Chromecast VPN: Hvordan fjerne blokkering av apper

Chromecast VPN: Hvordan fjerne blokkering av apper


Chromecast, Googles populære TV-enhet, lar deg strømme trådløst fra telefonen, datamaskinen eller nettbrettet ditt direkte på TV-en. Slik bruker du en Chromecast VPN mens du gjør det!

Vi har skrevet guider om hvordan du bruker en VPN på Apple TV, Playstation 3, Playstation 4 og Xbox, men nå er det Chromecast sin tur. Siden enheten lar deg streame ubegrenset innhold fra din telefon, nettbrett eller bærbar PC, er det viktig å merke seg at det å være trygt mens du får tilgang til favorittinnholdet ditt, er viktigere enn noen gang!

Les videre, så forteller vi deg hvordan du bruker en Chromecast VPN slik at du alltid er beskyttet!

Chromecast-funksjoner

For bare USD 35 lar Chromecast deg strømme alt favorittinnholdet fra telefonen, datamaskinen eller nettbrettet ditt direkte til TV-en. Hva med Netflix, Pandora Radio, YouTube, HBO NÅ og Spotify, bare for å nevne noen av de støttede appene?

Hvis interessene dine henger mer mot fremtiden for høyt oppløsningsinnhold, kan Chromecast Ultra $ 69 være en bedre passform. Denne nye versjonen av Chromecast lar deg strømme opp til 4K Ultra HD & HDR-bildekvalitet over Wi-Fi-nettverket.

Med begge disse versjonene av Chromecast er hovedfunksjonen muligheten til å speile, eller trådløst “cast”, hva som helst fra støttede enheter til TV-en. I hovedsak gjør dette enhver TV med HDMI-inngang til en smart-TV!

Her er en liten video om hvordan det fungerer:

Med et enkelt klikk på en knapp kan du se hvilket som helst av favorittinnholdet ditt på den mest visuelt tiltalende enheten i hjemmet.

Nå som vi vet nøyaktig hva det gjør, la oss se nærmere på hvordan du bruker Chromecast mens du opprettholder sikkerheten din.  

To måter å bruke en Chromecast VPN på

Noen av de aller beste strømningssidene, filmer og musikk er blokkert som et resultat av geobegrensninger. Dette betyr at du ikke vil kunne få tilgang til eller strømme ved å bruke Chromecasten din. Hvis du for eksempel er i Kina og vil ha tilgang til amerikansk innhold på YouTube, kobler du ganske enkelt til en amerikansk server for å få tilgang til den amerikanske versjonen av nettstedet med full tilgang. Disse tjenestene blokkerer tilgang ved å oppdage den geografiske plasseringen til IP-adressen din.

Med en Chromecast VPN kan du omgå slike begrensninger.

Ved å bruke en anonym VPN kan du unngå geo-blokkering og tilgang til alt innhold fra hvor som helst ved å få en ny IP-adresse. På denne måten kan du lure nettstedet til å tro at du er i et annet land.

Dette er hvordan:

 • Lag ditt eget hotspot
  En ganske enkel løsning er å lage din egen virtuelle hotspot med den bærbare datamaskinen. Det er ganske enkelt! Bare koble til en av SaferVPNs servere (instruksjoner på slutten av denne bloggen) i landet der tjenesten din er tilgjengelig. Dette gjør datamaskinen din til en ruter, og dirigerer trafikken din via VPN-tilkoblingen. Dette gjør at enheten din ser ut til å være lokalisert i alle land du ønsker!
 • Bruk en forhåndsinstallert ruter
  En annen løsning er å kjøpe en ruter med SaferVPN forhåndsinstallert på den. Dette praktiske verktøyet endrer også IP-adressen til alle enheter som er koblet til den, og gir deg tilgang til ethvert nettsted som ellers er blokkert i ditt land! Det kan også være lurt å lese guiden vår for å lære om hvordan du strømmer til TVen din med en VPN-ruter.

Bruk vår ultimate guide: Fjern blokkering av nettsteder fra hvor som helst og strøm innhold fra hele verden! Klikk for å Tweet

Det er viktig å merke seg at både Chromecast og den håndholdte enheten din er koblet til det samme lands VPN-serveren. Hvis du for eksempel vil streame amerikansk Pandora, kobler du begge enhetene til den samme amerikanske serveren via samme Wi-Fi.

Hvordan en Chromecast VPN holder deg trygg

I tillegg til at du kan omgå geo-begrensninger, skjule Internett-trafikken, fjerne blokkering av streaming-nettsteder og få tilgang til sensurert innhold, er VPN-er også en må-ha sikkerhetsfunksjon. Ved å bla anonymt med en kryptert VPN-tilkobling på banknivå, kan du beskytte kredittkort- og bankinformasjon, privat informasjon, e-post og personlig utveksling. Finn ut mer i bloggen vår som forklarer 10 grunner til at du trenger en anonym VPN.  

Kom i gang nå!

Her er en enkel trinn-for-trinn-guide for hvordan du bruker Chromecast VPN og fjerne blokkering av apper:
 • Få en SaferVPN-plan, eller start en gratis prøveperiode hvis du ikke har en konto ennå.
 • Koble til en server som ligger i et land der ønsket innhold er tillatt.
 • Få tilgang til ønsket innhold, så ser du at det fungerer akkurat som om du var i et land som strømmer det fritt. Du kan nå få tilgang til alt du vil streame ved hjelp av Chromecast VPN, hvor som helst!

Ta gjerne kontakt med oss ​​for alle tilbakemeldinger, forslag eller funksjonsforespørsler. Vi vil gjerne høre fra deg!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map