Den ultimate guiden: Hvordan se de amerikanske valgresultatene på nettet

Slik ser du resultatene til valg av avstemning på presidentvalget på nettet


Har ikke tilgang til det amerikanske presidentvalget dette Tirsdag 8. november på TV-en din? Vi har akkurat løsningen for å la deg se valgresultatene på flere andre enheter, uansett hvor du er!

Om årets presidentvalg

Årets amerikanske presidentvalg blir den 58. kvartårsperioden som bestemmer den 45. presidenten og den 48. visepresidenten i USA. De to store aktørene i årets valg er:

 • Forretningsmann og reality-tv-personlighet Donald Trump ble det republikanske partiets presidentvalgte 19. juli 2016. Hvis valgt, vil Trump inneha tittelen eldste president til å ta vervet.
 • Hillary Clinton, tidligere utenriksminister og amerikansk senator fra New York, ble det demokratiske partiets presidentvalgte 26. juli 2016. Hvis hun blir valgt, blir hun USAs første kvinnelige president.

Hvis du trenger ytterligere bakgrunnsinformasjon om kandidatene og valgprosessen, kan du sjekke ut disse videoene!

Presidentvalgvalg 2016 – Overvåkning før du stemmer

Teller din stemme? Valghøgskolen forklarte – Christina Greer

Årets kampanjespor har vært en av de mest dynamiske landene har sett! Med den demokratiske nominerte potensielt å være den første kvinnelige presidenten og den republikanske nominerte være en uventet politisk utenforstående, er det trygt å si at disse valgresultatene vil være en du ikke vil gå glipp av!

Men hvem tror DU vil? Avgi stemme her!


Sjekk ut denne nettsiden Poll Tracker for å se hvem andre organisasjoner mener er i spissen!

Kringkastere som streamer valgresultatene

Mange av de store nyhetsstasjonene vil streame eller legge ut valgdekning på nettet. Her er bare noen få, sammen med andre nettsteder og strømmer som også vil holde deg oppdatert om hva som skjer i løpet av denne valgdagen.

Valgdekning for nyheter via nettsteder

Disse store kringkasterne vil dele valgresultatet og stemmeresultatene på nettstedene sine:

 • CBS
 • CNN
 • ABC Nyheter
 • NBC
 • FOX News

Valgdekning via apper for din telefon

Følg disse linkene til store medie-apper som skal dekke valgene blant mange andre applikasjoner som vil streame valgdata:

 • CBS
 • NBC
 • rev
 • ABC

Slynge-TV – kabelalternativ

Denne ledningssnittet abonnementstjenesten lar deg se på TV, kabelfri. Den grunnleggende Sling Orange-pakken tilbyr over 25 kanaler, inkludert nyhetskanaler som CNN. Et ekstra pluss er at de tilbyr en gratis prøveperiode på sju dager, ingen kontrakt kreves, og den kan kanselleres når som helst.
Sling TV har også en app tilgjengelig for Android, iOS, Roku, Apple TV, Amazon Fire TV og Xbox One.

Twitter og BuzzFeed – @BuzzFeedNews

Twitter vil i samarbeid med BuzzFeed-reportere være direktesendt på valgdagen under fanen Moments. Bruk skrivebordet, telefonen eller fjernsynet for å se når hendelsene utspiller seg.

VoteCastr

VoteCastr er dedikert til å levere data som gjør at seerne gradvis kan se på stemmedataene i stedet for å måtte vente til den endelige opptellingen skal være i. Ved siden av medier som New York Times, Slate og CNN, vil VoteCastr-appen stadig generere prosjekterte utfall når stemmedata blir samlet inn.

politisk

Politico vil gi resultater fra presidentvalget i 2016 ved å indikere hver kandidats valgstemmer. Denne informasjonen vises via et interaktivt kart, slik at du kan se kandidatens fremgang etter stat og tilbyr også en live stream av informasjon på deres hjemmeside.

Univision

Univision er dedikert til å overvåke hendelsene i presidentvalget i 2016. Disse hendelsene kan omfatte problemer mens de stemmer, problemer med å registrere, skremme under valglokaler eller svært lange linjer som kan påvirke resultatene amerikanere ser på slutten av dagen.
Du får tilgang til Electionland som overvåker stemmeprosessen og gir jevnlige oppdateringer.

Radiodekning

Har du ikke tid til å se valget? NPR, sammen med PBS, vil gi valgdagsnyheter gjennom mange medier som radio, TV, nettstedet deres og NPR One App.

Online artikler

 • C-SPAN tilbyr mediedekning av kampanjeserien 2016 og vil gi valgdagdekning.
 • Daily Caller er en 24-timers nyhetspublikasjon som gjør at følgere kan se store temaer når valgdagen skrider frem.
 • Wall Street Journal vil også tilby strømningsdekning valgfremskrivninger og dekning under arrangementene.

Slik ser du valgresultatene fra utlandet

Enten du er utvist eller reiser din nåværende beliggenhet, bør ikke hindre deg i å se en av de mest kritiske hendelsene i 2016, presidentvalget.

Hvis du ikke har tilgang på grunn av din geografiske beliggenhet, kan du gjøre det på bare tre enkle trinn:

 1. Last ned og installer SaferVPNs enkeltklikksapper for desktop, mobil og / eller Chrome
 2. Kjør SaferVPN og koble til en av våre USA-servere

USA Streaming følger presidentvalget om avstemmingsresultater på nettet

3. Bla gjennom til den valgte kringkasterens nettsted / app og begynn å strømme!

Det er alt som er til det!

Hvordan fungerer det? Et VPN (Virtual Private Network) lar deg koble til et eksternt nettverk og endre geografisk plassering online, slik at du kan oppleve valget akkurat som du ville gjort hjemme.

Begynn å se resultatene om valget til presidentvalget i 2016 med SaferVPNs gratis 24-timers prøveperiode, eller abonner på en av planene våre (med en 14 dagers pengene-tilbake-garanti, har du ingenting å tape!).

Vil du være den første til å vite alle de siste expat-, cybersecurity- og streamingunderholdningsnyhetene? Bli med på Facebook, Twitter, LinkedIn og Google+. Vi vil gjerne høre fra deg!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map