musikk- og filmformater, slik at du kan se, organisere og lage biblioteker for TV-serier, importere bilder og lysbildefremvisninger, og til og med ta opp live-TV.

Dessverre er det noen få systemer som ikke er direkte kompatible med Kodi-appen (selv om det alltid er jailbreaking-triks for å gjøre den tilgjengelig). Her er noen:

 • iOS
 • Windows-telefoner
 • Chromebooks
 • Spillkonsoller bortsett fra den originale Xbox-versjonen, XBMC4Xbox.

Med disse allsidige kompatibilitetsfunksjonene er det enkelt å laste ned Kobi-appen på flere enheter. Heldigvis, for å holde hver enhet synkronisert og oppdatert, har Kodi-appen UPnP (Universal Plug and Play) -kompatibilitet, slik at du kan bestemme din egen “master” -server som kommuniserer med resten av enhetene dine. Dette gjør alt helt organisert og enkelt å bruke!

Hvis du vil ha mer informasjon om Kodi-appen, kan du sjekke wikien deres her.

Kodi-tilpasning

Siden Kodi App er åpen kildekode, er det mange tilleggsprogrammer og plugins som lar deg tilpasse din personlige Kodi App-opplevelse fullstendig. Selv om du ikke har brukt C ++ – programmeringsferdighetene dine, kan du fremdeles bruke de fellesskapsprogrammene som er tilgjengelige. For å få disse, laster du bare ned Kodi-appen på enheten din, velger ‘Addon Manager’ og velger fra en rekke alternativer (akkurat som den typiske app-butikken) som lar deg få mest mulig ut av Kodi-appen.

Hvis du ikke er trygg på å kunne velge de beste tilleggene selv, kan du vurdere å laste ned en build. Dette alternativet leveres ferdigpakket med noen av de mest populære tilleggene, noe som gjør at de av oss med mangel på programmering kan oppleve Kodi-appen uten å måtte finjustere eller konfigurere.

Du vil grave i alle morsomme funksjoner og gimmicks som tilleggsprogrammer kan gi. Sjekk ut denne listen over alternativer på deres hjemmeside!

Hvordan bruke Kodi-appen

Hvis du virkelig vil klippe ledningen, men fortsatt kan sitte i sofaen for å se på TV og surfe på forskjellige kanaler, vil du være glad for å vite at Kodi-appen er utstyrt med ekstern kompatibilitet. Selv om du kan laste ned Kodi-appen på forskjellige enheter, er funksjonene faktisk optimalisert for et grensesnitt på 10 meter, noe som betyr at skjermen skal være synlig på en TV-størrelse skjerm 3 meter unna. Offisielt har de fjernkontroller tilgjengelig som en smarttelefonapp (iOS og Android), selv om Kodi-appen også er kompatibel med hundrevis av forskjellige fjernkontroller. Sjekk ut hele listen på deres offisielle wiki.

Hvorfor du bør bruke en VPN med Kodi-appen

Tro det eller ei, en VPN kan hjelpe deg med å fjerne blokkeringen av Kodi-appens fulle potensiale! Kodi-appens tilgjengelige tilleggsprogrammer som gir deg tilgang til all den ubegrensede streamingen, er også den eksakte grunnen til at du bør få et VPN. Ved å laste ned SaferVPN, kan du streame helt anonymt og omgå alle geo-begrensninger som mange tillegg har.

Disse tilleggene har muligheten til å bestemme din fysiske plassering ved å bruke din IP-adresse. Enkelt sagt, ved å skjule IP-adressen din deaktiverer serverens mulighet til å bestemme posisjonen din, så vel som gjøre nedlastinger, strømmer eller surfing helt umulig å spore av alle som bryr seg om å prøve og se!

Ved å bruke SaferVPN kan du i tillegg overvinne geobegrensninger. Hvis du noen gang har vært utenfor landet, vet du sannsynligvis at strømmetjenester som Netflix og Hulu er kjent for å blokkere innhold basert på din beliggenhet. Ved å bruke en VPN kan du praktisk talt oppholde deg i et annet land ved å endre IP-adressen din, noe som betyr at du nå kan være bosatt på et hvilket som helst annet sted og ha fullstendig, ubegrenset tilgang.

Dette er hva du trenger å gjøre:

1) Få en SaferVPN-plan, eller start en gratis prøveperiode hvis du ikke har en konto ennå.
2) Koble til en server som er plassert på ønsket sted.
3) Få tilgang til Kodi-appen, så ser du at den fungerer akkurat som om du var på et sted der den ikke er blokkert!

Skjermbilde 2017-01-12 kl 14.37.28

Hvis du vil lære mer om hvordan du konfigurerer SaferVPN ved å bruke Kodi, kan du sjekke denne artikkelen fra SaferVPNs kunnskapsbase.

Med SaferVPN kan du få tilgang til denne fantastiske tjenesten fra hvor som helst i hele verden på mindre enn 30 sekunder! Hvis du ikke har SaferVPN ennå, kan du få et abonnement i dag (vi tilbyr en 30 dagers pengene tilbake-garanti – så du har ingenting å tape!), Eller prøv SaferVPN gratis slik at du kan nyte de fulle fordelene med Kodi-appen!

Hvis du vil holde deg oppdatert med alle tipsene for å få tilgang til den beste streamingunderholdningen, må du huske å få kontakt med oss ​​på sosiale medier eller skyte oss en e-postadresse til [email protected] Vi er her for deg 24/7.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map